Találatok a következő kifejezésre: Van meg a kapcsolatunknak Akar (44 db)

Van meg eselye a kapcsolatunknak? Akar egyaltalan vmit, vagy csak szorakozik?

Az exem pontosan egy honapja szakitott, avval az indokkal h kulonbozoek vagyunk, de valojaban sosem volt semmi vita kozottunk. Amiben kulonbozunk, az az iskolazottsag, karrier, anyagi korulmenyek. Soha egy percig sem ereztettem vele, nem stilusom. A szakitas utan kapok tole emaileket amikre valaszolok (bar baratnoim/barataim monjdak ne tegyem). Az emailek hangvetele neha vidamak es viccelodik kedvesen es erdeklodik mit csinalok, neha meg bizonyitas jelleguek, utalva: tanulas, haz, karrier, anyagiak, megtakaritas. es eleg EN kozpontuak. az elso ilyen emailnel meg nem vettem a lapot annyira csak megkerdojelezett bennem dolgokat, de most mar kb 3ik ilyen jellegu emailt kaptam tole, es eljutottam oda h fogalmam nincs mit valaszoljak neki.. Engem sosem erdekelt h ki honnan jott, mi a vegzettsege, mi az anyagi korulmeny mert nem ez hataroz meg egy embert, nem ettol lesz ertekes vki. probalom kifejteni neki finoman, tapogatozva akkor jon egy kedvesebb level majd vissza a fentibb EN stilusu bizonyitos levelbe. Most akar egyaltalan, vagy csak szorakozik? koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Haaaat nem tudom...elegge eltud korcsitani egy kapcsolatot, ha ez egyik fel nem erzi "elegnek" magat. Szerintem a Ti esetetekben errol van szo...Mennyi idot voltatok egyutt? eleg fontos lenne ezt tudni...ez a tipusu elvalas, h "kulonbozoek vagyunk" a kapcsolat elso honapjaiban szokott jelentkezni...ha nagyon ugy erzi h nem illetek ossze, es kisebbseg erzete van akkor nem hinnem h lehet ezt folytatni, mert uton utfelen neki ez fog eszebe jutni, es ezt fogja erzetetni Veled, mikozben Te nem is tettel semmit...ez megol egy kapcsolatot...Nem lehetne megbeszelni, azt amit ide leirtal, elmondhatnad neki is. Hm? mennyire ertene meg? ha szeret elfogadja szerintem. Ha meg nem akkor lehet h nem is szeretett, akkor az a legkonnyebb h "nem illettunk ossze"... csak nem tudja megmagyarazni miert nem... Remelem segitettem UDv sok sikert

Haaaat nem tudom...elegge eltud korcsitani egy kapcsolatot, ha ez egyik fel nem erzi "elegnek" magat. Szerintem a Ti esetetekben errol van szo...Mennyi idot voltatok egyutt? eleg fontos lenne ezt tudni...ez a tipusu elvalas, h "kulonbozoek vagyunk" a kapcsolat elso honapjaiban szokott jelentkezni...ha nagyon ugy erzi h nem illetek ossze, es kisebbseg erzete van akkor nem hinnem h lehet ezt folytatni, mert uton utfelen neki ez fog eszebe jutni, es ezt fogja erzetetni Veled, mikozben Te nem is tettel semmit...ez megol egy kapcsolatot...Nem lehetne megbeszelni, azt amit ide leirtal, elmondhatnad neki is. Hm? mennyire ertene meg? ha szeret elfogadja szerintem. Ha meg nem akkor lehet h nem is szeretett, akkor az a legkonnyebb h "nem illettunk ossze"... csak nem tudja megmagyarazni miert nem... Remelem segitettem UDv sok sikert
Én is szeretnék erre a problémára választ kapni, hasonló a helyzetem. :(
A kérdező hozzászólása: Koszi elso hozzaszolo a valaszt. Ertem amit irsz. a kapcsi elejen voltunk 2 honapot voltunk egyutt es azutan jott elo a dolog amiutan latta a hazam.. :-(.. Meg adok egy eselyt neki es kifejtem neki amit fentebb irtam, hatha.. eddig csak roviden utalgattam erre nem reszletesen igy megmondva mint a kerdesben. probaltam dicserni is h ugyes, akkor jottek a kedvesebb emailek. de igen igazad van ha meg nem erti akkor meg meg kell tanulnom tovabb lepni, pedig nagyon szerettem es a gond h meg mindig szeretem. szerintem szeretett o is, de frusztralja a dolog h nem erzi magat 'elegnek' hozzam ami hulyeseg. ha nagykepu lennek vagy bekepszelt vagy fent hordanam az orrom akkor megertem de maganeletileg csendes visszahuzodo egesz egyszeru csaj vagyok.. Persze vannak nekem is hibaim de kinek nincsenek.. Csak azt nem ertem h miert ir akkor van olyan h ejfel utan ir.., de az a 3 email pontosan arra celoz h mivel en elertem most neki is meg kell tenni es ugy erzem h valami versenyben vagyok, amit nem is en hoztam letre. eleg nehez..

Van egy lány, akinek kb.6 éve van barátja, egy ideje már elég rossz a kapcsolatuk, de nem tudja egykönnyen lezárni (a barátja még egy esélyt akar - lassan hónapok óta, családi nyomás, első szakítása lenne. ). Mit tegyek?

Tetszünk egymásnak, és már két hónapja beszélgetünk (fbn, és 1-2 találkozás), de emiatt nem tudunk tovább lépni. Mit tegyek? Szakít vele? Érdemes lehet várni? Vagy ez egy "never ending story"?

Legjobb válasz: Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)

Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)
miért kell egy kapcsolatot hazugsággal indítani?
"Mit csináljak, ha vele is komolyabbra fordul a kapcsolatom?" - Elmondod az igazat. Ahogy egy komoly kapcsolatnál szokás.
miért baj ha megtudja?
Miért most éppen ez a menõ? régen a kislányok mindig arról füllentettek hány pasival voltak már, most ez fordítva van?
Dilis volt, és te is dilis vagy ha azt hiszed ez normális, hogy megharagszik
1. Hazudsz neki amíg rá nem jön magától. 2. Elmondod neki és hagyod ezt a hülyeséget hogy nem akarod hogy megtudja. 3. Vannak már olyan speciális mûtétek, ahol a szûzhártyádat befoltozzák, ezáltal teljesen mintha szûz lennél.
Nem tudom, ha elém állna az aki tetszik nekem és akarok tõle valamit, de közölné, hogy egy 3 éves kapcsolatban se volt hajlandó lefeküdni a másik féllel.... Te nem vagy komplett...
szinleld azt h fáj XD
A kérdező hozzászólása: igen teljesen igazatok van. de volt egy barátom 3 hónapja és neki elmondtam az igazat és ezért nagyon megharagudott rám. szóval ezért félek nagyon :S
A kérdező hozzászólása: megkérdezte a múltkor hogy ugye az vagy még? és én azt válaszoltam hogy igen
Valahogy nem bírom felfogni, hogy hogy lehetnek ilyen kérdések, vagyis ilyen emberek. 1.A a komoly kapcsolat alapja az õszinteség de sztem olvasd a 2.at, mert az való neked: 2. ha ennyi eszed van, h ilyeneken gondolkodsz, akkor szerintem annyit tehetsz, hogy majd menstruálás vége fele jól összehúzott hüvelyizmokkal, kicsit jajgatva bújsz ágyba az új barátoddal (akit egyébként sajnálok a kérdésedbõl áramló IQ alapján). 21/l
A kérdező hozzászólása: nem tudja hogy 3 éves kapcsolatom volt
Hány éves vagy? Mi lenne ha inkább a fiúk helyett mással foglalkoznál? Mert így nem igazán lesz belõled semmi, érthetetlenül, össze-vissza irkálsz hülyeségeket, az nem baj ha észosztásnál hiányoztál, de legalább próbáld pótolni a lemaradást.
hány évesek vagytok?miért baj ha megtudja?és az titok hogy 3 éves kapcsolatod volt?
de miert hazudtal neki ? miert nem tudhatta azt h mar nem vagy szuz ?
Add neki a seggededt!!!XD Ne hazudozz mert azzal többet ártasz!!!
inkább akkor fog megharagudni ha megtudja h hazudtál.

Van egy nagyon aranyos pasi akivel járhatnék, és szeretne, de ő nem írom le hol lakik, a lényeg hogy kb 150km-re, én meg budapesten. és így nem nagyon akarja ezt a kapcsolatot, pedig ha nem lenne ez a távolság ak már rég együtt lennénk. mit tegyünk?

kérlek segítsetek:(

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr,és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.

Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr, és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.
150 km az nagyon sok! Kb 2, 5 óra autóbusszal, tehát csak hétvégente tudnátok találkozni, akkor se jönne össze minden alkalommal az egyébb tevékenységek miatt. Sajnos igaza van a barátodnak. Nekem volt távkapcsolatom kb 300 km volt köztünk, csak havonta egyszer tudtunk találkozni, persze mindennap beszéltünk telefonon. Hát mit ne mondjak nagyon rossz volt igy, hogy nem számithattam rá, amikor kellett volna, nem volt kihez odabújni...bele gondolva nem is voltunk egymásnak, csak beképzeltük a szerelmet. Meg is csaltam végül valaki mással...

Hogyan mondjam meg neki? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok de én azt hiszem, hogy nekem nagyon tetszik mit mondjak neki, nem akarom hogy a kapcsolatunk megromoljon?

MIT TEGYEK???

Legjobb válasz: biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!

biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!
most az a kérdés hogy hogy mondjad el vagy az hogy mit tegyél? mit akarsz elmondani?
A kérdező hozzászólása: azt hogy szeretem de szerintetek ha nemet mond akkor megromlik a barátságunk
szerintem is beszéld meg vele nyugodtan, nem lesz semmi baj ha visszautasít se :)
Nekem most vallott szerelmet egyik legjobb barátom. Az idegeimre megy, mert nekem õ nem az esetem. És valószínû meg fog romlani a kapcsolatunk, mert idegesít, hogy nyomul úgyhogy kerülöm. Mondd neki, hogy milyen csinos ma, meg hogy annyira örülsz hogy megismerted õt, és hogy van neked, ha ezeket sokszor mondod le fog neki esni. Esetleg ha van pl myvipetek, akkor írogass a képei alá, hogy nagyon szép meg minden. És akkor le fog esni neki, hogy te többet akarsz.
Szerintem az elõzõ válaszadó az elsõ mondatában mindent elmondott. Mond el, hogy Te többet érzel iránta, de ha nemet mond, akkor NE nyomulj, hanem tartsd tiszteletben és akkor nem fog megromlani a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek és igzatok van meg kérdezem......
miért nincs? oké h nem minden a szex, de egy jó kapcsolatban alap...
najó de ez így csak stuccpolitika és hosszabb távon nem is megoldás...
A kérdező hozzászólása: Soha nem jött fel közöttünk a szakorvosi segítség kérés felvetése és lehet, hogy érzékenyen is érintené. Nem szívesen beszél róla, hogy a szex nem mûködik közöttünk és így nem tudom, hogy egyáltalán mit szólna külsõ orvosi segítséghez... Mindenesetre köszönöm a válaszotokat.
hát pedig... ha vmi nem klappol: orvos
Ja, hogy volt egy balesete és azóta nem kívánja... Értem. És akkor most széttárt karokkal sajnálja és ennyi. Az meg sem fordul a fejében, hogy szakember segítségét kérje. Ha egy baleset következtében ne adj isten járni felejtett volna el, akkor is sajnálkozna a tolószékében, vagy azért elmenne orvoshoz, hogy talán valami rehabilitáció, terápia hátha segíthetne a baján? Ja, akkor biztosan, mert az neki is probléma lenne, nem csak másnak. Érted mire célzok?:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk szakembernél. Minden nagyon jól mûködött a szexben Vele, de a balesetet követõen már nem kívánta. Próbáltuk egy ideig, de sikertelenül. Sosem kívánta és a mai napig sem.
Szakembernél voltatok vagy csak így belenyugodtatok h ennyi volt a szex és kész?
A kérdező hozzászólása: Volt egy balesete és azóta nem kívánja a szexet. Mit tehetek? Van értelem várni Rá? Azt mondja szeret és sajnálja, hogy nem tudja megadni nekem ezt a vonalat, de egyszerûen nem kívánja...
Lapát!
Akkor õ tényleg csak a BARÁTnõd. Nincs értelme így, ti inkább már csak barátok vagytok. Kár egymás idejét rabolni. Ha egyikõtöknek sem lenne fontos a szex, akkor azt mondanám oké. De így?
Maradjatok lelki társak, barátként. De kapcsolatot mindketten kezdjetek új emberrel.
biztos jó a lelki társ de egy jó szexet-orgazmust nem helyettesíthet!!!!!!
neki van szex ;)
Kuka
1 éve? Az akkor már nem is kapcsolat :)
Istenem, dobd, annyi papucs fiú van...
Szerintem vagy cipeld el dokihoz, vagy keress masik csajt.

Járok egy fiuval 3 hete és másrol nem is tud beszelni csak a szexről és ha más temárol van szo akkor meg se tud mukanni . Szerintetek csak szexelni akar? Inkább hadjuk ezt a kapcsolatot!?

Legjobb válasz: Igen,csak szexelni akar,mint a fiúk nagy része,nincs ebben semmi furcsa,de rajtad is múlik hogy lesz e más is belõle. Amúgy mennyi idõsek vagytok ?

Igen, csak szexelni akar, mint a fiúk nagy része, nincs ebben semmi furcsa, de rajtad is múlik hogy lesz e más is belõle. Amúgy mennyi idõsek vagytok ?
A kérdező hozzászólása: Ugymond nem kell aggdom!? :)
Éreztem, hogy a nagy tapasztalatlanság és a tudatlanság süt a kérdésbõl. Kis idõ, és minden megoldódik.
A kérdező hozzászólása: Amugy köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: 15-15 evesek vagyunk
Lehet, hogy csak unalmas ember :) 22/F
Valószínû, hogy csak a hormonok tombolnak benne, és összekeveri a randit, az udvarlást a sima szexel. Nála még nem állt be a normális egyensúly. De ha csak ez a téma, akkor nem is biztos, hogy mozdulna másfelé az agyacskája, ami késõbb esetleg elvezethetné a szexhez.
Inkabb hadjatok. :)
Lehet, hogy csak simán retardált.
Szerintem inkább nála a szex jelenti a kapcsolatot. Igen valószínû, hogy a ti kapcsolatotokban csak ennyi lesz vagy lenne. Mert számára ezt jelenti a kapcsolat. Ha másról nem tud beszélni, de errõl igen, akkor nem arról van szó, hogy bizonyos dolgokat nem mer megkérdezni vagy ilyesmi. Egyszerûen csak erre van igénye, nem feltétlenül csak egyszer. Ez egy nagyon jó kérdés ugyanis rengeteg lány attól szokott félni, hogy csak arra kell és lapát. Valójában van az a verzió is, hogy arra kell, de ez viszont tartós. Minek küzdene ha meg van a biztos szex ? Ez neked azért rossz verzió, mert a nõknek ennél jóval többre van igényük, meg ugye az ilyen nem nevezhetõ kapcsolatnak. Ellenben még bele is szerethetsz, mert a szerelemben nincs logika, ez esetben pedig vissza tart egy normális kapcsolattól.
Nem kell aggódnod, csak mégy nõni, és korosodni egy kicsit.

Ha a barátom nem akar kapcsolatot és felelősséget, egyedül szeretne lenni él élni, van még rá esély, hogy valaha felfigyeljen rám és belém szeressen?

Ötleteket is mondhattok, hogy mit csináljak. Érzelmileg rendben vagyok, nem fáj a szivem, biztos vagyok magamban és nem mástól várom a boldogságot, de abban is biztos vagyok, hogy neki jó velem:) csak még fiatal a komolyhoz és lefoglal minket a tanulás és a karrier építés

Legjobb válasz: Van.

Van.
Hát......kevés, de talán.... De, ha most nem érez semmit és egyedül akar lenni, akkor hanyagold a dolgot és keress egy olyan pasit, aki foglalkozik is veled!
Rendelj magadnak kamagrát.
ha te ráfekszel és úgy nekünk az bevált 20percig is együtt voltunk:)
a csaj legyen felül, és õ diktálja a tempót és ha látja, hogy már nem bírod akkor kicsit pihenteti a dolgokat
Szerintem szembõl tovább lehet bírni, de ez lehet csak nálam van így.
1percig fogod birni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!