Találatok a következő kifejezésre: Van meg a (34226 db)

Van olyan akinek most van meg a menzesze? Vagy épp ma jött meg neki? Kort is létszí.

Legjobb válasz: Miért is lényeges ez ? Megjött ...na bumm ,nem nagy dolog .:) Egyébként ma jött meg . Ez van ,nem csinálok sosem ügyet belõle .32/N

Miért is lényeges ez ? Megjött ...na bumm , nem nagy dolog .:) Egyébként ma jött meg . Ez van , nem csinálok sosem ügyet belõle .32/N
Nekem ez a 3. napom. Miért kérdezed? 22/N
Nekem a 2.napom.
25/l
Elképesztõ milyen perverziókkal rendelkeznek egyesek ezen az oldalon! Szomorú, ha ennyire sok az idõd...
Igen most van meg...De miért is érdekel ez téged? 12/L

Hideg van még a balerinacipőhöz?

És az hülyén néz ki, hogy térdig érő nadrág, térdharisnya, balerinacipő és bőrkabát??

Legjobb válasz: Miért kérdezitek meg minden héten, hogy hideg van-e még hozzá? Ha fázol benne, ne vedd fel, ha már nem fázol benne, vegyed

Miért kérdezitek meg minden héten, hogy hideg van-e még hozzá? Ha fázol benne, ne vedd fel, ha már nem fázol benne, vegyed
Huh, szerintem az merész...március közepén. Lesz még egy csomó idõd arra, hogy ezeket felvedd. Várj még vele.
A kérdező hozzászólása: köszke, amúgyis szarul nézett ki egybe :D inkább farmert veszek fel :D

Szoptatás alatt hogy van meg a menstruációtok?

Nekem 6 hétig szülés után megvolt aztán 2 hetente megjött 8-10 napra, a 3. hónapban már rendesen megjött 28 napra és most 2 hónapja semmi. Szedek fogamzásgátlót, most elküldött a doki terhességi tesztre a laborba. Szerintetek lehetek terhes? 6 hónapos baba anyukája

Legjobb válasz: Szia, 1. gyereknél: 23 hónapig szopizott, 12 hónap után jött meg elõször (nem szedtem semmit). 2. gyereknél: 13 hónapig szopizott, nem jött meg, 9 hónaposan ismét teherbe estem:-))) (nem szedtem semmit) 3. gyerek most 10 hónapos, szopizik, még nem jött meg (AZALIA-t szedek) az elsõ 6 hétben lochia volt, nem menstruáció, gondolom... Mit szedsz? AZALIA-t, mert attól teljesen összevissza is megjöhet, nem biztos h terhes vagy.

Szia, 1. gyereknél: 23 hónapig szopizott, 12 hónap után jött meg elõször (nem szedtem semmit). 2. gyereknél: 13 hónapig szopizott, nem jött meg, 9 hónaposan ismét teherbe estem:-))) (nem szedtem semmit) 3. gyerek most 10 hónapos, szopizik, még nem jött meg (AZALIA-t szedek) az elsõ 6 hétben lochia volt, nem menstruáció, gondolom... Mit szedsz? AZALIA-t, mert attól teljesen összevissza is megjöhet, nem biztos h terhes vagy.
kedves elsõ! azt hogy érted, hogy 9 hónaposan ismét teherbe estél. A babád volt 9 hónapos és nem vetted észre, hogy terhes vagy mert még nem jött meg?
Szó szerint így. Nekem egyik gyereknél sem volt hányinger, csupán mellfeszülés. De mivel szoptattam, így ez sem. Rutin vizsgálatra mentem, amikor a doki közölte, h talán abba kellene hagyni a szoptatást, így a félidõn túl... Ekkor már mozgott a baba. De mivel annyira akartam még egy gyereket, hogy már fél éve a bélmozgásaimat is "babamozgásnak" véltem (és volt egy téves riasztás is pozitív terhességi teszttel), egyszerûen nem mertem komolyan venni magamat sem. Visszaszámolva pedig 9 hónapos volt a középsõ gyerek, amikor a legkisebbik megfogant.
hát ez jó:) csak azért kérdezem mert mi is szeretnénk kistesót de még nem jött meg, bár még csak 5 hónapos a kismanónk. akkor ezek szerint így is van esély a babára:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hát félek egy kicsit, amúgy Azaliat szedek én is.

Mekiben van még a 400 forintos sajtburgermenü ajánlat?

Legjobb válasz: Igen van még, legalábbis tegnap még volt.

Igen van még, legalábbis tegnap még volt.
Igen, van. Páratlan számú sajtburit kértünk, mert azt hittük, már nincs ez az akció, aztán láttam a blokkon, hogy a négyet 200Ft-tal az ötödiket pedig 250Ft-tal számolták el.
szerintem van
van még

Nagykanizsán meg van még a Lowrider vagy bezárt?

Legjobb válasz: Igen, van még mindig csarnok...

Igen, van még mindig csarnok...

Nyitva van még a Józsefvárosi piac? Kint vannak vasárnaponként?

Legjobb válasz: Vasárnap is nyitva van. Ugyan úgy lehet vásárolni, mint hétköznap.

Vasárnap is nyitva van. Ugyan úgy lehet vásárolni, mint hétköznap.

Barátom kevesebbet beszél velem, mert szüleim próbálnak ellen fordítani. Szerintük az eleve nem normális, hogy rasztahaja van, meg a baráti köre is hasonló figurákból áll és nekem nem tenne jót, ha vele maradok stb. Mit tegyek?

19/L

Legjobb válasz: Attól,hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet,hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.

Attól, hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet, hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.
Felnõtt nõ vagy nem? Ideje érett döntést hozni!Vagy kiállsz a barátod mellet és szembe mész a szüleid ellen.Vagy a szüleid mellett állsz ki és szakítasz
A szülõk sem voltak mindig felelõsségteljes angyalok. És nem látom át mi rossz van a raszta hajban, meg különben is 19 vagy. Igaz a szülõket nem igazán érdekli a kor, 30 évesen is ugyanúgy beleszólnak majd mindenbe.
Kristóf a barátod?
Te jársz a barátoddal vagy a szüleid?...
Kuzdj meg erte, ha tenyleg Ot akarod... Az en Paromat is utaltak, beszologattak neki , a hata mogott ra... A vege az lett, hogy kozoltem adnak egy eselyt neki es megismerik vagy meg egy rossz szo a szemeben a hatamogott es engem az eletben tobbe nem lathatnak. Megfogadtak nincs bajuk vele, megszerettek mikor megismertek! 9 honapja voltunk egyutt mikor terhes lettem, akkor megint szajhuzas es ugatas volt, akkor is kozoltem, hogy elkoltozok unokastol az orszag masik vegebe ha nem tartjak meg a velemenyuket! Arra is fogadtak, hogy szetmegyunk a terhessegem 9 honapjaban... :) Azota is egyutt vagyunk es ez igy is marad! :) a Fiunk meg egy orias azota es mindenunk meg van! Mig gyeseztem osszegurcolt ket hazat (amibol az egyikben az en rokonaim elhetnek!) es egy autot, Fiunknak bankszamla! Es ugy indultunk, hogy egy agyunk se volt :) a Fiunkra gyorsan osszedolgoztam mindent (babakelengye), O meg a butorokra melozott. Ha ezekutan meg a csaladom rosszat merne szolni ra, a nyelvet kihuznam barki is az!
A legtöbb szülõ mindig is szeret beleszólni a gyermeke életébe. Ez 0 és 18 év között ez teljesen normális, bár a legtöbb gyerek már kamaszkorban tiltakozik ellene, ami szintén teljesen normális. Viszont Te már egy olyan korban vagy, amikor Te döntöd el, hogy mit szeretnél és a döntés teljes felelõssége is a Tiéd. Tanácsot adhatnak a szülõk - ha kérsz - de ilyenkor már nem szabad, hogy õk irányítsanak. Érdemes meghallgatni, hogy mit mondanak - mert õk teljesen más szemszögbõl látják a dolgokat mint Te, és láthatnak valamit, amit Te nem látsz. De ha csak a rasztahaja miatt ágálnak ellene, akkor ne rájuk figyelj, hanem magadra hallgass.

Van még a józsefvárosi piac?

Mert sehol nem találom pontosan, hogy mikor zár be. Nem tudja esetleg valaki?

Legjobb válasz: Van még...

Van még...

Vannak még a 'Csábításbóljeles'-hez hasonló játékok?

Legjobb válasz: Én kerestem, de még nem találtam, de atól függetlenül még lehet.:)

Én kerestem, de még nem találtam, de atól függetlenül még lehet.:)
én sem találtam...:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!