Találatok a következő kifejezésre: Van még rá, hogy (1199 db)

A 30. hétben vagyok, és a babám még nem fordult be. Szerintetek van esélyem rá, hogy még megfordul, vagy császároznak? (amit nem szeretnék)

Legjobb válasz: Még bõven van ideje befordulni. Nekem kb. a 32-33. héten fordult be végleg, addig gyakorolta... :) Szerintem néha még most is szeretné, hogy fenn legyen a buksija, de már nincs helye, hogy visszaforogjon. Van, akinek csak szülés elõtt fordult be. Úgyhogy nyugi, bízd rá a nagy feladatot! :)

Még bõven van ideje befordulni. Nekem kb. a 32-33. héten fordult be végleg, addig gyakorolta... :) Szerintem néha még most is szeretné, hogy fenn legyen a buksija, de már nincs helye, hogy visszaforogjon. Van, akinek csak szülés elõtt fordult be. Úgyhogy nyugi, bízd rá a nagy feladatot! :)
Természetesen befordulhat.Az elsõ babám 32 hetesen a mostani 33 hetesen fordult.Tudtam, hogy az, mert iszonyatosan rosszul éreztem magam kb.fél óráig mindkétszer.
Igen! Még van ideje! A barátnõmnek is a végén fordult meg. Lehet, hogy butaságnak tartod, de mond neki, hogy forduljon meg és mért, vagy volt olyan, aki a hasára rajzolta hogy milyen irányban kell neki lennie. Ha nem hiszel benne, persze ne tedd:)
nekem pont a 30. héten fordult meg. Fél óráig feküdtem a padlón olyan vacakul éreztem magam:-)) Bevettem magnéziumot, de mire hatott volna már túl voltam az egészen.Csak utólag jöttem már, hogy a baba fordult meg!
A kérdező hozzászólása: Hogy a súlya miatt-e?Nem tudom, Szerinte, kicsi az esélye annak, hogy befordul a hely miatt.Kevés a helye.De ahogy írják többen, akkor még megtörténhet.Bízom az utolsó percig benne.
a súlya miatt lenne császáros?nekem a 31+ 4 napos Uh volt kb 2kiló, 41 cm, és nem mondta hogy emiatt császároznának, sztem nyugodj meg, nem tesz jót a babának a stressz
A kérdező hozzászólása: 30 hetesen 1650 gr-os.Azt mondta nagy valószínûséggel császáros lesz, amit én nem szeretnék, és most egy kicsit bestresszeltem e miatt
A kérdező hozzászólása: Én úgy vettem ki a doki szavából, hogy már kicsi a helye ahhoz, hogy megforduljon.De ezek szerint még van remény!
szia! 28 hetesen befordult, most a 34.héten vagyok, van hogy simán újra megfordul, még van helye addig mozgolódhat jobbra balra.Néha érzem, hogy medence felé van a feje, amikor nem nyom semmit és a járás is könnyebb akkor épp farfekvésben van.A doki azt mondta akár az utolsó napon is megfordulhat.
Nekem a 32.héten fordult be, addig faros volt.A dokim azt mondta, hogy ne izguljak, még akár szülés elõtt 10 perccel is befordulhat!
Legyél sokat négykézláb-állítólag segít.

Nekem egy év után még nincs orgazmusom, és eddig sehogy, sosem volt. Vannak még így vele más lányok, van még rá remény? Kezdem föladni, hogy valaha is lesz, már sokféle tanácsot kaptam, masztizástól kezdve.

Legjobb válasz: szia! nekem hasonló a problémám. egy éve nincsen orgazmusom, bárhogy csinálja a párom, kézzel, szájjal, szeretkezés közben, sehogysem. õ nekem az elsõ, szóval elõtte mással nem "próbálgattuk". nekem viszont maszturbálással sikerül, már egész fiatal koromban elkezdtem. nem tudom, van e rá remény, nekem személy szerint nem hiányzik, mert ugyanúgy élvezem vele a szexet, és tudom, hogy nekem ha lesz is valaha, nem lesz egyhamar, ugyanis ebbe azért lelki tényezõk is beleszólnak elég sokat. szóval szerintem csak élvezd a dolgokat, és egyszer hátha összejön. a maszturbálást meg próbálhatod, hátha úgy sikerül, és akkor legközelebb meg fogod tudni mondani a párodnak, hogy mit hogyan csináljon.

szia! nekem hasonló a problémám. egy éve nincsen orgazmusom, bárhogy csinálja a párom, kézzel, szájjal, szeretkezés közben, sehogysem. õ nekem az elsõ, szóval elõtte mással nem "próbálgattuk". nekem viszont maszturbálással sikerül, már egész fiatal koromban elkezdtem. nem tudom, van e rá remény, nekem személy szerint nem hiányzik, mert ugyanúgy élvezem vele a szexet, és tudom, hogy nekem ha lesz is valaha, nem lesz egyhamar, ugyanis ebbe azért lelki tényezõk is beleszólnak elég sokat. szóval szerintem csak élvezd a dolgokat, és egyszer hátha összejön. a maszturbálást meg próbálhatod, hátha úgy sikerül, és akkor legközelebb meg fogod tudni mondani a párodnak, hogy mit hogyan csináljon.
Sokan vannak így rajtad kívül is, hidd el. Egy nagyon fontos dolog: Ne AKARD elérni. Ha görcsölsz, sosem fog sikerülni. A tanácsokat nyilván nem véletlenül kaptad. Megfogadtad õket? A masztizást szokták ajánlani leginkább, mivel így felfedezheti az ember a testét. Bármit is teszel, soha ne görcsölj, mert akkor biztos, hogy nem fog sikerülni.
1. és legfontosabb: ismerd meg a tested. Amíg te magad nem tudod, mi a jó neked, a pároddal sem igazán lesz jó az együttlét. A legtöbb nõ képes csiklói orgazmusra. Legyen elsõ célod, hogy ezt elérd. 1.) Nézz valami jó erotikus filmet. Képzeld magad a szereplõk helyébe. Kezdd el simogatni magad. Lassan térj rá a csiklód ingerlésére. Kísérletezd ki, milyen nyomáserõsség, gyorsaság kell, milyen irányba kell mozgatnod a kezed, hogy a legjobban élvezd. 2.) Merülj el egy finom illatos fürdõvízben. Izgasd a csiklód a zuhany vízsugarával. Állítsd be kellemes hõmérsékletûre és alacsony víznyomásúra a vizet. Ha intenzívebb ingerlést akarsz, letekerheted a zuhany fejét. Kizárt, hogy ezzel a módszerrel ne legyen orgazmusod :) A szexnél jól jön, ha megtaláljátok a G-pontod is, így hamarabb érsz el orgazmust is. Izgasd fel magad, majd keresd meg a G-pontod. A bejárattól 3-6 cm-re a has felõli oldalon találsz egy pontot, melynek ingerlése nagyon kellemes érzés. Egyeseknél pisilési inger is társul hozzá. Izgasd az ujjaddal, közben simogathatod a csiklódat is akár. Meglátod, így hamarabb érsz el csiklói orgazmust is. Ha megtanultad elérni a csiklóorgazmust valamilyen módszerrel, a pároddal közösülve is hasznosíthatod. Elõbb utóbb szex közben is lesz orgazmusod, csiklói biztosan. Feküdjön a párod a hátára félig ülõ helyzetben. Te ülj rá. Kezdj el lovagolni, közben a párod simogassa a csiklód. Ebben a pózban nagyon szuperül ingerlõdik a G-pontod és a csiklód is egyben. Ha bármi apró dologra is rájössz a masztizás során, közöld a pároddal is. Amit egyedül megtanultál, tanítsd meg a pároddal is és alkalmazzátok közösen is.
Na az szuper, hogy megvan a G-pontod. Azért én csak azt mondom, hajts a csiklóorgazmusra. Nem létezik, hogy ne sikerüljön. Légy kitartó, ne add fel! Csináld huzamosabb ideig az ingerlést, esetleg kicsit erõsebben. Közben izgathatod a G-pontod. Próbáld ki, hogy megfeszíted, majd elernyeszted az izmaid, mintha a pisilést fognád vissza. Ettõl jobban érzed a csiklóingerlést. Hátha nálad is beválik.
Ne keseredj el, ez az elsõ fontos dolog! Próbáld meg megfogadni a tanácsokat amit kapsz! Ha eleve úgy indulsz neki h nem fog segíteni veszett ügy. Amúgy nekem az a problémám h szex közben nem mentem még el soha, amúgy van orgazmuson de csak ha szájjal ingerel ott lent. Ja és nekem még a G-pontom sincs meg, egyszer volt olyan szex közben mintha...de nem. Szóval ennyivel is elõrébb jársz:) Sok sikert és kitartás!
Sztem is a csiklót ingereljétek a pároddal, nekem ott könnyebb volt elmennem elõször. Feküdj a hátadra, tedd szét a lábad, csukjatok le minden villanyt, és próbálj meg ellazulni, és ne figyelj semmire. A párod finoman és lassan, körkörösen nyalogassa a csiklódat, miközben az egyik ujjával ujjazon téged, de csak szép lassan és ne tövig, hanem csak finoman, ha megvan a G-pont akk arra koncentráljon, ha nincs akk csak simán ujjazzon. Még azt is lehet csinálni, hogy a másik kezével, ha szereted, a popsidat izgassa, persze akk azt az ujját, amivel a popsidhoz nyúlt, ne tegye máshová... :D Vagy ha esetleg a popsis módszer neked morbid, akk a szabad kezével húzza szét picit a csikló körül a bõrt a hasad felé, és akk lehet h csikisebb lesz neked... De mindent ne vadul, hanem csak finoman és lassan! Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem is a párom az elsõ . Csak azt nem tudom, hogy ne görcsöljek, mi az, hogy ne görcsöljek, elvégre nem görcsölök, vagy már az is az, ha rá gondolok, hogy miért nincs.
A kérdező hozzászólása: a nõk többségénerk megy a csiklóorgazmus, ahogy írtad, de nekem eddig még nem ment, lehet, hogy a kisebbségbe tartozok. A G pont megvan, ingerlésre megduzzad, de akármeddig csináljuk, sajna csak a kellemetlen pisilési inger van. Ha lovagló pózba csináljuk, jó, de ennyi , akkor sem megyek el.De miért?
ha azt mondta h meg hiv, akko hovni fog. te sztem ne hivd, mer h tetszel neki akk ugyis hivni fog
Én azért rákérdeznék, hogy mi a bré van, habár nem tudom, hogy eddig milyen gyakran beszéltetek.
Hoppá, nem láttam a dátumot.:D

Van esély rá hogy késői peteérésem volt? Mikor csináljak új tesztet, ha nem jön meg? Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg! Segítsek rá palástfűteával hátha? :D

A múlt hónapom elég zűrös volt mert költöztünk, így se a hőmet nem tudtam mérni, se azt nem jegyeztem fel, hogy mikor voltak együttlétek! Egyet tudok az a 19. ciklusnapon volt! :) ennyi maradt meg.. Az előző ciklusaim 24-25 napra alakultak, de úgy, hogy előtte minimum 1-2 nappal már pecsételtem! Most sehol semmi és a 26odik napomat írom... Csináltam tesztet, de igazából én negatívnak mondanám, mert igaz én láttam rajta egy igen halvány rózsaszín csíkot, de azt rajtam kívül senki sem látta. :) Ha akkor teherbe estem a 19. napon akkor ugye most az pont egy hete volt most lehet a beágyazódás? Akkor még ne is csodálkozzak ha negatív a teszt! :) Mikor csináljak újat, ha nem jön meg?

Legjobb válasz: meg ma se jott meg...

A kérdező hozzászólása: meg ma se jott meg...
A peteéréshez képest számolj 14 napot és csak utána csinálj tesztet!!! Mert peteérés után egészséges szervezetnél 14 nap után jön meg. Szóval csak a 34. napon csinálj tesztet, ez még korai volt! A palástfûrõl meg annyit, hogy nekem (szerintem az) segített, én elkezdtem inni két nappal pé után(egy csészével egy nap)! Meg szedtem E-vitamint minden másnap(a többin multivitamint) és abban a hónapban összejött a babánk és szép vastag nyálkahártyám lett! Szóval légy türelmes, még van egy heted a nemvártig! :) 17hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy írtál, már nagyon ideges vagyok. 7. hónapja próbálkozunk a babával, de eddig mindig megjött nagyjából pontosan és elõtte tényleg már 1-2 napig pecsételtem is... most meg már ez a 3. nap hogy nem jön és akkor a pecsételést nem is számolom..:) Türelmes leszek, mert tök feleslegesen nem fogok teszteket csinálni! Viszont a teát elkezdem inni, még szerintem pont segíthet, és vasárnap én csinálok egy új tesztet! Egyébként tényleg nagyon fáj a hátam már most 2 napja... Nagyon köszönöm a választ! Puszika Megírom hogy mi lett végül az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Azota se jott meg meg 5. napja. Volt ilyen barnazasom, de meg mindig nem lett belole mensi. Holnap reggel tesztelek. Ez a 7. honap hogy probalkozunk. Szerintetek?
Nem Én válaszoltam eddig, de drukkolok! Nekem még egy hetet kell várni hogy tesztelhessek. :S Írd majd meg, h. sikerült! ++
Hááát, elég babagyanús a dolog! :) Drukkolok, és kíváncsian várom a holnapi tesztedet! :)
A kérdező hozzászólása: Kepzeljetek megjott igy 5 nap utan... :( de nem baj igy egy nappla korabban tudtam meg az eredmenyt... koszonom hogy irtatok es en drukkolok... :)
oh :( sajnálom, de jön egy új hónap ;) Fel a fejjel! Köszi:) )

November 23-ra ki van még kiírva? Hogy bírjátok?

Legjobb válasz: Szia! Igaz én 26-ra vagyok kiírva, de szerintem az a három nap már ide vagy oda :) Egész jól bírom még, csak az alvás nehézkes, se így, se úgy nem jó. De ettõl függetlenül itthon még egész jól el teszek-veszek.... Nekem viszonylag nagy lesz a babó, múlthéten már 3600 gramm volt a becsült súly és sajnos nem akaródzik neki megfordulni :) bár már lehet, hogy ha ekkora súllyal most állna neki akkor összepisilném magam :)))) Te hogy bírod? A kérdésed alapján már alig :)..

Szia! Igaz én 26-ra vagyok kiírva, de szerintem az a három nap már ide vagy oda :) Egész jól bírom még, csak az alvás nehézkes, se így, se úgy nem jó. De ettõl függetlenül itthon még egész jól el teszek-veszek.... Nekem viszonylag nagy lesz a babó, múlthéten már 3600 gramm volt a becsült súly és sajnos nem akaródzik neki megfordulni :) bár már lehet, hogy ha ekkora súllyal most állna neki akkor összepisilném magam :) ))) Te hogy bírod? A kérdésed alapján már alig :) ..
A kérdező hozzászólása: Jól vagyok, egészen addig, míg nem kell mennem sehová, mert járni nem bírok... Itthon még eltotyogok, de utcán végképp nem megy. Ki érti ezt? A hasam még nem szállt le, és szerintem tuti nem szülök még egy darabig. A lánykám pici lesz, 2750-nek mérték egy hete, hát kíváncsi vagyok :) ) Szép szülést neked! Ja, hallottam már olyat, hogy 4 kilós baba a végén befordult, szóval sosem lehet tudni ;)

Szerintetek van esély rá, hogy megismerjem? Vagy hogy még egyszer lássam?

Teljesen össze vagyok zavarodva. A hétvégén voltam egy rendezvényen, ahol megismerkedtem egy fiúval. Nagyon aranyosnak t?nik, helyes is, és én teljesen belezúgtam. Úgy érzem, hogy ? az a valaki... Csak van két probléma: 1. Két évvel fiatalabb nálam (még gyerek)

Legjobb válasz: A kérdésedre a válasz igen, mivel megvan az msn címe azért van esély rá, kérdés hogy élsz e vele.

A kérdésedre a válasz igen, mivel megvan az msn címe azért van esély rá, kérdés hogy élsz e vele.
Szerintem fölösleges. Mint írtad gyerek, meg 120 km. Majd kivered a fejedbõl, ez csak egy fellángolás, hamar elmúlik. Kár felvenni msn-re meg tartani vele a kapcsolatot, csak, hogy kínozd magad azzal, hogy úgyse lehet semmi mert kicsi és messze van.
A kérdező hozzászólása: Igen, megvan az msn címe és én szívesen megismerném, mert még szinte semmit sem tudok róla. De mit írhatnék neki? Hogy kezdeményezzek?

Angliába készülök babysitternek. Nem beképzeltségből, de nem vagyok ronda, meg elég csinos is, van esély rá, hogy az apuka "szemet vet" rám?

Legjobb válasz: Most az a baj hogy nem vágom azt hogy neked ez tetszene ha az apuci meg akarna prütykölni, vagy nem tetszene? mert akkor ugy válaszolok rá.

Lehet, hogy nem leszel az esete, amúgy most akkorát röhögtem akkor minden jó nõ üljön otthon és ne menjen dolgozni, mert rá mozdul a fõnõk?:D
Most az a baj hogy nem vágom azt hogy neked ez tetszene ha az apuci meg akarna prütykölni, vagy nem tetszene? mert akkor ugy válaszolok rá.
Ki küldött el otthonról meg miért?Amúgy szerintem simán sanszos a dolog.A prütykölni szó tök tetszett fenn :D
Gyerekre vigyazni mesz, nem [email protected]!Ha nem viselkedsz kihivoan nem probalkoznak be.
ajaj akkor anyuka rögtön kirúg és mehetsz a híd alá.
hat, ennyit rolad is. miert kell bekurvulni?
Fú de jót röhögtem. :DDD Engem izgatna a szitu, ha jó a pasi. :D Na jó, nem... Amúgy ha tényleg annyira jól nézel ki, és az apuka "olyan" fajta, akkor van esély rá.
Hát ennyi erõvel menj prositnak, ha már ezen jár az eszed.
A kérdező hozzászólása: :D Köszi. :) OK, ez a leszbi- szöveg tetszik. :) Bár még nem tuti semmi, hátha 2 hét alatt még történik velem valami szerencsés is. (bár kétlem) Aztán arra is gondoltam, hogy ócska ruhákban, meg slamposan mutatkoznék, hogy azt gondolják, "Jesszus, de csúnya!". :D
a leszbire nehogy anyuka mozduljon:P majd vigyazz ne legyen a halo es a furdo bekamerazva. meglatjak a nunidat:)
Szerintem egy elve féltékeny "tehén" anyuci nem venne fel egy magyar csajt a bébije mellé, ugyanis köztudottan csinosak vagyunk mi magyar lányok. Tehát valszeg nem így indul a sztori, az meg rajtad is múlik, hogy végzõdik.
Lehet, hogy apuka kifejezetten a kövés és csúnya csajokra indul be, úgyhogy kár elõre variálni :)
ez nem egy holywoodi film forgatókönyve, téged köz9s megegyezés alapján hivnak , gyerekrevigyázni, lessz egy saját szobád, és csak a gyerekek végett mész oda, nem pedig h az apucinak plussz szolgáltatást végezz, tehátne id3geskedj, nekem is van ismerõs barátnõm aki kint van londonba és neki semmi ilyen tapasztalatanincs , ahbár gyönyörû lány.
ha jó csaj vagy én tuti rádmozdulnék, apuci
Az én barátnõm meg olyan helyen volt, ahol az anyuka volt a bombázó. Pont azért kellett bébicsõsz, hogy anyuka mégtöbbet kihozhasson magából és apuka büszkén mutogathassa...
Ha jól végzed a dolgod, a gyerekek szeretnek, anyukával jóba vagy, akkor talán anyukát tudod a védelmedre használni. De hiába szeretnek a gyerekek, ha anyuka csúf, tésztaképû angol tehén, vagy egyéb, csúf és formátlan nyugat-európai tehénke, mert akkor úgy is féltékeny lesz és ha kiderül, mehetsz. Viszont ha az apukát megfelelõ módon tájékoztatod, hogy igen sokba fog ez neki kerülni, mert a helyi feminista szervezettel igen jó kapcsolatokat ápolsz, vannak profi ügyvéd barátaid és egyébként is a pasasod egy nagydarab állat (itt hivatkozhatsz rám XD), akkor talán megmentheted az állásod. vagy közlöd vele, hogy leszbikus vagy. Nem kell annak lenni, ne ijedj meg.. Csak keményen és okosan!
A kérdező hozzászólása: Nem akarom sajnáltatni magam, de sajna ez van. De az a baj, hogy eléggé félek, a barátnõm már hazajött, fõsulira jár, nem fogok senkit ismerni. Azt tervezem, hogy majd esetleg késõbb eljönnék, ha találnék valami más munkát, vagy ilyesmi.
ha tetszik majd az apuka kufircolj vele egyet.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok "prütykölni". A prütykölés az utolsó dolog, ami most eszemben van, de egyébként semi vetemednék ilyesmire, csak mint írjátok, lehetséges és nem tudom, hogy kezelném a helyzetet.
Te jó ég egy szülõ hogy teheti ezt?Amúgy szerintem ne menj úgy hogy alapból félsz, majd ott elválik.Továbbra sem tudlak nyugtatni - sanszos a dolog.
de amúgy ti, pasik kamuk vagytok. ha hozzátok menne valami bombázó bébicsõsz tuti gondolnátok arra, h milyen jó lenne megdugni a csajt. még lehet meg is tennétek. lehet.. tuti..
A kérdező hozzászólása: a "szüleim" küldtek el. Van két hetem, hogy cuccoljak.
A kérdező hozzászólása: De írtam, hogy a barátnõmmel megtörtént. Mivel ott lakom majd velük, ezért..
A kérdező hozzászólása: Nyílván nem baszni megyek, hanem mert muszáj, elküldtek otthonról, barátnõm sem viselkedett úgy, ráadásul õ nem is valami szép, mégis... Na mindegy, csak érdekelt volna, ha nem lenne muszáj, lenne hová mennem, nem mennék, mert nem bízom bennük. Köszi
A kérdező hozzászólása: Bocs, ha félreérthetõ voltam.. Pont, hogy ettõl félek, hogy rámmoccan, mert a barátnõmmel megtörtént! Én NEM akarom!!!!!!
na, mi volt, rádmoccant?

Az érzékeny, mûvészlélek lányoknak van esélyük rá, hogy normális életet éljenek, és még esetleg barátaik is legyenek? 20/L

mert én az vagyok, és tudom hogy nem az a sorsom, hogy sok barátom legyen, mert tudom, hogy hosszú távon nehéz elviselni ezt az örökké álmodozó, nem a földönjáró személyiségemet, de kétségbe ejt, hogy akkor hogy bírná ki ezt egy normális fiú, aki nem olyan lelkivilágú, mint én..

Legjobb válasz:
Mit kell érteni az alatt, hogy érzékeny? Lelkiekben könnyen magadra veszed amit rólad mondanak? A barátokat meg leggyakrabban a közös érdekesü elfoglaltságban tud szerezni az ember. (Hobbi) A barátok közti, egymás rigójáinak az elfogadása, meg attól függ, hogy az a társaság mennyire toleráns egymással szemben. Hasonló gondolkodásúak könnyebben megértik egymást! Ezért nem érdemes olyan közeg után vágyakozni, amibe tudod, hogy eleve kilógnál. Egyébként az nagyon meglepõ, hogy úgy vélekedsz a fiúk többségérõl, hogy nem értene még téged. Pont, hogy a fiúk-lányok arányában, a fiúk vannak többségben, akik örökké álmodozók és nem a földönjáró személyiségek. Ezért is nagy kedvelõik a sci-fi kategóriáknak!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mit kell érteni az alatt, hogy érzékeny? Lelkiekben könnyen magadra veszed amit rólad mondanak? A barátokat meg leggyakrabban a közös érdekesü elfoglaltságban tud szerezni az ember. (Hobbi) A barátok közti, egymás rigójáinak az elfogadása, meg attól függ, hogy az a társaság mennyire toleráns egymással szemben. Hasonló gondolkodásúak könnyebben megértik egymást! Ezért nem érdemes olyan közeg után vágyakozni, amibe tudod, hogy eleve kilógnál. Egyébként az nagyon meglepõ, hogy úgy vélekedsz a fiúk többségérõl, hogy nem értene még téged. Pont, hogy a fiúk-lányok arányában, a fiúk vannak többségben, akik örökké álmodozók és nem a földönjáró személyiségek. Ezért is nagy kedvelõik a sci-fi kategóriáknak!
szia, velem beszélhetsz errõl. :) én is a föld felett lebegek szinte mindig... Mig valaki el nem rontja a kedvem. XD 23/l
A lányom lehetnél korod szerint (F). De szívesen segítek, ha elfogadod.
"hosszú távon nehéz elviselni ezt az örökké álmodozó, nem a földönjáró személyiségemet" Semmi baj nincs az ilyen személyiséggel. Az emberek nem az álmodozókat utalják, \kivéve a megkeseredett emberek\ hanem azokat, akik folyton nyavalyognak a céljaik után, de semmit nem tesznek. Ha nem vagy ilyen, akkor semmi baj nincs veled. "úgy érzem, senki nem ért meg, nem érti meg a gondolkodásomat, " Ezzel is rengeteg ember van így, egy másik ember gondolkodását megérteni nem egyszerû és rövid folyamat. Van amikor hosszú évek sem elegendõek hozzá. Nyugodtan írhatsz nekem, szívesen meghallgatlak.

Így még van eséj rá hogy ügyvéd lehessek? Többi lent

Az általánost eléggé elcsesztem 5.osztályba 1-ből buktam 6.osztályba 4-ből 7.osztályba 1-ből Van még rá eséj hogy ügyvéd lehessek vagy inkább tanuljak szakmát?:(

Legjobb válasz: Van rá eséLY, ha összeszeded magadat a középiskolában, és az érettségin.

Van rá eséLY, ha összeszeded magadat a középiskolában, és az érettségin.
Kapd össze magad gyermekem, és hajrá!! Esélyed az van, de csak ellipszilonos jével:) :)
osztálybaN
A helyesírásra mindenesetre gyúrjál rá, mert az ügyvédek szerzõdéseket is írnak, és hiába a helyesírás ellenõrzõ, mert van amit az sem szûr ki. Ugyanakkor nem javaslom. A jogász szakon nagyon sokat kell tanulni, ha feltételezem, hogy általános iskolában egyáltalán nem tanultál semmit, akkor sem szabadott volna buknod, ha megvannak a képességeid ahhoz hogy helyt állj egyetemen. Szóval valószínûleg jobban jársz, ha inkább tanulsz egy szakmát. Egyébként miért pont ügyvéd szeretnél lenni? Csak azért kérdezem, mert a te korosztályodban még ritka, hogy valakit ilyen szakma érdekeljen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) És a jogi egyetem hány éves?
Hogy lehet az "esély"-t "j"-vel írni, pláne ha ügyvédnek készülnél A jog pedig tíz féléves képzés, de utána nem vagy még kész, mert (legalább) három éves gyakorlaton kell még lenned (mielõtt szakvizsgáznál)
5 éves, és utána még ügyvédbojtárkodni kell, csak azután leszel ügyvéd.

Van esely ra hogy interneten keresztul talaljam meg almaim herceget?

Legjobb válasz: én ott (is) keresem, csak nem találom :) van akinek sikerül, egy próbát megér, de szerintem élõben nagyobb rá az esély

én ott (is) keresem, csak nem találom :) van akinek sikerül, egy próbát megér, de szerintem élõben nagyobb rá az esély
Kérdezõ, van. Elõttem szólónak: Istenem, már megint egy debreceni... Mondtam mindig is, hogy Debi egy [email protected] város, nincs mit csinálni, csak a gyk-n trollkodni :)
Ha Debrecen környéki vagy, szívesen megismerkednék veled! :)
Lehet rá esélyed, csak ne Sir Butcher-be zúgj bele. :)
Van, ezen az oldalon is! :) :D
Van, barátnõm legalábbis azt mondja :P
Ha jól keresel lehet hogy megtalálod de élõbbe jobb és nagyobb rá az esély Ha rosszul keresel min. kifogsz egy perverzet
Itt vagyok!!
Van rá esély, hogy megtaláld, de elõbb ébredj fel az álmodozásból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!