Találatok a következő kifejezésre: Van még rá, (2119 db)

Nekem egy év után még nincs orgazmusom, és eddig sehogy, sosem volt. Vannak még így vele más lányok, van még rá remény? Kezdem föladni, hogy valaha is lesz, már sokféle tanácsot kaptam, masztizástól kezdve.

Legjobb válasz: szia! nekem hasonló a problémám. egy éve nincsen orgazmusom, bárhogy csinálja a párom, kézzel, szájjal, szeretkezés közben, sehogysem. õ nekem az elsõ, szóval elõtte mással nem "próbálgattuk". nekem viszont maszturbálással sikerül, már egész fiatal koromban elkezdtem. nem tudom, van e rá remény, nekem személy szerint nem hiányzik, mert ugyanúgy élvezem vele a szexet, és tudom, hogy nekem ha lesz is valaha, nem lesz egyhamar, ugyanis ebbe azért lelki tényezõk is beleszólnak elég sokat. szóval szerintem csak élvezd a dolgokat, és egyszer hátha összejön. a maszturbálást meg próbálhatod, hátha úgy sikerül, és akkor legközelebb meg fogod tudni mondani a párodnak, hogy mit hogyan csináljon.

szia! nekem hasonló a problémám. egy éve nincsen orgazmusom, bárhogy csinálja a párom, kézzel, szájjal, szeretkezés közben, sehogysem. õ nekem az elsõ, szóval elõtte mással nem "próbálgattuk". nekem viszont maszturbálással sikerül, már egész fiatal koromban elkezdtem. nem tudom, van e rá remény, nekem személy szerint nem hiányzik, mert ugyanúgy élvezem vele a szexet, és tudom, hogy nekem ha lesz is valaha, nem lesz egyhamar, ugyanis ebbe azért lelki tényezõk is beleszólnak elég sokat. szóval szerintem csak élvezd a dolgokat, és egyszer hátha összejön. a maszturbálást meg próbálhatod, hátha úgy sikerül, és akkor legközelebb meg fogod tudni mondani a párodnak, hogy mit hogyan csináljon.
Sokan vannak így rajtad kívül is, hidd el. Egy nagyon fontos dolog: Ne AKARD elérni. Ha görcsölsz, sosem fog sikerülni. A tanácsokat nyilván nem véletlenül kaptad. Megfogadtad õket? A masztizást szokták ajánlani leginkább, mivel így felfedezheti az ember a testét. Bármit is teszel, soha ne görcsölj, mert akkor biztos, hogy nem fog sikerülni.
1. és legfontosabb: ismerd meg a tested. Amíg te magad nem tudod, mi a jó neked, a pároddal sem igazán lesz jó az együttlét. A legtöbb nõ képes csiklói orgazmusra. Legyen elsõ célod, hogy ezt elérd. 1.) Nézz valami jó erotikus filmet. Képzeld magad a szereplõk helyébe. Kezdd el simogatni magad. Lassan térj rá a csiklód ingerlésére. Kísérletezd ki, milyen nyomáserõsség, gyorsaság kell, milyen irányba kell mozgatnod a kezed, hogy a legjobban élvezd. 2.) Merülj el egy finom illatos fürdõvízben. Izgasd a csiklód a zuhany vízsugarával. Állítsd be kellemes hõmérsékletûre és alacsony víznyomásúra a vizet. Ha intenzívebb ingerlést akarsz, letekerheted a zuhany fejét. Kizárt, hogy ezzel a módszerrel ne legyen orgazmusod :) A szexnél jól jön, ha megtaláljátok a G-pontod is, így hamarabb érsz el orgazmust is. Izgasd fel magad, majd keresd meg a G-pontod. A bejárattól 3-6 cm-re a has felõli oldalon találsz egy pontot, melynek ingerlése nagyon kellemes érzés. Egyeseknél pisilési inger is társul hozzá. Izgasd az ujjaddal, közben simogathatod a csiklódat is akár. Meglátod, így hamarabb érsz el csiklói orgazmust is. Ha megtanultad elérni a csiklóorgazmust valamilyen módszerrel, a pároddal közösülve is hasznosíthatod. Elõbb utóbb szex közben is lesz orgazmusod, csiklói biztosan. Feküdjön a párod a hátára félig ülõ helyzetben. Te ülj rá. Kezdj el lovagolni, közben a párod simogassa a csiklód. Ebben a pózban nagyon szuperül ingerlõdik a G-pontod és a csiklód is egyben. Ha bármi apró dologra is rájössz a masztizás során, közöld a pároddal is. Amit egyedül megtanultál, tanítsd meg a pároddal is és alkalmazzátok közösen is.
Na az szuper, hogy megvan a G-pontod. Azért én csak azt mondom, hajts a csiklóorgazmusra. Nem létezik, hogy ne sikerüljön. Légy kitartó, ne add fel! Csináld huzamosabb ideig az ingerlést, esetleg kicsit erõsebben. Közben izgathatod a G-pontod. Próbáld ki, hogy megfeszíted, majd elernyeszted az izmaid, mintha a pisilést fognád vissza. Ettõl jobban érzed a csiklóingerlést. Hátha nálad is beválik.
Ne keseredj el, ez az elsõ fontos dolog! Próbáld meg megfogadni a tanácsokat amit kapsz! Ha eleve úgy indulsz neki h nem fog segíteni veszett ügy. Amúgy nekem az a problémám h szex közben nem mentem még el soha, amúgy van orgazmuson de csak ha szájjal ingerel ott lent. Ja és nekem még a G-pontom sincs meg, egyszer volt olyan szex közben mintha...de nem. Szóval ennyivel is elõrébb jársz:) Sok sikert és kitartás!
Sztem is a csiklót ingereljétek a pároddal, nekem ott könnyebb volt elmennem elõször. Feküdj a hátadra, tedd szét a lábad, csukjatok le minden villanyt, és próbálj meg ellazulni, és ne figyelj semmire. A párod finoman és lassan, körkörösen nyalogassa a csiklódat, miközben az egyik ujjával ujjazon téged, de csak szép lassan és ne tövig, hanem csak finoman, ha megvan a G-pont akk arra koncentráljon, ha nincs akk csak simán ujjazzon. Még azt is lehet csinálni, hogy a másik kezével, ha szereted, a popsidat izgassa, persze akk azt az ujját, amivel a popsidhoz nyúlt, ne tegye máshová... :D Vagy ha esetleg a popsis módszer neked morbid, akk a szabad kezével húzza szét picit a csikló körül a bõrt a hasad felé, és akk lehet h csikisebb lesz neked... De mindent ne vadul, hanem csak finoman és lassan! Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem is a párom az elsõ . Csak azt nem tudom, hogy ne görcsöljek, mi az, hogy ne görcsöljek, elvégre nem görcsölök, vagy már az is az, ha rá gondolok, hogy miért nincs.
A kérdező hozzászólása: a nõk többségénerk megy a csiklóorgazmus, ahogy írtad, de nekem eddig még nem ment, lehet, hogy a kisebbségbe tartozok. A G pont megvan, ingerlésre megduzzad, de akármeddig csináljuk, sajna csak a kellemetlen pisilési inger van. Ha lovagló pózba csináljuk, jó, de ennyi , akkor sem megyek el.De miért?
ha azt mondta h meg hiv, akko hovni fog. te sztem ne hivd, mer h tetszel neki akk ugyis hivni fog
Én azért rákérdeznék, hogy mi a bré van, habár nem tudom, hogy eddig milyen gyakran beszéltetek.
Hoppá, nem láttam a dátumot.:D

Telefont el lehet adni ha van még rá 1 év hűség?

1 éve vettem egy telefont 2 év hűséggel. Törlesztést már kifizettem, de még van rá 1 év hűség így eladható a készülék? Persze a sim kártyát nem adnám oda, egy másik készülékkel szeretném használni, mert az elő fizetés ugye nem szűnik meg. Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Eladni el tudod adni szolgáltató függõként, bár így nehezebb, plusz akkor ha vállalsz rá letiltás elleni garanciát. hardverapro.hu-n nagyobb sikerrel járhatsz, mint a vaterán.

Eladni el tudod adni szolgáltató függõként, bár így nehezebb, plusz akkor ha vállalsz rá letiltás elleni garanciát. hardverapro.hu-n nagyobb sikerrel járhatsz, mint a vaterán.
A telefont akkor adod el, amikor akarod. De letiltás elleni garanciát ha nem vállalsz, és nem fizeted, akkor jogosan követeli a vevõ a vételárat, ha tiltják a készüléket.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm a segítséget:)

Van még rá esély hogy újra együtt legyünk?

Szakított velem a barátom 2 hónap után,mert anyagi gondjai vannak,ami miatt rengeteget kell dolgoznia,így nem sok id?nk volt találkozni,és szerinte ez így nem kapcsolat. Azt mondta szeret és tudja hogy szenvedek ami miatt nem látom,ezért szakít és szeretné ha jóba maradnánk ,és hogy ez 1 megállapodás,nem töröl mindenki mindenkit.És ha úgy van akkor beszélget velem vagy ha nagyon ritkán van szabad ideje akkor 1-1 összefutás is szóba jöhet. Mert hogy nem tud semmit ígérni,mert amíg nem talál új munkahelyet jobb kereseti lehet?séggel,addig nem megy így.. és hogy nem tudja mennyi id? mire talál egy megfelel? állást,ahol lenne szabadideje is rám. Én még mindig szeretem,nagyon hiányzik,elején még írt a szakítás után is,most nem hallok róla jó ideje semmit,de nem tartom jó ötletnek írni neki,elvégre ? szakított... Mi lenne a helyes ebben a helyzetben? Várjak? Kérlek titeket csak normális válaszokat!

Legjobb válasz: Drága ne legyél naív.Saját tapasztalatból mondom neked, hogy egy ilyen pasira nem éri meg várni.Azt se tudja mit akar,egy döntésképtelen tuskó.Jobb ha elfelejted. Most gondold végig.Te,aki szerelmes vagy,szakítottál volna vele ez miatt?PErsze h nem. A pasik barmok és gyávák.NEm merte a szemedbe mondani h vége,ezért ilyen kifogással jött.Tudom h fáj,de igaz.Komolyan velem is ez történt és sajnálom h akkor nekem senki nm adott ilyen tanácsot.Fogadd meg kérlek. Csak azért irogatott h nyugtassa a lelkiismeretét.És mostmár persze h nem ír,mer ez nm mehet örökre így.De fogadjunk te meg azt hiszed h azért nem ír,mert h még õ is szeret és könnyebb neki h ha nem beszéltek..Nah ez nagy hülyeség,de bocs ha nem így van. Lényeg h probálj túl lépni,túl rövid az élet ahoz h ilyen gyerekes,gyáva,döntésképtelen,férfitestbe bújt h*lye gyerekekre pazarolt.

Drága ne legyél naív.Saját tapasztalatból mondom neked, hogy egy ilyen pasira nem éri meg várni.Azt se tudja mit akar, egy döntésképtelen tuskó.Jobb ha elfelejted. Most gondold végig.Te, aki szerelmes vagy, szakítottál volna vele ez miatt?PErsze h nem. A pasik barmok és gyávák.NEm merte a szemedbe mondani h vége, ezért ilyen kifogással jött.Tudom h fáj, de igaz.Komolyan velem is ez történt és sajnálom h akkor nekem senki nm adott ilyen tanácsot.Fogadd meg kérlek. Csak azért irogatott h nyugtassa a lelkiismeretét.És mostmár persze h nem ír, mer ez nm mehet örökre így.De fogadjunk te meg azt hiszed h azért nem ír, mert h még õ is szeret és könnyebb neki h ha nem beszéltek..Nah ez nagy hülyeség, de bocs ha nem így van. Lényeg h probálj túl lépni, túl rövid az élet ahoz h ilyen gyerekes, gyáva, döntésképtelen, férfitestbe bújt h*lye gyerekekre pazarolt.
Szerintem ne keresd, elhagyott és az összefutás meg csak szex lenne, ha nincs neki épp más.Mi távkapcsolatban élünk a párommal, de eszünkbe sem jutott ezért szakítani, mert szeretjük egymást.Bár a ti kapcsolatotok még elég friss volt, szóval az is lehet, hogy csak nem akart jobban belebonyolodni a dologba.De akkor se keresd inkább...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi meglátásokat, tanácsokat :) Érdekes hogy mennyire 1 véleményen vagytok.Lehet benne v.mi. Én eddig ahány ismerõsömnek ezt elmeséltem megosztott válaszokat kaptam, mert van aki magából indult ki, és neki sikerült újra összejönni, de én is ezen gondolkoztam, hogy ha szeretek v.kit akkor megpróbálom megoldani, nem elmenekülök a probléma elõl. Elvégre a kevesebb találkozás is több mint a semmi...
A kérdező hozzászólása: Várom az esetleges további meglátásokat! És köszönöm az eddigi válaszokat.

B. Nőmmel 22-én voltunk együtt utoljára, esemény utánit kellett beszednie, 30-án kellett volna mentsruálnia de jan 4 van, és még mindig semmi. Már csak az abortusz segíthet, vagy van még rá esély hogy megjön neki?

Legjobb válasz: Keressen fel egy nõgyógyászt, a betegtájékoztató szerint ha a rendes menstruáció idõpontja után 5 nappal nem jön meg, akkor keressen fel egy orvost. De ha idõben bevette, nem lesz gond szerintem, nagyon sok hormon van benne, de hallottunk már olyat, aki azután is terhes maradt, hogy bevette.

Keressen fel egy nõgyógyászt, a betegtájékoztató szerint ha a rendes menstruáció idõpontja után 5 nappal nem jön meg, akkor keressen fel egy orvost. De ha idõben bevette, nem lesz gond szerintem, nagyon sok hormon van benne, de hallottunk már olyat, aki azután is terhes maradt, hogy bevette.
A kérdező hozzászólása: Az esemény utánit kb 5-6 órával az incidens után vette be.Azóta egyszer vett észre kis elszinezõdést.

Körülbelül 5. napja nincs meg 2-3 hónapos nőstény cicánk. Szerintetek van még rá esély, hogy megkerül?

Kis faluban lakunk, kertes házban. A faluban szinte mindenki tud róla, senki sem szólt, hogy megtalálta volna. Elkaphatta valami? 5 napot nem nagyon bír ki étel nélkül szegény. :/ Nagyon sajnálom őt..:( már nem nagyon bizakodok, hogy megkerül.

Legjobb válasz: Lehet, hogy valami idióta bezárta egeret fogni...sajnos megesik, egyszer az én macskámat is bezárták, látszott a lábán h meg volt kötve, tiszta kosz volt mikor hazajött...esetleg nézz szét az épületekben, nem-e zártátok be vhova véletlen, ha a környéken van fedetlen kút, stb akkor azt is nem-e esett bele. Remélem elõkerül :) majd írj h mi lett

Lehet, hogy valami idióta bezárta egeret fogni...sajnos megesik, egyszer az én macskámat is bezárták, látszott a lábán h meg volt kötve, tiszta kosz volt mikor hazajött...esetleg nézz szét az épületekben, nem-e zártátok be vhova véletlen, ha a környéken van fedetlen kút, stb akkor azt is nem-e esett bele. Remélem elõkerül :) majd írj h mi lett
A kérdező hozzászólása: azóta sincs semmi..:/

21 éves vagyok, nem volt még semmilyen párkapcsolatom. Van még rá lehetőségem?

Sosem jött össze sehogy, úgy érzem, hogy egy n?nek sem tetszem, nem tudom mit csináljak magammal. Nem tudom hol keressek. Attól tartok hogy már kés? és nem is lesz többé semmi. Hol találhat az ember a zülleszt?kön és az interneten kívül normális társat ma? Illetve hogyan?

Legjobb válasz: ÖNBIZALOM a legfontosabb! ha jobb a magadról alkotott képed máris jobb a kisugárzásod is! hidd el rengeteget számít. és az ilyen "gy nõnek sem tetszem" dolgot verd ki a fejedbõl de sürgõsen! igenis mutasd meg hogy benned is vannak értékek. merthogy 100%-osan biztos vagyok benne hogy különleges vagy!! fel a fejjel :)

ÖNBIZALOM a legfontosabb! ha jobb a magadról alkotott képed máris jobb a kisugárzásod is! hidd el rengeteget számít. és az ilyen "gy nõnek sem tetszem" dolgot verd ki a fejedbõl de sürgõsen! igenis mutasd meg hogy benned is vannak értékek. merthogy 100%-osan biztos vagyok benne hogy különleges vagy!! fel a fejjel :)
Kedves kérdezõ! Én is ugyanígy vagyok és szintén 21 éves fiú vagyok. Szívesen beszélgetnék veled errõl, hogy mit rontottunk el, miért nem jött össze egy kapcsolat sem egyikõnknek sem. Sajnos én épp ma kaptam egy újabb csalódást. :(
Kedves kérdezõ és az utolsó válaszoló. Nem nem vagytok lemaradva semmirõl és igen van még rá lehetõségetek, hisz csak 21 évesek vagytok. Egyrészt szerintem vegyétek lazábban a dolgokat mert aki nagyon rágörcsöl a keresésre attól megijednek a nõk. Tudom, tapasztalat :) Az elsõ válaszoló azt írta önbizalom. Persze mert az embernek az csak úgy pikk pakk jön :) Azért ez nem így mûködik. Rengeteg dolgot írhatnék még, de mivel egyikõtöket sem ismerem ezért nehéz lenne jó tanácsot adni. Ha úgy érzitek írjatok privit szívesen segítek ha tudok. Bár abban nem egészen vagyok biztos, hogy megkapom a maileket innen. Ha nem válaszolnék írjatok megint ide akkor megpróbálok egy másik címet. 21/L
A kérdező hozzászólása: Pontosan!
21 évesen még semmirõl se vagy lemaradva
Én féléve lettem ejtve, azóta bogarásztam a pszichológiát, és minden ezen a téren kapcsolatos könyveket. A te esetedben is egy igazán mérvadó dolgot tudok javasolni, ami fellendíti az életedet. Találd meg önmagad! Találd meg mindazt amit szeretsz csinálni, úgy szívvel lélekkel, ami kikapcsol, amirõl lelkesen eszmétcserélsz, amiért úgy érzed hogy az életed adnád! Dolgozz az önbecsüléseden, ismerd meg magad és tisztázd le képességeidet! Amint ezekkel megvagy, belefeledkezel abba hogy te egyedül vagy, sõt bombasikered lesz az emberek között :) , feltûnõen vidám és boldog leszel! :) Sok sikert!
Én 22 évesen jöttem össze valakivel elõször, utána 23 évesen vesztettem el a szüzességem másik lánnyal, szóval bõven van idõd :) 24/F
Nyugi, én is így vagyok csak idõsebb kicsit. Semmi nem jött össze, még egy meghitt séta sem , nemhogy kapcsolat XD. Pedig az igényeim elég alacsonyak. Azt hiszem a legfontosabb hogy magaddal ki légy békülve. Nem érdekes mit gondolnak mások , tudd hogy ki vagy. Boldognak kell lenni egyedül is. Nekem kissé nehezen, de sikerült elfogadnom h. nem kellek. Ez olyan dolog h mindenki osztja az észt hogy "a sorsod te alakítod, rajtad áll hogy mit kezdessz vele". Egy nagy fenét. Abból kell gazdálkodnod amit kapsz az élettõl, mint egy marék legót. Hiába akarsz belõle legókocsit ha nem kapsz kereket. :) . Fel a fejjel, egyedül sem rossz! (24/f)
22 éves férfi vagyok, sajnos nekem sem jött össze eddig semmi :( Remélem idõvel változik ez az állapot is. Nagyon remélem :) Sok sikert!
Azt nézem hogy megy a kifogás keresés, hogy ezért meg azért meg amazért nem megy a dolog, aztán csodálkozunk hogy szarrá ég a kezünk amiért a bekapcsolt rezsón támasztjuk. A semmiért semmi jár, ez mozgasson titeket amikor éppen dolgoztok az életeteken, meg amikor megláttok egy jó csajt ... stb. És azért annyi tisztelet legyen magatok felé hogy belátjátok, ti miattatok nem alakul semmi... ! Ennyit a sorsról :)
A kérdező hozzászólása: Hát elég reménytelen így... ennyien panaszkodnak... nem leszek ettõl nyugodtabb!
Azt vettem észre egyre több a magányos huszonéves fiú... A lányoknak a legegyszerûbb a dolgok, imponálnak a 40 éves hapsiknak és máris nyert ügyük van..
en magamrol nem tudom eldonteni, hogy valogatos vagyok-e vagy sem. Vannak lanyok es igy elnezegetem hogy milyen szepek de ennyi. En is ugy gondolom, ahogy a kerdezo: hogy egy nõnek sem tetszem.(amikor vagyok valahol, erre nem gondolok) eddig eletemben 1x volt olyan hogy a lany kozeledett, akivel akkor lattuk egymast eloszor, de valojaban soha az eletben nem gondoltam volna, hogy majd pont Õ fog engem leszólítani. A 2 kezet osszetette volna barki erte. En keptelen vagyok nyitni...2 kedves szo eleg egy csajtol, es maris a palyan vagyok...nemtom milehet a gond. Tobb ilyen csaj kene. Bar lehet hogy a nevelesem lett elbäszva. utolso elotti vagyok.
Olyan rossz hallani ezt, hogy nincs senkitek, mert úgy tûnik így elsõ blikkre, hogy semmi baj veletek. Vagy nagyon válogatósak vagytok? utolsó elõtti voltam
utolsonak uzenem, hogy engem tobb lany kinezett mar maganak, es innen-onnan visszahallom hogy milyen helyes vagyok, de hiaba. ez keves. mintha en varnam el a lanytol hogy odajojjon, megnevettessen, meg ilyesmi. nemtom letezik pasiba olyan, hogy nem adja konnyen magat? :D valami olyasmi van bennem, hogy en barkit megerdemlek, de engem nem erdemel meg senki.:S kerdezo: elobb utobb csak osszejon, ha nem akkor szuzen fogunk meghalni :( 21
Már hogyne lenne rá lehetõséged?! Iskola / munkahely. Nyitott szemmel kell járnod, és Rád fog találni a dolog. Csak Neked is tenned kell érte. Lesz egy olyan, akivel mondjuk eleinte csak tök jól elbeszélgettek, de semmi extra... Aztán egyre inkább megtetszik. lehet, hogy nem (csak) a külseje miatt, de egyre vonzóbb lesz, és Te is neki. Aztán egy nagy, szép szerelem lesz belõle. Így legyen! Csak ne veszítsd el a hitet, és járj nyitott szemmel, vidáman! 35f
Fel a fejjel. A remény hal meg utoljára. Itt a nyár! Gyerünk a strandra, kirándulj. Rengeteg lehetõség van.
Nem késtél le még semmirõl! Elsõ lépés az kell legyen, hogy elfogadod önmagadat. Meg kell szeretned magad ahhoz, hogy másokat szeretni tudj és mások szeretni tudjanak téged. Ha tisztáztad magadban a dolgokat, akkor hirtelen több önbizalmad lesz, ami nem csak a viselkedéseden fog érzõdni, hanem a megjelenéseden, kisugárzásodon is. Nincs olyan magabiztos férfi, aki ne találna magának párt. Azt, hogy eddig nem volt kapcsolatod, azt ne tekintsd gáz dolognak. Ne érezd úgy, hogy te milyen tapasztalatlan vagy és hogy ebben a korban az már gáz, mert nem az. El sem hiszed, hogy ha pozitívan nézel magadra és a világra, mennyi jó dologgal találkozhatsz úgy, hogy nem is teszel érte látszólag semmit. Másik fontos tulajdonság, amit érdemes lenne megtanulnod, a kezdeményezõ készség. Itt nem csak a lányokra gondolok, hanem akármilyen szituációra. Legyél te az elsõ, aki bemutatkozik egy idegennek, te kezdeményezzél beszélgetést, minden ismerõsödnek már messzirõl köszönjél, ha meglátod õket az utcán, figyelj oda mindenkire, és mindenre amit mondanak neked... Ha ezekre a dolgokra odafigyelsz, akkor hidd el, hogy sokat fog változni az életed és a csajok is hamar felfigyelnek rád. 22/f
Annyi ilyen kérdés van, ez kb a 100 000 000. de ha már annyira lusta vagy, hogy visszakeress, elmondom, hogy ott kéne változtatnod. Menj ki, és ismerkedj, mert nem fognak csak úgy becsöngetni hozzád a csajok. Valószínûleg magadnak sem tetszel, és az a legnagyobb gond. Változtass magadon, sportolj, hogy legyen önbizalmad és ne istennõnek lásd azt a nõt akivel beszélsz/beszélni akarsz de nem mmersz, hanem egy nõnek, egy embernek. Megsúgom az emberekn társas lények ezért, ha kicsit is szimpatikus vagy számára nem hagy ott.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:10 Õt láttam akkor utolsónak sorry a válasz neki is szólt. 21/L
17 fiú vagyok , és a környezetembe már mindenkinek volt majdnem barátnõje, még a legszerencsétlenebbnek is... Most hátha összejön egy hasonló beállítottságúval, javaslom hallgasd meg a "Brian Tracy - Phoenix szeminarium" -tanfolyamot, kihozott a depresszióból, és már boldogan látom a világot, így kapcsolat nélkül is, de még ugyanúgy bosszant a dolog, de majd most változtatok
Mindenki talál magának elõbb vagy utóbb. Még a kinézethez sem lehet kötni, ha csúnya vagy ha nem... http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://m.blog.hu/ma/manza..
Biztos, hogy volt már olyan lány, akinek bejöttél. Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor tuningolj a külsõdön. 19L
Elõször is tényleg ne aggódjatok! Az egyik legjobb barátom is olyan srác aki most 22 és még sosem volt kapcsolata csak 2 egy éjszakás kalandja amire nem emlékszik :) Csak türelem és legyetek önmagatok, mert lehet, hogy már egy-egy lány ki is nézett titeket, csak a megfelelõ alkalomra vár :) 20/L
A kérdező hozzászólása: aha... listám van a nõkrõl kik visszautasítottak. Nem kell okoskodni! Vannak ideálok, vannak lányos fiúk akik most kellenek minden nõnek, nem számít semmi más. Minden sarkon egy fehérnemû reklám valami kockahasú férfi modellel, még a "csúnyább" nõknek is azok kellenének. Ilyen irreális logikátlan világban nem is lehet többet várni. Ficsúr, piperkõc metroszexuális izmos idióták, alkalmi kalandok hódítanak. 100-ból 2 nem így gondolja, azt meg keresd meg...

Van még rá esély, hogy beinduljon a tejcsim?

3 hónapos a babám! Soha soha nem tudott többet kiszívni 110-120 ml a kett?b?l!(Kevés neki de ha sokszor mellre tettem nem volt türelme szopni mert idegesen rángatta és sírt sírt amig nem lakott jól,persze pótoltam) Van még esélyem rá,hogy növekedni fog a mennyiség? Vagy mostmár hagyjam. Nagyon elfáradtam minden szopi után fejtem még éjjel is! Miért csak ennyi? De ez is csak reggel! :o( Ismertek olyan valakit akinek még ennyi id? után beindult a tejcsi?

Legjobb válasz: Az én barátnõm szoptatási tanácsadóként dolgozik,és azt mondta hogy ha elapadt a tejcid az még 3 hónapig visszahozható. mivel nálad még nem apadt el így tuti hogy van remény!!!Kérd szakember segítségét:D Fel a fejjel ügyes vagy hogy nem adod fel:D

Az én barátnõm szoptatási tanácsadóként dolgozik, és azt mondta hogy ha elapadt a tejcid az még 3 hónapig visszahozható. mivel nálad még nem apadt el így tuti hogy van remény!!!Kérd szakember segítségét:D Fel a fejjel ügyes vagy hogy nem adod fel:D
Nekem is nehezen indult meg( na azért nem ennyire) Nekem a HOMEOPÁTIÁS bogyók segítettek, és a kecskerutafû-tea. Homeo: URtICA URENS ch5 napi 3*5 boygó kb 2 hétig!!! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: hol tudok ilyen kecskerutafû teát venni?
Én most ugyanebben a cípõben járok, lefejem a tejem kipótolom tápszerrel és közben szorgosan fejek, hogy növeljem....Tejserkentõ teát iszok és az említett homeos bogyót szedem pár napja! Remélem sikerül neked is ne add fel én sem teszem!
Szia! Én is ebben a cipõbn járok. Reggeli szopinál még elég a tej, a többinél pótolni kell. Csütörtökön kezdtem el szedni a More milk kapszulát. Eddig sajna nam látok semmi pozitív jelet sem:(

Nekem -1, -1, 5-ős szemüveget kell hordanom van még rá esély hogy nem kell szemüveget hordanom megjavulhat még a szemem? És szerintetek gáz ha egy fiúnak van szemüvege előny vagy hátrány?

Körülbelül 2 éve van szemüvegem mert távolra nem látok jól megjavulhat még a szemem van rá esély vagy valami amitől megjavulna ?Lányok titeket befolyásol ha egy fiú szemüveges másképp nézte rá előny vagy inkább hátrány ? Előre is köszi a válaszokat ? :)

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi lennék

erre én is kíváncsi lennék
Arra van esély, hogy javulhat de szerintem arra nincs, hogy ne kelljen szemüveg...De szerintem ez életkortól is függ.Vagy nem tudom.Szerintem nem gáz egyáltalán.Nekem se nem elõny, se nem hátrány..:) Engem nem befolyásolna. Egyébként én is távolra nem látok jól.De azt elárulom, hogy nekem volt, hogy javult a szemem még mikor kicsi voltam mert minden nap szedtem E vitamint illetve Cetebét.:D 16/L
A kérdező hozzászólása: Más vélemény ?! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!