Találatok a következő kifejezésre: Van még próbálkozni a (29 db)

25 évesen van még értelme a szüzesség elvesztésével próbálkozni, vagy már annyira késő, hogy csak rám rohad?

Legjobb válasz: Az én párom is ennyi idõsen vesztette el velem... Vannak olyan élethelyzetek, amikor vagy lehetõség nincs, vagy valami olyan dolog áll a háttérben ami miatt nem volt esedékes a dolog. Nem kell feladni, meg kell találni a szerelmet, és vele átélni az elsõt. Ha ez 2 év múlva lesz, akkor akkor... :) Ha szerelemben történik majd meg a csaj még talán oda is lesz, hogy õ volt neked az elsõ. Legalábbis engem ez jó érzéssel töltött el :) 21/L

Az én párom is ennyi idõsen vesztette el velem... Vannak olyan élethelyzetek, amikor vagy lehetõség nincs, vagy valami olyan dolog áll a háttérben ami miatt nem volt esedékes a dolog. Nem kell feladni, meg kell találni a szerelmet, és vele átélni az elsõt. Ha ez 2 év múlva lesz, akkor akkor... :) Ha szerelemben történik majd meg a csaj még talán oda is lesz, hogy õ volt neked az elsõ. Legalábbis engem ez jó érzéssel töltött el :) 21/L
Nem, nem érdemes. Orvosilag bizonyított, hogy ebben a korban már életveszélyes lehet a szüzesség elvesztése, és visszafordíthattlan károsodással jár.
Persze hogy van, fiatal vagy még. Mindegy, milyen késõn veszted el, ha megtapasztaltad milyen, úgyis nélkülözhetetlen része lesz az életednek. :) Ne félj, nem fog semmi rossz történni veled. És ha azon aggódsz, hogy esetleg a tapasztalatlanságod miatt ki fognak nevetni, akkor nem parázz. Ismertem olyan 45 éves férfit, aki 30 éve él nemi életet, de olyan béna a szexben, hogy még egy szûz fiú is lekörözi.... :)
27 évesen gondolom úgy, hogy ha eddig nem tudtad meglépni ezt, és itt most arról az esetrõl van szó, hogy korrekt, elfogadható kinézet + szar belsõ tulajdonságok, tehát a problémád mentális eredetû, túl gátlásos, túl zárkózott, túl távtartó, túl nembevállalós fajzat vagy, akkor egyértelmû, hogy rádrohad. Minél tovább húzod, annál kevésbé fogod akarni, nekem évrõl évre van ez így. Nem vagyok képes egyszerüen leszólítani senkit. Nem megy. Útálom a helyzetet. CSak szex kell semmi több, bájolgás nem kell. Prostituáltakhoz kell mennem én érzem. De ahhoz sem vagyok képes, mert ott is csak kéne valamit beszélni, meg még mindig nem találtam ki, hogy mit hazudjak neki, hogy emészthetõ legyen a sztori, hogy 27 évesen miért van ez még mindig. Egyszerüen lövésem nincs, mit hazudjak?! Persze ha elég jól szexelek, akkor nem kell hazudni, akkor nem veszi észre , hogy még nem basztam. Volt már másoknál is rá példa, hogy nem volt rossz a teljesítményük az elsõ szexnél. Az biztos ha ilyenben sántikálsz mint én, akkor soha nem lesz viszonyod senkivel, ha eddig képtelen voltál rá pszichésen, akkor ezután fõleg az leszel. Itt csak fizetõs segíthet. De még arra is annyira nehezen veszem rá magam, mint egy érvágásra. Útálok nõzni, csak szúrnék már párat mégis. Hajt a farkam!!
7-es, jót nevettem, köszönöm :) ) A kérdésedre válaszolva pedig: persze, hogy van értelme! :) Én nem tudom, mi ez a hozzáállás, hogy 18 év fölött ciki már szûznek lenni. Az, hogy ennyi idõsen te még az vagy, számomra azt bizonyítja, hogy az elsõ adandó alkalommal nem tetted meg csak azért, hogy aztán eldicsekedhess vele a 16-17 éves haverjaidnak. És igen, csak ismételni tudom az elõttem írókat: ha 27 évesen is az leszel, még akkor sem lesz késõ. :)
Szia! Szerintem ne aggódj ezen! A férjem 32 éves volt, mikor elveszítette velem a szûzességét. Teljesen normális, egészséges felnõtt.
nemed?
Szalicil pajtikám, szalicil...
Miért vártál idáig? Valami nyomós ok?
Hogyne lenne, ne viccelj :) Ne add fel!
A kérdező hozzászólása: férfi
Persze, hogy van értelme.

Van még értelme próbálkozni a volt barátomnál?

Sziasztok!

Legjobb válasz: szia látom az idõpontot mikor írtad, szóval tényleg hiányozhat a fiú, fõleg így valentin napon! Nekem 2 éve van kapcsolatom, õ az elsõ ilyen hosszú és én is neki, vagyis elõttem volt egy 10 hónapos de az ehhez képest rövid, és sajnos én is próbálom magamhoz láncolni, mert egyszer csókolózott egy buliban egy másik lánnyal és nem is mondta el ráadásul/ bár õ állítja h nem viszonozta, meg h részeg volt, amit én is tudok mert ott voltam de nem indok/. Azóta folyton próbálom ellenõrizni és óvni attól h lányokkal legyen v nálkülem menjen ki a barátaival, de próbálunk megegyezni és tudom h jót tesz neki is és nekem is ha velük is van. Mi nem élünk együtt, sõt nem is járunk egy suliba, csak 3-4 napot talizunk és akkor sem vagyunk együtt egész nap! NÉha én is vágyom arra h egyedül legyek és visszagondolok milyen jó volt pasi nélkül bulizni a csajokkal amikor kacérkodhattam, de szeretem. Lehet a te barátod is ezt érzi csak õ meg is valósította. Még ilyen fiatalon nehezebb a fiúknak lekötniük magukat szerintem , mint nekünk lányoknak. Légy türelmes, néha találkozgassatok, beszélgessetek, mert sztem úgy van ahogy írtad h 3 hét alatt nem lehet elfelejteni egy hosszú kapcsolatot, csak sztem most egy kicsit élvezi h nem "parancsolgatnak" neki. És abból gondolom h van esélyed még, h nincsenek képben újabb lányok tehát tényleg scak arra vágyott h a barátaival legyen minden lelkiismeretfurdalás nélkül. Szerintem ne add fel, ne keseredj el, ne akard féltékennyé tenni, csak szépen finoman nyolulj és hódítsd vissza. Légy mindig csoda szép és ellenállhatatlan ha tudod h találkoztok és persze természetes! sok sikert drukkolok neked, és tanulva ebbõl én is megértõbb leszek a párommal egy 19 éves lány

szia látom az idõpontot mikor írtad, szóval tényleg hiányozhat a fiú, fõleg így valentin napon! Nekem 2 éve van kapcsolatom, õ az elsõ ilyen hosszú és én is neki, vagyis elõttem volt egy 10 hónapos de az ehhez képest rövid, és sajnos én is próbálom magamhoz láncolni, mert egyszer csókolózott egy buliban egy másik lánnyal és nem is mondta el ráadásul/ bár õ állítja h nem viszonozta, meg h részeg volt, amit én is tudok mert ott voltam de nem indok/. Azóta folyton próbálom ellenõrizni és óvni attól h lányokkal legyen v nálkülem menjen ki a barátaival, de próbálunk megegyezni és tudom h jót tesz neki is és nekem is ha velük is van. Mi nem élünk együtt, sõt nem is járunk egy suliba, csak 3-4 napot talizunk és akkor sem vagyunk együtt egész nap! NÉha én is vágyom arra h egyedül legyek és visszagondolok milyen jó volt pasi nélkül bulizni a csajokkal amikor kacérkodhattam, de szeretem. Lehet a te barátod is ezt érzi csak õ meg is valósította. Még ilyen fiatalon nehezebb a fiúknak lekötniük magukat szerintem , mint nekünk lányoknak. Légy türelmes, néha találkozgassatok, beszélgessetek, mert sztem úgy van ahogy írtad h 3 hét alatt nem lehet elfelejteni egy hosszú kapcsolatot, csak sztem most egy kicsit élvezi h nem "parancsolgatnak" neki. És abból gondolom h van esélyed még, h nincsenek képben újabb lányok tehát tényleg scak arra vágyott h a barátaival legyen minden lelkiismeretfurdalás nélkül. Szerintem ne add fel, ne keseredj el, ne akard féltékennyé tenni, csak szépen finoman nyolulj és hódítsd vissza. Légy mindig csoda szép és ellenállhatatlan ha tudod h találkoztok és persze természetes! sok sikert drukkolok neked, és tanulva ebbõl én is megértõbb leszek a párommal egy 19 éves lány
kurva warcraftot be kéne tiltani (az a WOW ugye?)... az én pasim is mindig azt nyomatja és semmi más nem érdekli, érzelemmentes impotens zombivá változtatja az embereket az a hülyeség..szentem a volt pasid is wowfüggõ, ezért nem is csajozik és az se érdekelné ha térden állva könyörögnél neki, mert baromi jól elvan magában. De egyszer csak elunja és rájön hohy magányos és akkor majd vissza akar menni hozzád lehet amúgy, hogy tévedek, csak a saját példámból kiindulva beszélek, akkor bocs:)
vááá az én pasim és wowozik!!! és rühellem mikor több orán át azt a sz*rt nyomja és le se szar, teljesen beleéli magát... Am szerintem ha szereted probálkozz még nála:) probáld ujra elcsábitani. sok sikert:)
Én lány vagyok, a pasimmal együtt játszunk, tervezzük hogy átmegyünk RP (szerepjátékos) szerverre és összeadjuk a karaktereket. Nagyon jól elvagyunk. Nem láttam még olyat hogy a srácok ne egy kibírhatatlan hárpia elõl, vagy a megszünk szerelem emlékétõl menekültek volna a WoWba... Mindemellett: Próbálkozz, ha hiányzik és szereted, de csak ha szereted.
Szia! Azért írok, mert nálam is tök ugyanez a helyzet. Nekünk is 2 év után amiatt lett tuti vége, mert h szóvá tettem, h folyton játszik (Warhammer - majdnem Wow) meg azt mondta, h már nem szerelmes... Én se tudom elfogadni, bár nálunk még csak 2 hetes a szakítás. Az elsõ hétben õ is sírt mikor beszéltünk, hiányzom neki, stb stb. Nektek h alakult? sikerült visszahódítani?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem, nem tudtam visszahódítani. Ugye a kérdést tavaly februárban írtam ki, rá 2 hónapra, áprilisban megismertem egy másik srácot, akivel a megismerkedésünk után 2 hétre eljegyeztük egymást, összeköltöztünk, s azóta ez a "srác" már a férjem :) Ja igen, és pont ma 4 reggel lett 4 hónapos a kislányunk! :) Szóval ennek nálunk így kellett lennie (mármint a volt barátommal). Viszont azt elmondhatom, hogy így utólag valahol még hálás is vagyok neki, hogy szakított velem, mert ha még együtt is maradunk, akkor sem lett volna jövõje a kapcsolatunknak, mert én már akkor is nagyon család párti voltam, õ viszont hallani sem akart se házasságról, se kisbabáról. Alapvetõen eltértek a céljaink. Sajnálom, hogy nektek így alakult, viszont, ha azt mondta, hiányzol neki...akkor lehet, hogy csak egy kis idõre van szüksége ahhoz, hogy átértékelje magában a kapcsolatotokat. A különlét arra is jó lehet, hogy mindketten végiggondoljátok, mi az, amit esetleg elrontottatok, mert, ha már eddig eljut õ is és Te is, akkor van értelme folytatni, ugyanis akkor közösen kereshettek megoldást, amivel talán egy életre szóló kapcsolatot alapozhattok meg, de nagyon fontos, hogy összhangban legyetek, legyenek közös célok, rengeteg kommunikáció, amivel rengeteg esetleges késõbbi problémát megelõzhettek. Tök egyszerûnek hangzik, de tényleg a kommunikáció a legeslegfontosabb, mert, ha mindent azonnal megbeszéltek, a legapróbb problémát is, nincs, ami elmérgesedjen, megmarad a kölcsönös bizalom, a szerelem, és ennél több nem is kell egy igazán jó kapcsolathoz. Hagyni kell a másiknak és magatoknak is egy kis idõt, viszont, ha mindketten végiggondoltátok, üljetek le, és beszéljétek meg, ki mit szeretne, és tartsátok tiszteletben a másik döntését. Tényleg nagyon fontos, hogy ismerjétek egymás céljait, h ki mit szeretne elérni, és hogy ebben a másik partner tud-e (v. akar-e) lenni. Tudom, hogy ez nem vígasztal (és most hiába is mondom, hisz én sem hittem el anno), de, ha esetleg mégsem folytatnátok a kapcsolatot, annak valamiért így kell lennie. Egy szakítás után is , akkor is, ha nagyon fáj, de utána is van ám élet, és lehet, hogy sokkal jobb dolog vár, mint amirõl eddig álmodtál. Elõre sajnos nem tudhatjuk. (nálam így alakult, azért írom) De tudom, hogy most tényleg feleslegesen írom/mondom, hisz most valószínûleg arra koncentrálsz, hogy mit tegyél, hogy újra együtt legyetek... De mivel anno ez nekem nem sikerült, így erre sajnos nem tudok tanácsot adni (bár nem is kérted :) ). Szóval fel a fejjel, és légy türelmes, de ne évekig! Várj egy kicsit, próbáljatok egymásnak idõt adni (semmiképp ne "zaklasd", én anno ezt csináltam, hát, rosszabbat nem is tehettem volna), és majd szépen kialakul. Nyugi, minden úgy lesz, ahogy Nektek a legjobb. Ha együtt, együtt, ha külön... Légy pozitív, amennyire csak tudsz! Én szorítok Nektek! Üdv: Betti
Köszönöm szépen, és gratulálok, hogy ilyen jól alakult az életed. Mi nagyon egy cipõben járunk :) Én is családpárti vagyok, õ meg nagyon nem. Lehet, hogy tényleg így kellett ennek lennie. De iszonyatosan fáj és hiányzik. Én is az elsõ 1 hétben zaklattam, most már próbálok magamon uralkodni csak hát nehéz, mert szívem szerint most is vele lennék...

Ha elutasítanak akkor van értelme próbálkozni még a lánynál?

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye err?l a dologról,esetleg némi indoklás a válaszhoz.

Legjobb válasz: Nincs értelme, zaklatásnak fogja venni.

Nincs értelme, zaklatásnak fogja venni.
Egyetlen esetben van: Ha már a kezét kérted meg, de erre nem szakítással felelt. Egyébként nem.
nincs értelme. A nem az nem. hogy hogyan jelzi; arckifejezés, apro` figyelmességek, bàmul téged... van csomo` mo`dja ennek.
Ha elutasít akkor elutasít, az élet nem olyan mint egy "randiguru film" h nyomulj jobban te barom...nem itt általában eléggé érthetõen és nyilvánvalóan az ember tudtára adják a nõk, hogy a nem az nem és ne kérdezd meg még 1x.
Nem nagyon van, zaklatásnak fogja venni, csodák még persze vannak ami lehetséges még hogy talán késõbb beléd zúg, de ne szaladj olyan szekér után, ami nem vesz fel.
Szerintem nincs...egy lánynak sztem nincs olyan hogyha ismer tíz éve vkit akkor utánna hirtelen szerelmes lesz.
Na álljon meg a menet. Tudod egyáltalán, hogy valójában miért utasít el? Mert igen, van úgy, hogy van értelme próbálkozni újra, SÕT van úgy, hogy nem is próbálkozol, azaz nem próbálkozol, csak simán csajozol, és erre kattan rá. Nem kell a színház.
Ha elutasít és meggondolja magát, rajta a sor, hogy kezdeményezzen.
Lehet majd probalkozni par honap mulva ha mar elfelejtette az esetet. De ha hirtelen meggazdagszol akkor mar masnap lehet ujra probalkozni, akkor tuti a siker.
Hogyan fogja a tudtodra adni, hogy érdekled?Úgy, hogy keresni fog!Telefonon, neten, és burkoltan, vagy nyíltan megmondja a frankót, hogy Téged akar!Addig Te ne csinálj semmit!Ha nagyon rákattansz a témára, számára az már kínos lehet.
Nekem nem lenne hízelgõbb, mint gondolom neked egy azonos nemû barát próbálkozása, aki azt hinné hogy a "nem"="igen, de kéretem magam".
Na és mikor van értelme próbálkozni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat de ha már itt tartunk: -hogy fogja jelezni?
Ez tényleg nem egy hollywoodi film, szóval a nem az nem marad.Majd ha a lány szeretne Tõled bármit is, tudtodra fogja adni.Addig viszont hagyd, mert egyrészt megalázod magadat, másrészt elvadítod magadtól.
A kérdező hozzászólása: remélem ha ilyen lesz fel fogom ismerni a kezdeményezést.
rászegezel 1 kést, ha nem mond igent akk megfenyegeted. zabálni fog :)
Elõször én is nemet mondtam egy fiúnak. Utána még egy hónapig gyõzködött, sokat voltunk együtt, aztán kiderült hogy jól megértjük egymást- három hónapja vagyunk együtt :)
Mindenképp próbáld meg még1x!! :) Az h elsõre nemet mond az égvilágon semmit nem jelent. Én kb 10x kaptam nemet jelenlegi bnõmtõl, de tudtam h feladni nem érdemes, és tessék :) Lehet h fél az újtól, gondolkodni akar még, vagy csak tesztel h kitartó vagy-e. várj vele, ne sokat , pár napot, aztán go! :)
Te utasítottad vissza vagy Õ Téged?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, ó igen ez lemaradt: õ mondott nemet
nincs értelme, ilyenkor el kell felejteni! kész!

Most van peteérésem ugye? Norcolutot kellett szednem mert nem jött meg gyógyszer abbahagyása után. Ma megjött vagyis ha elmúlik akkor lehet újra próbálkozni a babával, mert van peteérés, ugye?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kellett Norcolutot szednem, de én kaptam mellé egy másik gyógyszert is, hogy ne csak menstruációm, hanem peteérésem is legyen. Szóval a Norcolut nem csinál peteérést, ugyanolyan megvonásos vérzésed lesz tõle, mint a gyógyszertõl. Mikor hagytad abba a gyógyszert? Mennyi ideig nem jött meg? Mert az is lehet, hogy még a gyógyszer nem ürült ki rendesen.

Szia! Nekem is kellett Norcolutot szednem, de én kaptam mellé egy másik gyógyszert is, hogy ne csak menstruációm, hanem peteérésem is legyen. Szóval a Norcolut nem csinál peteérést, ugyanolyan megvonásos vérzésed lesz tõle, mint a gyógyszertõl. Mikor hagytad abba a gyógyszert? Mennyi ideig nem jött meg? Mert az is lehet, hogy még a gyógyszer nem ürült ki rendesen.
A kérdező hozzászólása: augusztusban hagytam abba a gyógyszert és decemberben próbálkoztunk elõször de még semmi.
A Norcolut-tól nem biztos, hogy lesz peteérésed. Én kaptam peteérésre gyógyit, lett tüszõm, de nem repedt meg....

Van itt olyan, aki 2013-tól szeretne próbálkozni a babával? Tudtok még várni? Készültök a babavárásra?

Legjobb válasz: Jelen :) bár nem nagyon tudunk várni, nem mindig sikerül a védekezés... (Korábbi vetélés miatt kell várnunk.)

Jelen :) bár nem nagyon tudunk várni, nem mindig sikerül a védekezés... (Korábbi vetélés miatt kell várnunk.)
Mi is akkor akarunk neki állni, mert mi meg nagy költözés elött állunk, és nagyon nehéz várni:)
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül :) . Nekem is eü.okok miatt kell várni, de már nagyon nehéz a vége... Készültök valahogy egyébként?
Néha beszedek egy Elevitet, C és D vitamint is szedek, és sportolok amennyit csak tudok.
és akkor miért õ a jelenlegi ? nem ex-nek kéne már lennie ?
Igen vannak abban a korosztályban is rendes férfiak. Csak neked kéne próbálkozni és erõt venni magadon, hogy elhagyd a jelenlegi párod. De addig amíg ezen nem változtatsz hiába siránkozol. Itt mi nem tudunk úgy segíteni.
A kérdező hozzászólása: hát igen csak rá vagyok sajnos utalva, a betegség miatt .Eddig mindig megálltam a lábamon, nem volt szükségem egy hülye pasira, probálkozom mást keresni de csupa abberált válaszol vagy nagyon ifjuak(társkersõn)Ezért kérdem léteznek még kedves pasik?Jó társkapcsolatok?
Minden korosztályban vannak normálisak, abban is amiben Te keresel. De az ilyen netes társkeresõk nem a legjobbak. Több ismerõs csaj mesélte, hogy ott próbált társat találni, és csak az olyan szexmániás állatok meg komolytalanok találták meg akiket Te is említettél. Meg hát olyan veszélyeket is rejt, hogy elbeszélgetsz valakivel, aztán a végén kiderül, hogy csak egy tizenéves unatkozó, komolytalan emberke. A helyedben az iwiw-es oldalon lévõ társkeresõt próbálnám meg, mert ott többségében valósak a profilok, és könnyen ki lehet szûrni az ál-profilokat. Sok sikert!
Minden korosztályban vannak rendes emberek, de az kérdés, hogy te mit tartasz annak, te mit tudsz nyujtani (rendességben!) és milyen az ismeretségi köröd.

A háziorvos lelet alapján azt mondta a változókor elején állok. Nőgyógyász pedig azt hogy minden rendben.39 vagyok szeretnék még babát. Ma 2 hét késés után megint megjött. Van értelme még próbálkozni?

Legjobb válasz: A nõgyógyász a szakorvos, a háziorvos általános orvos, esetleg egy-két szakvizsgával, de akkor sem az õ szakmai véleménye nyom többet a latban. Ha szeretnél teherbe esni, és amúgy egészséges vagy, akkor hajrá! Ne foglalkozz más véleményével, csak a nõgyógyász orvoséval, õ megmondta volna, ha nem javasolja valamiért.

A nõgyógyász a szakorvos, a háziorvos általános orvos, esetleg egy-két szakvizsgával, de akkor sem az õ szakmai véleménye nyom többet a latban. Ha szeretnél teherbe esni, és amúgy egészséges vagy, akkor hajrá! Ne foglalkozz más véleményével, csak a nõgyógyász orvoséval, õ megmondta volna, ha nem javasolja valamiért.

Mi van akkor, ha a palástfű tea mellé még iszom a cickafark teát is? Tudom, hogy PÉ-ig a cicka, utána a palástfű, de még próbálkozni nem akarunk, mert nemrég volt egy missed ab-om.

Igazából er?síteni szeretnék, és a Maria Treben könyvben olvastam, hogy a két tea kombinálható. A napokban azt éreztem, hogy PÉ-m van, és gondoltam holnaptól elkezdem a palástfüvet, de mellette 1 csésze cickafark talán nem árt meg... Vagy? Eddig nem foglalkoztam ilyesmivel, mert gyorsan, 2. próbálkozásra összejött a baba, de sajnos itt hagyott bennünket...:(

Legjobb válasz: Peteérés után ne idd a cickafarkot,mert ha megfogan a baba,akkor vérbõséget okozhat! PÉ után csak palástfû!Sok sikert!

Peteérés után ne idd a cickafarkot, mert ha megfogan a baba, akkor vérbõséget okozhat! PÉ után csak palástfû!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De most még nem is akarom, hogy megfoganjon, még nem lehet...:( Akkor sem szabad? A cél egyenlõre a regenerálás, erre hallottam, hogy a cickafark szépen rendbe rakja a dolgokat ilyen mûtét után.
Ne napi egyszer/kétszer, hanem sokszor, rengetegszer próbálkozz, fejjél, amikor csak tudsz:)
Minden etetésnél próbálkozzatok, Te pedig fejj szorgalmasan! Tudom, nagyon fárasztó és elkeserítõ, ha nem nagyon sikerül :S Egyél valamilyen homeobigyót (Urtica Urens vagy Ricinus Communis 2*5 bigyó naponta) igyál szoptatós teát (én a dm-es Allnaturat ajánlom). Ha szereted az alkoholmentes sört, napi egy mehet abból is. Maci kávé is jót tesz. Kitartás, sok sikert!
Görögszénamagot ajánlom.
mindig próbálj fejni.tényleg fárasztó.nekem is az volt de megérte mert utána volt tejem megint.ne add fel.
http://www.lll.hu Olvass a szoptatásról, és ha úgy gondolod, kérj segítséget szoptatási tanácsadótól. Gondolom tápszert kap a baba, errõl kell fokozatosan leállni, és átállni a szopira. Ha kitartó és elszánt vagy, a segítségükkel sikerülhet.
2 orankent kell szoptatni amig be nem indul rendessen a tej Ha nem akarsz 2 orankent akkor 2 orankent fej elektromos fejogeppel es a babnak a lefejt tejet add.
Rántott levest egyél. Az beindítja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!