Találatok a következő kifejezésre: Van még napom a menstruációig. Ma (18 db)

Van még két napom a menstruációig. Ma észre vettem a tisztaságin egy barna pöttyöt. Mi lehet ez? Mensi?

A h?m elég régóta fennt van, mensi el?tt soha nem szoktam pecsételgetni, de igazából ez nem is annak néz ki. Mi lehet ez? Régóta szeretnénk babát már, és eddig ezeket nem tapasztaltam. A folyásom s?r? már napok óta. Várom a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Nekem pecsételéssel szokott kezdõdni kb. 2 napig az van. De ha te azt írod, veled még ilyen nem fordult elõ, akkor nemtudom, lehet, hogy beágyazódás? Mert akkor is szokott ilyet produkálni. Ha a hõd még fent van, akkor ok, bár valakinél menszesz kezdés után 2 nappal kezd el leesni. Én azt ajánlom ezt a két napot már valahogy vészeld át (tudom nehéz:) ), és aztán ha semmi, akkor tesztre fel! Sok sikert:)

Nekem pecsételéssel szokott kezdõdni kb. 2 napig az van. De ha te azt írod, veled még ilyen nem fordult elõ, akkor nemtudom, lehet, hogy beágyazódás? Mert akkor is szokott ilyet produkálni. Ha a hõd még fent van, akkor ok, bár valakinél menszesz kezdés után 2 nappal kezd el leesni. Én azt ajánlom ezt a két napot már valahogy vészeld át (tudom nehéz:) ), és aztán ha semmi, akkor tesztre fel! Sok sikert:)
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, mert tudom milyen rossz mikor olyat írnak ide amit nem szeretnél hallani. Én soha az életben nem barnáztam mensi elõtt, mégis az elmúlt 2 ciklusom óta igen. Azt mondják az ember szervezete néha átalakul. Ha a hõd nem esik le akkor siker, de nekem a barnázás után már esni kezd és akkor már tudom hogy megint mensi. De minden ember más. Itt igazából mindenki a saját tapasztalatait írja le, ami vagy rossz neked vagy jó. Én is kaptam már olyat is hogy tuti babás vagy a tünetek miatt. És sajna nem. Mindenki más. Nagyon szorítok hogy neked ez a barna a baba legyen. Üdv
Én szoktam mensi elõtt barnázgatni és ez így volt akkor is, amikor már terhes voltam. Sõt 3-4 hónapos terhesen is elõfordult 2-szer.
ovuláció
Nekem is jött már meg két hétre... Ne problémázz rajta, ha csak kicsit vérzel, akkor lehet tényleg az ovuláció, de ha rendesen megjön, azt észre fogod venni, akkor nyugodtan bejegyezheted.
Valószínû hogy a peteérésed, ez normális, és nem mindenkinél jelentkezik minden hónapban.
Ovulációd van

Múlthét hétfőn jött meg először a menstruációm és a mai napig tart ma már péntek van és több mint egy hét telt el. Nem tudom hogy ez normális vagy nem?

úgy érzem nem fog elmúlni egyhamar....:S

Legjobb válasz: Hát kezdetben nekem is hasonló problémáim voltak. Az elsõ esetében nem gondolom, hogy probléma lenne és orvoshoz kellene vele menni.

Hát kezdetben nekem is hasonló problémáim voltak. Az elsõ esetében nem gondolom, hogy probléma lenne és orvoshoz kellene vele menni.
Sok van meg vagy kevés, mert nekem az elején általában 6-8 napig tartott, de a végén már csak foltokban.
Ha 2 hét után nem múlik el mond el anyukádnak. de normális lehet de azért több hétig sem kell tartania.
Nekem volt hogy 14 napig volt meg. Majd elmúlt egy hétre aztán megint megjött. Aztán szépen beállt, percre pontosra.
A kérdező hozzászólása: egyre kevesebb jön.
szerintem egész normális, a berátnõmnek egy napig tartott az elsõ.

Menstruáció helyett most fehéres tejszerű folyásom van (nem darabos, nem gomba) Ma voltam túl a 28. napon. Még soha nem történt velem ilyen. Mitől lehet ez?

Mindig 26 napra jön meg és el?tte, már szokott lenni barnázás, de most ez is teljesen ki maradt.Nagyon stresszes volt ez a hónapom, lehet, hogy ez miatt maradt ki?

Legjobb válasz: Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).

Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).
Mindenesetre ajánlom, hogy csinálj egy terhességi tesztet! Ha terhes vagy ezek a tesztek csaknem 100 %-ig igazat mondanak. Reggeli vizeletbõl csináld, mert abban van a legtöbb HCG (terhességi hormon). A gyakori vizelési ingert okozhatja felfázás is, vagy húgyúti fertõzés is, de véleményem szerint az több tünettel párosulna. A meleg vizes ülõfürdõt nem ajánlom.
Hát vagy késik a mensid, vagy terhes vagy! Tesztelj! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem lesz semmi gond! Csak vigyázz magadra és sokat pihizzél. Én szorítok és veled vagyok! Kellemes hétvégét! Várom jelentkezésedet...
Köszönöm Szépen! Csak most már azon aggódom, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is. Ma este megyek dokihoz, remélem tud fogadni. Hétfõn jelentkezem! Addig is vigyázz magadra és továbbra is szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Gratula, nagyon-nagyon örülök. Én még várok pár napot! Nekem is folyik, éjjel is arra ébredtem, mitõl van ez kérdezd meg a dokit. Ha nem gond. Feltétlenül jelzek majd, hogy mi van veled. OK! Tartsuk a kapcsolatot és beszéljük meg az észrevételeinket.
Hajnalban teszteltünk és ...... ????? :) POZITÍV lett!! :) Igaz, halványocska a második csík, de ott van! Ma este elmegyek dokihoz. Veled mi újság? Nekem a folyásom ugyan úgy továbbra is megvan és a mennyisége csak nõ és nõ, már éjszaka is folyik. Valahol éreztem, hogy most talán sikerülhet, mert minden olyan más volt a ciklusom során mint szokott és ez a folyás is.... Most te jössz! Drukkolok nagyon-nagyon!!!!!! Feltétlenül írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: Szorítok és jelezzél mindenképpen, hogy mi újság!!!!!
Sajnálom. :( Szorítok neked nagyon-nagyon, hogy babó legyen és minden rendben menjen tovább!!!!!! Én nem bírom tovább, holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Még nem mertem, talán hétvégére erõt gyûjtök. Sajna 2 hónapja volt egy vetélés, ezért sem merek. De jó lenne, ha babás lennék.
Szia! Én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Babában reménykedünk. Teszteltél ma reggel? Én még nem mertem.
A kérdező hozzászólása: Max. annyi az észrevételem, hogy sokszor van vizelési ingerem, néha úgy érzem alig érek a wc-re.
Szia! Mizújs Veled? Hogy vagy? Teszteltél már? Vannak tüneteid? Én éjszakánként éhen és szomjan akarok halni. Pénteken voltam dokinál, megállapította, hogy valóban kisbabánk lesz. :) De sajnos a folyás nem jó, nem természetes és az én esetemben ráadásul fertõzésre utal. Hüvely öblögetõ granulátomot írt fel és rakott gyulladáscsökkentõt a hüvelyembe. 04.30 -án megyünk elõször UH -ra! :) Nagyon félek a vetéléstõl. Tudom, hogy nem könnyû neked róla beszélni, de megírnád, hogy nálad miért ment el a baba? Email címem(ide írj): [email protected]
Esetleg késõbb fogant.. Próbáld meg két nap múlva egy érzékenyebb teszttel. ++++++
Nagyon babásnak néz ki a dolog :) Szerintem is csinálj pár nap múlva egy tesztet és reméljük pozitív lesz!!! Szorítok!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a szorítást, de idõközben kiderült a dolog: megjött :( sebaj, majd jövõ hónapban :)

2 hónapja nincs meg a menstruációm, terhességi tesztet vettem, negatív lett. Orvosi időpontom 2 hét múlva van. Fogamzásgátlót szedek. Mit javasoltok? Hagyjam abba? Ma kezdtem el a gyógyszert a 7 nap kihagyás után.

Legjobb válasz: Én is ugyan ebben a cipõben járok. 2 havi menstruációm maradt ki, a teszt nem mutat ki semmit. Viszont én nem szedek gyógyszert. De te ne hagyd abba, elõbb várd meg mit mond az orvos. Már az a 2 két ide vagy oda. De ha abba hagyod a szedését nehogy még jobban felkavarodjon a hormonrendszered..

Én is ugyan ebben a cipõben járok. 2 havi menstruációm maradt ki, a teszt nem mutat ki semmit. Viszont én nem szedek gyógyszert. De te ne hagyd abba, elõbb várd meg mit mond az orvos. Már az a 2 két ide vagy oda. De ha abba hagyod a szedését nehogy még jobban felkavarodjon a hormonrendszered..
Hívd fel az orvosod és kérdezd meg tõle. Én felhívtam mikor kiderült, hogy aurás migrénem van és megkérdeztem, hogy most azonnal hagyjam abba a tabit vagy inkább vegyem be végig. Kb 3 napja kezdtem el azt a levelet, de azt mondta inkább szedjem végig ha tudom. Ha még ma fel tudod hívni az jó lenne, mert még csak egyet vettél be.
Nyaralni télen. Te vagy Chuck Norris?:D
Vigyél tampont/betétet, szerintem ne akard ezt befolyásolni. 1: Remélem, hogy mondjuk Dél-Amerikából ír.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: ha nem megy a válasz, hagyd. Amúgy meg nyaralni úgy értem, pár napra elutazni, ha ez jobban tetszik.
Megfázás, stressz, stb.
Vna hogy nincs semmi különösebb oka, ha gyakori és jó pár éve meg van már, érdemes egy hormon vizsgálatot kérni.
Mióta menstruálsz?
Teljesen egészséges felnõtt nõknél is elõfordul ilyen. Mennyi idõs vagy? Álltalában 16 éves kor körül szokott beállni rendszeresre.
A kérdező hozzászólása: 2és fél éve van meg.. 16 és fél éves vagyok.

Hogyha ma elmúlt a menstruációm, már csak egy gyon kevés barna van / ami szerintem holnapra el is mulik / akkor lehetséges az hogy holnap ha strandra megyek a vizben még fog jönni vér ha ma egéaz nap nek. Vagy akkor már nem valószinü? !

Legjobb válasz: Szia! Megint az elsõ vagyok. Ha csak úgy veszed észre a folyást, ha megtörlöd a puncid, akkor se lehet tampon nélkül vízbe menni, mert nagy a fertõzésveszély.

Szia! Megint az elsõ vagyok. Ha csak úgy veszed észre a folyást, ha megtörlöd a puncid, akkor se lehet tampon nélkül vízbe menni, mert nagy a fertõzésveszély.
Rendszeres már a menstruációd? Hány éves vagy? Ha már se vér, de barna folyás nincs, akkor nyugodtan mehetsz strandra.
Nincs mit! :) Minden jót Neked! :) Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm elsõ:D nagyon remélem hogy eltudok menni(:
Szia! :) Megint az elsõ vagyok. Ha már semmi folyásod nem lesz akkor sem ha törlöd a puncidat, akkor nyugodtan fürödhetsz tampon nélkül! :)
A kérdező hozzászólása: De az a furcsa hogy aamikor reggel elõször voltam wc .n akkor semmi nem volt . És hogyha holnap reggelre már úgyse lesz hogy kitörlöm..akkor biztonságos ?
A kérdező hozzászólása: És hogyha lesz az baj ?:| Mivel amúgy nem folyik.
Szia! :) Ha holnap akarsz menni strandra, akkor már lehet, hogy akkor se lesz semmi barna ha megtörlöd a puncid. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: 12 vagyok..és nem rendszeres . De se a pisi se a betét nem véres..amikor kitörlöm.akkor.meg olyan a papir..: oo
A kérdező hozzászólása: Köszi:) )

Peteérés előtt 3-4 nappal voltunk együtt párommal. Ma van 1 napja, hogy késik, a menstruációm. A mellbimbóim már kb.1 hete érzékenyek, meg picit fáj. Menszesz előtt sose szokott fájni! Volt már veletek ilyen? Lett baba? Szerintetek babás lehetek?

Ja, és a hasam néha egyszercsak begörcsöl, és szurkál. Tesztet még nem veszek, azzal még várni akarok.

Legjobb válasz: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$

A kérdező hozzászólása: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu.. Hát ez a kalkulátor 12-ére mutatta a peteérést, mi meg eéõtte 3-4 nappal voltunk együtt, tehát 8 és 9.-e körül, de lehet inkább 9, mert akkor volt hétvége. Ma reggelre sem jött meg amugy...
Szia! Nekem is érzékeny volt a mellem..és késett a mensim..teszteltem és pozitív lett:) 2tesztet is csináltam..ugyhogy lehet, hogy te is babás vagy!!
Biztosra tudod mikor volt peteérésed? Ha igen tesztelj! Simán lehetsz babás. Írd meg légy szíves az eredményt feltétlen! Drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudjátok, mi váltja ki ezt a puffadást? Amugy van, hogy néha fáj is... Mitõl??
Én úgy emlékszem, szedtem is valamit a puffadásra, de régen volt, nem vennék rá mérget.A változások ott bent sokmindenre kihatnak, kihathatnak.Ha felkeresed az orvost, említsd meg neki!Lehet, hogy változtatást is javasol a táplálkozásra vonatkozóan.
Igen, sõt késõbb is számíthatsz rá.
A kérdező hozzászólása: Engem leginkább ez a puffadásos dolog zavar. Ha mondjuk terhes lennék, ez normális???
:) Igen gyanús:) ) Én pár nappal a késés után még menzeszhez hasonló has- és derékfájást, és pecsétet is produkáltam!Aztán a másnapi teszt(5 napos késéskor) mindent felefedett.Hamarosan 1 éves lesz:) )
A kérdező hozzászólása: És amikor késett a menszid, hány nap után teszteltél?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!