Találatok a következő kifejezésre: Van még nála, (700 db)

Még van, folyamatosan keresnek embereket
Nincs ! A BKV nem finanszirozza a jogosítványodat, ahoz hogy Buszt vezethess szükség van B, C, D EÜ 2, PÁV 2, GKI Igazolványra az az a régi belföldi busvezetõi szolgáltatói igazolás! Tehát B, C vel még esélyes lennél, de a C t a BKV nem fogja kifizetni, és a PÁV 2 es vizsgát sem! persze az orvosi EÜ2 est a cég álja és a D kategóriát 2 évet kell alá írnod az kérdés hogy a GKI t fizeti e vagy sem. De szerintem a GKI miatt nem indítanak tanfolyamokat tehát kész jogosítvánnyal rendelkezõ emberek kellenek nekik akinek meg van minden amit fentebb írtam! :) üdv: BKV buszvezetõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mit gondoltok van még nála esélyem?

tudom hogy sok ilyen kérdés van (én sem szeretem őket olvasgatni) na de annyit agyaltam már rajta hogy arra jutottam hogy felteszem itt ezt a kérdést. Szóval már rég óta tetszik egy srác akivel nem rég 1x smároltam. szerintem ő is józan volt! az óta nem nagyon beszéltünk. én úgy vettem észre hogy nagyon be volt indulva. de most nem tudom hogy mi van :(( 19 L

Legjobb válasz: Gondolom mindketten fent vagytok közösségi oldalakon, próbálj ott írni neki,akár egy hosszú levelet,hogy akkor most lenne e nála esélyed,akár chaten vagy ilyenek :) elõször is próbáld kideríteni,hogy lenne e esély, aztán jön a többi ;)

Gondolom mindketten fent vagytok közösségi oldalakon, próbálj ott írni neki, akár egy hosszú levelet, hogy akkor most lenne e nála esélyed, akár chaten vagy ilyenek :) elõször is próbáld kideríteni, hogy lenne e esély, aztán jön a többi ;)
A kérdező hozzászólása: köszi . szerintem lehet, hogy nem tudom, de bízom benne, hogy fogalmam sincs. :(((((

Van még nála esélyem? Próbáljak meg érte küzdeni? Vagy felejtsem el? (első nagy szerelem)

Legjobb lány barátomba lettem szerelmes. Kisebb-nagyobb huzavonák után összejöttünk. Első nagy szerelmem. Õ is szerelmes volt belém. 3hónapig együtt voltunk. egy része távkapcsolat volt,más okok miatt. Elhidegültünk egymástól mint szerelmesek. Nem tudtuk ápolni a kapcsolatot. Szakított velem mert azt kezdte érezni h megint csak barátként tekint rám. Még nem jött haza még kb 1 hónap mire újra látom. Kicsit az én hibám is volt h kezdett baráti lenni a kapcsolat,de nagyon szeretem szerelmes vagyok még mindig belé. 2 hete szakítottunk. Csak ő jár a fejembe, minden nap ő az első és az utolsó gondolatom. Iszonyatosan hiányzik. Azt mondta h nem tudja elképzelni h még több lenne köztünk, ugyanakkor tudom mert mondta h én is hiányzom neki és ő is sokat gondol rám. Mit tegyek szerintetek? Nem tudom elfelejteni. Hiányzik az is mikor barátok voltunk meg az is mikor együtt voltunk. hívjam randizni ha hazajön? Hódítsam vissza?

Legjobb válasz: Szerintem, már ha igazat irsz, akkor még nincs lefutva kettötõk között a dolog.

Szerintem, már ha igazat irsz, akkor még nincs lefutva kettötõk között a dolog.
Ne add fel:) ! 16/L
velem is volt így! az elsõ szerelem az ember életében sok ideig megmarad! ha nem megy, akkor tedd túl rajta magad ha viszont nem tudod akkor próbálkozz!! Õszinte sikert kívánok neked! 32/F
Ha õszintén mondta, amit mondott, és nem csak sajnálatból, akkor van még némi esélyed a dologra.Viszont nagyon ne éld bele magad, mert nagyot koppanhatsz.
Én hasonló helyzetben vagyok csak én lány vagyok, és nagyon örülnék ha kapnék mégegy esélyt :/ Egyszer élsz, ha szereted hódítsd vissza!!!!
Irtam uzit :)

Van még nála esélyem?

Van egy lány akivel barátok vagyunk, de amikor rákérdeztem hogy bejövök-e neki azt mondta hogy nem. De én nagyon szeretném ha a barátn?m lenne.Ilyenkor mit csináljak? 15/F

Legjobb válasz: Maradjatok barátok. Erõltetni semmit sem lehet, el kell fogadni, kész. Ha nagyon nyomulnál annak ellenére, hogy õ már mondta, nem vagy neki olyan téren "bejövõs", akkor csak tönkretennéd a barátságotokat. Ilyen fiatalon meg aztán fõleg ne törd magad ilyesmin, annyi barátnõd lesz még, hogy a nevükre sem fogsz emlékezni! :)

Maradjatok barátok. Erõltetni semmit sem lehet, el kell fogadni, kész. Ha nagyon nyomulnál annak ellenére, hogy õ már mondta, nem vagy neki olyan téren "bejövõs", akkor csak tönkretennéd a barátságotokat. Ilyen fiatalon meg aztán fõleg ne törd magad ilyesmin, annyi barátnõd lesz még, hogy a nevükre sem fogsz emlékezni! :)
szerintem nyugodtan próbálkozz. ne nyomulj, de próbálj a kedvére tenni, legyél vele kedves minden egyéb. az hogy most nem, nem jelent végleges nemet. persze megkönnyítenéd a dolgod, ha lemondanál róla, de tudom, h az nem olyan egyszerû. de számolnod kell vele, h lehet h sose kapod meg:S
Ne csinálj semmit, mert elveszítheted mint barátot. Én így szakítottam meg a kapcsolatot egy nagyon jó barátommal 15 éves koromban, pedig nem akartam! De elkezdett gyönyörû szerelmes leveleket írogatni nekem, és azt gondoltam, hogy ha továbbra is találkozgatunk, egyre inkább belekeveredik a szerelembe, és annál nehezebb lesz neki. Ha meg tudtok maradni barátnak, nem felejti el õ amit mondtál. Egy fél év múlva esetleg megint megkérdezheted. Addig dolgozni fog benne amit mondtál.
Ilyenkor keress egy nõt, akinek viszont "bejössz".
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!De azóta nem beszéltem vele, remélem nem sértõdött meg.De nem akarom elveszteni.Nagyon szeretem.

Hogyan nyerjem vissza a bizalmát? Van még nála esélyem egyáltalán?

16éves lány vagyok, már lassan másfél éve hogy szakított velem az exem. Elkövettem egy hibát. Megcsaltam.Mai napig bánom és mondtam is neki hogy én még mindig szeretem, és érte bármire képes lennék, de ? azt mondta hogy ? már nem szeret úgy mint régen. És ez az amit nem értek. Én ha nem szeretek valakit akkor nem vagyok vele délutánonként, nem smárolok vele órák hosszáig. Szóval nem értem. Amikor meg felhozom neki, hogy múltkor azt mondta hogy nem szeret akkor csak tereli a témát. Most akkor mi van?Segítsetek kérlek. Nagyon szeretem.

Legjobb válasz: minek csaltad meg ha szereted

minek csaltad meg ha szereted
A kérdező hozzászólása: és még is mit tegyek hogy ez ne legyen igy? nagyon nehéz neki ellenálnoom mivel sokat jelent nekem.
Teljesen egyett ertek az elottem iroval. Kihasznal
sztem meg már nem bizik benned de azér sexre még jo vagy ennyi
A kérdező hozzászólása: ja de akor miért kavar velem ha elvileg semmit nem akar?-.- azért ez is érdekes.. vagy csak én vagyok hülye?-.- tudtommal ha nem szeretek vkit akor azt hagyom a francba nem hogy még délutánonként találkozok vele
én se bocsátanék meg ha más faszival smárolna a párom igy jártál
A kérdező hozzászólása: nem szexeltünk. épp ezaz.! nem értem hogy mért nem tudott megbocsájtani hisz tapizás meg csókon kivül nem volt több..
nemet mondani ha nem eröszakolt meg akkor hagytad magad ennyi a szex 2 emberen múlik
A kérdező hozzászólása: nem erõszakoltak meg csak egyik közös haverunk rám mászott, mikor hazafelé jöttünk egy buliból szerinted mit tudtam volna csinálni?
pfffff ezt utálom a legjobban amikor azt mondják h nem akartam megcsalni akkor hogy történt? megeröszakoltak? nem akkor meg akartad csalni
A kérdező hozzászólása: nem akartam megcsalni sõt ha olyan paraszt lennék akkor el se mondtam volna neki..
lépjetek tovabb, ebben a kapcs. ban már nem lesz többé bizalom..
„nem akartam megcsalni sõt ha olyan paraszt lennék akkor el se mondtam volna neki..” Ó még õ legyen már hálás, amiért nagy kegyesen bevallottad neki. „nem erõszakoltak meg csak egyik közös haverunk rám mászott, mikor hazafelé jöttünk egy buliból szerinted mit tudtam volna csinálni?” Mondjuk ellökni magadtól, ha ez nem használ beleharapni, tökön rúgni stb. Megcsaltad, mégis mit vártál. Soha sem fog újra megbízni benned újra, és teljesen jogosan. Ha szeretnéd, meg csalnád meg, és nem takaróznál mindenféle gagyi kifogásokkal. Mindjárt jön a hozzászólás, hogy az õ hibája volt. Ribancnak tart, akiktõl már semmi komolyat nem akar, de néha jó leszel neki egy dugásra.

Szerintetek van még nála esélyem, vagy felejtsem el?

Szóval van egy fiú aki régen tetszett nekem,és ezt ? is tudta mert megírtam neki üzenetben.Ez 3 éve volt.Most egy suliba járunk,és nekem még mindig tetszik.Szoktam nézni,és van amikor ? is néz engem,de mégsem lép semmit.Lehet hogy azért nem lép mert régen visszautasított,és most azt hiszi,hogy már nem szeretem? Mondjuk biztos tudja hogy még tetszik nekem mert sokszor nézem,és myvip adatlapját is meg szoktam nézné néha.

Legjobb válasz: hivdel valahova és beszélgess vele ha nem akar kkor meg keress mást ne pazarold az idodet:D

hivdel valahova és beszélgess vele ha nem akar kkor meg keress mást ne pazarold az idodet:D
vannak olyan fiúk, akik a lánytól várják el az elsõ lépést, merj lépni, de óvatosan, hogy legyen visszaút, kezdj el vele beszélgetni személyesen is, és majd kialakul a dolog.:) sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én nem az a lány vagyok aki csak úgy odamegy egy fiúhoz beszélgetni, fõleg nem akkor ha tetszik, mert akkor tökre elpirulok elõtte, már attól is tiszta vörös leszek ha rágondolok, még jobban ha meglátom.
Ha rinyap*na vagy, akkor bámuld tovább. Egyébként lehet azért néz, mert idegesíti, ha bámulod, cica!
A kérdező hozzászólása: Nem feltûnõen nézem, legtöbbször akkor nézem amikor õ nem figyel, de van amikor összetalálkozik a tekintetünk.Nem vagyok rinya.pi.na!!!Csak nem mindenkinek van egy rakás önbizalma!!
Pedig önbizalom meg önuralom is nélkülözhetetlen az emberben ha sikeres akar lenni.

Van meg nala eselyem?

Egy fiunak bevallottam, hogymit erzek iranta. Irta, hogy semmi baj, megert..meghogy kedves vagyok, szep stb. Azt irtam, hogy nem haragszok meg, ha neki mas kell. Majd erre azt valaszolta, hogy neki senki nem kell egyenlore.. Direkt mondta, vagy meg van nala eselyem?? (Uzibe, aki ir, kuldhetek neki magamrol kepet, mert szerintem ronda vagyk..ezert utasitott vissza:( )

Legjobb válasz: küldj képet

küldj képet
Jöhet a kép!
küld ;D
muta
Szerintem ha azt mondta, neki senki nem kell, akkor azt úgy is gondolta.A férfi azt mondja, amit gondol, és nem bonyolítja túl.Különben meg elõtte dicsért, hogy szép vagy meg kedves, akkor elhiheted, hogy így is van.Nem feltétlenül benned van a hiba, talán csak ilyen korszakát éli.
A kérdező hozzászólása: Kosziszepen:) A kepet meg kuldom uzibe:) /de akkor is rosszulnesett/
nekem is küldhetsz.

Van még nála esélyem? (többi lent)

Van egy lány,aki nagyon tetszik,nem rég ismerkedtünk meg,de eddig minden jól alakult,de az egy k*csög ismer?s?m hazugságokat irkodott neki,és nem tudom hogy el a hitte,megprobállom vele tisztázni a dolgokat,de lehet még nála esélyem?(bocs a helyesirási hibákért)

Legjobb válasz: lehet sok sikert:D

lehet sok sikert:D
A kérdező hozzászólása: kösz :)

Akkor most szeret, vagy nem? Van még nála esélyem?

Van egy jó barátom, akivel jártam 2 hónapot, de aztán nem ment stb... Na de most ilyeneket mondott msn-en:

Legjobb válasz: vegyél egy kutyát.

vegyél egy kutyát.
Vigyázz vele lehet, hogy már csak kiakar használni szerintem már nem szeret lehet, hogy nem talált más egyenlõre és nem akar egyedül lenni szerintem
A kérdező hozzászólása: (Nem fake ez a válasz.) Megkérdezte h járunk-e megint. Igent mondtam neki.
Csak ne hogy koppanj
A kérdező hozzászólása: utolsó: a legutóbbi szakításunknál sem voltam feldühödve...

Nem jól csinálok valamit? Nálunk sem igazán van meg a napi fél liter tej.

5 hónapos fiam nem nagy ev?. Alkalmanként 100 g-ot szopik,vagy tápszert kap. már hozzátáplálunk.délel?tt gyümölcsöt kap Sinlac-al. Délután f?zeléket. reggel,délben szopi van. Éjszaka ha ébred tápszer. Szóval akármit is csinálok nem eszik 100 g-nál többet.Doki szerint neki ennyi az igénye. Mosolygós,vidám baba. jól fejl?dik. Vegyek vissza a hozzátáplálásból,hogy legyen meg a napi fél liter tej alapú?

Legjobb válasz: Hááát,az 1 deci édes kevés.Az én 16 hós fiam még mindig behúzza a fél litert(különben a te babádnak nem fél liternyit kellene innia,hanem többet.Nála még meg van határozva,h testsúlykilogrammonként mennyit kell innia.1 éves kortól ajánlják a napi fél litert.Esetleg próbálj neki tejpépet adni.A tápszerben és tejpépben a babák számára nélkülözhetetlen dolgok vannak,aminek a hiánya majd késõbb jön ki.Sztem próbáld növelni a mennyiséget.2 gyerekes anyuka

Hááát, az 1 deci édes kevés.Az én 16 hós fiam még mindig behúzza a fél litert(különben a te babádnak nem fél liternyit kellene innia, hanem többet.Nála még meg van határozva, h testsúlykilogrammonként mennyit kell innia.1 éves kortól ajánlják a napi fél litert.Esetleg próbálj neki tejpépet adni.A tápszerben és tejpépben a babák számára nélkülözhetetlen dolgok vannak, aminek a hiánya majd késõbb jön ki.Sztem próbáld növelni a mennyiséget.2 gyerekes anyuka
Ha napi 7x iszik 1 decit, az már jó.Az, h alkalmanként 1 decit iszik, az se baj, csak akkor sokszor kell keveset adni neki.Elsõ válaszoló vagyok.
Véleményem és tapasztalatom: ha jól fejlõdik, annyit és annyiszor egyen, ahogy neki jól esik. Az én fiamba sem lehetett soha az elõírt mennyiséget beletömni. Most 15 hónapos, és egyszerre nem tud meginni egészen 2 dl tápszert, pedig mindenki mondja, hogy ilyenkor már simán megisszák a 3 dl is a kicsik. Arra figyelj, hogy a szilárd étel mellett azért elegendõ folyadékot igyon, ha az nem is tej vagy tápszer. És persze még jó sokáig add neki mindkettõt, mert erre szüksége van. De vénásan mégsem töltheted bele, ha nem kér többet:) )
5 hónaposan nem szoktak ennyire belemenni a hozzátáplálásba, azért nem jön ki. De már ne állj vissza, mert hiányozna a szervezetének! Tápot/tejet kapjon reggel-este, éjjel, én étkezésekhez is híg tápot adok szomjoltónak, ha keveslem a napit. Jól csinálod ám, ne ijedj meg, nem mindegyikük eszik úgy, ahogy a tápszeresdobozon írják. (biztos, mert még nem tudnak olvasni) Ha szépen fejlõdik és vidám, akkor nincs min aggódnod. Késõbb meg már babajoghurtokat is ehet desszertnek. A kisfiam van, hogy azt megeszi, mikor a fõzeléket már nem, és azt hinném, jóllakott...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megtömni, még ha szeretném is. Bár néha átverem, mert cicin alszik el, és ilyenkor megpróbálom kicserélni a cumis üvegre, több kevesebb sikerrel. Ezért kérdeztem, hogy lassítsak a hozzátápláláson és inkább a tápszert erõltessem vagy így jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!