Találatok a következő kifejezésre: Van még hogy minden újra olyan (10 db)

Van még remény, hogy minden újra olyan legyen, mint régen?

Egyszer?en nem tudom kiverni a fejemb?l a szerelmemet egy hónapja, 2 évig voltunk együtt. Novemberben megy el a Föld másik felére és állítása szerint a kapcsolatunk így nem lehetne tartható. Meg hogy szenvednénk mind a ketten, ha csak ritkán látnánk egymást. Bár most megfordult a fejemben, hogy nem vettek fel egyetemre, és hogy a f?iskolán halaszthatnék egy évet...

Legjobb válasz: Szerintem ne éld bele magad, h még lehet köztetek valami. A kérdés az, h meddig lesz távol "a Föld másik felén".. Ha tényleg szívbõl szeret, akkor meg lehetett volna oldani a távkapcsolatot is, ha pl. munka miatt utazott el. Az is lehet, h nem akarja h várj rá, mert bizonytalan ideig lesz távol. Ha beszéltek telefonon, akkor bizony reménykedni fogsz a kapcsolatotokban.... Ha tényleg komoly volt a dolog, akkor lehet idõvel õ is akarja a folytatást. De ne TE alakítsd hozzá az életed, pláne azok után, h végülis szakítottatok. Ha érdekled akkor még lehet vmi, türelem....

Szerintem ne éld bele magad, h még lehet köztetek valami. A kérdés az, h meddig lesz távol "a Föld másik felén".. Ha tényleg szívbõl szeret, akkor meg lehetett volna oldani a távkapcsolatot is, ha pl. munka miatt utazott el. Az is lehet, h nem akarja h várj rá, mert bizonytalan ideig lesz távol. Ha beszéltek telefonon, akkor bizony reménykedni fogsz a kapcsolatotokban.... Ha tényleg komoly volt a dolog, akkor lehet idõvel õ is akarja a folytatást. De ne TE alakítsd hozzá az életed, pláne azok után, h végülis szakítottatok. Ha érdekled akkor még lehet vmi, türelem....
A kérdező hozzászólása: Igen, munka. Elõreláthatólag 4-5-6 év...
Szia! Szerintem attól félt, hogy míg õ távol van, esetleg találsz magadnak másik "valakit" (Ugye nem említetted, hogy kivagy) és neki jobban fájt volna, mint a szakítás. Esetleg meg kellene ezt beszélni. :-)

Hogy csináljak olyan hajat mint Acacia Clark-nak van? Ha elmennék fodrászhoz ő meg tudná csinálni? Azt meg tudná csinálni véglegesre? Vagy mindig kéne járni, hogy csinálja újra?

Kicsit begöndörítettem ahogy neki van!Van egy kis fufrum oldalra vágva!Átfésültem a másik oldalra ahogy neki van!De nem sikerül!

Legjobb válasz: Kér a fodrász segítségét. Bár én nem értem minek kell ilyen haj. Megkérdezhetem milyen indíttatásból szeretnéd?

Kér a fodrász segítségét. Bár én nem értem minek kell ilyen haj. Megkérdezhetem milyen indíttatásból szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy megkérdeszheted! :) AZÉRT MERT TETSZIK :P
Ha nem fokozatosra van levágva a hajad, nem fog sikerülni.Kell hozzá egy tupírfésû és rengeteg sok hajlakk, másképp nem áll meg.Itt egy vidi, nem tudom, hogy erre gondoltál-e: http://www.youtube.com/watch?v=WzMSo2mYHhQ
Az õszinteség néha tud csodákat tenni.
Hát még egy jó nyelvtan könyv! :D
Ülj le vele beszélgetni és kérdezz rá, ha tényleg szeret elfogja mondani mi az amitõl változott a kapcsolatotok.


Akna Camping - Szomorú Vasárnap
Ez hihetetlen, bátyámtól kaptam anno egy kazit, amin rajta volt ez a szám is. Nagy kedvencem lett, de sajnos se elõadót, se a szám címét nem tudtam. Természetesen elkevertem a kazettát és azóta keresem ezt a zenét. Ennek van már 8-10 éve. Nagyon szépen köszönöm!!!!!!

Minden baba átesik olyan fázisokon, hogy csinál valamit (mozgást vagy bármi mást), aztán napokig vagy hetekig nem, aztán meg újra csinálja? Vajon mitől van ez?

Legjobb válasz: Az újdonság varázsa!!! Ami új az jobban érdekli, amit már tud az nem olyan izgalmas ezért hanyagolja,de nem felejti el. Ez hasonló mint nekünk egy új ruhadarab, a régi a szekrény mélyén, csak néha kapjuk elõ, az újat meg szinte mindennap viselnénk.

Az újdonság varázsa!!! Ami új az jobban érdekli, amit már tud az nem olyan izgalmas ezért hanyagolja, de nem felejti el. Ez hasonló mint nekünk egy új ruhadarab, a régi a szekrény mélyén, csak néha kapjuk elõ, az újat meg szinte mindennap viselnénk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Olyan problémával fordulok hozzátok, az utóbbi 1 héten, folyton kékhalált kapok, de mindig más miatt. Van hogy ram hiba, van hogy nvidia driver miatt. Most vettem új ramot a gépbe, és újra is raktam, de még mindig fennáll a kékhalál. Mi lehet a hiba?

a gépem jelenleg: msi p7n sli alaplap intel core2quad q6600 2,4GHz 2gb DDR2 800MHz Samsung ram asus gt240 512Mb vidikari hkc 550watt (ezt kaptam) samsung 250gb vinyó

Legjobb válasz: Táp kuka, és utána térjünk vissza a kérdésre!

Táp kuka, és utána térjünk vissza a kérdésre!
cseréld ki a tápod egy jóra, az megoldja az ilyen problémákat !

Simson S51B/B-m van 1989 es évjárat és az a prolémám, hogy most cseréltem benne dugot meg gyürüket mert eltört, ugy vettem ésszre, hogy olyan hangja volt mint egy csavar bele esett volna! Na összeraktam zsir uj minden, de most is ha?

emelegszik kb.4 km er és megint hangja de ha kihul midnen okés! Vmi ötlettet? A fötengely fel le nem kotyog csak oldal irányba kifele befele kb 2-2 mm-ert! Nem tudom mi lehet!

Legjobb válasz: Pedig a fõtengelyt könnyû ellenõrizni! Ha csak a blokkban meghúzgálod, akkor nem érzel semmit! Kiszedett állapotban egyik kézzel megfogod a hajtókarnál és felemeled, másik kézzel ráütsz a hajtókarra. Ha csengõ hangot hallassz, akkor fõtengely felújítás... De ugyanúgy lehet felsõ tûgörgõ is. Ha törik a gyûrû annak oka van és jól össze szokott karmolni mindent, néha még a dugattyúba, vagy a hengerfejbe is beleáll egy-egy darabka. Nem sérült semmi nálad?

Pedig a fõtengelyt könnyû ellenõrizni! Ha csak a blokkban meghúzgálod, akkor nem érzel semmit! Kiszedett állapotban egyik kézzel megfogod a hajtókarnál és felemeled, másik kézzel ráütsz a hajtókarra. Ha csengõ hangot hallassz, akkor fõtengely felújítás... De ugyanúgy lehet felsõ tûgörgõ is. Ha törik a gyûrû annak oka van és jól össze szokott karmolni mindent, néha még a dugattyúba, vagy a hengerfejbe is beleáll egy-egy darabka. Nem sérült semmi nálad?
A kérdező hozzászólása: Folytatom. van egy ktm 530 exc-r em is 2008 as csak hát a simson horgászni jobb! :D Bármiben válaszolok még telefonon is beszélhetünk ha ugy könyebb! Na és kivettema legutobbi szart belöle összeraktam most mentem vele 5 kmert és eddig semmi de sztem nem ilyen egyszerü csak most még nem "tört" vagy nem "ért" fel a kis darabbka! Holnap széthuzom azt megnézem a fotengelyt de az kb 3 hónapja lett felujitva mert egy kicsit szétcsuszott és tördelte az ékeket! Sztem minden okés vele!
Gyûrûtörés, Simsonon???? Rendesen kinyomhattad akkor a szemét... Vagypedig valami nagytudású fordítva rakta bele a dugattyút...
A kérdező hozzászólása: Na most már kb. hatodszorra szedem szét! Na tisztázoma dolgokat, az elsö dugo ami benne volt az kb ugy nézett ki mintha egy vésövel megutögették volna, a gyürü 4 db ba elvolt törve de ugye nem tud a gyuru felmenni max ugy ha visszamegy a karbiba vagy a leömlöbe és onan megint feljön! Na én elmentem vettem egy uj dugot 4000 ért jó fajtát meg gyürüt bele! Beletettem 10 perces járatás az udvarba elindultam 1-2 km és tolás haza! Szétszedtem egy fél cm hosszu és ugy 1, 5 mm vastag cucc volt a dugo tetején levettem megint összeraktam elindultam vele megint a helyzet ugyan az 1-2 km és csörög! Leálitom hazatolom, szétszedem most egy 1, 5 cm hosszu és 1, 5 mm vastag cucc ottvan a dugo tetején! Gyürük rendben dugo szép mert egyböl leálitom hengerfej fasza! Gyertya nem log bele! Értek a simsonokhoz már régota szerelem az enyémet!
Bizony nem úszod meg a blokk széthúzását és ha a forgattyúsházat kipucoltad akkor a törött gyûrû darabok sem fognak többet gondot okozni.
A kérdező hozzászólása: Na szétszedtem és minden okés! Egy alátétt volt a ludas de már kitisztittotam, most egy ujabb probléma merült fel, hogy fulad retek gáznál! :D vmi ötlet? de amugy megy csak ha ráhuzom teljest kicsit fullad!
win8-al lesz baj. rakd újra
A kérdező hozzászólása: És hogy tudom újra tenni? Mert nem eredeti és letörölni nem lehet(nem tudom hogy kell)
Nem lehet, hogy dual bootként telepítetted fel a Windows 8-at a Windows 7 mellé (egy másik partícióra)? Ekkor szokott feljönni az oprendszer-választó. Ettõl még el kéne indulnia a W8-nak simán. Vagy nincs bent a W8 telepítõmédia (usb, dvd) a gépben? És emiatt minden alkalommal újrakezdi a telepítését. Tóth András Microsoft Magyarország
A kérdező hozzászólása: Nincs bent usb, semmi.Viszont tényleg elkezd magától indulásnál telepiteni magát csak nem tudja.

Lehet bízni olyan emberben, aki többször becsapott, de minden akaratával azon van, hogy újra ne történjék ez meg?

Legjobb válasz: nem. ha megbocsátasz neki megint be fog csapni. engedd el, felejtsd el. keress egy normális embert, akiben meg lehet bízni. fel a fejjel :)

nem. ha megbocsátasz neki megint be fog csapni. engedd el, felejtsd el. keress egy normális embert, akiben meg lehet bízni. fel a fejjel :)
Nem fog megjavulni, csak mert törekszik rá. Hagyd a csudába.
kutyából nem lesz szalonna....
A kérdező hozzászólása: Még sosem hallottatok példát az ellenkezõjére, hogy igenis meg tudott valaki változni?
Lehet, hogy valóban nem fogja többször megtenni, de te ennek ellenére soha nem fogsz tudni újra bízni benne, mert nem fogod tudni elfelejteni a múltat és ez tönkre fogja tenni a kapcsolatot. Tapasztalat..
A kérdező hozzászólása: Hát ne legyen igazad, mert a bûnös én vagyok, de nem megcsaltam, más baj történt, ami miatt elvesztette irántam a bizalmát. De erõs akaratom van hozzá, hogy másként legyen minden.

A barátomnak van egy olyan problémája, hogy az ujján megjelenik egy lyuk (! ), amitõl bedagad az egész ujja. Rettenetesen fáj neki, de bármit csinál mindig visszajön neki ez a tünet, nem szúrja meg semmi az ujját, nem megy bele semmi. Ez mitõl lehet?

Mindennel próbálta levinni a duzzanatot. Kapott egy krémet, ami jó rá, de én nem érzem ezt jó megoldásnak, ha újra feljött a probléma ráadásul azt mondta évek óta ez van vele néha.

Legjobb válasz: orvos? onkológus?

orvos? onkológus?
Nem tyúkszem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!