Találatok a következő kifejezésre: Van még hogy minden (2999 db)

Szerintetek mért van az, hogy mindig olyan tetszik meg nekem, akit nem kaphatok meg?

Nekem nincs kapcsolatom, s még nem is volt, pedig már 19 vagyok, és akárkivel beszélek, mindenki azt gondolja, hogy nekem komoly kapcsolatom van...

Legjobb válasz: "Szerintetek mért van az, hogy mindig olyan tetszik meg nekem, akit nem kaphatok meg?" Ha nõ vagy, akkor ez egy természetes nõi ösztön: a nõk úgy érzékelik, hogy a számukra elérhetetlen férfi nyilván "értékes", ezért arra kell ráhajtani. Ezért van az, hogy a nõket úgy lehet megszerezni, ha elõször rájuk mozdulunk, aztán pedig visszahúzódunk, játsszuk nekik az elérhetetlent meg a kiszámíthatatlant. Ha férfi vagy, akkor arról van szó, hogy alacsony az önbizalmad, és azt hiszed, hogy aki tetszik, abban olyan értékek vannak meg, amik belõled hiányoznak, ezért magasabb polcon van, mint te. Arról is szó lehet, hogy nem ismered az illetõt, ezért mindenfélét beleképzelsz, idealizálod. Akit meg tudsz ismerni, az viszont valós, földi lénnyé válik elõtted, és máris nem tetszik, mert kevésbé vonzó, mint az ideáljaid. Ezzel összefüggésben két teendõd van: (1) az önbizalmadat egészséges szintre helyreállítani és (2) mgérteni, hogy nem léteznek földre szállt angyalok, tündérek, és mindenféle ilyesmi csodalények. Nem létezik a végzet asszonya, nincsenek rejtelmes nõk. A nõk megdöbbentõen kevéssé különböznek tõlünk, férfiaktól, csak a mindenféle kulturális/stilisztikai rárakódások a felületes szemlélõ elõl elrejtik ezt. "akárkivel beszélek, mindenki azt gondolja, hogy nekem komoly kapcsolatom van..." Ha nõ vagy, ez hátrány, és tudatnod kell, hogy nem így van. Ha férfi vagy, ez ELÕNY, és ne zavarjon (a nõket vonzzák a foglalt férfiak).

"Szerintetek mért van az, hogy mindig olyan tetszik meg nekem, akit nem kaphatok meg?" Ha nõ vagy, akkor ez egy természetes nõi ösztön: a nõk úgy érzékelik, hogy a számukra elérhetetlen férfi nyilván "értékes", ezért arra kell ráhajtani. Ezért van az, hogy a nõket úgy lehet megszerezni, ha elõször rájuk mozdulunk, aztán pedig visszahúzódunk, játsszuk nekik az elérhetetlent meg a kiszámíthatatlant. Ha férfi vagy, akkor arról van szó, hogy alacsony az önbizalmad, és azt hiszed, hogy aki tetszik, abban olyan értékek vannak meg, amik belõled hiányoznak, ezért magasabb polcon van, mint te. Arról is szó lehet, hogy nem ismered az illetõt, ezért mindenfélét beleképzelsz, idealizálod. Akit meg tudsz ismerni, az viszont valós, földi lénnyé válik elõtted, és máris nem tetszik, mert kevésbé vonzó, mint az ideáljaid. Ezzel összefüggésben két teendõd van: (1) az önbizalmadat egészséges szintre helyreállítani és (2) mgérteni, hogy nem léteznek földre szállt angyalok, tündérek, és mindenféle ilyesmi csodalények. Nem létezik a végzet asszonya, nincsenek rejtelmes nõk. A nõk megdöbbentõen kevéssé különböznek tõlünk, férfiaktól, csak a mindenféle kulturális/stilisztikai rárakódások a felületes szemlélõ elõl elrejtik ezt. "akárkivel beszélek, mindenki azt gondolja, hogy nekem komoly kapcsolatom van..." Ha nõ vagy, ez hátrány, és tudatnod kell, hogy nem így van. Ha férfi vagy, ez ELÕNY, és ne zavarjon (a nõket vonzzák a foglalt férfiak).
hogy függ össze az hogy mindig az elérhetetlen tetszik meg az hogy mindenki azt gondolja hogy komoly kapcsolatod van? egyébként ez költõi kérdés, nem lehet rá válaszolni. rossz helyen keresgélsz valószínûleg.
Ezt a mondatot nem értem: "és akárkivel beszélek, mindenki azt gondolja, hogy nekem komoly kapcsolatom van..." Mindegy. A kérdésre válaszolva, pont azért, mert tudod, hogy nem kaphatod meg, és ezért még jobban vágysz rá. Ha meg megkapod, akkor már nem kell annyira. Ez az emberi jellem:) (erre mondják, hogy két rossz dolog van az életben: az egyik, ha nem kapod meg amire vágysz, a másik ha igen.) 19/L
Hát mond meg nekik hogy nincs.Vagy ezt nem értem...Mi a baj?
Gondolom úgy értette, ezt a kapcsolat dolgot, hogy elég komoly srácnak tûnik, nem holmi deszkás nyurga srácnak, akik csak szórakoznak a lányokkal. Ezért gondolhatják az érett nõk, hogy neki már van valakije, holott nincs, de kinézik belõle, és ez véglis jóó :) Csak ebben az esetben, adj jeleket a csajnak, h lássa még sincs ;)
"Szerintetek mért van az, hogy mindig olyan tetszik meg nekem, akit nem kaphatok meg?" Azért, mert kihívás. És a kihívás izgalmasabb, mint az, aki nyaldossa a lábadat akkor is, amikor 10-szer egyértelmû nemet mondtál. Nekem meg az a bajom, hogy akik bejöttek (3-4 ember), azok nem kitaróak abban, hogy udvaroljanak, vagy félénkek...stb. Akire meg nem bukok, azok állandóan zargatnak megállás nélkül. Igaz, nem vagyok nyomulós csaj, de akkor sem értem, hogy aki nem érdekel, az minek nyomul. Ja és én már 26 .L vagyok.
Mert ronda vagy...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat amúgy 19 éves L vagyok és tényleg igazatok an, mert azok, akik jönnek, akiknek én kellenék, azok nekem nem kellenek, aki meg kellene, azt nem kapom meg... de nem tudom, h mit tegyek...

Mitől van az, hogy mindig később jön meg a vérzésem fog. Gátlóval? Először csüt. Majd szombatonként, most meg vasárnap hajnal. Mit tegyek? Mindig ugyanakkor szedem a bogyót.

Legjobb válasz: Ez nem jelent valami jót...! Hiszen még írtad is, hogy mindig kb azonos idõben veszed be a gyógyszert... A fogamzásgátlótól meg amúgy is mindig egy napon kéne, hogy kezdõdjön.... Én szólnék a nõgyógyászomnak, hogy nem stimmel vmi! Mert még a tájékoztatóban is le van írva, hogy elvileg minden hónapban ugyanazon a napon kéne, hogy mejöjjön! Mondd el a nõgyógyászodnak, mert ez így nem jó! 18/L

Ez nem jelent valami jót...! Hiszen még írtad is, hogy mindig kb azonos idõben veszed be a gyógyszert... A fogamzásgátlótól meg amúgy is mindig egy napon kéne, hogy kezdõdjön.... Én szólnék a nõgyógyászomnak, hogy nem stimmel vmi! Mert még a tájékoztatóban is le van írva, hogy elvileg minden hónapban ugyanazon a napon kéne, hogy mejöjjön! Mondd el a nõgyógyászodnak, mert ez így nem jó! 18/L
Én is így jártam. 6 levél alatt mindig szombaton jött meg, a 7.-nél meg vasárnapra csúszott. Tiszta para voltam, hogy teherbe estem és azért nem jött idõben. Én percre pontosan szedem és mégis össze-vissza jön meg. Hol hajnalban, hol nappal, hol éjszaka. Nekem nem állította be, igaz a 3. fajta gyógyszert szedem 8 hónap alatt.
nem igazán tehetsz semmit, csak azt hogy percre pontosan veszed be a gyógyszert. majd beáll.
Szerintem is megér egy említést a dokinak. Nekem nincs peteérésem, és ezért jön meg késõbb, volt , hogy már kellett volna szednem a következõ levelet és nem jött meg. ha nem szedem, 3 hónapig nem jön meg. Egy ultrahang jó volna...
A kérdező hozzászólása: sziasztok! megemlítettem neki, azt mondta, hogy ezzel nincs semmi gond, 12 órás csúszkálások beleférnek bõven.

Miért van az, hogy minden felnõtt "megkeseredik"? Meg hogy a nõk x százaléka depressziós felnõttként? Miért változik meg így az élet?

Én csak 18 vagyok, ezt nem értem. Ennyire rossz felnõni? Tudom, sokat kell dolgozni, meg otthon is sok a munka, de tényleg ilyen kevés öröme van egy felnõtt embernek? Olyan kellemes, amikor a barátommal lehetek együtt, akármilyen fáradtak vagyunk stb, de ez az érzés hová tûnik felnõttként? Hova lesznek az ilyen apróságok? Például a zene feldobja a takarítást is, de felnõttként már ez is átértékelõdik?(ezt azért kérdezem, mert mindenki ki van készülve a házimunkától) Nagy valószínûséggel én sem fogom megúszni a depressziót, hiába vidám típus vagyok? Ez alól senki sem kivétel?

Legjobb válasz: Minden normális ember életében vannak depressziós epizódok. A felnõttek is ugyan úgy szeretnek zenét hallgatni takarítás közben, sõt néha még csápolnak is ha nemlátod :) Ha hiszed ha nem, még a szerelmet is ugyan úgy élvezik mint Te a barátoddal. Az õ gondjaik viszont sokkal földhöz ragadtabbak mint a tieid. Hiszen a Te gondjaid nagy részét is õk oldják meg, csak ezt Te nem veszed észre.

Minden normális ember életében vannak depressziós epizódok. A felnõttek is ugyan úgy szeretnek zenét hallgatni takarítás közben, sõt néha még csápolnak is ha nemlátod :) Ha hiszed ha nem, még a szerelmet is ugyan úgy élvezik mint Te a barátoddal. Az õ gondjaik viszont sokkal földhöz ragadtabbak mint a tieid. Hiszen a Te gondjaid nagy részét is õk oldják meg, csak ezt Te nem veszed észre.
Nem törvényszerû egyáltalán, de tény, hogy egy idõsebbnek "több ideje" volt rosszat is megélni, mint egy tizenévesnek. Sokan belefásulnak a hétköznapokba, mert olyan munkát végeznek, amit utálnak, ugyanakkor nem akarnak/ mernek változtatni (ugyanez vonatkozik párkapcsolatokra is). Ez 1-2 évig nem a világ vége, de 10-20 éveket így eltölteni depresszióssá teszi az embert. Van aki a családba fárad bele. Bármennyire is imádja a gyerekét a férjét, évek alatt "elfelejt" saját magával foglalkozni és abból állnak a napjai, hogy a család után mos, fõz, takarít. Van akinek anyagi gondjai vannak, 10 éve fizet hitelt és úgy van vele, hogy sose lesz ennek vége. Szóval sok oka lehet. A hozzáállás a legfontosabb. Nem szabad hagyni, hogy a negatív dolgok lehúzzák az embert, hanem azon kell gondolkodni, hogyan lehet megoldani a problémát.
De ki írta azt, hogy mindenkinek szürke? Mert én nem. Van aki alapvetõen pozitív beállítottságú tud maradni 60 évesen is, van aki pedig igenis megkeseredik már 30 éves korára. És azért olyan szempontból igaza van a kérdezõnek, hogy ez sokkal inkább elõfordul a felnõttek körében mint mondjuk a 15 évesek körében. Ennek megvannak az okai, de attól még így van. Azért legyünk már racionálisak.
18 évesen még én is így láttam az életet. Pedig azóta csak pár év telt el... de férjhez mentem, szültem egy csodálatos kisfiút, világ életemben vidám voltam, minden apróságnak tudtam örülni és iszonyú sokat nevettem. De igen, az élet változik. Az emberek változnak, néha sajnos rossz irányba. Nem törvényszerû, ne aggódj. :)
Mit nem írunk egy 18 évesnek? A kérdezõ egy fiatal felnõtt, nem kisgyerek. Írjam azt, hogy ez hülyeség, nincs is olyan, hogy valaki megkeseredik? És nem azt írtam, hogy gondok mellett nem lehet jó a családi élet, mert természetesen lehet! De vannak nõk akiknek több járt ki a rosszból vagy nem bírnak feldolgozni bizonyos dolgokat.
Már megbocsájs természetesen vannak akiknek göröngyösebb volt az útja az átlagosnál, de ezt hagyjuk. Én is tudnék mesélni. A lényeg, hogy a felnõttkor nem szürke mint ahogy a kérdezõ látja, sõt az anyagi és egyéb függetlenségek miatt sokkal színesebb.
A kérdező hozzászólása: De te is negatívan változtál a szülés után?
Hát nekem nem ilyen volt. Amikor kiszabadultam az egyetemrõl, mentem is külföldre. Életem leggyönyörûbb idõszaka akkor kezdõdött el. Ez volt 7 éve, én most is boldog vagyok, pedig nincs családom, de az emlékek tesznek boldoggá, hogy mindez megadatott nekem, hogy kijuthattam, hogy sok helyet láthattam a világban és most van egy jó munkám is. Lesz mit mesélnem az "utódoknak". Nekem valahogy kimaradt a depresszió a felnõttkorban. Én inkább 16-7 évesen voltam depressziós és züllött.

Miért van az hogy minden jó pasi foglalt? És rám az ilyen torz fiúk írnak? Minden első pasi azt mondja jó csaj vagyok, de azoknak meg van csajuk. És aki tetszik nekem meg én is neki messze lakik. Mi van ez a sors?

LÁnyok veletek is szokott ilyen lenni???? :(( és akinek meg tetszek és én is neki meg messze lakik,mééért???!! :((( (képet nem küldök)

Legjobb válasz: nem foglalt minden jó pasi, csak mindenkinek más a jó pasi. lehet, hogy neked a tömegjópasik tetszenek, akik a legtöbb lány szerint jó pasik, és ezért persze, hogy foglaltak, mivel õk a legnépszerûbbek. amúgy meg ezen fölösleges siránkozni. majd lesz olyan, akivel minden stimmel. miért? csak.

nem foglalt minden jó pasi, csak mindenkinek más a jó pasi. lehet, hogy neked a tömegjópasik tetszenek, akik a legtöbb lány szerint jó pasik, és ezért persze, hogy foglaltak, mivel õk a legnépszerûbbek. amúgy meg ezen fölösleges siránkozni. majd lesz olyan, akivel minden stimmel. miért? csak.
Lehet, hogy szép vagy, de már a kérdésedböl kiderül, hogy ennyi vagy. Szép és semmi több. Ne aggódj, biztosan jön majd egy szuperhelyes pasi aki megfelel az igényeidnek.
Gondolom len vagy. Ha jó csaj vagy tényleg idõ kérdése lesz barátod. Az már csak rajtad áll milyen. ;) 18/F
nem gondolod, hogy ha annyira jó csaj lennél akkor közelednének feléd a jó pasik?
Mert felszínes vagy, és magadhoz képest elég magasak az igényeid. Elõbbi a nõi nem velejárója, utóbbin tudsz változtatni.
Ez mind azért van, mert kibeb-szottul primitiv és ostoba vagy. De tényleg, nagyon durván.
Neked mi a jó pasi?Kifejthetnéd részletesen.Elég felszínesnek tûnsz.
"És rám az ilyen torz fiúk írnak" Ebbõl az jön le hogy magad nagyon nagyra tartod..magas ego.. bár lehet tévedek..
Én nem vagyok torz de cserébe bunkó az ismeretlenekkel.Jobb?:D
a kérdezõ egyszerüen buta... semmi több
Mert merre laksz, te gyönyörû kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: dehogy vagyok torz xDDDD képet nem küldök akkorsem.. deee...mindegy..
*türelmetlen
Velem is ugyanezz van, és tök idegesítõõ:DD És nem nagy az egóóm... nagyinak is mutattam mienek nyomulnak rám és õ is mondta, h torzak..:DDD pedig nem vagyok ronda, se 100 kilós... :DD

Miért van az, hogy minden fiú azt mondja, mennyivel szebbek a természetes csajok, de körbenézek, és a mű, agyonsminkelt, szolis lányoknak mind van barátja, a normálisaknak meg nemigen?

Legjobb válasz: Én természetes lányként nagyon nem is bánnom, hogy nem donganak körül a pasik. Szívesebben fogadok 3 normális hódolót, mint 40 mûmájert. Meg soha nem lehet tudni, hogy miért van egyedül valaki... az is lehet, hogy nem kapcsolat függõ és ráér kivárni a megfelelõ embert.

Én természetes lányként nagyon nem is bánnom, hogy nem donganak körül a pasik. Szívesebben fogadok 3 normális hódolót, mint 40 mûmájert. Meg soha nem lehet tudni, hogy miért van egyedül valaki... az is lehet, hogy nem kapcsolat függõ és ráér kivárni a megfelelõ embert.
Erre egyszerû a válasz: Az átlagos csajoknak is ugyanolyan alfa hím kell mint a mû, agyonsminkelt, szolis lányoknak, csak hogy az átlagos lányoknál is nagy elõnyt, illetve kizárólagos elõnyt élvezõ alfa hímek inkább veszik észre a szolis cica babákat, mint az átlagos csajokat, ezáltal a normális lányok egyedül maradnak, de másképp lenne, ha adnának esélyt a normális átlagos fiúknak is. Ilyen egyszerû ez :)
Igen a szolis, mû, agyonsminkelt csajoknak ilyen palijuk van a többségben. Alfahím aki 30 kiló vasággyal együtt és azt hiszi, hogy ki van baszva.
mert ez is csak egy olyan közhely, mint a "nem a méret a lényeg"
Zsák a foltját!
Nekem tényleg a természetes csajok tetszenek, es ilyen lányba vagyok szerelmes.
Akkor elég kis szögben forog a fejed haver, ha körbenézel és ilyeneket látsz.
Középiskolás srácok többségében keményen dolgoznak a hormonok, és ezért sokszor a rendes lányok helyett inkább a könnyen ágyba vihetõ lányokra hajtanak, a kissé r.i.bancos megjelenésû csajok általában könnyebben kaphatóak.
Ha nem festesz magadra hupilila pandamaciszemeket, tíz pasiból nyolc el fogja hinni full sminkben is, hogy csak egy kis szempillaspirált raktál fel. Na ezért.
Na de milyen barátjuk van?

Miért van az, hogy minden a D: meghajtón van és közben a C: telik meg?

Volt 15GB szabad helyem a C meghajtón és nem telepítettem oda semmit még is elt?nt 12GB. Miért van ez? Miért nem engedi, hogy valamit ami nagyobb 3GB-nél kicsomagoljak a D-re, úgy hogy elegend? helyem lenne? Hogy tudnám felszabadítani?

Legjobb válasz: Attól, hogy a C meghajtóra konkrét dolgokat nem telepítesz, még dagad, hízik az operációs rendszer meg a programfájlok mappa, ha az a C-n van. Frissítés, napi mûködéstõl is, de sokszor attól is, ha telepítesz a D-re. Az operációs rendszerbe minden telepítéskor beépülnek fájlok.

Attól, hogy a C meghajtóra konkrét dolgokat nem telepítesz, még dagad, hízik az operációs rendszer meg a programfájlok mappa, ha az a C-n van. Frissítés, napi mûködéstõl is, de sokszor attól is, ha telepítesz a D-re. Az operációs rendszerbe minden telepítéskor beépülnek fájlok.
A kérdező hozzászólása: hogy lehet megtisztítani? mert lassan elfogy a hely
Futtasd le a CCleanert, aztán ami nem kell állandóan, írd ki DVD-re.
Illetve telepítsd át a programokat a "D"-re esetleg növel d a "C" méretét...

Miért van az, hogy mindig a pasi könyörög bocsánatért, bármi is van, nőt meg soha nem látunk igy?

filmekben, mindenhol, mindig... mindig csak a pasi könyörög, a n?k meg úgy tünnek, mindig tökéletesek

Legjobb válasz: Lehet hogy filmekben jól mutat meg minden, de a valóságban ezt hívják papucsnak (emellett persze a férfiember igenis ismerje be ha hibázott és kérjen bocsánatot de annyira ne túlozzunk mint azt a filmekben látni).

Lehet hogy filmekben jól mutat meg minden, de a valóságban ezt hívják papucsnak (emellett persze a férfiember igenis ismerje be ha hibázott és kérjen bocsánatot de annyira ne túlozzunk mint azt a filmekben látni).
Ilyen az élet, meg kell értünk küzdeni...:D 21L
Azért nem vagyunk mi állatok...:S
Mert felsõbbrendûnek hiszik magukat. Ha pedig elkezdesz megalázkodni meg bocsánatot kérni onnantól kezdve már nem fognak komolyan venni. Mindig a határozott pasiért rinyálnak, így kõ keményen kell bánni velük, mert elpofátlanodnak.
így van ...sajnos alig látok jó pasikat, de bezzeg nõkbõl rengeteget :( 26L
"A kérdező hozzászólása: "Szép lányokból túlkínálat van.:) " HOL???" ezt nyilván úgy értette, hogy aki nagyon jóképû az bármikor talál szép lányt, mert mind a jóképûekre vannak kiélezve, abból pedig nincs sok! érted.
Ha a lány nem könnyû vérû akkor álltalában nem csinál durva dolgot, ha az akkor nyugott szívvel szórakozik mással.A pasikat nem értem...:) A filmekrõl meg annyi hogy ez az alap romantikus sztory!
Szerintem nemtõl függetlenül mindkét félnek be kell ismernie, ha hibázott, és tudni kell bocsánatot kérni... viszont a könyörgés más tészta... könyörögni senkinek sem lenne szabad, aki ennyire lealacsonyítja magát, az ne csodálkozzon, ha elutasítják... nõként én sosem könyörögtem, nem is fogok... viszont ha hibázok, elismerem... és a páromtól is ugyanezt várom, a könyörgést férfi részrõl sem tartom jó megoldásnak... sõt...
A kérdező hozzászólása: "Szép lányokból túlkínálat van.:) " HOL???
Ha nagyon jóképû lennél, akkor mindig neked könyörögnének a nõk bocsánatért :)
Azért mert a pasik általában nagyszájubbak, szókimondóbbak, "bunkóbban" tudják elõadni magukat a nõk meg sértõdékenyebbek. Persze vannak kivételek és fordítva is van ez így.
Nekem szoktak könyörögni.:D Megbántásban pedig csillagos ötös vagyok.:D Szép lányokból túlkínálat van.:)
háát...ilyen az élet.. Nekem eddig 7 b.nõm volt. és volt nagyon sokszor volt h õk hibáztak õk bántották meg az embert õk csináltak [email protected] dolgokat, de csak az 1-ikük volt képes bocsánatot kérni és beismerni h hibázott de csak egyetlen egyszer! Amikormár azt mondtam h te mész jobbra én meg balra. ez a nõi büszkeség... persze most majd írni fog a sok sok sok nõ itt válaszokat h húúúúú hááá mit?? hogyan?? én nagyon is sokszor kértem bocsánatot, és én beismerem ha hibáztam... :D
Úgyérzem, hogy nekem van...:S
A kérdező hozzászólása: "héhaver" Tudtam, rád számitottam :DDD de tényleg, miért kevesebb? Õk nem hibáznak soha, mi?
nincs szívük?
A nõk is szoktak... Csak nem szabad felcserélni a két szerepet. Te udvarolsz a nõnek, és nem fordítva. Neki sokkal kevesebb eszköze van az udvarlása, de a kötelezettségei is kevesebbek. És könnyebben megbocsájtható.
16/17-es hát nem minden csaj olyan...oké vannak akik tényleg így csinálnak de van aki inkább értékeli és többre tartja a pasit!Arrol meg csak annyit hogy ha keményen bánsz egy csajjal tuti otthagy(ha van egy csöpp kis esze).hidd el ez így van csajlogika...ti pasik mit értetek ehez.:DD

Szinte minden nap depressziós a pasim. Bunkó, nincs kedve élni stb. Nem tudja mitõl van. Nekem meg már elegem van abból, hogy mindig bunko. mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Egyszer mondd el neki, amikor egy kicsit jobb passzában van, hogy a problémáira létezik megoldás: pszichiáternek hívják. Ha nem veszi igénybe, akkor gondolkodj el azon, hogy panaszkodni akarsz, hogy bunkó a pasid; mindenáron megmenteni olyan embert, aki nem hajlandó tenni magáért (az utóbbi esetben komoly apa-kapcsolati zavarok vannak a háttérben) vagy kirúgni a francba és boldogan élni más ember mellett.

Egyszer mondd el neki, amikor egy kicsit jobb passzában van, hogy a problémáira létezik megoldás: pszichiáternek hívják. Ha nem veszi igénybe, akkor gondolkodj el azon, hogy panaszkodni akarsz, hogy bunkó a pasid; mindenáron megmenteni olyan embert, aki nem hajlandó tenni magáért (az utóbbi esetben komoly apa-kapcsolati zavarok vannak a háttérben) vagy kirúgni a francba és boldogan élni más ember mellett.
Derítsd ki, ki útán vágyik ennyire, hogy ilyen állapotba került miatta.
A kérdező hozzászólása: Nem akar tenni ellene.. csak panaszkodik mindig. És igen.. apjával sokat veszekszik.
érdekes haverjaid vannak csájee...
A kérdező hozzászólása: de most komolyan ez mire jó hogy megvócsalnák a barátnõjüket?
Honnan is kéne nekünk ezt tudni? Miért nem mész és kérdezed meg õket, ha már a te haverjaid...?
arra jó, hogy dugni akarnak az az õ dolguk hogy a barátnõjüket megcsalják N
szerintem sokan így vagyunk ezzel :/ csak azért vigyázz magadra :) )
Honnan tudod hogy ezt gondolják? Gondolatolvasó szakkör?? Hagyd magad, elõbb szabadulsz!
semmire sem jó. csak tudod ez a menõ manapság, hogy minél elõbb elveszteni a szüzességed, és minél több csajod/pasid legyen.. nincs ebben semmi
Az emberek 90%-a nap mint nap hazudik.
Mert rossz a szemünk és az ügyes smink átver minket :D erre tényleg olyan nehéz rájönni? Amúgy meg naná, hogy jobb ha valaki természetes szépség... de attól még néha sminkelhet néha :)
Szerintem szép, ha egy szép lány sminkeli magát (kis arcpír, szempillaspirál, szájfény)
Miért, a nõk miért mondják azt, hogy egy férfiban csak az a fontos, hogy kedves legyen, hûséges, bla-bla-bla, holott õk is csak a külsõt nézik elsõdlegesen?
köszi van szemüvegem :D De ne aggódj más az, hogy valakit megbámulnak az utcán, meg más az hogy valakibe bele is szeretnek :P
Én is inkább azokat nézem meg, akik szépek és igényesek. Egy lány se szép, ha nincs rajta semmi smink. Szerintem inkább igénytelen.
19:02 Igénytelen, ha nincs rajta smink? Ne haragudj, de te hülye vagy.
hát igen a fiúk egybõl odavannak egy lányért aki olyan ruhában jár, hogy mindene kivan, és ki van vakolva sminkel az arca... ha valaki nem sminkeli magát az miért igénytelenség??? jobb ha agyonsminkelve szép, anélkül meg egy "bányarém"???
Nem, az szép, ha egy szép lány sminkeli magát, mert attól még szebb lesz és szépséghibákon is javít (ami mindenkinek van). Mellesleg az agyonsminkelés és a sminkelés között van különbség, a szolid smink mindenkin csak javíthat, ti viszont ezt ítélitek el, úgyhogy igénytelenek vagytok.
Á, hát ez fenomenális, kap itt az ember hideget-meleget. Már megkaptam azt is valakitõl, hogy egy ócska r*banc vagyok, csak azért, mert randira hívtam egy srácot, most megkapom azt, hogy igénytelen is vagyok, csak azért, mert nem sminkelem magam. Hát köszönöm szépen, hogy ezt is elhoztad az én kis kopár, tyúkszaros életembe. Elég idealista vagy e téren, mit gondolsz, ha reggel felkel melletted a csaj, akkor ki lesz kenve? Akkor definiálom neked az igénytelenség fogalmát: nem törõdik a tisztasággal, a szépséggel, undorító, visszataszító látványt kelt. Visszautasítom ezt a tendenciát, apró bõrhibákat kijavítani egy csöpp korrektorral nem a világ vége, de nem hiszem, hogy ne lehetne egy nõ smink nélkül is szép.
tényleg nem minden nõre igaz , hogy szép smink nélkül :D volt barátnõm , mikor felkeltem melette smink nélkül is gyönyörû volt , de hát kidobott :D namind1 lényeg , hogy olyan is van mikor valakinek 2 kg smink kell , hogy a város kur.ája legyen :D
még hogy ha nem sminkeli valaki magát az igénytelen... na sztem pont emiatt a felfogás miatt van az h kisiskolás, öt-hatodikos csajok is már szemfestékkel meg szájfénnyel kikenve mennek suliba....
Én is szeretem a természetes szépséget és utálom a vakolatot a nõkön, de mindenkinek vannak apró hibái. A nõk aztán tudják, hogyan tüntessék el ezeket. Nagyon helyes, egyetértek, fõleg mivel merem remélni, hogy azért teszi, mert nekem akar tetszeni. Igazán akkor jó, mikor alig látszik és természetesnek hat. De hát én tanítsak profikat? Egy mafla férfi? Engem csak az eredmény érdekel...
azért mondjuk ezt amiért ti is azt mondjátok , hogy nem a külsõ a fontos mikor párt választatok , mégis minden 2. csaj lekoptat :D
Én sosem mondtam ilyet :D
De mennyi idõre van pasijuk? Megéri a kapcsolat a másnap reggelt?
szerintem meg ha valakibe beleszeretsz akkor tök mindegy hogy mennyi smink van rajta
Szerintem a külsõ csak egy kis pluszt ad, de nem az a lényeg. 15/L
mondjuk például ha reggel felkel melleted és megmosakszik nehogy akkor derüljön ki rola h nem is olyan szép. azért keresi mindenki a természetest.
A kérdező hozzászólása: Szerintem igen is fontos hogy egy srác jól nézzen ki:D
A kérdező hozzászólása: És mi van azokkal akiken alapozó van 3kg és nem látszik a fejük tõle? Én ezekre gondoltam
A kérdező hozzászólása: xDD Hát akkor vegyen szemüveget xD
Mi a természetes szépség? Mondjuk egy széparcú délamerikai indián nõ, lompos, bozontos hajjal, piszkosan, rongyokban? Igénytelenül? No, nem. Egy helyes frizura, ápolt, tiszta külsõ, csinos ruha és csekély, szinte láthatatlan smink!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!