Találatok a következő kifejezésre: Van még hogy az (11255 db)

Leírnátok a Bp. -i vendéglátóipari szakközépiskolák listáját? (meg hogy hanyadi ker. -ben van, meg hogy van e kéttannyelvû részés/vagy nyelvi elõkészítõ, azt is melyik nyelvbõl)

Legjobb válasz: Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképzõ Iskola kell neked, ez a 9. kerületben van, 3-as metró mellett. Van sima szakközepes, idegenforgalmi kéttannyelvû és nyelvi elõkészítõs osztály is. Csepelen van még vendéglátóipaqri suli, de nagyon gáz. Dobos C. van még, ami tûrhetõ, de nincs kéttannyelvû vagy nyelvi elõkészítõs osztályuk. Feljövõben van a suli, de ne azt válaszd, hanem a Gundelt. A Gundelnek van neve, jók a tanárok, az épület gáz egy kicsit. Gundeles bizivel a legkönnyebb elhelyezkedni!

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképzõ Iskola kell neked, ez a 9. kerületben van, 3-as metró mellett. Van sima szakközepes, idegenforgalmi kéttannyelvû és nyelvi elõkészítõs osztály is. Csepelen van még vendéglátóipaqri suli, de nagyon gáz. Dobos C. van még, ami tûrhetõ, de nincs kéttannyelvû vagy nyelvi elõkészítõs osztályuk. Feljövõben van a suli, de ne azt válaszd, hanem a Gundelt. A Gundelnek van neve, jók a tanárok, az épület gáz egy kicsit. Gundeles bizivel a legkönnyebb elhelyezkedni!

Windows telefonom van és ha le akarok tölteni kb 200mb nál nagyobb tartalmú játékot, hiába van még hely, azt Írja ki, hogy nincs elég szabad terület. Hogyan oldhatnám meg? Mert már nagyon idegesítõ!

Windows telefonom van és ha le akarok tölteni kb 200mb nál nagyobb tartalmú játékot, hiába van még hely, azt Írja ki, hogy nincs elég szabad terület. Hogyan oldhatnám meg? Mert már nagyon idegesítõ!

Legjobb válasz:
Törölgesd a fölösleges játékokat, programokat. Egyébként az, amennyit le kell tölteni és az a hely, amennyit foglal majd, nem egyenlõ... Általában letölt becsomagolt dolgokat, majd azt kicsomagolja és az nagyobb lesz nála... Meg ugye ha belegondolsz... Letöltesz egy 100 MB-os fájlt. Tegyük fel, 100 MB adat van benne, de ki kell cosmagolni. Ekkor is neked legalább 200 MB kell, mivel amíg csomagolod ki, szükséged van a becsoamgolt "változatra" is... --- Hosszú lett, de a lényeg: Nem annyi helyre van szüksége, amennyit kiír letöltésnél, hanem többre. Ezért írja ki, hogy nincs elég helyed. Megoldás: törölgetni kell a programokat, játékokat...

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Törölgesd a fölösleges játékokat, programokat. Egyébként az, amennyit le kell tölteni és az a hely, amennyit foglal majd, nem egyenlõ... Általában letölt becsomagolt dolgokat, majd azt kicsomagolja és az nagyobb lesz nála... Meg ugye ha belegondolsz... Letöltesz egy 100 MB-os fájlt. Tegyük fel, 100 MB adat van benne, de ki kell cosmagolni. Ekkor is neked legalább 200 MB kell, mivel amíg csomagolod ki, szükséged van a becsoamgolt "változatra" is... --- Hosszú lett, de a lényeg: Nem annyi helyre van szüksége, amennyit kiír letöltésnél, hanem többre. Ezért írja ki, hogy nincs elég helyed. Megoldás: törölgetni kell a programokat, játékokat...
kb 3X annyi hely kell, hogy letölthesd, de ha kész akkor csak 1x annyi helyet fog foglalni. Ezen segít 8.0 alatt, hogy a webdalról letöltheted manuálisan, és úgy telepítheted, illetve 8.1 alatt, hogy az sd kártyára is telepíthetsz

Hogyan határozom meg a H2:H56-os cellákba az élveszületések számát ezer lakosra viszonyítva ha meg van adva, hogy az élveszületések száma 195567?

Kösz a választ el?re is.

Legjobb válasz: Ha feltételezzük, hogy valahol pl. G2:G56-ban meg van adva az aktuális lakosság fõben, akkor az élveszülések száma osztva ezzel (megkapod az egy fõre esõ élveszülések számát), szorozva ezerrel. Ha ezer fõben van megadva, nem kell a szrozás, hiszen egybõl ezer fõre viszonyítva kapod meg. Az élveszülések számát rögzíted (tudod, $ jel), és "lehúzod" a cellát, vagyis a függvénnyel kitöltöd a kijelölést. Voilá! Ööö... jól számoltam?

Ha feltételezzük, hogy valahol pl. G2:G56-ban meg van adva az aktuális lakosság fõben, akkor az élveszülések száma osztva ezzel (megkapod az egy fõre esõ élveszülések számát), szorozva ezerrel. Ha ezer fõben van megadva, nem kell a szrozás, hiszen egybõl ezer fõre viszonyítva kapod meg. Az élveszülések számát rögzíted (tudod, $ jel), és "lehúzod" a cellát, vagyis a függvénnyel kitöltöd a kijelölést. Voilá! Ööö... jól számoltam?

Már nagyon kétségbe vagyok esve! Nem jövök rá, még most se pedig 10-honapos a fiam! Hogy miért nem alusza végig, az éjszakát? 2-3oránként fent van! Még szopik. Az orvos azt mondta hogy hiperaktig! Ez lehetséges? Van ilyen?

Legjobb válasz: Az elsõ ostobaság. Lehet,hogy este nem lakik jól,ha még csak szopik,az kevés neki éjszakára. Lehet,hogy melege van,vagy fázik,esetleg szomjas. Az is lehet,hogy azért nem alszik,mert ehhez szoktattad.Ha eddig is kapott szopit 2-3 óránként,akkor a biológiai órája ehhez szokott. Akkor természetes,hogy felébred. Ha viszont eddig átaludta az éjszakákat,kell megkeresni az okot. Ha hiperaktív,az nemcsak éjaszaka jelentkezne,hanem nappal is örökmozgó lenne.

Az elsõ ostobaság. Lehet, hogy este nem lakik jól, ha még csak szopik, az kevés neki éjszakára. Lehet, hogy melege van, vagy fázik, esetleg szomjas. Az is lehet, hogy azért nem alszik, mert ehhez szoktattad.Ha eddig is kapott szopit 2-3 óránként, akkor a biológiai órája ehhez szokott. Akkor természetes, hogy felébred. Ha viszont eddig átaludta az éjszakákat, kell megkeresni az okot. Ha hiperaktív, az nemcsak éjaszaka jelentkezne, hanem nappal is örökmozgó lenne.
Az orvosotok egy kretén!!!! A hiperaktivitást diagnosztizálni nem ennyi..!! A kisfiad meg azért nem alussza végig a z éjszakát, metr cicizik. Örülj neki és élvezd, amíg még teheted! Sokat adtam volna azért, hogy a lányaimmal ilyen "gondjaim" legyenek, de egyik sem volt hajlandó szopni .A kicsi most 14 hónapos és 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát, de hidd el, szívesen kelnék hozzá akár 3-szor, 4-szer is, ha szopizna!!! A hiperaktivitás pedig létezõ dolog, de ezen fõleg ne aggódj!! Felelõtlen kijelentés bárki részérõl egy 10 hónapos pöttömre rásütni, hogy HA. Ez manapság roppant divatos, de "fele sem igaz" dolog. Tudom, mert gyógypedagógus vagyok és gyakorló anyuka is. Nagylányom 9 éves (bármikor rá lehetne sütni, hogy hiperaktív, olyan eleven) , a kicsirõl meg jobb nem beszélni. Duracel elemmel mûködik, ami soha le nem merül.. , mégis biztos vagyok benne, hogy egyik sem hiperaktív..
10 hónapos gyerek nem lehet hiperaktív. Én mindig azt mondom, hogy annyira különleges nekik a világ, hogy muszáj egész nap nem aludniuk, hogy felfedezzék:) Én is ha új dolgom van, nem bírok aludni, csak hánykolódom egész éjszaka:) Náluk ez tovább tart:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!aranyosak vagytok!akkor igy nem agodok!de azért az orvosnál elviszem mert most van az idöpontom 9-kor, de bent nem hagyom!és nem fogom gyogyszerezni!
Ha kérhetem, számolj be a dokik véleményérõl, a diagnózisról. De ne aggódj, biztos semmi baja, szerintem Te aggódod túl!!Írj, ha van eredményetek!!! :-)))
A kérdező hozzászólása: már irni akartam de eddig senki nem kérdezte!de látom az utolsot érdekli, ennek örülök!voltunk a korházba a dokinö aranyos volt azt mondta nem kell agodni minden rendben van velle, mevizsgálta nem kellet bent hagyni, vért vett és vizeletet.holnap lesz eredmény, telon közli hogy mit mutat!õ is azt mondta hogy nem érti miért küldte be az orvos!ha érdekel még meg irom mit mond holnap a telefonon!köszi hogy érdekel!látom vannak még jo emberek!ill, szülok!
Szia! Én is ujraolvastam, ni van Veletek, irj ide, hogy mit mondtak! Sajnálom, hogy feleslegesen rángattak be dokihoz! Ezen az elven minden harmadik baba mehetne kivizsgálásra!
Tuti biztos vagyok benne, hogy a vérképetek és a vizeletetek is rendben van! Írd meg a z eredményt! Hidd el, nem csak engem érdekel, csak nekem jutott eszembe leírni!! :-)))Az orvosotokat meg nem hiperaktivitásra, hanem szuperhülyeségre kell kivizsgálni!! Szegény kis Pöttömödet jól megszurkálták!! Én tudom milyen, mert mi nyomós okkal voltunk kivizsgáláson( oltási szövõdméy) és akkor is útáltam mindenkit, aki hozzáért Pannához. Vérvétel... brrrrrr. Még felnõttnek is, nemhogy manóméretûnek!! Az alvással meg majd rendezõdik. Én megpróbálnám este kicsit jobban bekajáltatni, nyugtató desszertnek a cici, hátha tele bendõvel többet alszik. Az én kicsim is olyan, hogy 8-tól 8-ig alszik ( most sem ébredt még fel este 8 óta..) de ha éjjel felébred ( viharra, bedugult nózira...stb, akkor meg kell kajáltatnom, mert nem tele pocakkal még véletlenül sem aludna vissza!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!akit érdekel meg van az eredmény, és kébzeljétek eddig mindenkinek igaza volt!mert a picinek semmi, de semmi baja nincsen!én sejtetem, de az orvos meglepödött!remélem az alvás majd helyre jön!ha nem akkor sincs semmi baj!az a lényeg egésséges legyen!és más nem számit!meg vagyok nyugodva, én is!köszi mindenkineK!!!!!!
21:10-es vagyok:azt nem írtam, hogy a sírni hagyáson kívül próbáltam:homeopátiát, borostyánláncot, virágesszenciát és nem vált be semmi.Próbálkozz esetleg a homeos bogyókkal, sokaknak bevált.
Szegényt ezért kivizsgálni?!!!Kisfiam 18 hónapos és még nem aludt át egyetlen éjjelt sem.Most is 2-3-4x fenn van, változó.Már 8 hónapos kora óta nem szopizik, eszik rendesen, mégis ébred.Nappal egy kis energiabomba, mosolygós nagydumás kispasi:) Ha nincs baj vele nappal, tehát kiegyensúlyozott, vidám, láthatóan egészséges baba, akkor én nem vinném orvoshoz.A két nagylányom is 4 éves korukig nem aludták át az éjjelt.Nálunk ez biztos genetika.A gyerekorvosom azt mondta, hogy ne aggódjak, semmi baja.Az õ egyik gyereke is ilyen rossz alvó volt, kipróbált mindenféle módszert, de nem segített.Egyszer csak átaludta az éjszakát.Hallgass az anyai ösztönre, ha nem érzed, hogy valami baja van, akkor szerintem ne nyaggasd vizsgálatokkal.Nem alszik és kész.Fárasztó tudom, de kitartást!
15 hónapos a fiam, de még mindég felkel cicizni 1-2x. Engem nem zavar, téged miért?
A kérdező hozzászólása: a gyermekgyogyászatra küldték!!!
A kérdező hozzászólása: már mindent eszik gyümölcs, fözelék, levesek, stb.holnap viszem a korházba kivizsgálásra mert be küldte az orvos, azt se tudom mit néznek ilyenkor!hát félek is nagyon!!remélem nem kell ott maradnia!
mekkora marhaság, méghogy hiperaktív, jézusom. az enyém se aludt át még egy éjjelt se, na jó, néha van, egy kezemen meg tudom számolni, eddig hányszor volt, hogy nem kelt fel éjjel, mondjuk csak hajnalban, 4 körül, utána még visszalaudt 6-ig, 7-ig. nem ezért ébred, ne aggódj. azért ébred, mert sokminden megzavarhatja még, teszem azt fogzás, mozgásfejlõdés. nem hiszem hogy az éhség kelti fel. hanem még éretléen az idegrendszere arra, hogy átaludja az éjjelt, majd szép lassan beáll, meglátod. én kétségbe voltam esve, mert olyan 1 éves koráig iszonyú volt, hogy mi ment nálunk éjjel, aztán kb. akkor elkezdett jobbanaludni, és most már van, mint írtam, hogy egész éjjel nem ébred. de ez magától alakult ki. a hiperakltivitást nemlehet ilyen korban kijelenteni, de ezt már írták elõttem. amúgy ha a kisfiadat leköti bári is, akár 1 percig is, akkor nem hiperaktív ez tuti. ha nem csak arról szól a napja hogy felforgat maga körül mindent cél nélkül, belekap valamibe és 5 mp múlva otthagyja. ja, és nagyon gyakran a hiperaktivitás elõszele csecsemõkorban, hogy nem tudnak szopni (mert nagybb erõkifejtés és koncentrálás, mint a cumisüveg, ezért képtelenek rá). szóval kötve hiszem hogy a tied az lenne! 17 hós kislány anyukája
Körbecicizi a napot. Mérd le egyszer, mennyit eszik egy adaggal, meg lesz az ok, amiért éjjel is ennyiszer kel enni. Amugy mivel megszokta, hogy ha felkel, cicit kap, máshogy a visszaalvás nem megy. Ezért kel ennyiszer. Mit eszik a tejed mellett? Próbálj kicsit több szilár táplálékot adni, mint eddig, jobban jól kell lakatni nappal, hogy éjjel max 2-szer keljen a cici miatt, vagy egyáltalán ne.
A kérdező hozzászólása: nappal alszik kb3-orát összesen!de az éjszaka nem!miota megszületet azota!
:-))))))9

Febr.21-re vagyok kiírva tegnap a dokim megvizsgált és elszomorított hogy a baba még félig far- ill. harántfekvésben van nem tetszett a dokinak ez a póz. Kedden megyek konzíliumra hogy mi legyen a teendő ha így marad. Van még esély az átfordulásra?

Legjobb válasz: Persze, hogy van! Ne ess kétségbe! A nagymamám mesélte, hogy a nagybátyám az utolsó pillanatban fordult be. Már fogó, minden elõ volt készítve, gondolhatod, hogy 50 éve azért ez nem volt olyan bíztató... De már mástól is hallottam ilyet! Ma már egy csomó lehetõség van. Van olyan orvos, aki bizonyos masszázsmódszerrel vagy valami hasonlóval, lényeg, hogy kézzel, kívülrõl tudja úgy mozgatni, hogy beforduljon a baba. Ha meg minden kötél szakad, max. császároznak. Lehet, hogy ettõl félsz, én sem örültem volna neki, de a babádnak baja nem lehet, gondolj erre, õ a legfontosabb! Nagyon szorítok neked! Gyors és könnyû szülést kívánok!

Persze, hogy van! Ne ess kétségbe! A nagymamám mesélte, hogy a nagybátyám az utolsó pillanatban fordult be. Már fogó, minden elõ volt készítve, gondolhatod, hogy 50 éve azért ez nem volt olyan bíztató... De már mástól is hallottam ilyet! Ma már egy csomó lehetõség van. Van olyan orvos, aki bizonyos masszázsmódszerrel vagy valami hasonlóval, lényeg, hogy kézzel, kívülrõl tudja úgy mozgatni, hogy beforduljon a baba. Ha meg minden kötél szakad, max. császároznak. Lehet, hogy ettõl félsz, én sem örültem volna neki, de a babádnak baja nem lehet, gondolj erre, õ a legfontosabb! Nagyon szorítok neked! Gyors és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm !!!!
nekem teljesen farfekvesben volt, az orvosok kívülrõl fordították meg. azóta teljesen más alakja van a pocimnak, kismamásabb, illetve nem fáj ott lennt annyira, meg a járkálást is jobban bírom. engem is biztattak, hogy igy be fog fordulni, meg ugy, de persze nem fordult be. de most jó. szóval ne aggódj, ha nem fordul be, akkor is tudnak segiteni!

Van olyan, hogy az egyik nap negativ a teszt, következö nap meg pozitív?

volt már valakinél ilyen?

Legjobb válasz: van ilyen igen. A HCG szintnek kell a határértéket átlépni, az meg folyamatosan nõ a koraterhesség alatt. Viszont ilyenkor másnap még lehet, hogy csak nagyon halvány a csík, azért érdemesebb 2-3 napot várni, mert annyi idõ alatt többet emelkedik a HCG hormon szintje is, meg esetleg a menzesz is megjöhet még, ha "csak úgy" késik és nem terhesség miatt.

van ilyen igen. A HCG szintnek kell a határértéket átlépni, az meg folyamatosan nõ a koraterhesség alatt. Viszont ilyenkor másnap még lehet, hogy csak nagyon halvány a csík, azért érdemesebb 2-3 napot várni, mert annyi idõ alatt többet emelkedik a HCG hormon szintje is, meg esetleg a menzesz is megjöhet még, ha "csak úgy" késik és nem terhesség miatt.
Persze, hogy van. Ez így teljesen normális koraterhességnél. Elõfordulhat, hogy pl. kedden még nem tudta kimutatni a teszt, mert alacsony volt még a hcg szint, de szerdán már halványan igen, mert akkor már átlépte a határértéket. A fura az, ha fordítva történik, elõször lesz pozitív, és aztán negatív.
A kérdező hozzászólása: Ha még van amit kéne tudnom a Comettel kapcsolatban akkor vegyetek fel msn-re: [email protected]

Többgyermekes anyukák, van olyan, hogy az első babánál nincs, vagy alig van teje a mamának, a másodiknál meg nem volt gond a szoptatással?

köszi a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Persze hogy van. Olyan is vn amikor az 1.-nél van a 2.-nál meg nincs.

Persze hogy van. Olyan is vn amikor az 1.-nél van a 2.-nál meg nincs.
Szia! Nekem az elsõ 2 fiamnál nem volt olyan sok tejem, most a harmadiknál pedig van. 7 hónapos a pici, az elõzõ gyermekeimet 3-4 hónapig tudtam szoptatni.
elsõ gyermekemnél egy csepp sem volt, másodikat 2 hónapig szoptattam, a harmadikat immár 6.hónapja!!! Pedig a "többieknél" is mindent megtettem, hogy legyen tejcsi. Sok sikert kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Egy kicsit megnyugodtam!

Szülés után 9 héttel vagyok.2 hete megjött elkezdtem szedni fogamzásgátlót. Miért van még mindig az, hogy vérezgetek meg barna folyásom van? Nem szoptatok sajnos. Lehetséges hogy maradt valami darab bennem, császár volt

Legjobb válasz: a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót

a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót

Vennék a Deichmann-be egy Fila bakancsot. Mennyire van még jelen az a tudat a tesco-fila táskák miatt, hogy ez a márka gagyi?

Nem tudom eldönteni, hogy mennyire tartós és minõségi ez a Fila márka. És kíváncsi vagyok ki hordana Fila bakancsot. Errõl van szó:

Legjobb válasz: Én nem gondolom annak, volt oldaltáskám a Tescos akcióból, azt már nem hordom, de a gurulós bõrönd a mai napig használatban van, szeretem. Ha ennyire zavar, ilyesmi van Kappában is, szintén Deichmann. http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/search.html?q=kappa&subm.. De nem tudom, valójában melyik jobb márka, jobb minõség. Én egyáltalán nem nézek le egy Filát azért, mert a 7.-es osztálykiránduláson kétszer cseréltem el a bõröndömet mert mindenkinek olyan volt, és nyolcadikban osztálytársam elvesztette a tornazsákját, krédeztük milyen, mondja fekete Fila... "Na akkor az már nem lesz meg :D"

Én nem gondolom annak, volt oldaltáskám a Tescos akcióból, azt már nem hordom, de a gurulós bõrönd a mai napig használatban van, szeretem. Ha ennyire zavar, ilyesmi van Kappában is, szintén Deichmann. http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/search.html?q=kappa&subm.. De nem tudom, valójában melyik jobb márka, jobb minõség. Én egyáltalán nem nézek le egy Filát azért, mert a 7.-es osztálykiránduláson kétszer cseréltem el a bõröndömet mert mindenkinek olyan volt, és nyolcadikban osztálytársam elvesztette a tornazsákját, krédeztük milyen, mondja fekete Fila... "Na akkor az már nem lesz meg :D"
Ha ez tetszik, miért foglalkozol azzal, hogy a tescoban 2-3 éve Fila táskákat adtak pontokért? Ami amúgy szerintem szintén nem volt gáz, mert jó táskák, és attól, hogy mindenkinek olyan volt/van, ugyanezt bizonyítja. De ha annyira zavar, akkor vegyél Timberland bakancsot, az is így néz ki.
Vedd meg nyugodtan ha tetszik:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!