Találatok a következő kifejezésre: Van még ha ma a doki (14 db)

Van még esély ha ma a doki nem látta szívhangot?

11 hetes lennék, és ma a doki nem látta a szívhangot. A múltkor is alig látszodott. A mérete 1 héttel kisebb elvileg, de ez eddig is így volt. Volt már valaki akinél a finomabb m?szer látta a szívhangot? Émelygés meg minden megvan.

Legjobb válasz: a doki mit mondot?

a doki mit mondot?
A kérdező hozzászólása: Diplomatikus volt. Nem nagyon bíztatott, de azt sem mondta hogy tuti.
Irany egy 4D rendelo, holnap telefonalj es kerj idopontot , mondd meg, h nem babamozizini akarsz, hanem szivhangot keresni!!!
A kérdező hozzászólása: Elküldött a doki. Igaz nem 4D-re hanem egy sokkal érzékenyebre a rendelõintézetbe. Lehet hogy még megvan?
fölösleges a 4d én pont ma jelentkeztem be gy szonográfushoz, és azt mondta a 4d mozizni van a simma is kimutatja ha baj van és az 6ezer ft, nem 12ezer, hát nem akarlak el keseriteni de nekem 10hetesen nem volt szivhang elhalt a baba
A 4D-t azert irtam, mint rendelo, ott jok a gepek, meg tudjak nezni 2D-vel a szivhangot! De a lenyeg h nem utott kopott uh. gep van, mint sok korhazban v magandokinal.
Hát a szivhangot nekem már 8 hetesen látta a doki. Nem akarlak megijeszteni, de tényleg menj el egy jobb UH-ra. Remélem nincs semmi, de biztos ami biztos, mihamarabb menj el vhova, ha várni kell, a másikra akkor menj el gyorsan tényleg egy 4D-re és ott is van finomabb felbontású mûszer. Bár nem tudom hüvelyi Uh-val csinálta a doki? Mert azzal jobban lehet látni ebben a terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Nálam is látot szívhangot 8 hetesen akkor se elsõre. De most nem látszodott sajnos. Próbálok reménykedni.

40 hetes kismama vagyok. Ma a doki azt mondta, h 2 cm-re nyitva van a méhszájam, cx 2220. Szombaton mintha a nyákdugó ment volna el, de nem biztos. Ha nyitott a méhszájam akkor az a nyákdugó volt? Mennyi időm van még a szülésig?

Legjobb válasz: Szia! Eza 2220 érték a következõt jelenti a méhnyak meg van rövidülve 2 cmre, a külsõ és a középsõ pedig 2 centire nyitva. DE a belsõ méhszáj még zárt! Nekem a 35.héttõl volt totálisan kinyílva a méhszájam, mégis túlhordtam, és indítani kellett a szülést:)

Szia! Eza 2220 érték a következõt jelenti a méhnyak meg van rövidülve 2 cmre, a külsõ és a középsõ pedig 2 centire nyitva. DE a belsõ méhszáj még zárt! Nekem a 35.héttõl volt totálisan kinyílva a méhszájam, mégis túlhordtam, és indítani kellett a szülést:)
Szió! Igazából bármikor szülhetsz most már:) Mivel 40 hetes is vagy... Örülj neki, hogy így ki vagy nyílva, mivel én 1 cm-es méhszájjal mentem be szülni, és 9 óra alatt tágultam 2 cm-re! Ennyivel már elõrébb vagy, és fájások nélkül:) Kívánom, hogy minél hamarabb kibújjon a Picúrod, és minden a legnagyobb rendben történjen! Jó egészséget, sok boldogságot! 4, 5 hós kislány anyukája
én is igy voltam 2 napot tulhordtam a kislányom, éjjel 11:50 kor elfojt a magzatviz, éjjfélkor kezdödött a fájás rögtön 5 percesek 12:15-re a korházban voltunk, 3 perces fájások voltak és hajnal 2:48-ra meglett a kislányom, tehát a magzatviz elfolyásától 3 óra mulva kezemben volt természetes uton szültem meg, elõtte semmi jele nem volt, még joslo sem. szerintem számits rá hogy hirtelen megérkezik a kicsikéd, gyors szüláést neked is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és remélem tényleg könnyû szülésem lesz! És minél hamarabb. Ugyanis 24.-re, tehát vasárnapra voltam kiírva, de a doki az uh leletek alapján 2.-ra átírt. Igaz, nem tudom hogy h jött ki neki ez a dátum, mivel én is utána számoltam. Mivel nyitott a méhszájam, hétvégén akkor a nyákdugóm ment el, vagy az még meg lehet úgy is ha nyitva vagyok? És szexelni lehet még ilyenkor?

Van 4érett tüszőm ami a dokim szerint kettő nap mulva fog megrepedni 2biztos a másik kettő nem biztos ma vagyok a 13. napon? Minden nap szeretkezzünk a párommal vagy elég ha 2 naponta vagyunk együt nem akarunk lemaradni még soha nem volt ennyi tüszőm

Nem szedek clostyt és nem tudom hogy érett ennyi de nagyon boldog voltam mikor megláttam a monitoron.Csak teázom mikor eszembe jut elég ritka, de itt a görbém is . szerintetek elég a 2 nap vagy jobb ha mindennap a párom spermái jók 90ml/ml , 60% mozgó, 10% koros.

Legjobb válasz: Nem kell minden nap,elég kétnaponta.

Nem kell minden nap, elég kétnaponta.
A kérdező hozzászólása: Köszi

5-6 hetes vagyok, ma az ultrahangon csak petezsákot láttak, és a doki úgy fogalmazott, hogy folyadék van benne. Kaptam egy hetet, ha még mindig üres lesz befejezik a terhességet. Nem korai ez még? Nem lenne korai befejezni a terhességet?

Legjobb válasz: Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.

Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.
Nekem 5 hetesen szintén csak petezsák látszódott, 10mm volt.Én nagyon korainak gondolom ezt.Próbálj meg beszélni más orvossal, kiváncsi lennék a véleményére.
Szia! Nekem volt tavaly olyan terhességem, ahol az elejétõl fogva üres volt a petezsák. Most megint babás vagyok. Dec 30-án volt az utolsó mensim. Neked mikor? Nekem 5+3 naposan 10 mm-es peteszák látszódott. 7+2 naposan pedig láttam a kisbabánkat és dobogott a szívecskéje! Szóval szerintem ne izgulj, a következõ alkalommal rendben lesz minden. Ja és ha kérsz még idõt, úgyis adnak, én az elsõvel a 9. hétig vártam, a dokim megértette.
Na ezért szokták mondani, hogy nem kell olyan korán orvoshoz szaladni.Bõven ráér a menstruáció után 2-3 héttel! Remélem legközelebb már látszódni fog valami és nem kell így befejezni a terhességet. Sok sikert!
Miért nem kérsz hüvelyi ultrahangot?azzal biztosabban megmondják mi a helyzet, de az az egy hét még sokat jelenthet ha esetleg mégis baba van.
Szia! Átérzem a helyzeted, mert én is így voltam, az 5-6. hétben még nem látszott semmi, 1 hetet még végigkínlódtam, mert nagyon szerettem volna a babát, és a 7. héten nagyon örültem, mert már volt szívhangja. Szerintem ne aggódj - könnyen beszélek tudom - de szívhang általában 6-7. hét környékén már van. Attól függ mikor estél teherbe, mert a dokik úgy számolják a terhességet, hogy a menszesz elsõ napjától, de nagyon ritka hogy valaki a menszesz napján essen teherbe. Lehet hogy te a menszeszed napjától a 3. vagy a 4. héten estél teherbe. Átlag két hét csúszással lehet számolni. Nyugodj meg, minden renben lesz. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hüvelyit is csináltak és a petezsák 10mm-es, de sajnos üres.nagyon kiborultam mert már volt egy vetélésem 7hónapja.jövõ hétfõig kaptam haladékot. köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: január 8-án volt az utolsó mensim elsõ napja. köszi a bíztatást! nem rohantam az orvoshoz túl korán, egy hét késéssel csináltam a tesztet, csak óvatosabb vagyok egy vetélés után, ami szerintem érthetõ...
Persze, hogy érthetõ. Elõször amikor én voltam a dokinál, még ennyit sem látott, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát! Szerintem még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. NEm értem én ezeket a dokikat, nem gondolnak bele, hogy ezzel ijesztgetik a kismamákat. Legfeljebb mondja el, hogy lehet ilyen is. De ilyen korán sokmindenkinél csak petezsákot látnak. És a szívhang is lehet, hogy csak a 8. héttõl van. (fõleg, az is lehet, hogy a fogantatás késõbb van, akkor meg lehet fiatalabb terhesség is).

Sógornőm ma 3 hetes terhes, ha akkor fogant meg a pici amikor gondolja. A doki aggódik, mert meg van vastagodva a fala a méhének 12 mm de azt írta a papírra, hogy embrio nem sejthető benne, menjen 2 hét múlva. Baj lehet?

4 hónapja volt egy spontán vetélése, akkor is ugyan így nem volt ott embrio. Els? kislányánál ilyenkor már minden jól látszott...

Legjobb válasz: 3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!

3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!
3 hetes terhesen nem látszik még semmi.Vastagabb a méh nyálkahártya.Nekem 5hetesen látszott elöször, akkor is csak a petezsák.Szivhang 6hetesen volt.Ilyen korán az orvos nem tudja kimondani a terhességet.
Ilyenkor még nem látnak semmit! Ezért kell visszamennie. Akkor már valószínû fognak látni valamit!

Szerintetek, ha ma vizsgalt a doki es meg teljesen zart vagyok, kemenykedesek vannak kis derekfajassal tarsulva, ket elsö gyermekemet is tulhordtam es jövö het szerdara vagyok kiirva, akkor valsz ezt a gyermekemet is tulhordom?

Legjobb válasz: Az, hogy most teljesen zárt vagy nem jelent semmit. Engem délben megvizsgált a doki, tök zárt volt a méhszáj, este hatra mentem vissza 6-8 percesekkel, már bõ 3 ujjnyira nyitva volt.

Az, hogy most teljesen zárt vagy nem jelent semmit. Engem délben megvizsgált a doki, tök zárt volt a méhszáj, este hatra mentem vissza 6-8 percesekkel, már bõ 3 ujjnyira nyitva volt.
A kérdező hozzászólása: Ez egy jo hir:) En mar annyira türelmetlen vagyok, faj mindenem, nehez a hasam, aludni nem tudok es mar nagyon szeretnek babazni. Hallottam a lepcsözesröl meg annak idejen, de biztos nem fogok fel-le setalgatni a harmadikra, örülök, ha mar egyszer fent vagyok:)
Szerintem totál felesleges lépcsõzni. 1, ahogy értem te rendszeresen lépcsõzöl szerintem így abszolút felesleges lenne mert hozzá vagy szokva. 2, ha meg nem akkor már fáradtan mennél szülni? Szerintem nem jó ötlet.
A kérdező hozzászólása: Eszemagaban sincs lepcsözni. Epp eleg dolgom van itthon, csak sokan irjak, hogy szeretnek meginditani a szülest vhogy, en ebben nem hiszek, nekem az oxitocyn nem inditotta be annak idejen. Ugy gondolom, mindennek eljön az ideje, csak ez a varakozas tünik hosszunak, pedig csak nehany naprol van szo.
Valószínû, de semmi nem törvényszerû :-) (én is 6-ra vagyok kiírva :-), csak nálam 1 gyerkõc várt a 41. hétig, a másik kettõ a 40. héten bújt ki)
Nekem magzatvíz elfolyással, 5 perces fájásokkal is 2000 volt a méhszáj értékem.2 óra elteltével meg már eltûnt a méhszáj :D

Ha ma, vagyis a menzeszem első napjától számitva, a 13. napon megyek dokihoz, akkor ő az UH-ból meg tudja mondani hogy van e peteérésem?

Vagy valami egyéb tippet is tud adni a próbálkozáshoz?

Legjobb válasz: Szia!Én is pont ugyanígy vagyok mint te.Csak mi 7 honapja probálkozunk.Holnap megyek a dokihoz és a 13-madik napom lesz nekem is.Majd ird le hogy mi volt nálad kiváncsi vagyok.Én szakrendelésre megyek,te?

Szia!Én is pont ugyanígy vagyok mint te.Csak mi 7 honapja probálkozunk.Holnap megyek a dokihoz és a 13-madik napom lesz nekem is.Majd ird le hogy mi volt nálad kiváncsi vagyok.Én szakrendelésre megyek, te?
A kérdező hozzászólása: Bocsy egy kérdésre elfelejtettem válaszolni: hát úgy tudtam megvárni az egy évet hogy a párom szerette volna a babát én akkor kevésbé, . szerettem volna várni vele még! megkért hogy hagyjam abba a gyógyszert! igy eltelt egy fél év... Második fél évtõl meg már én is egyre jobban akartam! elkezdtem tesztet venni ha késett egy napocskát a menzeszem, de mindig negativ lett! utoljra novemberben voltam dokinál menzeszkimaradás és negativ teszt miatt, akkor kiderült cysztám van! nem komoly gyógyszeresen kezelve lett, azóta eltünt... :) (kifakadt) Én most sem mentem volna dokihoz még, de fálydogált a pocim és néha csak két napig volt meg a menzim és igy egybekötöttem a dolgot azzal hogy szóljak a babatéma miatt...
Elsõ vagyok megint.Hüvelyi ultrahangot csinál?Hogy tudtad megvárni az 1 évet?Én eddig birtam várni, 7 honap után megyek a dokihoz holnap.Remélem elküld laborba meg ultrahangoz.Te mész laborba?Lh tesztet csinálsz?És hõmérõzöl?
Ha akkor van peteérésed, akkor meg tudja mondani. Sok sikert.
Szia!Az elsõ válaszolo vagyok!Akkor most mindent bele a Babáért:) Én ma voltam a dokinál, azt mondtam hogy 10 honapja probálkozunk, erre õ mondta hogy komolyabb vizsgálatokat csak 1 év után végez, de hogy megnyugtasson csinált egy hüvelyi ultrahangot ami egyáltalán nem fájt, és a monitoron megmutatta a nagy petémet és mondta hogy ma sexeljünk meg holnap meg utánna is!Ha 4 honapig nem sikerül akkor menjek vissza, hát remélem akkor már Babával:) Most megnyugodtam én is, és ezután megprobálok nem görcsölni, remélem sikerül!A hasi ultrahangon mit látott neked?Egyáltalán nem látott semmit?Azt mondják hogy ezt jobb hüvelyivel csinálni.Sok sikert mindannyiunknak!:) Reméljük minél elöbb mehetünk a terhesség oldalra:) Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: köszike! remélem tud segiteni...
Az elsõ válaszolo vagyok.Inkább ide irjad ha nem baj, mert félek hogy a tesóm belekukkant.Sok sikert neked.
Sziasztok! Nekem így állapította meg, hogy érik-e tüszõm, és azt is megmondta, hogy hány nap múlva kell aktivizálni magunkat. De csak a hüvelyi UH-gal látszik.
Nekem a jövõ héten kell menni ugyanilyen ügyben. De akkor a 14. napom lesz, mert az esik hétfõre. Szerintetek az nem baj? Utána a 22-23. napon kell mennem vérvételre, de azt nem tudon ott mit néznek. Nekem azt gyanítja a doki, hogy tüszörepedésem nincs.
A kérdező hozzászólása: Én is nõdokihoz megyek magánrendelésre! itt irjam majd meg vagy privibe, neked hogy jobb?

27 napja késik. Ma voltam ultrahangon. Meg van nagyon vastagodva a méhnyálkahártyám 18, 5 mm-es, a doki szerint ebből bármi lehet. Ha nem jön meg, akkor két hét múlva megismétli az ultrahang vizsgálatot. Lehetek még terhes?

10 napja csináltam tesztet, az negatív lett. Írjatok!

Legjobb válasz: Ha ennyit késik, látnia kellett volna már valamit, de még így sincs kizárva hogy terhes vagy. Lehet hogy azért nem látta, mert túl vastag volt a méhnyálkahártyád, A következö UH-n talán kiderül mitõl nem jött meg.

Ha ennyit késik, látnia kellett volna már valamit, de még így sincs kizárva hogy terhes vagy. Lehet hogy azért nem látta, mert túl vastag volt a méhnyálkahártyád, A következö UH-n talán kiderül mitõl nem jött meg.
Én azért csinálnék egy újabb tesztet. 10 nap alatt pozitívvá változhat az a fránya negatív!!!
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, ha nem jön meg, akkor egy hét múlva csinálok egy tesztet.

Ma voltam uh n 12hetes terhes vagyok de még nem hallotam a baba szívhangját, 2. uh n voltam és 1n nem volt meg akkor 4hetes volt s most pedig nem kapcsolt. Kötelessége a dokimnak szólni ha gaz van a babammal?

Legjobb válasz: Komolyan mondom semmit nem értek a leírásaidból. Mi van a leleteden? Mert rajta kéne lennie a méreteinek, a nyaki redõ méretének, hogy orrcsont látszik-e, hogy 4 üregû szív látszik-e. Ha ezek mind rajta vannak, akkor nincs gond. A szívmûködést nem mindig hallgatják, néha csak nézik, mondjuk nálam mindig hallgattuk is közbe, de ez magán ultrahang, nem sztk. Szóval mi van pontosan a leleten?

Komolyan mondom semmit nem értek a leírásaidból. Mi van a leleteden? Mert rajta kéne lennie a méreteinek, a nyaki redõ méretének, hogy orrcsont látszik-e, hogy 4 üregû szív látszik-e. Ha ezek mind rajta vannak, akkor nincs gond. A szívmûködést nem mindig hallgatják, néha csak nézik, mondjuk nálam mindig hallgattuk is közbe, de ez magán ultrahang, nem sztk. Szóval mi van pontosan a leleten?
Szerinted nem szólna, ha nem élne?? Akkor azonnal abortuszra kellene menned, de minimum alapos kivizsgálásra, ha gond lenne.
Ez nekem elég zavaros. Ha baj lenne, akkor azonnal beutalna a korhazba, velem is es egyik ismerõsömmel is igy volt. Elvileg a 12. Hetet tudják szinte a legnagyobb biztonsaggal megallapitani, szerintem menjmashova uhra, ha ilyen alapvetõ dolgokat ne írnak ra a papirodra. Elozo terhessegemnel mi otthon kerestuk a szivhangokat, es kb a 11. heten. Addig mi se hallottuk, csak lattuk. A kaali intezetbe jartunk a 12. hetig, es ott nem volt mikrofon a gepre kotve, es debrecenbe a 12 hetes genetikai uhn sem. Itthon en el sem mentem orvoshoz, de a 18. heten a vedono kereste a szivhangokat. Nem talalta csak az egyik babaet, de kerdezte, h erzem e a mozgasat, es mivel ereztem, nem csinalt nagy ugyet belole. Menj el a vedonohoz, nala kell, hogy legyen keszulek, es meg tudja keresni a szivhangot.
A 12. heti uh-n nekem sem kapcsoltak dopllert, de elég egyértelmû volt, hogy él a baba, mert úgy ficánkolt, hogy alig bírták megmérni. Te nem láttad, hogy mozog? Amúgy biztos, hogy szólt volna! Ne aggódj! :-)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy az utolsó mensesem aug24de szerinte mar 1honapot terhesen vereztem.nem adott a babyrol papírt csak egy beutalót es két képet amit ugy kellet kikonyorogni be dobta a tobbi papírja koze.majd végül 1000ft adta oda.nem szeretnek hozza jarni csak akihez fogok magán o meg3hetig nyaral es hat jo lenne ha lenne kiskonyven ezért bementem ide hogy amit itt kapok kapott azzal Bemegyek vedonk.de csak egy beutalót kaptam a szent István kórházba az uh ra de nem mondta a szive miatt hanem hogy ok megmondjam pontosan mennyi idõs.ideges vagyok volt 3vetelesem ünnepnap van remeg a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: A problémám az hogy nem tudja pontosan mennyi idõs es elkuldit a kórházba az sztkbol uh ra es felel nem azért mert nem tudja pontosan mekkora hanem a szivhangmiatt
A kérdező hozzászólása: Ezt magyarázom nem kaptam semmi papirt hogy mekkora méretei hanyadik gravida.nem kaptam papirt csak egy beutalót.
És mi van a beutalóra írva, mert arra is rá szokták írni a beutalás okát. Pl. ha gyanús valami, vagy ilyesmi. Mikor missed ab-om volt én is kaptam beutalót kórházi uh-ra, hogy azzal is csekkolják, de a doki adott leletet is arról, hogy mit lát, képet is csatolt hozzá, és hogy nincs szívmûködés, és missed ab gyanú. A 3 vetélés után kivizsgáltak, hogy mi az oka? Mert 3 már valószínûleg nem véletlen.
Hát nekem is elég zavaros, de ha képet is csinált akkor biztos nincs gond. Leírásod alapján úgy tûnik, hogy nem tudta megállapítani, hogy hány hetes terhes vagy ezért elküldött oda, ahol gondolom profibb gépek vannak. Viszont ne vedd sértésnek, de iszonyatosan nehéz értelmezni amit írsz, nem csak a pontok nagybetûk és szóközök hiánya miatt, hanem mert iszonyat magyartalan...de gondolom azért van, mert nagyon-nagyon izgulsz. Nyugodj meg, nem hiszem, hogy baj lenne. Az meg, hogy nem rakta ki hangszóróra vagy mire a szívhangot nem azt jelenti, hogy nincs. Az én magándokim pl soha nem hangosítja ki gondolom nincs ilyen szerkezete, de mindig látom ahogyan ver a kis szíve. Itthon meg a szívhang figyelõvel be tudom fogni. Egyébként mi van a beutalódon?
A kérdező hozzászólása: Én kér bocsánat.Sokáig éltem Hortalezába.Kicsit nehéz telefonról írni sokszor nem vagyok biztos ékezetekbe.A papíron annyi van hogy kéri a beteg uh vizsgálatátt Ennyi. S Ennyi de ha azt mondjátok nem gáz, hogy nem kapcsolt és köteles szólni a gyanúra is.köszönöm

Esett már úgy valaki teherbe hogy az egyik petevezeték el van záródva a másik meg egy kicsit szűkebb? Ma voltam átjárhatóságin és azt mondta a doki hogy van rá esély hogy teherbe essek, ha nem akkor inszemináció.

Legjobb válasz: Bocs nem válaszolok, hanem kérdezek: inszem nem csak átjárható petevezetéknél lehetséges? Vagy a "kicsit szûkebb" az inszemhez eléggé átjárható?

Bocs nem válaszolok, hanem kérdezek: inszem nem csak átjárható petevezetéknél lehetséges? Vagy a "kicsit szûkebb" az inszemhez eléggé átjárható?
Bocsika , h. énis csak kérdezek milyen volt az átjárhatósági, nagyon fájt?Jövõhéten kell mennem és már éjszakákat nem alszok e miatt úgy félek.
A kérdező hozzászólása: Nem fájt, amikor felrakta a katétert egy pici szúrást éreztem, amikor a ballont felfújta akkor nem éreztem semmit, utána lementünk a röntgenbe ott feltöltötték és az utolsó cseppeknél éreztem kicsi feszülést. én is nagyon féltem mert sokan riogattak de ne izgulj nem fáj.
az egyik petevezetékemet kioperálták, a másik alig átjárható. 2 gyerekem van, 1, 5 és 3 évesek. sok sikert neked is.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást
Igen én kétszer is terhes lettem de mindkétszer méhenkivüli lett!!!!Az orvosom azt mondta hogy ha nem akarok mégegyszer méhenkivüli terhes lenni akkor ki kell venni a petevezetömet(azt amelyiken szükület van).Vigyázz ezzel mert nem jó játék!Szerintem ebben az esetben nem csinálnak inszemet csak lombikot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!