Találatok a következő kifejezésre: Van még ha ma a (239 db)

Ha 6. -án jött meg elvileg ma már van pém. Ha ma 1-ütt leszünk lehet összejön a babóka?

Legjobb válasz: hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed,vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?

hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed, vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?
A kérdező hozzászólása: Ja de nem érzek semmit kicsit folyok ennyi. Mondjuk én soha menzi alatt elõtt után nem érzek semmit nem fáj semmim, csak mióta a gyógyszert szedtem de mióta abbahgytam azóta sincs görcsöm meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: múlt hónapban volt azt érzetem mintha lázas lettem volna reggel de most nem érzek semmit de a 12. napon vagyok ELVILEG kéne lennie.
szerintem azlenne a legjobb ha hõdet mérnéd vagy lh tesztet vennél.
Összejöhet, de semmit ne vegyél 100%-ra. Mi erõsen pozitív lh-tesztnél együtt voltunk, és nem jött össze mégsem. Persze esély mindig van rá. Drukkolok!
lh teszt segíthet, hogy meghatározd a peteérést pontosabban, de ha van peteérésn NEM csak a LEGERÕSEBB jelzésû napon kell együtt lenni. Legjobb kb 3-4 napig éjjeli partyt rendezni.Ha gondolod, hogy ma van akkor hajrá...Az egyik válaszolónak pedig mondanám:: Miért lenne szegénynek elzáródva a petevezetékje?? Ennyi erõvel mindenkinek ellehet éppen.Azt majd megállapítja a doki, ha úgy van, de remélhetõ nem kerül ilyenre sor.Nem kell minden probálkozó emberre rátukmálni olyan betegséget ami, neki nincs is, legalábbis nem utalt rá. Remélem nem ijesztgetsz mást!! Ennyibõl mondhattad volna neki, mivan ha neki nincs is peteérése.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy hogy megvédesz meg másokat is :) Ez jól esett mert mindig attól félek, hogy mi van ha nem is lehet gyerekem :( szép napot
A kérdező hozzászólása: Ebbõl adhatok neki még a héten meg jövõhéten, nem romlott meg az újrafagyasztás miatt?
Nem lesz baja az újrafagyasztás miatt. Egy kutya gyomra sok mindent megemészt, amit emberé nem. Miért nem osztod el az egészet adagokra?
A kérdező hozzászólása: El vannak osztva külön 2 kg-os csomagokban. És az is jó ha délbe kapja a csontos húst, este pedig a sima húst? Mert délután egy kicsit mozgatom a kutyát, sétáltatom, tehát addig megemészti a csontosat?

Miért van az, hogy ma a fideszesek szerint, ha a fidesz szorít meg, akkor az jó, mert meg kell lépni ahhoz, hogy majd jó legyen, de ha az mszp szorít meg akkor az népnyúzás és semmi értelem?

Mintha akkor nem kellet volna megszorítani. Sokkal kisebb bajban lennénk ha hagyták volna a megszorítás, de akkor a fidesz (és támogatói) tiltakozott ellene, ha most szorítanak meg, hogy kisebb legyen a hiány (és, hogy sok dolgot amit elbasztak megpróbálják befoltozni), az meg jó, mert az a fidesz megszorítása. Tehát már ott élünk, hogy ha nem az én pártom szorít meg az népnyúzás, ha ő, akkor annak meg hálásnak kellene lenni.

Legjobb válasz: Mert a fideszes szavazók hívõk! Vagyis õk úgy tekintenek a fideszre mint egy egyház! természetesen nem szó szerint de átvitt értelemben! Kicsit olyan mint az 1984 címû könyv ami félelmetes hisz ezek szerint az ilyen emberek valóban köztünk élnek! Annó a fideszesek legfõbb érve a fidesz mellett az volt hogy a komcsi idõk embereinek felelõsségre vonása kell és ki kell derülnie az ügynököknek! És minden fideszes ezt szajkózta! Most meg pont az ellenkezõjét hisz a fidesz most már az "óvatosan haladás" elvét hírdette meg! Magyarán ugyan az a szavazó a legfõbb célban pár nap alatt 180 fokos fordulatot vett érvelésben!! Normális ember elfordult volna a pártjától de õk észre se veszik! És iszonyat veszélyesek hisz úgy szavazzák meg a pártjukat hogy teljesen mindegy hogy az mit csinál!! Ha kitalálná hogy mindenkinek ezután indiánszögdelésben kell közlekednie akkor felvonulásokat tartanának hogy kiálljanak emellett! Az egyetlen esélyünk hogy a rengeteg normális embert, a szavazók 70-80%-át aktivizáljuk hogy leválsuk õket! mert az emberek fele most nem is szavazna mert nincs kire! Bár inkább szavazzon valaki a mszp-re, lmp-re, jobbikra minthogy valaha is a fidesz a hatalom közelébe kerüljön!!

Mert a fideszes szavazók hívõk! Vagyis õk úgy tekintenek a fideszre mint egy egyház! természetesen nem szó szerint de átvitt értelemben! Kicsit olyan mint az 1984 címû könyv ami félelmetes hisz ezek szerint az ilyen emberek valóban köztünk élnek! Annó a fideszesek legfõbb érve a fidesz mellett az volt hogy a komcsi idõk embereinek felelõsségre vonása kell és ki kell derülnie az ügynököknek! És minden fideszes ezt szajkózta! Most meg pont az ellenkezõjét hisz a fidesz most már az "óvatosan haladás" elvét hírdette meg! Magyarán ugyan az a szavazó a legfõbb célban pár nap alatt 180 fokos fordulatot vett érvelésben!! Normális ember elfordult volna a pártjától de õk észre se veszik! És iszonyat veszélyesek hisz úgy szavazzák meg a pártjukat hogy teljesen mindegy hogy az mit csinál!! Ha kitalálná hogy mindenkinek ezután indiánszögdelésben kell közlekednie akkor felvonulásokat tartanának hogy kiálljanak emellett! Az egyetlen esélyünk hogy a rengeteg normális embert, a szavazók 70-80%-át aktivizáljuk hogy leválsuk õket! mert az emberek fele most nem is szavazna mert nincs kire! Bár inkább szavazzon valaki a mszp-re, lmp-re, jobbikra minthogy valaha is a fidesz a hatalom közelébe kerüljön!!
4/4. Ha a Fidesz MOST nem akar hitelt felvenni, akkor miért teper Orbán most asz Uniónál? Ami a kommunikációt illeti, mindeg is messze jobban tudott hazudni, mint az összes többi párt. Csak te is a feltétlen, gondolkodás nélküli híve vagy a Fidesznek. A kisembereknek pedig most sokkal rosszabb, mint az elmúlt 20 évben bármikor.
Azért, mert a FIDESZ sokkal ügyesebb a kommunikációban, illetve inkább azt írnám a manipulációban. Szegény Gyurcsány még volt olyan balek, hogy a nevére vett egy a mostaninál kisebb megszorító csomagot, és õ magyarázgatta, hogy nem is fog ez annyira fájni. Orbán van olyan fifikás, hogy szegény Széll Kálmánnal viteti el a balhét, róla nevezték el a megszorítócsomag-sorozatot, és Cséfalvay államtitkár ismertette a részleteket. Orbán és hû társa, Matolcsy meg csak a víziókkal foglalkoznak, azt vázolgatják, hogy milyen jó lesz majd jövõre. A piszkos munkából meg látszólag szépen kimaradnak. Nekem elég 10 másodperc, hogy ezt átlássam, másnak sajnos évek kellenek, ezért az orbánizmus a magyar körülmények között mûködik.
"Azért, mert a FIDESZ sokkal ügyesebb a kommunikációban, " Mint Fideszes azt mondom, hogy a Fidesz leggyengébb pontja az pont a kommunikáció... A két megszorítással annyi bajom van, hogy míg az MSZP megszorított, mellette hitelt is vett fel. És a kettõnek együtt abszolút nincs értelme. A Fidesz nem akar hitelt, amit nagyon jól tesznek. Sajnos az elõzõ 20 év látszólagos jóléte (amibõl a kisember semmit sem látott) nem volt már tartható. Igazából 2006 után az MSZP-nek kellett volna komoly megszorításokat csinálnia és elkerülni a hitelezést. Õszöd után úgyis mindegy lett volna már nekik, hogy mitõl veszítenek a népszerûségbõl, viszont most nem itt tartanánk.
mert ez valóban így van
Hát ezen röhögtem kínomban én is, hogy mikor az MSZP akarta bevezeti ezeket az adókat, akkor kézzel-lábbal tiltakozot a Fidesz;most meg õk csinálják. "Tehát már ott élünk, hogy ha nem az én pártom szorít meg az népnyúzás, ha õ, akkor annak meg hálásnak kellene lenni."-pontosan ez megy.
A drága adóhalmozó politikusaink nyakát kellene megszorítani meg azoknak a hülye birkáknak a nyakát, akiknek ez még tetszik is!
"Hát ezen röhögtem kínomban én is, hogy mikor az MSZP akarta bevezeti ezeket az adókat, akkor kézzel-lábbal tiltakozot a Fidesz;most meg õk csinálják." Pontosítok: nem akarta, hanem bevezette.
Pontosa., A fityesz kézzel lábbal tiltakozott , népszavazást csinált és sokkal nagyobb megszorításokat eszközöl, mint amit vétozott.
A kérdező hozzászólása: "Most a Jobbik ugyan uszíthatna, de hát havi 30 milla fejenként a két kereskedelmi TV-nek, és meg sem említik õket." a tv2-õt annyira nem tudom, de ha néha nézel rtl-t ott azért elég sûrûn bírálják a kormány munkáját mind a híradóban, mind a házon kívülben.
Az MSZP idejében mindig a FIDESZ uszította a népet. Most a Jobbik ugyan uszíthatna, de hát havi 30 milla fejenként a két kereskedelmi TV-nek, és meg sem említik õket. (Jó mondjuk állandóan pert nyer a Jobbik, de az nem olyan .)
A kérdező hozzászólása: "A kisember viszont belerokkan az újabb, évi tízezrekben mérhetõ költségekbe!!!" Jövõre a tegnapi adóknak hála, átlagosan 30-40 ezerrel megye el több évente.
A kérdező hozzászólása: "Csak most az idõhúzásunk havonta 20-30 milliárdba kerül. Ha szeptemberig húzzuk a dolgot akkor vagy 200-250 milliárdot buktunk éves szinten. " A molnál láttuk, hogy kit érdekel egy kis veszteség. Sokkal jobb volt Orbánnak, hogy ha õ veszi meg 80 milliárddal drágábban, mint mikor Bajnai akarta.
A kérdező hozzászólása: "A hitelfelvétel meg nagyon jó döntés volt!!" Az igaz, hogy az IMF hitel kellet. Nézzük csak meg a görögöket. Elõször nem kellet, majd államcsõd, majd mégis felvették. Mi ezt megelõztük. DE más országok is csak akkor kezdték el felvenni mikor ugyanúgy mint mi közel voltak a csõdhöz. Persze azóta itthon már megint volt csúcson a csõdkockázat.
A kérdező hozzászólása: "Mint Fideszes azt mondom, hogy a Fidesz leggyengébb pontja az pont a kommunikáció... " Ez azért fogós dolog. Itthon mindent úgy kommunikál le, hogy az nem megszorítás, meg az nekünk csak jó és örüljünk az úja adóknak (ezen be is haltam, mikor a fideszes képviselõ, nem értette, hogy miért lenne rossz a távközlési adó, inkább örülni kellene neki, mert nem beszélünk majd sokat.), közben külföldön az ellenkezõjét mondják. Csak azt felejtik el, hogy az újságírók tudnak angolul és értik, hogy mit mondanak. A két kedvencem, mikor itthon szidták Bajnait, kint megdicsérték és ami nem rég volt, hogy amit az Eu-bak küldtek levelet abban konkrét megszorítást írnak, majd mikor rákérdeztek az volt a válasz, hogy rosszul lett lefordítva, mert nincsenek megszorítások.
A kérdező hozzászólása: "Igazából 2006 után az MSZP-nek kellett volna komoly megszorításokat csinálnia és elkerülni a hitelezést." De kik is voltak akik a legjobban ellenezték a megszorítást? Pont azok akik most ugyanúgy megszorítanak. Azt akkor is tudták, hogy kellene a megszorítások, csak ugye a népszerûség fontosabb. Így a megszorítások töredékét tudták bevezetni. Közvetett módon nem csak az mszpt (persze jogosan) lehet hibáztatni.
A kérdező hozzászólása: "A két megszorítással annyi bajom van, hogy míg az MSZP megszorított, mellette hitelt is vett fel. És a kettõnek együtt abszolút nincs értelme. " Akkor ebben pont hasonlít a fideszre. Csak a fidesz nem konkrétan hitelt (pl IMF) vesz fel, hanem államkötvényt bocsát ki. Tavalyi év elején volt az eddigi legnagyobb nemzetközi kötvénykibocsátása Magyarországnak. ÉS ez ugye így jobban hangzik, de közben ugyanaz mint a hitel. És azt se felejtsük, hogy tavaly azért tudták a hiány 3% alatt tartani mert beolvasztatok a költségvetésbe az mnyp pénzekbõl. A nélkül 7% lett volna. ÉS azt se, hogy az idei év elején volt csúcson a nettó államadósság. De ha csak az elsõ pontot vesszük figyelembe, akkor is látszik, hogy a fidesz ugyanúgy a hitelekre (államkötvényre) apellál.
Szerintem alig van a "világon" csatorna a Hir vagy Echon kivül, ami ne bírálná a fidesz nagyon érdekes polgári pártoktól eltérõ politikáját, ami látszólag a hatalom megtartására és megszilárdítására törekszik. Látszólag hazafias gyakorlatilag ÖNÖS /vagyongyarapítás/ érdekek motiválják. Igaz egyik kutya másik eb. Itt már csak egy harmadik forradalom hozhat teljes- és mindenki számára igazságosabb változást.

Van még esély ha ma a doki nem látta szívhangot?

11 hetes lennék, és ma a doki nem látta a szívhangot. A múltkor is alig látszodott. A mérete 1 héttel kisebb elvileg, de ez eddig is így volt. Volt már valaki akinél a finomabb m?szer látta a szívhangot? Émelygés meg minden megvan.

Legjobb válasz: a doki mit mondot?

a doki mit mondot?
A kérdező hozzászólása: Diplomatikus volt. Nem nagyon bíztatott, de azt sem mondta hogy tuti.
Irany egy 4D rendelo, holnap telefonalj es kerj idopontot , mondd meg, h nem babamozizini akarsz, hanem szivhangot keresni!!!
A kérdező hozzászólása: Elküldött a doki. Igaz nem 4D-re hanem egy sokkal érzékenyebre a rendelõintézetbe. Lehet hogy még megvan?
fölösleges a 4d én pont ma jelentkeztem be gy szonográfushoz, és azt mondta a 4d mozizni van a simma is kimutatja ha baj van és az 6ezer ft, nem 12ezer, hát nem akarlak el keseriteni de nekem 10hetesen nem volt szivhang elhalt a baba
A 4D-t azert irtam, mint rendelo, ott jok a gepek, meg tudjak nezni 2D-vel a szivhangot! De a lenyeg h nem utott kopott uh. gep van, mint sok korhazban v magandokinal.
Hát a szivhangot nekem már 8 hetesen látta a doki. Nem akarlak megijeszteni, de tényleg menj el egy jobb UH-ra. Remélem nincs semmi, de biztos ami biztos, mihamarabb menj el vhova, ha várni kell, a másikra akkor menj el gyorsan tényleg egy 4D-re és ott is van finomabb felbontású mûszer. Bár nem tudom hüvelyi Uh-val csinálta a doki? Mert azzal jobban lehet látni ebben a terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Nálam is látot szívhangot 8 hetesen akkor se elsõre. De most nem látszodott sajnos. Próbálok reménykedni.
Nincs, régen 2 év volt, de már mindegy. Ha megvan a nyelvvizsga, megkapod a diplomádat.

Negyedik levéllel szedem a milligest fogamzásgátlót, hét szemem van még, és ma vérzésem volt (van). Terhesség ezúttal kizárva. Pénteken lenne esélyem együtt lenni a párommal, ha elmúlik a vérzés, akkor véd a gyógyszer? Mitől lehet ez a vérzés?

Miel?tt jönnének a kioktató üzenetek, h miért nem a dokit kérdezem, a válaszom az, h mert csak csütörtökön tudok elmenni a dokihoz, és jó lenne, ha hamarabb is hallanék néhány infót...

Legjobb válasz: Telefonon nem tudod felhívni? A fogamzásgátló szedése közben nem kellene vérezz, csak a szünetben.

Telefonon nem tudod felhívni? A fogamzásgátló szedése közben nem kellene vérezz, csak a szünetben.
tényleg nem kellene, hogy vérzésed legyen.. erõs, vagy gyenge? én is felhívnám a helyedben.. biztos, ami biztos. :)
Vagy nem hat a gyogyid, vagy gyenge és váltanod kell. Mindenképpen orvos!

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Ha ma ment fel a hőm 37, 0-re tegnap reggel csak 36, 2 volt, és csak ma tudtunk együtt lenni, akkor már késő vagy még jókor van teherbeesés szempontjából?

Előtte csak vasárnap voltunk együtt, tehát ha tegnap volt ovu, akkor nem tudom hogy van -e esély....

Legjobb válasz: Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ma megyek a szigetre. Gáz ha felveszek egy vékony műbör csizmát? Mert ott kosz van meg minden.

Legjobb válasz: ma dögmeleg lesz. Majd megfürdesz, ha koszos leszel. tisztaságmániásan meg ne menj fesztiválokra. És még ha legalább bõr lenne... nos, én nem tenném, fõleg, ha nem vagy gomba párti... :P

ma dögmeleg lesz. Majd megfürdesz, ha koszos leszel. tisztaságmániásan meg ne menj fesztiválokra. És még ha legalább bõr lenne... nos, én nem tenném, fõleg, ha nem vagy gomba párti... :P
Szerintem nyugodtan vedd fel, tavaly egy-két napon én is csizmában mentem ki. Viszont sok nõi csizmának sima mûanyag talpa van, ha a tied is ilyen, akkor készülj fel a csúszkálásra a járólapokon :)
Hát...nem tudom, meddig maradsz, de ha beüt egy esõs nap, akkor jobb lenne a gumicsizma.

Poroszország ma milyen más országok területén található? Van még Poroszország? Ha van, a lakosai hol élnek? Németországban? A poroszok ma már németeknek számítanak?

Legjobb válasz: A poroszok egy balti népcsoport voltak, mint ma a lettek és a litvánok. A 13. században a német lovagrend meghódította területüket. Asszimilálták õket a németségbe, s a nyelvük is német lett. Poroszország, Porosz Hercegség, Porosz Királyság néven létezett ezután, majd az egységes Németország része lett a 19. század második felében. A második világháború végén, 1945-ben a szovjetek legázolták a területet, a német lakosság többsége elmenekült, aki ottmaradt azt meg zömmel legyilkolta a Vörös Hadsereg, vagy deportálta a Szovjetunióba. A területet aztán felosztották Lengyelország és a Szovjetunió között. Nagyobb része ma is Lengyelországhoz tartozik, a kisebbik pedig Oroszországhoz (Kalinyingrádi terület). A lakosai ma már csak lengyelek meg oroszok. Az 1945-ben elmenekült német lakosság túlélõi vagy leszármazottai a mai Németország területén kereshetõek.

A poroszok egy balti népcsoport voltak, mint ma a lettek és a litvánok. A 13. században a német lovagrend meghódította területüket. Asszimilálták õket a németségbe, s a nyelvük is német lett. Poroszország, Porosz Hercegség, Porosz Királyság néven létezett ezután, majd az egységes Németország része lett a 19. század második felében. A második világháború végén, 1945-ben a szovjetek legázolták a területet, a német lakosság többsége elmenekült, aki ottmaradt azt meg zömmel legyilkolta a Vörös Hadsereg, vagy deportálta a Szovjetunióba. A területet aztán felosztották Lengyelország és a Szovjetunió között. Nagyobb része ma is Lengyelországhoz tartozik, a kisebbik pedig Oroszországhoz (Kalinyingrádi terület). A lakosai ma már csak lengyelek meg oroszok. Az 1945-ben elmenekült német lakosság túlélõi vagy leszármazottai a mai Németország területén kereshetõek.
A kérdező hozzászólása: Ohh, köszönöm szépen. Most már tudom, amire kíváncsi voltam. ^.^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!