Találatok a következő kifejezésre: Van még ha ma (289 db)

Ha 6. -án jött meg elvileg ma már van pém. Ha ma 1-ütt leszünk lehet összejön a babóka?

Legjobb válasz: hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed,vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?

hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed, vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?
A kérdező hozzászólása: Ja de nem érzek semmit kicsit folyok ennyi. Mondjuk én soha menzi alatt elõtt után nem érzek semmit nem fáj semmim, csak mióta a gyógyszert szedtem de mióta abbahgytam azóta sincs görcsöm meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: múlt hónapban volt azt érzetem mintha lázas lettem volna reggel de most nem érzek semmit de a 12. napon vagyok ELVILEG kéne lennie.
szerintem azlenne a legjobb ha hõdet mérnéd vagy lh tesztet vennél.
Összejöhet, de semmit ne vegyél 100%-ra. Mi erõsen pozitív lh-tesztnél együtt voltunk, és nem jött össze mégsem. Persze esély mindig van rá. Drukkolok!
lh teszt segíthet, hogy meghatározd a peteérést pontosabban, de ha van peteérésn NEM csak a LEGERÕSEBB jelzésû napon kell együtt lenni. Legjobb kb 3-4 napig éjjeli partyt rendezni.Ha gondolod, hogy ma van akkor hajrá...Az egyik válaszolónak pedig mondanám:: Miért lenne szegénynek elzáródva a petevezetékje?? Ennyi erõvel mindenkinek ellehet éppen.Azt majd megállapítja a doki, ha úgy van, de remélhetõ nem kerül ilyenre sor.Nem kell minden probálkozó emberre rátukmálni olyan betegséget ami, neki nincs is, legalábbis nem utalt rá. Remélem nem ijesztgetsz mást!! Ennyibõl mondhattad volna neki, mivan ha neki nincs is peteérése.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy hogy megvédesz meg másokat is :) Ez jól esett mert mindig attól félek, hogy mi van ha nem is lehet gyerekem :( szép napot

Negyedik levéllel szedem a milligest fogamzásgátlót, hét szemem van még, és ma vérzésem volt (van). Terhesség ezúttal kizárva. Pénteken lenne esélyem együtt lenni a párommal, ha elmúlik a vérzés, akkor véd a gyógyszer? Mitől lehet ez a vérzés?

Miel?tt jönnének a kioktató üzenetek, h miért nem a dokit kérdezem, a válaszom az, h mert csak csütörtökön tudok elmenni a dokihoz, és jó lenne, ha hamarabb is hallanék néhány infót...

Legjobb válasz: Telefonon nem tudod felhívni? A fogamzásgátló szedése közben nem kellene vérezz, csak a szünetben.

Telefonon nem tudod felhívni? A fogamzásgátló szedése közben nem kellene vérezz, csak a szünetben.
tényleg nem kellene, hogy vérzésed legyen.. erõs, vagy gyenge? én is felhívnám a helyedben.. biztos, ami biztos. :)
Vagy nem hat a gyogyid, vagy gyenge és váltanod kell. Mindenképpen orvos!

Poroszország ma milyen más országok területén található? Van még Poroszország? Ha van, a lakosai hol élnek? Németországban? A poroszok ma már németeknek számítanak?

Legjobb válasz: A poroszok egy balti népcsoport voltak, mint ma a lettek és a litvánok. A 13. században a német lovagrend meghódította területüket. Asszimilálták õket a németségbe, s a nyelvük is német lett. Poroszország, Porosz Hercegség, Porosz Királyság néven létezett ezután, majd az egységes Németország része lett a 19. század második felében. A második világháború végén, 1945-ben a szovjetek legázolták a területet, a német lakosság többsége elmenekült, aki ottmaradt azt meg zömmel legyilkolta a Vörös Hadsereg, vagy deportálta a Szovjetunióba. A területet aztán felosztották Lengyelország és a Szovjetunió között. Nagyobb része ma is Lengyelországhoz tartozik, a kisebbik pedig Oroszországhoz (Kalinyingrádi terület). A lakosai ma már csak lengyelek meg oroszok. Az 1945-ben elmenekült német lakosság túlélõi vagy leszármazottai a mai Németország területén kereshetõek.

A poroszok egy balti népcsoport voltak, mint ma a lettek és a litvánok. A 13. században a német lovagrend meghódította területüket. Asszimilálták õket a németségbe, s a nyelvük is német lett. Poroszország, Porosz Hercegség, Porosz Királyság néven létezett ezután, majd az egységes Németország része lett a 19. század második felében. A második világháború végén, 1945-ben a szovjetek legázolták a területet, a német lakosság többsége elmenekült, aki ottmaradt azt meg zömmel legyilkolta a Vörös Hadsereg, vagy deportálta a Szovjetunióba. A területet aztán felosztották Lengyelország és a Szovjetunió között. Nagyobb része ma is Lengyelországhoz tartozik, a kisebbik pedig Oroszországhoz (Kalinyingrádi terület). A lakosai ma már csak lengyelek meg oroszok. Az 1945-ben elmenekült német lakosság túlélõi vagy leszármazottai a mai Németország területén kereshetõek.
A kérdező hozzászólása: Ohh, köszönöm szépen. Most már tudom, amire kíváncsi voltam. ^.^

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Ha ma ment fel a hőm 37, 0-re tegnap reggel csak 36, 2 volt, és csak ma tudtunk együtt lenni, akkor már késő vagy még jókor van teherbeesés szempontjából?

Előtte csak vasárnap voltunk együtt, tehát ha tegnap volt ovu, akkor nem tudom hogy van -e esély....

Legjobb válasz: Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Tegnap tornáztam ( súlyokat emeltem ) ma meg izomlázam van. Okos dolognak tartjátok ha ma is fogok rá tornázni, vagy inkább várjak még elmúlik a fájás?

Legjobb válasz: Ha ma rá edzel, elmúlik a fájdalmad, de ez csak amolyan tüneti kezelés, nem ez a lényeg. Ha hosszútávú, jól fejlõdõ izmokat szeretnél, akkor ki kell dolgoznod egy rendszert, hogy milyen sorrendben dolgozod meg az izomcsoportokat - egy-egy mellkasozás, bicepszezés, stb. után hagyd ezeket 1-2 napig pihenni, és dolgozz inkább vmi másra.

Ha ma rá edzel, elmúlik a fájdalmad, de ez csak amolyan tüneti kezelés, nem ez a lényeg. Ha hosszútávú, jól fejlõdõ izmokat szeretnél, akkor ki kell dolgoznod egy rendszert, hogy milyen sorrendben dolgozod meg az izomcsoportokat - egy-egy mellkasozás, bicepszezés, stb. után hagyd ezeket 1-2 napig pihenni, és dolgozz inkább vmi másra.
Igen, ha rádolgozol, elmúlik :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Izoml%C3%A1z
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. :) pussz
Ma kell együtt lenni, meg még kb 3 napig akkor összejön. Ne szalaszd el az esélyt!
A kérdező hozzászólása: Köszi! A mai már megvolt :) Akkor jó napok állnak elõttünk :) Remélem sikerül!

Ma reggel 36, 8 volt a hőm. Tegnap reggel 36, 7. még 1 nap a nemvártig. Percenként rohangálok a wc-re, h megjött mert olyan érzésem van. Ha ma csinálok egy tesztet vagy holnap reggel kimutatja a valóságot? Lehetek babás?

Legjobb válasz: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem,h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?

A kérdező hozzászólása: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem, h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?
szerintem ha van teszted nyugodtan megcsinálhatod most is.nekem ilyenkor már kimutatta! szorítok neked!
Szia! Légyszi, ha meg van az eredmény, akkor írd meg, mert az én hõm is ennyi volt reggel és én azt hittem, hogy ez kevés. Nekem még 6 nap a nem vártig, de nekem is egyfolytában minjárt megjön érzésem van. Te hol mérted a hõdet? Ha lesz idõd, írd meg, hogy mi lett! Köszi és szorítok!
Szia A negatív teszt ne keserítsen el. Én két negatív tesztet is produkáltam a nem várt mensi elõtt egy-két nappal. Majd a nem várt elsõ napjának reggelén egy nagyon halvány pozitívat. Másnap a doki még nem látott semmit, de egy hétre rá már ott volt a petezsák és a szikhólyag. Nyugi, van akinek még a mensi kimaradása után egy héttel is negatív a tesztje. Szerintem várj egy pár napot és probáld újra. Drukkolok és írj, hogy mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, így egy kicsit jobban érzem magam:)
Szia, én vagyok aki hasonló cipõben jár, szerintem is korán teszteltél, majd próbáld meg még pár nap múlva is. Remélem poz. lesz.Rám nézve is jó hír lenne, mert akkor a 36, 7-es hõmmel még reménykedhetek. Te hol mérted?
Az elõzõ válaszoló vagyok , sajnos neg. lett a tesztem, megcsináltattam a kórházi laborban, ami már teljesen biztosat mutat, úgyhogy sajna nekem a 36, 7 hõ ezek szerint tényleg kevés volt. Te még reménykedhetsz, szorítok, majd írj!

Miért panaszkodnak még mindig a lányok, ha ma már ők vannak jobb helyzetben?

Visszatérő téma itt a fórumon a fiúknak miért lehet, lányoknak miért nem lehet, továbbá a kulcs és a lakat kérdése. Vagyis az, hogy a fiúk annyit kefélnek, amennyit akarnak és meg is dicsérik őket érte. Ha egy lány teszi ugyanezt, akkor meg egy szajha. Csakhogy én ezt teljesen másként látom. Újabban a szabados életű nőket is egyre inkább elfogadják, azt mondják, sokkal jobb, hogy most kiéli magát, mintha később kacsintgatna félre. És ehhez nem kell igénybe venniük semmilyen különleges technikát, extra képességet, minden magától működik, alapból jönnek a jelentkezők. Viszont azok a srácok, akik nem tudnak ismerkedni, bátortalanok, összeakad a nyelvük, ha lánnyal kell beszélniük, stb... még jócskán húszon felül is szüzek. van, aki felteszi ilyenkor a kérdést, hogy most már nem-e lenen érdemes elmenni "könnyebb utakra?". Bár van néhány ember, aki megértő vele, a többségből süt az undor. Ha rajtuk múlna, talán még ki is herélnék szerencsétlent. Holott nem is ártott/árt senkinek. Továbbá neki is épp elég lelki terhet jelent az, hogy csak ennyire volt képes. Különösen pedig pont a nők azok, akik ilyenkor belerúgnak az illetőbe. Ilyenkor már egyikben sincs semmi jóérzés?

Legjobb válasz: Ügyes,nagyon jó már azt hittem h azokkal van bajod akik mindenkivel összefekszenek de nem. Ha valaki huszonévesen szûz arról csakis õ tehet!! Mindenki úgy él ahogy akar.a könnyûvérûséggel sincs baj csak vállalja fel ha ilyen. Pedig lehet találni olyat akivel el lehet veszíteni és boldogan lehet vele együttélni csak keresni kell ,ma meg könnyebb rinyálni és a könnyebb utat választani. Ez szép és passzol is ide:'Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!'

Ügyes, nagyon jó már azt hittem h azokkal van bajod akik mindenkivel összefekszenek de nem. Ha valaki huszonévesen szûz arról csakis õ tehet!! Mindenki úgy él ahogy akar.a könnyûvérûséggel sincs baj csak vállalja fel ha ilyen. Pedig lehet találni olyat akivel el lehet veszíteni és boldogan lehet vele együttélni csak keresni kell , ma meg könnyebb rinyálni és a könnyebb utat választani. Ez szép és passzol is ide:'Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!'
Csak hogy te azt feltételezed, hogy minden nõnek könnyû, mindenkiért sorban állnak (mert minden lány minimum lyuknak jó?). Ez nincs így, a ronda/buta/rossztermészetû lányokért nem állnak sorban, fiúknál ugyaníg. És azokért a fiúkért meg igen, akik népszerûek/helyesek/egyéb feltûnõen jó tulajdonságúak. Honnan veszed, hogy jobb helyzetben vannak a lányok? Voltál már lány?
A kérdező hozzászólása: "Honnan veszed, hogy jobb helyzetben vannak a lányok? Voltál már lány?" Elég használni az érzékszerveimet. Elmegy egy nõ szórakozni, nyaralni, strandra és minimum átlagosan kinéz, máris jönnek az érdeklõdõk. A butaság pl. abszolút nem csökkenti egy lány vonzerejét. Lásd plázacicák. rossz természetet nem tudom, mire érted, ha antiszociális valaki, akkor õ maga riasztja el a fiúkat. Az már az õ hibája, egy fiúnál ellenben már az is kizáró ok, ha nem egy dumagép. A rondaságról elég annyi, hogy a férfiaknak sokkal kisebbek az igényei, mint egy nõnek. Ha belegondolsz, sokan képesek még a 120 kg-s útszéli bálnának is fizetni.
A kérdező hozzászólása: "És azokért a fiúkért meg igen, akik népszerûek/helyesek/egyéb feltûnõen jó tulajdonságúak." Hát ez az! Ezek csak keveseknek adatnak meg! Aki átlag fickó, az már felejtõs.
A kérdező hozzászólása: "Ha valaki huszonévesen szûz arról csakis õ tehet!!" Báró úr, megkérném önt, hogy fejtse ki bõvebben!
õ tehet mert, lehet találni olyat akivel el lehet veszíteni és boldogan lehet vele együttélni csak keresni kell , ma meg könnyebb rinyálni és a könnyebb utat választani.
Na én az ilyen kérdezõ féle elméletek és báróúr féle okoskodások miatt + saját tapasztalatok miatt mondtam azt hogy nekem nem kell semmiféle párkapcsolat az életem hátralévõ részére. Saját és egyszerû döntés volt, amihez senkinek semmi köze. Lehet fujjolni, meg ítélkezni, meg ócsárolni, nem nagyon érdekel.

Van még olyan lány ma Magyarországon akit elkerült az "valósítsd meg önmagad, gázolj át mindenkin" szele? Létezik még visszahúzódó, inkább félénk, szerény nő? Ha igen, kérlek, írjatok.36/f

Legjobb válasz: Én még csak 20 éves vagyok, és nagyon bennem van a "mának élj", illetve a "valósítsd meg önmagadat" dolog, de nálam teljesen alapvetõ, hogy ezeket mindig csak úgy, hogy se magamnak (drogok stb soha) se másnak ne ártsak. Soha nem lennék képes másokon tudatosan átgázolni azért, hogy nekem jobb legyen. Sajnos elõfordult, hogy anélkül bántottam meg valakit, hogy észrevettem volna, de ilyen esetben azonnal bocsánatot kérek, és igyekszem jóvá tenni. Szerintem ahhoz, hogy valaki tiszteletben tartsa a többieket nem kell visszahúzódónak, vagy szerénynek lenni. Én nem vagyok ez, de még a velem bunkókat se bántom vissza soha.

Én még csak 20 éves vagyok, és nagyon bennem van a "mának élj", illetve a "valósítsd meg önmagadat" dolog, de nálam teljesen alapvetõ, hogy ezeket mindig csak úgy, hogy se magamnak (drogok stb soha) se másnak ne ártsak. Soha nem lennék képes másokon tudatosan átgázolni azért, hogy nekem jobb legyen. Sajnos elõfordult, hogy anélkül bántottam meg valakit, hogy észrevettem volna, de ilyen esetben azonnal bocsánatot kérek, és igyekszem jóvá tenni. Szerintem ahhoz, hogy valaki tiszteletben tartsa a többieket nem kell visszahúzódónak, vagy szerénynek lenni. Én nem vagyok ez, de még a velem bunkókat se bántom vissza soha.
A világ nem ilyen fekete-fehér. Szerintem régen sem volt kevesebb határozott nõ, csak akkoriban jó feleségnek tartották õket, aki "jól kézben tartja" a férjét. Az önmegvalósítás pedig nem függ össze a mindenkin való átgázolással. Lehetek úgyis önmagam, igyekezhetek azt csinálni és úgy élni ahogy nekem a legmegfelelõbb, hogy eközben nem akadályozok másokat. Sõt szerintem ez a természetes.
Nem vagyok az átgázolok bárkin típus, sõt!!! De inkább átgázolok én valakin, mintsem rajtam gázoljanak át. Ettõl még nem érzem rossznak magam, de ha ok nélkül bántanak akkor kikelek magamból.Egyébként felállíthatnák rólam a nyugodtság szobrát, de a balekságét nem. Miért jó ha valaki annyira szelíd, szerény, visszahúzódó, mint ahogy te írtad.Sose fogja tudni megvédni magát, kiállni magáért, lábtörlõként fogja használni sok ember.És idõvel ezt tanulják majd meg a gyerekek is?Hogy hajrsd le fiam a fejed, nem baj, ha belédrugnak? Bocs, de nekem ez a véleményem.
Én is az önmagamat megvalósító nõk közé tartozom, csak nekem a család az önmegvalósítás, és nem a másokon átgázolás.Karrierre nem vágyom, csak annyira, h meg tudjunk élni, nekem több nem kell, nem vagyok irigy mások sikereire.Majd 10-15 év múlva, amikor õk egyedül egy kutyával magányosan találják magukat, vagy 40 évesen még mindig gyerekért küzdve, akkor belátják, h talán nekem van igazam.
Az önmegvalósítás nem zárja ki és nem is implikálja a másokon átgázolást, ráadásul a visszahúzódás/félénkség/szerénység nem zárja ki és nem implikálja az önmegvalósítást, de még a másokon átgázolást sem.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Egyébként én visszahúzódó, szerény vagyok, hehe:) Legalábbis mindenki így viszonyul hozzám és így lát. De ettõl függetlenül vannak céljaim és vágyaim, de ettõl még nem gázolok át mindenkin. Mint gondolom, sokan mások is.
A kérdező hozzászólása: Az összes kedves hozzászólónak igaza van, az idézõjeles kérdés meggondolatlan volt részemrõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!