Találatok a következő kifejezésre: Van még ha (10989 db)

Hogyan védekezzünk? Tablettát nem szeretnék szedni, eddig mindig gumit használtunk. Milyen választás van még, ha még nem szültem? 20/l

Legjobb válasz: Van minispirál is, és tényleg lehet szülés elõtt is használni, DE nem javasolt. Nem sok olyan orvos van, aki hajlandó egy nem szült nõnek spirált felrakni. Ugyanis a jelszõszálán keresztül könnyen feljutnak a kórokozók, ami akár meddõséget okozó méhgyulladáshoz is vezethet. Ami mondjuk kellemetlen, ha az illetõnek nincs még gyereke. Így az orvosok inkább nem kockáztatnak. Használjatok továbbra is gumit, az a legegyszerûbb. Vagy szerezz be egy pesszáriumot/méhszájsapkát/lea contraceptivumot. Nekem leám van, spermiciddel együtt szoktam néha használni. De véleményem szerint a gumi kevésbé macerás. A hüvelygyûrû ugyanúgy hat, mint a tabletta, szóval ha nem akarsz hormonokat, nem javaslom azt sem.

Van minispirál is, és tényleg lehet szülés elõtt is használni, DE nem javasolt. Nem sok olyan orvos van, aki hajlandó egy nem szült nõnek spirált felrakni. Ugyanis a jelszõszálán keresztül könnyen feljutnak a kórokozók, ami akár meddõséget okozó méhgyulladáshoz is vezethet. Ami mondjuk kellemetlen, ha az illetõnek nincs még gyereke. Így az orvosok inkább nem kockáztatnak. Használjatok továbbra is gumit, az a legegyszerûbb. Vagy szerezz be egy pesszáriumot/méhszájsapkát/lea contraceptivumot. Nekem leám van, spermiciddel együtt szoktam néha használni. De véleményem szerint a gumi kevésbé macerás. A hüvelygyûrû ugyanúgy hat, mint a tabletta, szóval ha nem akarsz hormonokat, nem javaslom azt sem.
Rosszul tudod, kedves második válaszoló. Szülés elõtt is tesznek fel spirált, s ezt a nõgyógyászomtól tudom. (Magán nõgyógyász)
spirál hüvelygyûrû
az, hogy magánorvos az semmit nem jelent. Nem ajánlott felhelyezni még nem szült nõnek, ha felteszi az orvos, akkor nem jó szakember a szememben, lehet akármilyen magándoki...
spirált, csak szülés után lehet használni.hüvelygyûrû ugyanúgy hormont tartalmaz, mint a tabletta, csak kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: most olvastam utána!! csak azoknak a nõknek ajánlják, akik már szültek!!
Kedves 3. (Papatyi) Ahhoz képest, hogy nem érdekel , mégis írtál. :D Sok mindenkit nem érdekel a mások véleménye, mégse írnak ezért üzenetet. De te tudod. Csak egy kérdés: naponta hány embernek írsz, akinek nem érdekel a véleménye? :D kac kac
Mi a ritmust módszert használtuk kb. 20 évig, gond nélkül. A bizonytalan napokon sem álltunk le, csak másképp történt a dolog, fõ a változatosság. Persze ez csak annak ajánlott, akinek szabályos a rimtusa.

Miért kell az itteni fiúkat támadni, akik itt sírják ki a fájdalmukat, ha lényegében igazuk van, még, ha néha túloznak is?

Tapasztalataim szerint is igazuk van, a csajok 99,99%-a csak is a külsőt nézi, sőt a kedves, rendes fiúkat alapból lenézik. Az a kevés kivétel meg már foglalt általában, akiknek van valami belső értéke is a szexi testén, csinos pofikáján kívül.

Legjobb válasz: Jaj, ezeket a kérdéseket én is bírom :D : "Van még valahol csinos, és szép lány, akinek nem csak a külsõ a fontos egy fiúnál?" LOOL

Jaj, ezeket a kérdéseket én is bírom :D : "Van még valahol csinos, és szép lány, akinek nem csak a külsõ a fontos egy fiúnál?" LOOL
mert általában ezek a kérdések úgy hangzanak, hogy: "hol vannak azok a __szép__ lányok, akik nem a külsõt nézik?" <<-- a "rendes" fiú a külsõt nézi
Pont, mint ahogy #3 írta.
Mert fáj az igazság a csajoknak, és ezzel próbálják leplezni!
Tapasztalataim szerint meg nem csak a világ leghelyesebb pasiknak lesz barátnõjük, késõbb családjuk. Még a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt mondani, hogy minden nõnek filmsztár kinézetû, kisportolt, milliomos barátja, férje van. Az, hogy mindenki a külsõt, esetleg a magabiztos, karizmatikus kisugárzást látja meg elõször, tény és való, de ez ugyanúgy mûködik férfiaknál is. Persze, egyébként hihetõ, hogy akinek nem vonzó a külseje, ráadásul még olyan stílusa, egyénisége, viselkedése sincs, amivel meg tudna hódítani egy nõt, elsõre hátrányból indul az ismerkedésnél, de ez hasonlóan van a nõknél is. Pont ezen az oldalon volt valamikor egy kép két lányról, egyik szép arcú, csinos, a másik duci, csúnyácska, utóbbiról szólt a kérdés, hogy kedves, jószívû, aranyos, rendes, okos, házias, mégis csak a másik lányt veszik észre a pasik, õ nem kell senkinek. Mondjuk én biztos vagyok benne, hogy elõbb-utóbb õ is kelleni fog, csak a belsõ értékeket nehezebben veszik észre, ismerik fel az emberek. Ráadásul belsõleg sem mindenkinek ugyanazok a tulajdonságok, vagy inkább tulajdonságok összessége tetszik. Az itt síró fiúkkal a leginkább az a probléma, hogy a legtöbben (tisztelet a kivételnek!) a sírás mellett elítélik, szidják, leszólják a felszínes nõi társadalmat, hogy csak a külsõ érdekli õket, de emellett szinte mindig hozzáteszik, hogy hát nem tehetnek róla, de õk csak a szép lányokhoz tudnak vonzódni. Értem én ezt, nem tehetünk arról, kihez vonzódunk, de akkor mi ez a kettõs mérce? Egy csúnya srác ha szép lányt akar, az természetes igény, ha egy szép lány helyes srácot, az meg már felszínesség? Na menjenek már...! :)
Mert nem bírják a kritikát, és egyszerûbb leugatni õket, minthogy kilépjenek végre a saját árnyékukból, és az elvárásaikkal leszállnának a földre. "Még a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt mondani, hogy minden nõnek filmsztár kinézetû, kisportolt, milliomos barátja, férje van." Az lehet, de a milliomosoknak MIND van barátnõjük. Sõt, a Justin Biebereknek is. Érdekes módon a kigyúrt tahó türhõ taplóállatoknak is, akiknek a kedvenc szórakozásuk a barátnõjük félholtra verése, mert a Fradi elveszített egy fontos meccset. Szóval kb. mindenkinek adtok esélyt, a rendes pasasoknak, na nekik nem! "Az itt síró fiúkkal a leginkább az a probléma, hogy a legtöbben (tisztelet a kivételnek!) a sírás mellett elítélik, szidják, leszólják a felszínes nõi társadalmat, hogy csak a külsõ érdekli õket..." És véletlenül nem sejted, ennek mi lehet az oka? "Egy csúnya srác ha szép lányt akar, az természetes igény, ha egy szép lány helyes srácot, az meg már felszínesség?" Ha már ti elvárjátok a lóvét és a sportkocsit tõlünk, akkor cserébe nézzetek is ki valahogy. Prasnyának nemjár lóvé & verda, sorry.
ma 16:06 Most komolyan mi bajod van? Nem minden nõ pénznyelõ szörnyeteg, és nem minden férfi tahó, Bieber meg pénzeszsák. Amit te itt leírsz az nem realitás hanem finoman szólva is túlzás. Hányszor léptél ki az ajtón és néztél körül vagy milyen gyakran ismerkedsz új emberekkel? Egy szûk valóság benyomásából nem lehet véleményt alkotni. Ha jól megnézed az embereket az általad felsorolt típusok csak elenyészõ részét teszik ki a tömegnek. Személyes tapasztalatból mondom neked hogy sem a közeli barátaim sem a távoli ismerõseim közül nincsenek az általad leírt sztereotípiák képviselõibõl, de a nagy részüknek mégis volt már kapcsolata. Én sem mondanám magam sem tahónak nagydarab sem vagyok, és anyagilag is az átlaghoz tartozom, mégis volt már barátnõm, rövidebb és hosszabb kapcsolatom is. 19/f
16:49, volt tapasztalatom sok nõvel. Nem mindegyik ilyen, ez tény, de ha egy almának a 99%-a megrohadt, nem fogod azért az 1%-ért te sem megenni.
ma 17:18 Az Elõbb pontosan azt próbáltam neked elmagyarázni hogy nem 1%-ról van szó. Az tény hogy nem tudom te hol élsz, hogy milyen emberekkel találkozol. De amikor én kiülök az utcán egy padra és nézem az embereket 60 ból jó ha egyre illik az általad leírt profilok valamelyike, és hát ismerjük el nem csak annak az egynek van barátnõje. Másrészrõl egyszerûen nem tudom elképzelni hogy minden, de tényleg minden nõnek olyan szegényes a fantáziája hogy csupán ebben a két típusban kimerülnének a vágyaik. Abban egyetértek veled hogy vannak ilyen emberek ez tény, de azt képtelenségnek tartom hogy mindenki, (99, 99%) egy bizonyos életmódot kövessen. Ilyen még soha nem volt az emberiség történelmében meg a szocializmus a fasizmus és a kommunizmus sem tudta megteremteni ezt az utópiát.
"esküvésnek cifra szónak, egy a vége fáj a szív, / hagyjuk hát a szemrehányást, szól a sípszó táncra hív"
"Ezen most nagyon jót röhögtem. Még jó, hogy én már megtaláltam a páromat és még véletlenül sem találkozok ilyen alakokkal mint te. :) " Még szerencse, hogy én meg alapból kerüllek titeket messze. Feleannyit nem értek, amennyit bajlódni kell veletek.
"Ha már ti elvárjátok a lóvét és a sportkocsit tõlünk, akkor cserébe nézzetek is ki valahogy." Amikor megismertem a párom, egy db. biciklije volt és ennyi. :D Na, de nem ez a lényeg. A legtöbb ember olyan párt képzel el magának, aki külsõleg, belsõleg a zsánere. Aztán, hogy kibe szeret bele, az megint egy más kérdés. A probléma ott van, mikor valamit elvárok a másiktól, viszont megsértõdök, ha a másik ugyanezt elvárná tõlem. Hangsúlyozom, MINDEGY!, hogy férfi, vagy nõi szempontból nézzük. Sokszor azért az is közrejátszik, hogy nagyon fiatalokról van szó az ilyen kérdésekben, akiket még könnyebben befolyásol a látszat (megint tisztelet a kivételnek), a külsõségek. Lányokat is, fiúkat is.
"Ha már ti elvárjátok a lóvét és a sportkocsit tõlünk, akkor cserébe nézzetek is ki valahogy. Prasnyának nemjár lóvé & verda, sorry." Ezen most nagyon jót röhögtem. Még jó, hogy én már megtaláltam a páromat és még véletlenül sem találkozok ilyen alakokkal mint te. :) 22N
"99, 99%-a csak is a külsõt nézi, sõt a kedves, rendes fiúkat alapból lenézik." Azért ez elég erõs statisztikai adat. Elég nagy általánosítás, gondolom nagy élettapasztalattal rendelkezel, azért mondod ezeket. Szerintem ez az adat minimum lemegy 60, 99%-ra :)
Tapasztalataim szerint is igazuk van, a csajok 99, 99%-a csak is a külsõt nézi, sõt a kedves, rendes fiúkat alapból lenézik. Talán mert [email protected]ágokat beszéltek azért, ja meg sztem ez az oldal nem azért van h itt sírjanak az emberek, sírni lehet otthon anyuci szoknyája alatt!
Mindenki számára a külsõ számít, most ebben mi annyira meglepõ? A társadalmunk így van felépítve és kész a reklámok a TV mûsorok minden ezt erõsíti. Ezeknek a fiatalembereknek csak annyit üzennék hogy a szex is csak szükséglet, ha nem kaphatod meg ingyen fizess érte.
Aki meg nem olyan, az meg foglalt & az elkövetkezendõ 500 évre betelt a várólistája. Szóval õket nem számoltam bele.

Van olyan nyereg amit azoknak az embereknek találtak fel, akiknek nincs lábuk? [csak mondjuk a combjuk van meg] Ha van, akkor mikor találták fel? Olyasmire gondolok mint ami a Trónok harcában van [ha ez segít valamit].

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Van, nem tudom, mikor találták fel, de macerás elkészíteni és használni is, csak egyedileg tudsz gyártatni, az biztos.

Van, nem tudom, mikor találták fel, de macerás elkészíteni és használni is, csak egyedileg tudsz gyártatni, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igazából ezek az adatok csak egy novellához kellenek!:)
Annyit tudok hozzátenni, hogy láb nélkül hasonlóan mûködik, mint a dámalovasoknál, akiknél mindkét láb egy oldalon van, a lábsegítségeket egy-egy hosszú pálca helyettesíti, így külön képzett lóra van szükség.
Facebookon láttam már képet.. nagyon komoly.. nem találom és nevét sem tudom.. de van.


Mi a teendő, ha megfigyelik a gépet? Kinek, milyen javaslata van még? Ha kiírok egy ISo képfájlt, akkor meglehet fertőzni a gépet? (A Killdisk bootable verziójáról van szó. ) Hogyan mentsek adatokat?

Változó IP címem van, az egyik ISP (adsl) szolgáltatónál vagyok. A család két gépén Windows 7 Ultimate (az egyik 32 bit a másik 64 bit) a harmadik Windows XP Profassional SP3 van.

Legjobb válasz: Ki figyeli meg?

Ki figyeli meg?
Mibõl gondolod hogy figyelnek? Ki figyelne téged és miért? Elkövettél valamit vagy olyan nagy titkot tudsz? Esetleg a bankszámlaadataid tárolod a gépen és valaki azt akarja? Valószínû az is jó amit leírtál, de egy kissé túlzásnak tartom. Szerintem elég ha a Norton IS 2013-tól kezdve megcsinálod amit írtál. Amúgy a COMODO IS ingyenes és pont olyan jó mint a Norton. Ingyenesen frissül is! A WIFI routeren meg még javaslom hogy listaszerûen add meg az összes jogosult hozzáférõ MAC adress - ét (mobiltelefonok, pc-k, laptopok...) és mindenki más jogosulatlan legyen. Így ha valaki nem megfelelõ MAC címû géppel akar föllépni akkor elsõre egy nyitott hálózatot fog látni, de a csatlakozása sohasem sikerül majd és talán nem jön rá hogy miért, de ha rájön sem tudja kipörgetni úgy mint egy jelszót szokás. (Nem kér jelszót a rendszer csak nem engedi be. IP címre már ez nem biztonságos mivel az könnyen lekérhetõ és megváltoztatható, a MAC cím nem.)
Keresel egy pszihológust, aki kigyógyít az üldözési mániából.
A kérdező hozzászólása: Még régebben volt egy Wordpress-es blogom, saját domain névvel egy tárhely szolgáltatónál, amit egész biztosan feltörtek. Nem régen volt egy Tumblr-es blogom, amibe láttam, hogy beleírtak egy vázlatot. Akkor maguktól módosulnak a Windows beállításai (nem telepítettem semmit.) Egyszer lájkoltam egy VV-s celebet, noha én nem nézek TV-t.
A kérdező hozzászólása: Ja, még egy kérdés, hogyan mentsek adatokat ki, hogy biztosan ne legyen spyware?
hihi nem törte azt fel senki egyszerûen sz.ar volt a tárhelyszolgáltató védelme vagy te nem állítottad be rendesen az oldaladat mivel ez egy cms rendszer illik pár dolgot telepítés után módosítani és törölni http://vtsoftware.hu/nospam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.

Milyen piacképes szakma van még, ha töriből, magyarból és angolból vagyok jó, de a matek és a reál tárgyak egyáltalán nem mennek?

Töri(/magyar v. angol) szakos tanár vagy jogász akartam lenni, de a jogi szakma telített (mint ügyvéd - a bíró meg kihalásos alapon van, csakúgy, mint az ügyész). A tanár szakma szintúgy. Protekcióm sehova sincs, hogy, mint ismer?s által tanárként elhelyezkedjek (és mint tudjuk millió egy tanárdiplomás emberke futkos munka nélkül...)

Legjobb válasz: "mint tudjuk millió egy tanárdiplomás emberke futkos munka nélkül..." - Én eddig ezt nem tudtam. Azokról tudtam, akik nem akarnak iskolában tanítani, de más sem jön össze nekik, vagy éppen megszûnt az iksolájuk, de nem akarnak mozdulni. Én rendszeresen tömegével az állásajánlatokat, melyek közt mindig van iskolai tanár. De ha jobinfo-t vagy mást megnézem, ott is állandóan keresnek tanárokat, és nem csak reál tantárgyakban. Ja, persze történelem-magyar tanárból rohadt sok van.

"mint tudjuk millió egy tanárdiplomás emberke futkos munka nélkül..." - Én eddig ezt nem tudtam. Azokról tudtam, akik nem akarnak iskolában tanítani, de más sem jön össze nekik, vagy éppen megszûnt az iksolájuk, de nem akarnak mozdulni. Én rendszeresen tömegével az állásajánlatokat, melyek közt mindig van iskolai tanár. De ha jobinfo-t vagy mást megnézem, ott is állandóan keresnek tanárokat, és nem csak reál tantárgyakban. Ja, persze történelem-magyar tanárból rohadt sok van.
A kérdező hozzászólása: igazad van, keresnek. de nyilván az igazgató vagy akin múlik, hogy ki kapja meg a szakmát annak adja aki az ismerõse. volt, h. friss és ropogós tanári diplomával kijött az egyetemrõl ismerõsöm és hiába Pázmányos diploma, sehova nem kellett tanárnak... ismeretsége meg úgyszint nem volt...
Ja, a Te simerõsöd. Az én ismerõsöm ameg a friss, ropogós pázmányos diplomájával egybõl óraadó lett, ahol gyakorlaton volt. Most kinek van igaza? Ami az ismerõsöket illeti; mindenki járt középiskolába, szóval mindekinek vannak tanár ismerõsei. De nem biztos, hogy az igazgatónak éppen olyan képesítésû ismerõse van állsá nélkül, aki a pozícióra kellene. De hogy magamat ismételjem, nehéz elhelyezkedni olyan szakkal, amibõl tömegképzés van (pl. magya-töri).
Leírnád, hogy ez milyen edzés és hol található? Én nem ismerem, de érdekelne!!!
Neten fent van az egész könyv: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Innen letudod tölteni torrentel: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Valaki segítene akkor hogy milyen edzéseket csináljak?
Mindegyik gyakorlatból van a elsõ lépés. Ezen belül van a kezdõ, középhaladó, haladó szint. Kinézed az elsõ lépést megcsinálod belõle a kezdõ szintet. És végigmész ugyanígy mind a 6 gyakorlat elsõ lépésén, kezdõ szintjén. Edzés végén felírod. Ha már megy az elsõ lépés/haladó szint, akkor csinálod még egy hónapig, aztán léphetsz a második lépés/kezdõ szintre.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Azt még leírnád hogy mik vannak a kezdõ szintben és milyen gyakorlatok és hogy hányat kell csinálni belõlük? Nagyon örülnék neki. Én azért nem tudom mert csak az a változat van meg ami a neten volt és ott nincs sok dolog.g
A kérdező hozzászólása: Ja és az mit jelent hogy eddzõsorozat?
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.

A Midnight Sun-ból még mindig csak az első 12 fejezet van meg? (: Ha valakinek megvan több is (a 3.4. rész is nem nyersfordításban) légyszi küldje el. Majd privibe küldöm az e-mail címet. :D

Tudom-Tudom megint egy Twilightos kérdésxDEl?re is köszi.

Legjobb válasz: igen, a Midnight Sun még csak 12 fejezetes. nekem csak a 2. nincs meg, mert azt megvettem. ha kell valamelyik, írj:)

igen, a Midnight Sun még csak 12 fejezetes. nekem csak a 2. nincs meg, mert azt megvettem. ha kell valamelyik, írj:)
És valószínûleg nem is lesz meg.. Drága írónõnk nem szeretné megírni.
A kérdező hozzászólása: S: Pedig pont most kezdett volna izgalmassá válni:P Amúgy köszi a segítséget 1. válaszoló, de az egyik barátnõm már átküldte(:
Csak MNB, és annyiad részét kapod meg amennyi megvan a pénzedbõl.
A sorozatszám nem árt, ha látszik.
Legalább 51 %nak kell meglennie, mert ha elég lenne az 50, akkor szépen mindenki tépkedné a pénzét, aztán az egyik felét az OTPbe a másikat CIB-be vinné és máris duplázott.

Mp3 Direct Cut nem fut win7 alatt. Hasonlóan egyszerű vágóprogram van még? Ha még free lenne és magyar is.

Legjobb válasz: Szedd le a portable verziót. Fut Win7-en, ingyenes és tud magyarul. https://usite.hu/prg/MP3_Direct_Cut

Szedd le a portable verziót. Fut Win7-en, ingyenes és tud magyarul. https://usite.hu/prg/MP3_Direct_Cut
Fut Win7 alatt. Próbálj egy újabb verziót feltenni. http://www.softpedia.com/progDownload/mp3DirectCut-Download-..
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek. Én az origórol szedtem a 2.14 verziót azt nem engedte. Ezek a 2.16-k. Megnézem ha ráérek.

11 napos babám össze-vissza néz a szemével, ha ébren van, még ha közel is hajolok, akkor sem fokuszal rám. Ez normális? Illetve mikorra várható, hogy visszamosolyogjon rám?

Legjobb válasz: Lassan majd rendezõdik a fókuszálása. Ne lepõdj meg, rengeteget fog majd kancsalítani. Ez magától rendezõdik (a lényeg, hogy mind a 2 szeme középre tartson, ne csak az egyik.)6hetes kora után várhatod az elsõ mosolyokat. 2-2,5hónapos kortól már mindennapos.

Lassan majd rendezõdik a fókuszálása. Ne lepõdj meg, rengeteget fog majd kancsalítani. Ez magától rendezõdik (a lényeg, hogy mind a 2 szeme középre tartson, ne csak az egyik.)6hetes kora után várhatod az elsõ mosolyokat. 2-2, 5hónapos kortól már mindennapos.
A bandzsítás normális a babáknál, mert nem egyformán fejlõdnek a szemmozgató izmok. Még fél évesen is elõfordul. Mosolyogni 3-4 hetes korától bármikor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!