Találatok a következő kifejezésre: Van még a babára, vagy (374 db)

Szerintetek van esély a babára, vagy még túl korai lenne?

1 hét múlva nem kellene megjönnie, és tegnaptól nagyon erősen kívánom a csokoládét.Egyre jobban érzek szagokat. (kolléganőm mellett elmegyek és mintha pisiszaga lenne)

Legjobb válasz: Esély van, de azért ez még korai. Egyébként nekem két terhesség alatt is vadászkutya szaglásom volt :)

Esély van, de azért ez még korai. Egyébként nekem két terhesség alatt is vadászkutya szaglásom volt :)
én is 1 hét múlva nem várom.nálam is megfigyelhetõ, hogy jobban kívánom a kaját, de sajna nálam ez máskor is megvolt elötte 1 héttel.viszont 2 napja nagyon sírós hangulatom van.mindenen bõgnék, még azon is amin máskor nem.

19-20. ik nap majdnem zárt méhszáj, pici vérzés. Ez most akkor baba vagy mensi? Remény van még a babára?

Legjobb válasz: Szerintem korai lenne ez még mensinek. Lehetséges, hogy beágyazódás okozza a vérzést, nem? Minden esetre, ha elmarad vagy késik a menszeszed, akkor jó esélyed van rá, de ha rendesen megjön, akkor se biztos, hogy nem vagy terhes.

Szerintem korai lenne ez még mensinek. Lehetséges, hogy beágyazódás okozza a vérzést, nem? Minden esetre, ha elmarad vagy késik a menszeszed, akkor jó esélyed van rá, de ha rendesen megjön, akkor se biztos, hogy nem vagy terhes.
A zárt méhszáj elvileg lehet baba. Hány naposak a ciklusaid?
Szerintem sem mensi, inkább a beágyazódás (de ha sokat vakerálod a méhszájad, akkor nem lesz baba... )
A kérdező hozzászólása: Öntöttetek belém egy kis reményt.Már 2 éve várunk a csodára.Ma is van egy kis rózsaszínes-véres folyásom.Még mindíg lehet baba?
A kérdező hozzászólása: Általában 28-29 naposak a ciklusaim, de mindíg barnázok elõtte 4-5 napig.
Szia! Teszteltél azóta?

1 hete kiderült, hogy terhes vagyok! Előtte 6 hónappal szedtem a roaccutant. Nemtudom tartsam e meg a babát vagy sem. A betegtájékoztatóba 1 hónap van irva. De a 6 hónap biztonságos?

Inkább csak olyanok irjanak, aki érintett ezzel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Nem vagyok érintett, nem szedtem még ezt a gyógyszert. De! Ha terhes lettél és felmerül benned a gondolat, h. megtartsd-e, inkább kérdezd a nõgyógyászodat!! Hidd el, õ sokkal biztosabb infot fog adni, mint itt a fórumokon bárki! De ha az van ráírva, h. 1 hónap, akkor a 6 már szerintem tuti biztonságos. KÉRDEZD MEG AZ ORVOSOD!!!

Nem vagyok érintett, nem szedtem még ezt a gyógyszert. De! Ha terhes lettél és felmerül benned a gondolat, h. megtartsd-e, inkább kérdezd a nõgyógyászodat!! Hidd el, õ sokkal biztosabb infot fog adni, mint itt a fórumokon bárki! De ha az van ráírva, h. 1 hónap, akkor a 6 már szerintem tuti biztonságos. KÉRDEZD MEG AZ ORVOSOD!!!
Régen én is szedtem ezt a gyógyszert, és nekem az rémlik, hogy 3 hónapot mondott a doki.De azért biztos ami biztos alapon kérdezz rá!Ez az ami pattanásos bõrre van, ugye? Csakhogy nehogy hülyeséget írjak, mert én jó pár éve szedtem.
Én is szedtem ezt a gyógyszert, de nekem 1 évet mondott a doki.De attól is függ meddig szedted?Károsítja a májat ez a gyógyszer.
Én is szedtem azt a gyógyszert 1 hónapig és azt mondta a doki hogy utána egy évig ne essek teherbe mert károsítja a magzatot, de mindenféleképpen kérd ki a dokid tanácsát!
Persze, hogy tartsd meg! Ha baja van, az úgyis még idõben kiderül az UH-on, ha meg annyira beteg a babád, valószínûleg elvetélsz majd. De a legvalószínûbb persze, hogy semmi baja sincs.
Én sortretet szedtem, az is olyan.Terhes lettem a kezelés befejezése után, de mivel nem telt le a tisztulási idõ(1 Hónap), ezért szígorú orvosi utasításra el kellett vetetnem.Egy hónapig tilos, utána lehetsz terhes!

Férjnél vagyok, 19 éves vagyok. Van házunk, kocsink, hitelünk nincs. Várjak még a babával, vagy már jöhet?

azért kérdezem hogy várjunk-e vele,mert a házunk még nincs kész teljesen.Még csak most csinálgatjuk.Szerintetek megvárjam hogy készlegyen a ház vagy ne?Mert már szeretnénk csak még idáig nemprobálkoztunk a babával a ház miatt?

Legjobb válasz: Ha mind a ketten akarjátok akkor hajrá! De ezt nektek kell eldönteni.

Ha mind a ketten akarjátok akkor hajrá! De ezt nektek kell eldönteni.
Szia! Ha tudod hogy a párod is 100 % akarná, és nem érzed rá magad fiatalnak, ha úgy érzed kiszórakoztad magad, és tényleg babázni szeretnél, miért ne, hajrá!!!A ház majd elkészül.Annyi de annyi minden van életünk folyamán, ami közbejön, akár kiadás is, sosincs pont megfelelõ idõ erre, mindig lehetne kifogásokat találni.De nem érdemes, hadd jöjjön az a picuri, sok sikert!
De jó neked, hogy mindenetek megvan, irígyellek!Ha elég érettnek érzed magad az anyasághoz, akkor HAJRÁ!
a baba, úgyis akkor fog jönni, amikor szeretne (némi segítséggel) nem pedig, amikor ti szeretnétek. tehát nyugodtan próbálkozzatok csak.
Mikor teherbe estem nekunk sem volt kesz a haz, de legalabb felgyorsitott mindent es igy a vegere kesz lett, ugyhogy szerintem ha babat akartok ez nem akadaly.

Szerintetek van esély a babára vagy ebböl még bármi lehet? Mikor tesztelhetek? Görbe csatolva!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a..

Legjobb válasz: Én a helyedben reggel kipróbálnék egyet! :D Drukkolok! És nagyon esélyes a görbe!

Én a helyedben reggel kipróbálnék egyet! :D Drukkolok! És nagyon esélyes a görbe!
van: méghozzá azért, mert látom, hogy a múlthavi végénél magasabb a mostani hõd. (remélem a többi görbéhez viszonyítva is) :) drukkolok. még 2 nap
Nagyon szép a görbéd, én babásnak mondanám!!!! Reggel csinálj egy tesztet, nagyon drukkolok neked! :) Aztán írd meg mi lett...:) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Csak csendbe megsugom, hogy tegnap reggel csináltam egy tesztet ami negativ lett.Tudom, hogy korai volt még csak aggodom a méhenkivüli miatt, mert 2 hónappal ezelött is ilyen szép görbével öszzehoztunk egy méhenkivülit.Akkor már 11.dpo-n délutánni vizeletböl pozitivat teszteltem.Ezért volt a nagy türelmetlenség.
Én is szorítok neked a babóért. Írj, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ra reggel teszteltem és sajnos negativ, a höm is kezdett lefele menni, igaz ma egy kicsit korábban mértem.Nagy valószinüséggel ebböl mensi lesz, van egy kicsi barnás nyálka szerü valami.na mindegy, a remény hal meg utoljára. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a..

Hol altatod magad mellett a babád? A szobájában van még egy ágy? Vagy a Ti ágyatokban alszik? Utána átcsempészed a saját ágyába?

Legjobb válasz: A babám 8 hetes. Mi úgy alszunk hogy az ágyam végében van a kiságya, este oda teszem le aludni, pár órán .... belül ott el is alszik. Aztán 3 óránként kel enni, akkor kiveszem megszopiztatom, és általában be is alszunk a nagy ágyban mindketten. Aztán ha felébredek kb fél-egy óra múlva akkor visszateszem a kiságyba, óvatosan fel ne ébredejen. (ez nem mindig sikerül....) mikor éberebben alszik, vagy eltelik két óra hogy megébredek, van hogy inkább nem nyúlok hozzá és ott alszik mellettem a következõ szopiig. Apa egyébként a másik szobában alszik, hogy ne zavarjuk. Van külön szobája a babának, de most ez így jó, még nem akarom külön rakni, fõleg amig ilyen gyakran eszik éjjelente.

A babám 8 hetes. Mi úgy alszunk hogy az ágyam végében van a kiságya, este oda teszem le aludni, pár órán .... belül ott el is alszik. Aztán 3 óránként kel enni, akkor kiveszem megszopiztatom, és általában be is alszunk a nagy ágyban mindketten. Aztán ha felébredek kb fél-egy óra múlva akkor visszateszem a kiságyba, óvatosan fel ne ébredejen. (ez nem mindig sikerül....) mikor éberebben alszik, vagy eltelik két óra hogy megébredek, van hogy inkább nem nyúlok hozzá és ott alszik mellettem a következõ szopiig. Apa egyébként a másik szobában alszik, hogy ne zavarjuk. Van külön szobája a babának, de most ez így jó, még nem akarom külön rakni, fõleg amig ilyen gyakran eszik éjjelente.
szia. Mi egy fotelágyat tettünk az ágyunk és a fal közé, körbe párnáztuk-falaztuk, hogy le ne essen és ott alszik kb. másfél hónapos kora óta. most öt és fél hós és már elég sokat fészkelõdik, sokszor átlóg valamije az én térfelemre :) de így sokkal jobb, mint míg kiságyban aludt.
Az én lányom 10, 5 hónapos. Köztünk alszik el, utána pedig becsempészem a saját szobájába, a saját ágyába, és reggelig alszik.
Én fiam 4 hónapos, és csak a saját ágyában a saját szobájában alszik. Az esetek legnagyobb százalékában, még ébren tudom letenni, így magától elalszik 10 percen belül, de van hogy elalszik a cicin, és akkor úgy viszem át. Nekünk ez így bevált.
Szia! 14 hós már egy ideje úgy csináljuk hogy este fürdés kis játszás után mellém fekszik az ágyamba és itt alszik el. Kb 20-30 perc múlva átviszem az õ ágyába.
A szobájában van egy kihúzható kanapé. Azon aludtunk együtt 3 hónapos koráig, akkor szoktattam be a kiságyába. de a mai napig sokat alszunk együtt ott napközben. A mi ágyunkba a hálószobába hétvégén reggelente csempészem be néha. :-)
Szia! 8 hónapos koráig gyönyörûen aludt a kiságyában. Ekkor elkezdõdött a szeparációs szorongás, elég extrémen, azóta nem hajlandó éjjel külön aludni. Próbáltuk, h. elalszik a nagyágyban velünk és átvisszük a kiságyba (a hálónkban van a kiságy). Minden alkalommal felébredt és úgy üvöltött, h. nem bírtuk a kiságyban hagyni. Szóval azóta a nagyágyban alszik...imádom hogy ott szuszog mellettem, de tudom, le kell szoktatnom róla, csak még nem tudom, hogyan...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kézben sétálva alszik el a babám és meg szeretném próbálni, hogy melléfekszem, mert már elég nehéz, ezért voltam kíváncsi, hogy ki hogy oldja meg.

28 hetesen már "saját" fejformájuk van a babáknak, vagy ilyenkor még mindegyik buksi ugyan olyan?

(Pl:hosszukás, gömbölyü)

Legjobb válasz: Természetesen mindegyik babnak egyéni fej,arc,stb.formája van,de a természetes születésnél deformálódik attól is függõen,hogy hogy helyezkedik ékeli be magát.A császáros babák már eleve gömbölyû fejecskével jönnek a világra természetes úton hosszúkás buksival ami néhány nap múlva visszakapja eredeti formáját. A csontok még hetekig sõt hónapokig elég lágyak ezért olyankor is deformálódnak amikor a pici mindig jobb vagy bal oldalra fordulva alszik.A csontok erõsödésével a deformáció megszûnik,ha van egyáltalán.

Természetesen mindegyik babnak egyéni fej, arc, stb.formája van, de a természetes születésnél deformálódik attól is függõen, hogy hogy helyezkedik ékeli be magát.A császáros babák már eleve gömbölyû fejecskével jönnek a világra természetes úton hosszúkás buksival ami néhány nap múlva visszakapja eredeti formáját. A csontok még hetekig sõt hónapokig elég lágyak ezért olyankor is deformálódnak amikor a pici mindig jobb vagy bal oldalra fordulva alszik.A csontok erõsödésével a deformáció megszûnik, ha van egyáltalán.

Érdemes megcsináltatni szülés előtt a melleket? (nagyobbításra gondolok) Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Jövő ősszel belevágnánk a babaprojektbe, nem tudom, hogy érdemes-e megcsináltatni, vagy várjam meg a babát, szoptatást.

Legjobb válasz: Mindenképp várd meg a szoptatás végét! Nekem elõtte nem volt nagyon nagy mellem, de mikor beindult a tejem, úgy nézett ki, mint két jó érett sárgadinnye (nem vicc!), és utána is többször bedurrant. Most 2 évvel a szülés után kb. visszaállt az eredeti méretére, de picit lejjebb van, és hát minimálisan, de megereszkedett. Ráférne mûtét az enyémre is, de én még szeretnék babát. Amúgy a plasztikai sebész is lebeszélne róla, hogy baba elõtt vágj bele ilyenbe.

Mindenképp várd meg a szoptatás végét! Nekem elõtte nem volt nagyon nagy mellem, de mikor beindult a tejem, úgy nézett ki, mint két jó érett sárgadinnye (nem vicc!), és utána is többször bedurrant. Most 2 évvel a szülés után kb. visszaállt az eredeti méretére, de picit lejjebb van, és hát minimálisan, de megereszkedett. Ráférne mûtét az enyémre is, de én még szeretnék babát. Amúgy a plasztikai sebész is lebeszélne róla, hogy baba elõtt vágj bele ilyenbe.
Szia! Szerintem várd meg még szülsz. Egyrészt a szoptatás miatt másrészt a saját atpasztalatom alapján 70B-bõl 85C-s lett a cickóm...
várd meg szerintrem is a szoptatás végét, mert 1) úgyis nagyobb melleid lesznek 2) szopttaás után biztos megereszkedik egy kicsit, így lehet hogy nem kell megnagyobbíttatnod, viszont ha zavar, vagy nagyon lóg, fellvarrathatod.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is megnõ. Anyumnak kb. 75/A-ból 85/c lett és már mi is felnõttünk, de még mindig akkora :) A másik, hogy nekem még a peteéréstõl a mensesig kb. A-ból B kosaras lesz, ezért két féle melltartóm van :)
nincs tapasztalatom, de semmiképp ne csináltasd meg! ha mondjuk most megcsináltatnád, a terhességed alatt úgyis megduzzadna, lehet, hogy úgy nagyon nehéz is lenne, aztán ha túl vagy a szoptatáson, megereszkedhet, és akkor csak kidobott pénz volt.
nekem sincs tapasztalat, mert nem volt megmütve a cicim, de annyit tudok, h a szoptatás nagyon ki tudja készíteni a cicit!nem nagyképüségböl, de nekem baba elött szép, formás didkóim voltak!mostmár nem szoptatok és azok a szép cicik már a múlté, megszakadt a böröm a hirtelen nyúlástól, hisz folyton megduzzad a cici mikor benne van a tejcsi majd hirtelen leapad amikor kiürül!ettöl meg jól meg is nyúlnak a szallagok is meg a böröd is!a végeredmény nekem egy lógó, megszakadt cicik lettek ugyh én azt tudom neked tanácsolni, h mindenképp baba után csináltasd meg!én is szeretném majd, de szeretnénk majd kistesót ugyh addig még várat magára a dolog!

Akik 03.13.-ára nem várjátok, mit éreztek? Szombat óta enyhe mensis érzésem van és azóta barnás-rózsaszínes folyásszerűm is van. Ma reggel óta pedig íszonyúan szédülök. A hőm 37.2. Ez mensi lesz vagy bizhatok még a Babába?

Legjobb válasz: szia, én is 13-ára nem várom, enyhe hányingert érzek mint az elsõ babámnál, de már lassan egy hete, egyszer kétszer érzek húzodásos érzést a méhemnél, a tüneteid utalhatnak babára is, sok sikert, megírod majd veled mi van? akkor én is:)

szia, én is 13-ára nem várom, enyhe hányingert érzek mint az elsõ babámnál, de már lassan egy hete, egyszer kétszer érzek húzodásos érzést a méhemnél, a tüneteid utalhatnak babára is, sok sikert, megírod majd veled mi van? akkor én is:)
Bármi lehet, de ilyenkor még minden tünetet utólag lehet egyértelmûen megítélni.
Mindenképp írok, bárhogy is alakuljon! :) Éva
Sziasztok! Ma pozitívat teszteltem!!!!! Délelött, nem reggel, halvány, de ott a csík! Maria Romed teszt, 25-ös érzékenységû.Itt a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1576311cbf6e05a9f848cc.. EL SEM HISZEM!!! Gratula a másik maminak! MI a helyzet Éva? Réka
Sziasztok, gratulálok az újdonsült kismamáknak! Szilvi
Gratulálok Réka! Nagyon örülök, hogy most már Te is a boldog kimamák közé tartozol! :) Én sajnos nem szolgálhatok ilyen jó hírekkel! Vasárnap teszteltem egy negatívat, de az még nem tört le. Ma viszont rettenetes, stresszes napom volt, pedig igyekeztem megõrizni a nyugalmam.Mire végeztem a munkával, jöttek a mensi görcsök. Még nem jött meg, de a fájdalom nem enyhül. Azt hiszem, ez nem az én hónapom lesz... Hát ez van, de azért ebbõl még jól is kijöhetek :) Ki tudja? Amint történik valami megírom. Éva
Sziasztok! Holnap megyek nõgyógyászhoz, még mindig nem jött meg! Este megírom, mi lett az eredmény, remélem erre jár majd valaki köztetek, lehet, hogy szükségem lesz lelki támaszra. Remélem jól vagytok! Éva
Szia Éva! Figyelem mi történik, szurkolok, Szilvi
Sziasztok! Nem megyek dokihoz ugyanis megjött épp most! Hát ez a hónap sem jött be. Kicsit csalódott vagyok, de valahol azért megnyugtat, hogy végre történt valami a bizonytalanságnál nincs rosszabb! Azért köszi, hogy szorítottatok, és én is drukkolok mindenkinek, akinek nem sikerült ez a hónap! Éva
Köszönöm Réka és Szilvi:) Éva! Ne keseredj el, szurkolok tovább! Réka, én is gratulálok neked :) Voltál már dokinál?
Sziasztok, ha még nézné valaki tegnap pozitív lett a tesztem! Szilvi
Köszönöm szépen Éva! Nagyon drukkolok Neked! Ugye megírod hogyan alakult? Rony
Újra én (Éva) Rony szívbõl gratulálok, boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Sziaztok!Köszönöm a tegnapi hozzá szólásokat!Megnyugodtam!Nem teszteltem még, viszont ez a barnázás dolog sem váltott át vérzésbe és az a szúró, húzó érzés is megszünt, semmi mensis érzés, de mára elkezdtek fájni a melleim.Hát nem tudom ebbl most mi lesz! Szorítok mindenkinek és írjatok, hogy mi van veletek! Jó volna már hallani egy pozitív tesztrõl is!
Sziasztok!A hõm megint felment 36.9-re.Szórakozik velem?Reggel hányingerem volt.Mensi sehol, még fejfájás sem, mint elõjel.Csak hiszti tegnap. Nem tudom, mi lehet, ez a barnázgatás nálad, de ha elkezdett fájni a melled, az lehet baba elõjel.Nem? Réka
Sziasztok, bár megcsináltam a tesztet reggel ami negatív lett, és másfél óra múlva meg is jött. Ez volt nekem a második hónap amióta abbahagytam a szoptatást és próbálkozunk, remélem azért nem kell sokáig várnom nekem se. Szurkolok nektek, majd írjatok Szilvi
Sziasztok! A barnázgatás hormonproblémára is utalhat, sztem érdemes lenne beszélned az orvosoddal, csináltat vérvételt és megtudod van-e gond. De ne félj, ettõl még jönni fog a baba! :-) Nekem nega lett a teszt (reggeli 2. pisibõl és 25-ös teszttel), viszont mensi továbbra sincs, hõ még mindig 37. Kicsit fájogat a pocim... De ha most nem, majd legközelebb, hajrá lányok!!! :-) Dóri
Sziasztok, én már nagyon úgy érzem, hogy este megjön, ha mégsem reggel ellövök egy tesztet, de lehet, hogy még korai. Az lehet, hogy az idegeskedés miatt nem jön meg, nem pedig a baba miatt ? Éva
Sziasztok! Nekem most jött meg, nagyjából 1 nap késéssel, ma már fájogatott a pocim, úgyhogy várható volt, a reggeli nega tesztrõl nem is beszélve.. Holnap már a hõm is a béka segge alatt lesz.. Simán el tudom képzelni, hogy az izgalom eltolja a mensit. Na de nem szabad elkeseredni, én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy van 1 nagyszerû párom aki férjem is egyben, hogy történhet bármi mi itt vagyunk egymásnak, nincs is ennél nagyobb boldogság a világon! (Sajnos többen is vannak körülöttem, 30-on túl, akik még mindig keresik a másik felüket...) És ha majd jönni akar a bébi, jönni fog és átéljük 1x (v. 2x v. 3x :-)) mi is azt a bizonyos CSODÁ-t! :-)) Puszi lányok és sok-sok-sok kitartás mindenkinek!! Dóri
Sziasztok!Fel a fejjel, akinek megjött!Majd eljön az idõtök! Nekem még mindig semmi, a hõm ingadozik 1-1fokokat, de már kezdek ideges lenni emiatt.Történhetne már valami!Tesztet legközelebb csak jövõhéten csinálok, addíg kitartok.Hétfõn hívom a dokit, mi legyen. Réka
Sziasztok! Olvastalak benneteket, én is ide tartozom :) 13-14ére nem vártam. Ma pozitív a tesztem. 6. hónapban, úgy fest- sikerült :) Nincs semmilyen folyásom, sem hányingerem... Egyedül a melleim feszülnek, de furcsán a bimbó környékén. A hõm pedig így alakult: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0214a3c18f6b336d004b4a.. Sok siket Mindenkinek! Rony
Sziasztok! teszteltem egy negatívat, de mensi sehol, már nem is érzem, hogy meg fog jönni, a melleim miatt aludni sem tudok olyan érzékenyek. Csütörtökön legkésõbb bejelentkezek orvoshoz, nézze meg, mi van! Legközelebb (ha addig sem jön meg)csüt. reggel tesztelek! Mindenkinek kitartást! Éva
Szia Szilvi! Szívbõl gratulálok! :) Ez igazán jó hír, nagyon örülök! :) Nálam sajnos még mindig nincs baba, pont hétfõn jött meg újra, bár ez a hónap bizató volt, mert a doki azt mondta felpuhult a méhem, aztán persze megjött :( Egyszer persze nekem is összejön tudom. Mégegyszer gratula! Éva
Szia Éva! Köszönöm, remélem minden rendben lesz, ez volt nekem a 4. hónap amióta próbálkozunk, a kisfiam pedig most éppen ma 19 hós. Remélem neked is mihamarabb sikerül! Szorítok, tudom milyen nehéz, ebben a hónapban nem figyeltem semmire csak arra hogy 10-20. napon minden nap együtt legyünk és nem foglalkoztam vele hogy mi történik odabenn és hogy vajon sikerül-e. Mindent ugyanúgy csináltunk mint az elõzõ hónapokban csak épp nem stresszeltem rajta, lehet hogy segített. most már 29naponként jött meg tegnap a 30. nap volt és egyértelmû pozitív 10es érzékenységûvel, szóval sok sikert kívánok nektek is, Szilvi
Sziasztok!Ha van még valaki: 9 hetes babás vagyok, van szívhang, minden rendben eddig!!!!! Réka
Szívbõl gratulálok Réka! Most már minden rendben lesz :) ) Nálunk azóta sincs baba, de legalább kiderült, hogy miért nem (a férjemnél vannak gondok), és úgy néz ki beültetés lesz, de azért várunk 3 hónapot, hátha javulnak az eredményei. Most már úgy érzem, mi is sokkal közelebb vagyunk a célhoz, és sokkal jobb, hogy nem bizonytalanságban telnek a hónapok. Még egyszer boldog babavárást kívánok! Éva
Köszönöm!!! Kap a férjed kezelést?Hátha összejön a babó beültetés nélkül is!Szorítok nektek!Azért jó, megnyugtató, hogy legalább a probléma megvan.Nem reménytelen!Remélem mihamarább nektek is összejön!Írj, azért, hogy mi van! Réka
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Jó sok ideje nem írtam és nem olvastalak benneteket, de látom, hogy azért sok helyen jól mennek a dolgok! Mi úgy állunk, hogy szerdán töltöm a 16.hetemet, május 13.án érkezik a mi Kicsi Drága Babunk!!! Nagyon-nagyon Boldog vagyok! Sok sikert a Babához és Boldog Babavárást akiknek sikerült! Sok puszi nektek! Majd jelentkezem!
Sziasztok :) Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült:) Akinek még nem, kitartást- megéri. Mondom ezt én, akinek 2 hetes a pici fia és nagyon boldog. Rony
Sziasztok Lányok! Ezer éve nem jártam erre, de örülök, h benéztem, mert Réka, Ági és Rony is babót vártok, csodás, h elõbb-utóbb, de sikerül mindannyiunknak! Éva, remélem sikerült a párodat kezeltetni és azóta nálatok is kopogtatott a gólya! Mi jól vagyunk, már sokat mocorog a KISFIÚNK, akit máj. 24-re várunk :-))) Puszillak benneteket, B.Ú.É.K. és írjatok, igyekszem benézni 2010-ben is ;-)) Dóri, 19+0 km
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Boldog Új Évet mindenkinek! Rem.azért még felnézetek erre az oldalra!? Képzeljétek, ma már a 24.hetemet töltöttem, a Babum rengeteget ficánkol, nagyon aktív baba! Imádom minden pillanatát amikor jól megrúg! Hétfõn voltunk 4D ahol kiderült, hogy kislány van a pocakomban, így óriási boldogsággal várjuk a mi Nóri babánkat!:) Mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást! Puszi nektek!!!
Sziasztok!19 hetes vagyok, és kisfiam lesz!Gratula a babásoknak, és boldog babavárást!Kinek sikerült még? Réka
Köszi!Most már lelkileg helyre jöttem, elkezdtem tanulni, remélem, mihamarabb sikerülni fog.Van már egy gyönyörû 6 éves lányom, úgyhogy nem lehetetlen a teherbeesés, és kihordás.Nem volt szerencsém.A doki szerint is . Sok boldogságot, és vigyázz a picire!
Köszönöm Réka! Nagyon sajnálom... Szívbõl drukkolok, h mihamarabb újra babás legyél és veled maradjon a kis élet!!!
Szia Dóri!Gratula!Nekem 2 vetélés sikerült.Most pihenek.Novemberben újra próbálkozhatunk. Réka
Szia! Annyira jó olvasni, mikor valakinek közülünk sikerül. Képzeld én is épp ebben a hónapban döntöttem el, hogy kész elég volt, nem görcsölök tovább, majd lesz ahogy lesz. remélem nálunk is olyan eredménnyel, mint nálatok :) Vigyázz magadra, és azért, ha erre jársz, számolj be, hogy hogy is érzed magad, és mi újság veletek! Mégegyszer gratula!:) Éva
Szia, múlt csütörtök este kérdezte pont a szomszéd csajszi hogy miújság, hogy állunk a baba dologgal, mondtam neki, hogy vasárnap-hétfõn kéne megjönnie, de egyáltalán nem érzek semmit-amíg nem kérdezte mi van nem is fogl.vele, semmi tünet nem volt, szombat reggel kippattogtam, mondtam a férjemnek, hogy lehet most sem, hát vártam mivel hétfõn se jött meg gondoltam na akkor kedd reggel tesztelek és mikor már belemártottam ameddig kell, utána mikor elkezdett felkúszni a cucc, már rögtön látszódott, de azonnal kijöttem mikor elkezdett felkúszni(pont a terhes jelölõ csíknál tartott) és a párom ment a fürdõbe elõször akkor már 2 perc telt el és hát sejtettem hogy poz. Tegnap kezdett fájdogálni a mellem, enyhe hányingert is érezgetek már, mint az elsõ terhességnél is, csak elkaptam a gyerkõctõl egy picit a torokgyuszit aztán most kamillateázok, és múlik, lázas nem vagyok erre figyelek mert az veszélyes lehet, a torkom már nem fáj, írj majd hogy miújság, minden jót! Szilvi
Sziasztok! Ma diagnózis:Missed ab. Még megjött 03.17.-én, a + teszt után, aztán többet nem.8-9 hetes vagyok/voltam.Pénteken mûtenek. Gratula a babához! Réka
Köszönöm, és sajnálom. Szilvi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Réka tiszta szívbõl sajnálom a dolgot. Szilvi neked pedig gratulálok!!! Nálam sajnos változatlan a helyzet, Baba még sehol, pedig már lassan egy éve probálkozunk. :((( Két hét mulva megyünk Tapolcára a Reprodukciós Intézetbe, most már a Kaáli része.Nagyon aggodom, hogy nekünk már nem is lehet kisbabánk, de bízom a Tapolcaiakban, a keresztlányunkat is nekik köszönhetjük, aki most már 5éves és makk egészséges!Hát rem.mi is szerencsével járunk és hozzánk is bekopogtat a gólya! Szorítsatok azértcsajok, hogy ne kapjunk túl rossz híreket! Majd megírom, hogy mi volt! Sok szerencsét és kitartást mindannyiunknak!
Sziasztok! Újra benéztem ide, hátha hallok felõletek valami jó hírt. Réka nagyon sajnálom ami történt, remélem már jobban vagy egy kicsit! Szilvi bízom benne, hogy nálatok rendben van minden! Nálam továbbra sincs baba, bár bizakodva nézek a jövõbe. Vagyis jobban mondva, valahogy van egy olyan érzésem, hogy ebben a hónapban sikerült. (hányszor mondtam már ezt....:) ) Vigyázzatok magatokra, ha lesz nálam valami hír, megírom, és remélem Ti is jelentkeztek még! Üdv.: Éva
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Hát túl vagyunk minden vizsgálaton és mind a kettõnkkel okés minden, a BABUKA mégse akar jönni:( Jövõ héten megyek HSG-vizsgálatra és következõ ciklusban csinálják meg az inszeminációt! Szorítsatok, hogy végre sikerüljön a BABA! Majd írok még, hogy mi van velünk! Puszi és kitartás mindenkinek! Ági.
Sziasztok Lányok! Nem tudom, olvassa-e még valaki ezt a hsz-t, de úgy néz ki, h végre nekünk is sikerült!!! Ma van a nem várt napja és tegnap jól látható pozit teszteltem!!! :-) Õrület, h ennyi idõ után végre összejött!!! Nagyon nagyon boldog vagyok! :-)))) Kérlek írjatok, kivel miújság, remélem sok kismamink van már március óta... Dóri
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Ha jár még erre valaki!Örömmel tudatom, hogy 2010.05.06.-án 13óra55perckor 3250g-mal és 52cm-rel megszületett Nóri baba! Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, minden pillanatunk róla szól! Puszi mindenkinek!
Szisztok! Tesztelt ma valaki közületek? Mi lett az eredmény? Hogy vagytok? Én nem mertem tesztelni, majd talán holnap, vagy hétfõn, ha kibírom addig!Éva
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Persze, hogy megírom és rem.nem a szomorú hirt.Már feladtam egyébként, úgy érzem, hogy ez megint mensi lesz:((( Elsõ Baba lenne és már 9hónapja hiába várjuk:(
Leesett a hõm 37.1-rõl 36.7-re.Pedig pozitív tesztrõl álmodtam.Hát ez van. Réka
Sziasztok! Nem sok reményt fûztem hozzá, de teszteltem (bár az elsõ babámnál is csak elmaradáskor mutatta a teszt hogy terhes vagyok) Egyenlõre negatívat mutat, aztán majd meglátjuk szombaton. Majd még írok. Rékának fel a fejjel! -régóta próbálkoztok? Nekem az elsõ babám a fog.g.abbahagyása után a 2.hóban jött, most két hónapja álltam le a szoptatással és azóta próbálkozunk. Többieknek drukkolok. Szilvi
Ez volt a 3.hónap. Réka
Remélem, másnak azért összejön közülünk!Szilvi!2 nap múlva ism.!
Ági! A teszveszen vegyél tesztet 100 forint darabja és 10es érzékenységû, 5 és 10 darabos szokott lenni, így postaköltséggel is csak annyi(5db) mintha a boltban veszel egyet, csak regisztrálsz ha még nem vagy és licit nélkül árulja akitõl én is veszem Szilvi
14:10-es válaszoló vagyok: Réka, még ne add fel!! Lehet egy késõi beágyazódás és azért esett vissza pár tizedet ma a hõd! Biztos jelzést a hõ csak a NEM várt mensi napján mutat, akkor kell magasan lennie! Nekem 2-3 napja sûrû, fehér folyásom van és ma hányinger, émelygés is párosult hozzá. Ez a pár nap a legnehezebb.. Kitartás mindenkinek! Dóri
köszi, 14:10-es!De 7dpo-n volt pecsételésem.Mindegy, ha holnap visszamegy, akkor nincs vész.Reménykedek még reggelig. Réka
Bocsi, Dóri Megy neked is a drukk! Réka
Sziasztok! Szintén 13-a, nekem ma kezdõdött sok fehér folyásom van és már pár napja szurkál a hasam, vagy inkább feszül. Remélem baba lesz! Sok sikert mindenkinek! Szorítok nektek! Kata
Én holnap után tesztelek, ha marad a hõm fennt.Írjátok ám meg, mi történt! Réka
Sziasztok! Hasonlóan én is 13-ára NEM várom! Én viszont csak akkor tervezek tesztelni, ha a hõm 37 körüli marad és tényleg nem jön meg. Mondjuk szombaton reggel de szép is lenne.. Drukk mindannyiunknak!!!
nekem is 12-13-án nem kellene megjönnie. Én érzek mindenfélét, amire simán lehet mondani, hogy baba, de azt is menszesz elõjel. Ami furcsa az az, hogy én már 4-e óta érzem, hogy mindjárt megjön. Reménykedem benne, hogy most összejön, de nem élem bele magam, mert ebbõl menszi is lehet simán.
szorítok, én már szeretnék tesztelni, de csak várni-várni, majd írok- Szilvi(én írtam eddig, hogy nem várom addigra)
A kérdező hozzászólása: Szia Szilvi!Utána néztem a Clearblue tesztnek, mert az elvileg hamar kimutatja és olvastam olyat, hogy v.kinek már 1héttel a nem várt elött +lett.De nagy részének 3-4nappal a nem várt elött.Nem tudom mit tegyek, úgy tesztelnék én is, de félek is nagyon.Szerinted?Te csinálnál?
szia, nekem 10-es érzékenységû van itthon, lehet megpróbálom holnap, igazán jöhetne a 2.baba mindketten szeretnénk, csak minden reggel hajnalba is megyek pisilni, azt meg kikéne bírni hogy ne, hogy a teszt mutathasson valamit reggel, ha - lesz akkor majd szombaton fogok újra Szilvi
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem sajna nincs itthon, múlt hónapban ellöttem mindet:(De lehet, hogy elugrom a DMbe és veszek.Reggel megcsin.hátha!Ha te is megcsin.írd meg légyszi az eredményt!Szorítok nagyon! Ági.
oké megírom és fogd fel úgyhogy ez egy próba és ha nem jön meg pénteken akkor szombaton megerõsíted:) én megpróbálom így felfogni, és nem beleélni magam, reggel írok, kb 8 körül Szilvi
Sziasztok! Csatlakozom, a 13.-án remélhetõleg nemmegjövõk társaságához!Nekem csak hányingerem, és szédülésem van néha. Réka
Szia Réka! Te is írd majd meg ha teszteltél! Szilvi
Köszi Réka! A beágyazódás ált. a 6-10. dpo-n van, úgyhogy simán betudható nálad ennek a pecsételés! Nekem tegnap este enyhe mensi érzésem volt, ma reggel még 37 a hõm, de ez máskor is mindig ennyi.. Még 2 nap a NEM vártig, iszonyú lassan telik az idõ.. Dóri
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok!Teljesen oda vagyok!Kiborultam és feladtam, nekem már sosem lesz Babám:(Most csin.egy clerblue tesztetés negatív lett:(Pedig annyira stimmelt minden, elmentünk hosszú 7végére, pont akkor volt a peteéréem(ovu tesztem pozitiv volt 2napig), akkor voltunk 6év 10hónaposak, csodás volt minden.Peteérés óta iszom a palástfû teát, szedem az elevitet.Szombaton volt pár csepp vérzésem, azóta barnázás, azt hittem beágyazódás, de már megint mensi lesz:((((Mi kell még, hogy végre sikerüljön?Mit tesztek amikor megjön, hogy újra visszanyerjétek a reményt?
Sziasztok!Mizu?Nekem teszt nega, fáj a hasam, és 1 tizedet esett a hõm. Réka
Szia, holnap tesztelek (kisfiam reggel korán kelt, úgyhogy el is maradt meg a férjem is azt mondta inkább holnap), tegnap meg azelõtt kis mennyiségû fehéres nyúlós dolgot vettem észre a WC papíron, vizes folyásom nincs, minimális hányingerérzésem van, tele vagyok viszont tegnap óta pattikkal, és még nem jött meg, na elég hosszúra nyúltam Szilvi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megjött! Nekem már sosem lesz kisbabám:(((((( Szorítok neketek, írjatok, hogy mi lett!
Sziasztok! Nálam egyelõre változatlan a helyzet: 39, 5 a hõm, mensi még nincs, viszont ma reggel két pici pati jött az orcámra :-( nekem este-felé szokott megjönni, úgyhogy ha holnap reggelig nem látogat meg és még mindig fent marad a hõm, akkor jöjjön a teszt.. Dóri
Sziasztok! Még nálam sincs semmi, pedig egész este görcseim voltak, de nem jött meg... Én most várok vasárnapig, mert nagyon úgy érzem, hogy ebbõl menszi lesz. Mindenkinek sok sikert lányok, és kitartást. Írok, ha történik valami. És még annyi, hogy ne keseredjetek el bármi van, fel a fejjel :) Éva
A kérdező hozzászólása: Csajok!Nagyon kétségbe vagyok esve!Reggel azt hittem, hogy megjött, de csak megint ez a barnázás volt.Nincsenek mensis görcseim inkább enyhe szúrást ézek.Olvastam, hogy a méhenkivûli terhessének lehet tünete mensi helyett barna folyás.Lehet, hogy az vagyok? Tesztel meddig várjak?Várjak még hátha átvált vérzésbe?Vagy most mit csináljak!Nagyon megijedtem!
Szia, ne pánikolj, szokott lenni ilyen folyásod mensi elõtt? ritkán fordul elõ méhen kívüli terhesség, de más tünet is szokott lenni, reggel tesztelj egyet, ha pozitív akkor irány a doki minél hamarabb, és megmondja mi van, ha a teszt negatív akkor tuti nem lehet az, ha pozitív akkor lehet attól még jó helyen, gondolom ezt te is tudod. Ez a barnázás mástól is lehet. Nekem most a krémes nyúlos min. átment barnás nyúlós min.ba, nem tudom mensi-e, nekem ilyen nem volt még. Szilvi
Nyugodj meg! Holnap reggel csinálj tesztet, ha addig nem lenne rendes vérzésed. Ha hétfõre sem változik semmi, akkor szerintem menj el dokihoz, de a lényeg az, hogy ne ess kétségbe, lehet, hogy ez a sok idegeskedés kavar most be! Egyébként mellékesen jegyzem meg, hogy most mi is a Jónás módszerrel próbálkoztunk, ezért is vagyok most én is nagy izgalomban. Egész más érzéseim vannak most mint máskor menszesz elõtt, de lehet, hogy bebeszélem magamnak, mindenesetre egy próbát (vagy kettõt) megér.
Én csak akkor tesztelek, szombaton, ha aznap reggel még marad 37 körüli a hõm! De holnap minden eldõl sztem, nekem mindig óramû pontossaágú a mensim.. Dóri
Sziasztok! melyik nap teszteltek? nem tudom mikor csináljam péntek vagy várjak szombat reggelig Szilvi
Réka, szuper, emelkedik a hõd! Megy a drukk! :-) Nekem fél tizedet esett, ma 39, 5 a reggeli hõm és sajna vizesedik a folyásom :-( még 1 nap.. Dóri
Szia! Egyrészt ne keseredj el, mert még túl korai, ha jól értettem, még nem jött meg a menszeszed, csak van egy neg. teszted, tehát még nincs mit siratni. Másrészt pont így volt minden nálam is, mi is elutaztunk, nekem is minden idõpont stimmelt, és ma reggel én is teszteltem egy negatívat :( Igazából minden tünetem ami eddig volt elmúlt, kivéve a mellfeszülést, tehát úgy vagyok vele, hogy valószínû menszesz lesz, de biztosat ki tud mondani?? Ne keseredj el, mert annak semmi értelme, egy picit sem segít, azzal végképp nem oldódik meg a problémád! A baba jönni fog, ha jönnie kell, én így fogom fel. Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Jó neked, hogy ilyen pozitívan fogod fel a dolgot, én sajna nem tudok így hozzá állni!El vagyok keseredve:( Kívánom, hogy mindkettünknek sikerüljön hamar!
Sziasztok! Ne keseredj el!Ilyenkor arra kell gondolni, hogy1:még van esély, 2:ha megjött, még nem akar lejönni az égbõl az a pici, nincs itt az ideje.Legalább is én így vígasztaltam magam.Meg elmentem vásárolni magamnak.Attól lehiggadtam, meg kisírtam magam.1 hét múlva megint itt fogsz ülni, és nézed, mi történik a többiekkel.Új hónap , új remények.De MÉG NEM JÖTT MEG! Én is majd lekaparom a falat!Ma felment a hõm 36.8-ra.Én sem tudom, mi van.Teszt nega. Réka
12.08 Remélem a mostani péntek 13 szerencsés nap lesz mindannyiunknak! Kíváncsi leszek az eredményekre. Bár azt gondolom, hogy túl korán teszteltünk, kicsit türelmesebbnek kellett volna lenni, és nem izgatni magunkat feleslegesen... Mindenesetre fel a fejjel mindenkinek, még nincs veszve semmi! Éva
Sziasztok! aki negatívat tesztelt a nem várt elõtt mint én ne keseredjetek el! pénteken vagy szombaton ki mikor tesztelünk és drukkolok mindenkinek! Szilvi
Sziasztok! Megy fel a hõm!Pedig, már elkönyveltem, hogy semmi nem lesz.Csak nehogy pofára ejtsen!Megnézitek?http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1576311cbf6e05a9f848cc.. Réka Az értékelhetetlennél megfázás volt, és 2 nap hõemelkedés.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Réka gratula a hõd miatt, rem.ez még megy feljebb és ott is marad! Nekem is 37.2volt, de van ez a barna v.mi már szombat óta, úgy félek, hogy megint megjön:( Kitartás mindenkinek! Ha van valami irjatok!
sziasztok! Rékának- ez biztató :) üdv mindenkinek és kitartást! Szilvi
Hol érzed a szúrkálást? Ez is többmindentõl lehet Szilvi

Még most sem sikerült feldolgozni, hogy nem szoptatom a babám. Belenyugodjak, vagy van még remény? Bele vagyok betegedve még most is, pedig már 3 hós.

1000 féle praktikát, szert kipróbáltam, nehéz lenne kipróbálni. Nem tudok belenyugodni.

Legjobb válasz: Én sem tudok a neten talált praktikáknál többet, de tedd csak úgy cicire,ha szeret cicizni. Nincs benne semmi kivetnivaló szerintem,az etetését meg megoldod más módon. amúgy a www.lll.hu - n vannak szoptatási tanácsadók akiket fel lehet hívni vagy e-mailt is lehet nekik írni és válaszolnak is :).

Én sem tudok a neten talált praktikáknál többet, de tedd csak úgy cicire, ha szeret cicizni. Nincs benne semmi kivetnivaló szerintem, az etetését meg megoldod más módon. amúgy a http://www.lll.hu - n vannak szoptatási tanácsadók akiket fel lehet hívni vagy e-mailt is lehet nekik írni és válaszolnak is :) .
Hát most el kellene kezdenem osztani az észt, hogy mit és hogyan csinálj, de feltételezem, hogy már mindent megttetél. Ha pedig tényleg mindent megtettél, akkor bizony van egy pont amikor fel kell adni, különben a fölösleges idegeskedésre fogsz emlékezni, pedig ezek csodálatos hónapok. Ne hagyd, hogy rossz emlék maradjon. Rengeteg baba felnõtt már a tápikon, persze nem vitatom, jobb az anyetej, de a tápik sem rosszak, nem lesztek betgesebbek stb. Szóval nyugi és foglalkozz a babáddal, koncentrálj arra, hogy miként mozog, gagyarászik mosolyog :) (az lll-lel pedig csak óvatosan, mert ha vígasztalást vársz a tejhiány miatt, akkor rossz ajtón kopogtatsz, ha õket keresed, egyszerûen nem fogadják el, hogy van olyan, hogy nem megy a szopi, csõlátásû banda - mindamellett természetesen, hogy a konkrét szopitémákban tudnak tanácsot adni)
9:15-nek! Nagyon szép levél! Olyan aranyos vagy! Igazad van!
9:15-ös! Nagyon szép levél és nagyon igazad van! (az lll-hez is elküdhetnéd)
9:15-ös, ezt szerintem minden olyan topikba be kellene másolni, ahol csak azt súlykolják, h tedd mellre, egyél-igyál és minden rendben lesz. Köszi neked ezért az írásért, minden tejért küzdõ anya nevében! :) M.
a hosszu levéllel nyitnék egy topicot hogy mindenki elolvassa!
Hát ezen most pityeregtem egy jót... :) Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, legfõképp a 3. válaszolónak, nagyon sokat segített!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!