Találatok a következő kifejezésre: Van még a babára, vagy (376 db)

Szerintetek van esély a babára, vagy még túl korai lenne?

1 hét múlva nem kellene megjönnie, és tegnaptól nagyon erősen kívánom a csokoládét.Egyre jobban érzek szagokat. (kolléganőm mellett elmegyek és mintha pisiszaga lenne)

Legjobb válasz: Esély van, de azért ez még korai. Egyébként nekem két terhesség alatt is vadászkutya szaglásom volt :)

Esély van, de azért ez még korai. Egyébként nekem két terhesség alatt is vadászkutya szaglásom volt :)
én is 1 hét múlva nem várom.nálam is megfigyelhetõ, hogy jobban kívánom a kaját, de sajna nálam ez máskor is megvolt elötte 1 héttel.viszont 2 napja nagyon sírós hangulatom van.mindenen bõgnék, még azon is amin máskor nem.

19-20. ik nap majdnem zárt méhszáj, pici vérzés. Ez most akkor baba vagy mensi? Remény van még a babára?

Legjobb válasz: Szerintem korai lenne ez még mensinek. Lehetséges, hogy beágyazódás okozza a vérzést, nem? Minden esetre, ha elmarad vagy késik a menszeszed, akkor jó esélyed van rá, de ha rendesen megjön, akkor se biztos, hogy nem vagy terhes.

Szerintem korai lenne ez még mensinek. Lehetséges, hogy beágyazódás okozza a vérzést, nem? Minden esetre, ha elmarad vagy késik a menszeszed, akkor jó esélyed van rá, de ha rendesen megjön, akkor se biztos, hogy nem vagy terhes.
A zárt méhszáj elvileg lehet baba. Hány naposak a ciklusaid?
Szerintem sem mensi, inkább a beágyazódás (de ha sokat vakerálod a méhszájad, akkor nem lesz baba... )
A kérdező hozzászólása: Öntöttetek belém egy kis reményt.Már 2 éve várunk a csodára.Ma is van egy kis rózsaszínes-véres folyásom.Még mindíg lehet baba?
A kérdező hozzászólása: Általában 28-29 naposak a ciklusaim, de mindíg barnázok elõtte 4-5 napig.
Szia! Teszteltél azóta?

1 hete kiderült, hogy terhes vagyok! Előtte 6 hónappal szedtem a roaccutant. Nemtudom tartsam e meg a babát vagy sem. A betegtájékoztatóba 1 hónap van irva. De a 6 hónap biztonságos?

Inkább csak olyanok irjanak, aki érintett ezzel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Nem vagyok érintett, nem szedtem még ezt a gyógyszert. De! Ha terhes lettél és felmerül benned a gondolat, h. megtartsd-e, inkább kérdezd a nõgyógyászodat!! Hidd el, õ sokkal biztosabb infot fog adni, mint itt a fórumokon bárki! De ha az van ráírva, h. 1 hónap, akkor a 6 már szerintem tuti biztonságos. KÉRDEZD MEG AZ ORVOSOD!!!

Nem vagyok érintett, nem szedtem még ezt a gyógyszert. De! Ha terhes lettél és felmerül benned a gondolat, h. megtartsd-e, inkább kérdezd a nõgyógyászodat!! Hidd el, õ sokkal biztosabb infot fog adni, mint itt a fórumokon bárki! De ha az van ráírva, h. 1 hónap, akkor a 6 már szerintem tuti biztonságos. KÉRDEZD MEG AZ ORVOSOD!!!
Régen én is szedtem ezt a gyógyszert, és nekem az rémlik, hogy 3 hónapot mondott a doki.De azért biztos ami biztos alapon kérdezz rá!Ez az ami pattanásos bõrre van, ugye? Csakhogy nehogy hülyeséget írjak, mert én jó pár éve szedtem.
Én is szedtem ezt a gyógyszert, de nekem 1 évet mondott a doki.De attól is függ meddig szedted?Károsítja a májat ez a gyógyszer.
Én is szedtem azt a gyógyszert 1 hónapig és azt mondta a doki hogy utána egy évig ne essek teherbe mert károsítja a magzatot, de mindenféleképpen kérd ki a dokid tanácsát!
Persze, hogy tartsd meg! Ha baja van, az úgyis még idõben kiderül az UH-on, ha meg annyira beteg a babád, valószínûleg elvetélsz majd. De a legvalószínûbb persze, hogy semmi baja sincs.
Én sortretet szedtem, az is olyan.Terhes lettem a kezelés befejezése után, de mivel nem telt le a tisztulási idõ(1 Hónap), ezért szígorú orvosi utasításra el kellett vetetnem.Egy hónapig tilos, utána lehetsz terhes!

Férjnél vagyok, 19 éves vagyok. Van házunk, kocsink, hitelünk nincs. Várjak még a babával, vagy már jöhet?

azért kérdezem hogy várjunk-e vele,mert a házunk még nincs kész teljesen.Még csak most csinálgatjuk.Szerintetek megvárjam hogy készlegyen a ház vagy ne?Mert már szeretnénk csak még idáig nemprobálkoztunk a babával a ház miatt?

Legjobb válasz: Ha mind a ketten akarjátok akkor hajrá! De ezt nektek kell eldönteni.

Ha mind a ketten akarjátok akkor hajrá! De ezt nektek kell eldönteni.
Szia! Ha tudod hogy a párod is 100 % akarná, és nem érzed rá magad fiatalnak, ha úgy érzed kiszórakoztad magad, és tényleg babázni szeretnél, miért ne, hajrá!!!A ház majd elkészül.Annyi de annyi minden van életünk folyamán, ami közbejön, akár kiadás is, sosincs pont megfelelõ idõ erre, mindig lehetne kifogásokat találni.De nem érdemes, hadd jöjjön az a picuri, sok sikert!
De jó neked, hogy mindenetek megvan, irígyellek!Ha elég érettnek érzed magad az anyasághoz, akkor HAJRÁ!
a baba, úgyis akkor fog jönni, amikor szeretne (némi segítséggel) nem pedig, amikor ti szeretnétek. tehát nyugodtan próbálkozzatok csak.
Mikor teherbe estem nekunk sem volt kesz a haz, de legalabb felgyorsitott mindent es igy a vegere kesz lett, ugyhogy szerintem ha babat akartok ez nem akadaly.

Szerintetek van esély a babára vagy ebböl még bármi lehet? Mikor tesztelhetek? Görbe csatolva!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a..

Legjobb válasz: Én a helyedben reggel kipróbálnék egyet! :D Drukkolok! És nagyon esélyes a görbe!

Én a helyedben reggel kipróbálnék egyet! :D Drukkolok! És nagyon esélyes a görbe!
van: méghozzá azért, mert látom, hogy a múlthavi végénél magasabb a mostani hõd. (remélem a többi görbéhez viszonyítva is) :) drukkolok. még 2 nap
Nagyon szép a görbéd, én babásnak mondanám!!!! Reggel csinálj egy tesztet, nagyon drukkolok neked! :) Aztán írd meg mi lett...:) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Csak csendbe megsugom, hogy tegnap reggel csináltam egy tesztet ami negativ lett.Tudom, hogy korai volt még csak aggodom a méhenkivüli miatt, mert 2 hónappal ezelött is ilyen szép görbével öszzehoztunk egy méhenkivülit.Akkor már 11.dpo-n délutánni vizeletböl pozitivat teszteltem.Ezért volt a nagy türelmetlenség.
Én is szorítok neked a babóért. Írj, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ra reggel teszteltem és sajnos negativ, a höm is kezdett lefele menni, igaz ma egy kicsit korábban mértem.Nagy valószinüséggel ebböl mensi lesz, van egy kicsi barnás nyálka szerü valami.na mindegy, a remény hal meg utoljára. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a..

Hol altatod magad mellett a babád? A szobájában van még egy ágy? Vagy a Ti ágyatokban alszik? Utána átcsempészed a saját ágyába?

Legjobb válasz: A babám 8 hetes. Mi úgy alszunk hogy az ágyam végében van a kiságya, este oda teszem le aludni, pár órán .... belül ott el is alszik. Aztán 3 óránként kel enni, akkor kiveszem megszopiztatom, és általában be is alszunk a nagy ágyban mindketten. Aztán ha felébredek kb fél-egy óra múlva akkor visszateszem a kiságyba, óvatosan fel ne ébredejen. (ez nem mindig sikerül....) mikor éberebben alszik, vagy eltelik két óra hogy megébredek, van hogy inkább nem nyúlok hozzá és ott alszik mellettem a következõ szopiig. Apa egyébként a másik szobában alszik, hogy ne zavarjuk. Van külön szobája a babának, de most ez így jó, még nem akarom külön rakni, fõleg amig ilyen gyakran eszik éjjelente.

A babám 8 hetes. Mi úgy alszunk hogy az ágyam végében van a kiságya, este oda teszem le aludni, pár órán .... belül ott el is alszik. Aztán 3 óránként kel enni, akkor kiveszem megszopiztatom, és általában be is alszunk a nagy ágyban mindketten. Aztán ha felébredek kb fél-egy óra múlva akkor visszateszem a kiságyba, óvatosan fel ne ébredejen. (ez nem mindig sikerül....) mikor éberebben alszik, vagy eltelik két óra hogy megébredek, van hogy inkább nem nyúlok hozzá és ott alszik mellettem a következõ szopiig. Apa egyébként a másik szobában alszik, hogy ne zavarjuk. Van külön szobája a babának, de most ez így jó, még nem akarom külön rakni, fõleg amig ilyen gyakran eszik éjjelente.
szia. Mi egy fotelágyat tettünk az ágyunk és a fal közé, körbe párnáztuk-falaztuk, hogy le ne essen és ott alszik kb. másfél hónapos kora óta. most öt és fél hós és már elég sokat fészkelõdik, sokszor átlóg valamije az én térfelemre :) de így sokkal jobb, mint míg kiságyban aludt.
Az én lányom 10, 5 hónapos. Köztünk alszik el, utána pedig becsempészem a saját szobájába, a saját ágyába, és reggelig alszik.
Én fiam 4 hónapos, és csak a saját ágyában a saját szobájában alszik. Az esetek legnagyobb százalékában, még ébren tudom letenni, így magától elalszik 10 percen belül, de van hogy elalszik a cicin, és akkor úgy viszem át. Nekünk ez így bevált.
Szia! 14 hós már egy ideje úgy csináljuk hogy este fürdés kis játszás után mellém fekszik az ágyamba és itt alszik el. Kb 20-30 perc múlva átviszem az õ ágyába.
A szobájában van egy kihúzható kanapé. Azon aludtunk együtt 3 hónapos koráig, akkor szoktattam be a kiságyába. de a mai napig sokat alszunk együtt ott napközben. A mi ágyunkba a hálószobába hétvégén reggelente csempészem be néha. :-)
Szia! 8 hónapos koráig gyönyörûen aludt a kiságyában. Ekkor elkezdõdött a szeparációs szorongás, elég extrémen, azóta nem hajlandó éjjel külön aludni. Próbáltuk, h. elalszik a nagyágyban velünk és átvisszük a kiságyba (a hálónkban van a kiságy). Minden alkalommal felébredt és úgy üvöltött, h. nem bírtuk a kiságyban hagyni. Szóval azóta a nagyágyban alszik...imádom hogy ott szuszog mellettem, de tudom, le kell szoktatnom róla, csak még nem tudom, hogyan...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kézben sétálva alszik el a babám és meg szeretném próbálni, hogy melléfekszem, mert már elég nehéz, ezért voltam kíváncsi, hogy ki hogy oldja meg.

28 hetesen már "saját" fejformájuk van a babáknak, vagy ilyenkor még mindegyik buksi ugyan olyan?

(Pl:hosszukás, gömbölyü)

Legjobb válasz: Természetesen mindegyik babnak egyéni fej,arc,stb.formája van,de a természetes születésnél deformálódik attól is függõen,hogy hogy helyezkedik ékeli be magát.A császáros babák már eleve gömbölyû fejecskével jönnek a világra természetes úton hosszúkás buksival ami néhány nap múlva visszakapja eredeti formáját. A csontok még hetekig sõt hónapokig elég lágyak ezért olyankor is deformálódnak amikor a pici mindig jobb vagy bal oldalra fordulva alszik.A csontok erõsödésével a deformáció megszûnik,ha van egyáltalán.

Természetesen mindegyik babnak egyéni fej, arc, stb.formája van, de a természetes születésnél deformálódik attól is függõen, hogy hogy helyezkedik ékeli be magát.A császáros babák már eleve gömbölyû fejecskével jönnek a világra természetes úton hosszúkás buksival ami néhány nap múlva visszakapja eredeti formáját. A csontok még hetekig sõt hónapokig elég lágyak ezért olyankor is deformálódnak amikor a pici mindig jobb vagy bal oldalra fordulva alszik.A csontok erõsödésével a deformáció megszûnik, ha van egyáltalán.
6 hónaposan kell elkezdeni anyatejes babával, tápszeressel kicsit hamarabb. 4 hónapos, szerintem túl kicsi még hozzá.
Igen hagyd egy kicsit, mondjuk 2 hétig. Hogy kezdted? Szép fokozatosan? Mert ha csak elkezdtél adni egyik nap ezt másik nap azt, akkor azt sem tudod melyik hajtja. Adj majd 3-4 napig az egyikbõl, ha semmi gond kezdheted a másikat. Egyszerre mindig csak egy új dolgot vezess be!

Érdemes megcsináltatni szülés előtt a melleket? (nagyobbításra gondolok) Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Jövő ősszel belevágnánk a babaprojektbe, nem tudom, hogy érdemes-e megcsináltatni, vagy várjam meg a babát, szoptatást.

Legjobb válasz: Mindenképp várd meg a szoptatás végét! Nekem elõtte nem volt nagyon nagy mellem, de mikor beindult a tejem, úgy nézett ki, mint két jó érett sárgadinnye (nem vicc!), és utána is többször bedurrant. Most 2 évvel a szülés után kb. visszaállt az eredeti méretére, de picit lejjebb van, és hát minimálisan, de megereszkedett. Ráférne mûtét az enyémre is, de én még szeretnék babát. Amúgy a plasztikai sebész is lebeszélne róla, hogy baba elõtt vágj bele ilyenbe.

Mindenképp várd meg a szoptatás végét! Nekem elõtte nem volt nagyon nagy mellem, de mikor beindult a tejem, úgy nézett ki, mint két jó érett sárgadinnye (nem vicc!), és utána is többször bedurrant. Most 2 évvel a szülés után kb. visszaállt az eredeti méretére, de picit lejjebb van, és hát minimálisan, de megereszkedett. Ráférne mûtét az enyémre is, de én még szeretnék babát. Amúgy a plasztikai sebész is lebeszélne róla, hogy baba elõtt vágj bele ilyenbe.
Szia! Szerintem várd meg még szülsz. Egyrészt a szoptatás miatt másrészt a saját atpasztalatom alapján 70B-bõl 85C-s lett a cickóm...
várd meg szerintrem is a szoptatás végét, mert 1) úgyis nagyobb melleid lesznek 2) szopttaás után biztos megereszkedik egy kicsit, így lehet hogy nem kell megnagyobbíttatnod, viszont ha zavar, vagy nagyon lóg, fellvarrathatod.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is megnõ. Anyumnak kb. 75/A-ból 85/c lett és már mi is felnõttünk, de még mindig akkora :) A másik, hogy nekem még a peteéréstõl a mensesig kb. A-ból B kosaras lesz, ezért két féle melltartóm van :)
nincs tapasztalatom, de semmiképp ne csináltasd meg! ha mondjuk most megcsináltatnád, a terhességed alatt úgyis megduzzadna, lehet, hogy úgy nagyon nehéz is lenne, aztán ha túl vagy a szoptatáson, megereszkedhet, és akkor csak kidobott pénz volt.
nekem sincs tapasztalat, mert nem volt megmütve a cicim, de annyit tudok, h a szoptatás nagyon ki tudja készíteni a cicit!nem nagyképüségböl, de nekem baba elött szép, formás didkóim voltak!mostmár nem szoptatok és azok a szép cicik már a múlté, megszakadt a böröm a hirtelen nyúlástól, hisz folyton megduzzad a cici mikor benne van a tejcsi majd hirtelen leapad amikor kiürül!ettöl meg jól meg is nyúlnak a szallagok is meg a böröd is!a végeredmény nekem egy lógó, megszakadt cicik lettek ugyh én azt tudom neked tanácsolni, h mindenképp baba után csináltasd meg!én is szeretném majd, de szeretnénk majd kistesót ugyh addig még várat magára a dolog!

4 nap van a nem vártig, eddig a reggeli hőm 36, 7-36, 8 között mozgott pé. óta, de ma reggel leesett 36, 3-ra! Ez tuti mensit jelez, vagy van még esélyem babára?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!
Én is ugy tudom hogy ez menzit jelent!Bocsi!
nem tudod betenni ide a görbéd??? de így látatlanba is sok a 0, 5 tizedes esés...az már mensi...a luteális szakaszban már a 0, 3 esés is sok....sajnálom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!