Találatok a következő kifejezésre: Van még a (35679 db)

Van olyan akinek most van meg a menzesze? Vagy épp ma jött meg neki? Kort is létszí.

Legjobb válasz: Miért is lényeges ez ? Megjött ...na bumm ,nem nagy dolog .:) Egyébként ma jött meg . Ez van ,nem csinálok sosem ügyet belõle .32/N

Miért is lényeges ez ? Megjött ...na bumm , nem nagy dolog .:) Egyébként ma jött meg . Ez van , nem csinálok sosem ügyet belõle .32/N
Nekem ez a 3. napom. Miért kérdezed? 22/N
Nekem a 2.napom.
25/l
Elképesztõ milyen perverziókkal rendelkeznek egyesek ezen az oldalon! Szomorú, ha ennyire sok az idõd...
Igen most van meg...De miért is érdekel ez téged? 12/L

Hideg van még a balerinacipőhöz?

És az hülyén néz ki, hogy térdig érő nadrág, térdharisnya, balerinacipő és bőrkabát??

Legjobb válasz: Miért kérdezitek meg minden héten, hogy hideg van-e még hozzá? Ha fázol benne, ne vedd fel, ha már nem fázol benne, vegyed

Miért kérdezitek meg minden héten, hogy hideg van-e még hozzá? Ha fázol benne, ne vedd fel, ha már nem fázol benne, vegyed
Huh, szerintem az merész...március közepén. Lesz még egy csomó idõd arra, hogy ezeket felvedd. Várj még vele.
A kérdező hozzászólása: köszke, amúgyis szarul nézett ki egybe :D inkább farmert veszek fel :D

Mekiben van még a 400 forintos sajtburgermenü ajánlat?

Legjobb válasz: Igen van még, legalábbis tegnap még volt.

Igen van még, legalábbis tegnap még volt.
Igen, van. Páratlan számú sajtburit kértünk, mert azt hittük, már nincs ez az akció, aztán láttam a blokkon, hogy a négyet 200Ft-tal az ötödiket pedig 250Ft-tal számolták el.
szerintem van
van még


Nagykanizsán meg van még a Lowrider vagy bezárt?

Legjobb válasz: Igen, van még mindig csarnok...

Igen, van még mindig csarnok...

Barátom kevesebbet beszél velem, mert szüleim próbálnak ellen fordítani. Szerintük az eleve nem normális, hogy rasztahaja van, meg a baráti köre is hasonló figurákból áll és nekem nem tenne jót, ha vele maradok stb. Mit tegyek?

19/L

Legjobb válasz: Attól,hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet,hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.

Attól, hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet, hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.
Felnõtt nõ vagy nem? Ideje érett döntést hozni!Vagy kiállsz a barátod mellet és szembe mész a szüleid ellen.Vagy a szüleid mellett állsz ki és szakítasz
A szülõk sem voltak mindig felelõsségteljes angyalok. És nem látom át mi rossz van a raszta hajban, meg különben is 19 vagy. Igaz a szülõket nem igazán érdekli a kor, 30 évesen is ugyanúgy beleszólnak majd mindenbe.
Kristóf a barátod?
Te jársz a barátoddal vagy a szüleid?...
Kuzdj meg erte, ha tenyleg Ot akarod... Az en Paromat is utaltak, beszologattak neki , a hata mogott ra... A vege az lett, hogy kozoltem adnak egy eselyt neki es megismerik vagy meg egy rossz szo a szemeben a hatamogott es engem az eletben tobbe nem lathatnak. Megfogadtak nincs bajuk vele, megszerettek mikor megismertek! 9 honapja voltunk egyutt mikor terhes lettem, akkor megint szajhuzas es ugatas volt, akkor is kozoltem, hogy elkoltozok unokastol az orszag masik vegebe ha nem tartjak meg a velemenyuket! Arra is fogadtak, hogy szetmegyunk a terhessegem 9 honapjaban... :) Azota is egyutt vagyunk es ez igy is marad! :) a Fiunk meg egy orias azota es mindenunk meg van! Mig gyeseztem osszegurcolt ket hazat (amibol az egyikben az en rokonaim elhetnek!) es egy autot, Fiunknak bankszamla! Es ugy indultunk, hogy egy agyunk se volt :) a Fiunkra gyorsan osszedolgoztam mindent (babakelengye), O meg a butorokra melozott. Ha ezekutan meg a csaladom rosszat merne szolni ra, a nyelvet kihuznam barki is az!
A legtöbb szülõ mindig is szeret beleszólni a gyermeke életébe. Ez 0 és 18 év között ez teljesen normális, bár a legtöbb gyerek már kamaszkorban tiltakozik ellene, ami szintén teljesen normális. Viszont Te már egy olyan korban vagy, amikor Te döntöd el, hogy mit szeretnél és a döntés teljes felelõssége is a Tiéd. Tanácsot adhatnak a szülõk - ha kérsz - de ilyenkor már nem szabad, hogy õk irányítsanak. Érdemes meghallgatni, hogy mit mondanak - mert õk teljesen más szemszögbõl látják a dolgokat mint Te, és láthatnak valamit, amit Te nem látsz. De ha csak a rasztahaja miatt ágálnak ellene, akkor ne rájuk figyelj, hanem magadra hallgass.

Van még a józsefvárosi piac?

Mert sehol nem találom pontosan, hogy mikor zár be. Nem tudja esetleg valaki?

Legjobb válasz: Van még...

Van még...

32 éves vagyok. Napi 2-3 orgazmusom van, de emellett még mindig gyakran elofordul, hogy spontán merevedesem van, még a munkahelyemen is. Mitől lehet ez?

Remélem nem valami korai klimax... Okozott mar joparszor kellemetlen szituációt ez a helyzet.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak "kanos" vagy...

Szerintem egyszerûen csak "kanos" vagy...
Szerintem erõsen szexuális beállitottságod van!
Keress fel egy urológust, ha már többszöri alkalommal okozott neked problémát!
Hogy okozott problémát???

Hány nap van még a suliból?

Érettségi el?tt láttam egy olyan oldalt, ahol napra pontosan írta mindig, hogy hány nap van még az érettségiig. Van ilyen iskolásba is?? Ha láttatok ilyet, belinkelnétek?? köszi.

Legjobb válasz: Úgy 280 nap van még ~

Úgy 280 nap van még ~
már suli van
Jajajj... Egyébként 4-5 nap.
Szuper! Mondd csak? Csípõ meg volt szûrve mindkét kutyánál? Amúgy az alomban vegyesen lesznek a színek. A német juhásznak igen változatos a rajzossága. Mondd, mit teszel, ha az anyakutya elakad a szülésnél? Ha benne marad egy kölyök? Ha nem lesz jó anya? Ha nem akar szoptatni?
tehát az egyik kölyök az apára, a másik az anyára.
A kölykök általában vagy az apára vagy az anyára hasonlítanak. nem a kettõ kombinációja lesznek.
A kérdező hozzászólása: és figyelj mán bocs hogy anyit kérdezek de ha az apa sötét bicolor az anya meg vörös rajzos a kölykök az apára vagy az anyára fognak hasoblitani vagy igy vörös rajzosak lesznek?
ha az oltással együtt adod akkor olcsóbb szokott lenni. A mi orvosunk az elsõ 2 oltást és a chipet adja 10 ezerért
A kérdező hozzászólása: értem nagyon köszönöm a válaszokat és a csipezés menyibe kérülhet?
mindet. csinálsz 2 csoportot és elõször az egyik szopik (a kisebbek) aztán a másik. Az elsõ 2 héten valószínüleg bírni fogja, lesz elég teje. utána hozzátáplálsz. ne feleldd 2 hetesen és utána 2 hetente féreghajtás, 6 hetesen kezdõdik az oltási program. január óta törvény tiltja, hogy chip nélkül elajándékozz vagy eladj kutyát, tehát a 6 hetes oltással egyidõben bechippeltetheted õket.
A kérdező hozzászólása: na én ugy értem hogy én etesem ha nincs elég teje hogy akkor menyit hadjak mellete :)
Hogy érted, hogy hagyj mellette? A megszületett kiskutyák elpusztítása büncselekmény, 2 évvel lehet büntetni. Mindet meghagyod természetesen és ha nincselég teje, akkor veszel tápszert és 2 óránként eteted a kicsiket. Ha már hagyod elleni, akkor a legkevesebb, hogy gondoskodsz a kicsikrõl.
A kérdező hozzászólása: értem akkor még 4-5 nap van neki hátra és menyi kölyköt hadjak mellete pl ha 8 fial akkor menyit hadjak ? mellete?
Mérd a hõmérsékletét, ha leesik akkor jön az ellés. szaporítunk?
jah bocs 8hete és 3napja terhes akkor a hétvége felé vagy a jövõhét elején megszületnek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!