Találatok a következő kifejezésre: Van még Most már (906 db)

Tisztelt Doktor úr! Vizeléskor égő, csípős érzésem van. Sőt most már szinte állandóan. Most már három napig használtam a Canesten kombit, a kenőcsöt még továbbra is fogom, de semmi érdemleges változást nem tapasztalok. A szeméremajkak belül ki vannak piro

Tisztelt Doktor úr! Vizeléskor égő, csípős érzésem van. Sőt most már szinte állandóan. Most már három napig használtam a Canesten kombit, a kenőcsöt még továbbra is fogom, de semmi érdemleges változást nem tapasztalok. A szeméremajkak belül ki vannak pirosodva. Lehet, hogy nem hüvelygombásodás? Válaszát előre nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre csak vizsgálattal lehetne pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre csak vizsgálattal lehetne pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Vizeléskor égő, csípős érzésem van. Sőt most már szinte állandóan. Most már három napig használtam a Canesten kombit, a kenőcsöt még továbbra is fogom, de semmi érdemleges változást nem tapasztalok. A szeméremajkak belül ki vannak piro

Tisztelt Doktor úr! Vizeléskor égő, csípős érzésem van. Sőt most már szinte állandóan. Most már három napig használtam a Canesten kombit, a kenőcsöt még továbbra is fogom, de semmi érdemleges változást nem tapasztalok. A szeméremajkak belül ki vannak pirosodva. Lehet, hogy nem hüvelygombásodás? Válaszát előre nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre csak vizsgálattal lehetne pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre csak vizsgálattal lehetne pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A terhesség minden esteben mellfájdalommal jár, illetve e tünet nélkül szinte kizárt hogy valaki terhes? Már 8. napja nem jött meg, most már kezdek "aggódni" hogy mi van ha esetleg terhes vagyok?

sosem szokott sokat késni, mindig 28 +/- egy-két napra jön meg. már folyamatosan egy hete megjön érzésem van,néha benyilall és biztos vagyok benne hogy na most megjött de semmi. viszont a mellem nem érzékeny (eddig minden mensi el?tt majd leszakadt)talán egy picit bizsereg.semmi más tünetem nincs.

Legjobb válasz: Én szombaton és most hétfõn teszteltem pozitívat, és én is ezt a néha "nyilalást" érzem. Csinálj egy tesztet! :) Drukkolok!

Én szombaton és most hétfõn teszteltem pozitívat, és én is ezt a néha "nyilalást" érzem. Csinálj egy tesztet! :) Drukkolok!
Nekem csak a 6. héttõl lettek tünteteim, akkor viszont volt minden a 14. hétig nagyon intenzíven. Mellfájdalom, hányinger, hányás, aluszékonyság, ingerlékenység stb. Elég kibírhatatlan volt, de mostanra hál ' Istennek enyhült.
Nem, egyáltalán nem kizárt a tünetmentes terhesség. Nekem 4 terhességem kezdõdött szinte teljesen tünetmentesen, csak a nagyobb lányommal volt enyhe émelygés és a fokhagyma szagát nem bírtam. a másik 3 babával sokáig nem is gondoltam terhességre... se mellfájdalom, se hányinger, semmi... Ja! A melleim kicsit eresebbek lettek, mint elõtte, de ez sem volt feltûnõ. Szurkolok, hogy szurkolok!!!!
Na, ezt értelmesen írtam :S Szóval, szurkolok, hogy baba legyen a dologban :)
Elsõ vagyok! Lefelejtettem, hogy pont azt olvasom itt a hozzászólásokban ... Akinek menses alatt nem fájtak nem voltak érzékenyek a mellei, azok a terhesség jeleként érezték, és fordítva. Ez is jó jel! :) Mikor tesztelsz??????
hát, ha már 8 napja késik, akkor simán csinálhatsz egy tesztet..már kimutatja..nekem nagyon babagyanús a dolog.. jobb lesz, ha megtudod mi a helyzet, mint ez a bizonytalanság! majd írd+ nekünk!! drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. nem terveztünk babát mostanában (persze nagyon örülnénk ha esetleg lesz) ezért nem is vagyok jártas ebben a témában. :) én azért még várok pár napot a teszttel, hátha megjön. ja ami még fura volt kicsit hogy mensi elõtti napon szokott lenni ilyen ragacsos váladék egy napig(kis mennyiség). 1 hete ilyenem is volt, biztos is voltam hogy másnap megjön azóta semmi váladék.
lehet terhesség:) Sok sikert!:)
Ismét én! Nem törvényszerû a mell érzékenysége! Nyugi! Van Aki meg sem érzi!
A kérdező hozzászólása: na ma teszteltem mégis hogy tudjam mi a helyzet. clearblue-t vettem és nem vagyok terhes. Most már csak az aggaszt hogy akkor miért késik :S mert még ma sem jött meg.

A barátnőm 20. -ára van kiírva. Most már bármelyik pillanatban szülhet? Vagy azér még nem?

Legjobb válasz: Ezek szerint a barátnõd betöltötte a 37. hetet, tehát már nem számítana koraszülöttnek a baba, ha megszületne. De minél tovább bent van, annál jobb. Én jún. 11-re vagyok kiírva és már nagyon türlemetlen vagyok. Üdv!

Ezek szerint a barátnõd betöltötte a 37. hetet, tehát már nem számítana koraszülöttnek a baba, ha megszületne. De minél tovább bent van, annál jobb. Én jún. 11-re vagyok kiírva és már nagyon türlemetlen vagyok. Üdv!
Egyre nagyobb az esélye, igen, szóval jó, ha a közelben vagy;) Nem véletlenül rendelik be ilyenkor már hetente egyszer, késõbb többször is a kismamákat ellenõrzésre. A legtöbb esetben vannak elõjelek, hogy közeledik a szülés (has megereszkedik, gyakoribb összehúzódások, doki táguló méhszájat lát), de ezek nélkül is elõfordulhat, hirtelen, Adódhat apróbb komplikáció is, olyankor a heti ellenõrzés után már haza sem engedik a kismamát, be is indíthatják a szülést hamarabb stb. A legritkább, ha egy baba a kiírt idõpontban születik;) Jó készülõdést és sok boldogságot!
Igen, bármikor jöhet a baba, teljesen egészségesen. Én március 11-re voltam kiírva, és február 9-én született meg a kisfiam makk egészségesen. Úgyhogy kellemes várakozást, és aztán boldog babázást. Gondolom sokat fogsz babázni?! :)
Gratulálok Nektek a babához, és könnyû szülést kívánok a barátnõdnek! :) Én is pont június 20-ra voltam mensi szerint kiírva, de mivel nekem programozott császárom lesz, így június 13-án be kell feküdnöm és másnap szülök. Elvileg bármikor megszülethet a baba Nálatok is, de azért átlagban a babák kivárják a 38-39.hetet, ha nincs semmi komplikáció.
A kérdező hozzászólása: Talán nem jól tettem fel a kérdést:D Úgy barátnõm hogy én 16L vagyok õ pedig 23L:) És nagyon várjuk már hogy megszülessen baba:) Köszönöm szépen a válaszokat!
16.27-es vagyok. Értem, végülis mindegy, akkor nem Nektek gratulálok, hanem csak Neki :) Rendes Tõled, hogy aggódsz Érte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Persze, már a célegyenesbe van.Nekem majd 3 héttel elõbb született, makk egészségesen a kisfiam.

Milehet a baj? Most vettem egy gépet én állítottam össze.2 napja van meg és már vagy 3szor lefagyott fifa13bam meg csak úgy simán ha neteztem akkor is. Ja meg az elöbb újraindult magátó

itt a config lehet h azzal van a baj...segítsetek lécci

Legjobb válasz: Minden driver fel van rakva? És friss is? DirectX? esetleg megérne egy vírusirtót futtatni.

Minden driver fel van rakva? És friss is? DirectX? esetleg megérne egy vírusirtót futtatni.
nézd meg, minden csatlakozó érintkezõ a helyére van e dugva rendesen, nem lötyög e valami, ezzel érintkezési gondokat okozva, esetleg tápegység hibája is szokott újraindulásos gondokat okozni, ha nem találsz semmit, szerintem ne próbálkozz, vidd szervizbe.
A kérdező hozzászólása: hát azt nemtudom hogy minden friss e de gondolom mivel a windows nem én telepítettem hanem bevittem egy számítástechnikai boltba ahol összerakták meg minden....szval gondolom hogy minden friss rajta hát igen valószínû az lesz....

Milehet a baj? Most vettem egy gépet én állítottam össze.2 napja van meg és már vagy 3szor lefagyott fifa13bam meg csak úgy simán ha neteztem akkor is. Ja meg az elöbb újraindult magától

itt a config lehet h azzal van a baj...segítsetek lécci

Legjobb válasz: Szerintem vidd el a szervízbe. Éehet driver hiba. Minden esetre ez egy kiváló gamer konfig, sajnálom.

Szerintem vidd el a szervízbe. Éehet driver hiba. Minden esetre ez egy kiváló gamer konfig, sajnálom.
A fagyások elsõdleges oka a memória lehet... A helyedben mindenképpen átfuttatnák egy memtestet a RAM-okon. Mellesleg az Asrock ezen alaplapja hivatalosan nem támogatja az általad választott Corsair 2x2GB DDR3 1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 RAM-ot, melyet az alábbi oldalon te is ellenõrizhetsz: http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Pro3/?cat=Memory A hiba forrása ez is lehet... Ez esetben - ha erre van mód - mindenképpen cseréltesd ki, lehetõleg Kingston-ra (általában 10 év vagy élettartam garanciát adnak hozzá), mert véleményem szerint azok a legmegbízhatóbbak.
A kérdező hozzászólása: köszi :) és memtestet hogy kell ?...nemigen értek hozzá...
Töltsd le innen, csomagold ki és futtasd: http://hcidesign.com/memtest/download.html Ha valami gond van, a tesztelés során kiírja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Talált hibát nem is keveset...ilyenkor mivan?

Van egy most már fat32-re formázott külsõ merevlemezem, melyre xbox360 játékokat akarok letölteni torrent oldalról. Az elsõ gondom az lenne vele hogy, ugye 4gb-nál nagyobb dolgot nem kezel letöltéskor, van erre egy progi ami ezt meg kerüli?

Remélem itt is hallot már valaki ilyesmit, mert eléggé küzdök a dologgal. Ha ezzen majd valaha túl is jutok, még mindig tudnom kell majd, hogy hogy kell beállítani a boxon, hogy lássa a külsõ merevlemezt is, és fussanak a játékok. HELP és Köszönöm! -a kötelezõ kérdõjel:?

Legjobb válasz: Fat32 rendszerre nem lehet 4gb -nál nagyobb fájlt írni ezért megkerülni sem.

Fat32 rendszerre nem lehet 4gb -nál nagyobb fájlt írni ezért megkerülni sem.
RGH!

18 éves lány vagyok. Még nem állt be rendesen a menstruációm vagyis 2 hónaponta jön csak meg. Most már 2 hete barna folyásom van. Nagyon aggódom, mit tegyek?

még sz?z vagyok szóval terhes nem lehetek legalább e miatt nem kell aggódnom

Legjobb válasz: Menj el nagyon gyorsan nõgyógyászhoz. Valószínû valami hormonális probléma lehet. Õ helyrerakja.

Menj el nagyon gyorsan nõgyógyászhoz. Valószínû valami hormonális probléma lehet. Õ helyrerakja.
nem kéne beijeszteni a kérdezõt!!!! elösször ne is várd h normálisan fog menni minden mert nem nekem már egy éve volt az elsõnek de nem is számolom az eltelõ napokat mert nem rendszeres szal úgysem tudom kiszámolni h mikor jön meg am lehet h csak meg vagy fázva(akk lehet h a hasad alja is fáj) lehet h fertõzés(akk viszket) kérdezd meg anyukádat szia
Én is azt mondom amit az elõzõ hozzászóló. Menj el nõgyógyászhoz! Az én nõvérem most 31 éves és ugyanez a helyzet vele is, de nem volt hajlandó elmenni nõgyógyászhoz, és most már hozzászokott hogy kb 3 hétig tart neki, jónéhány hónap kimaradásával. Õ nem jól cselekedett, nem akarta hogy segítsenek a problémáján! Szóval menj nyugodtan nõgyógyászhoz, biztos hogy õ helyrehozza a mensidet! :)
Én anno ugyanígy voltam 13 évesen, anyukámmal elmentem nõgyógyászhoz és írt fel gyógyszert amitõl beállt rendesen! Nem kell semmitõl félni!
Szia! Szerintem is menj el nõgyógyászhoz, aki majd orvosolja problémád.valószínû, hogy egy magasabb hormontartalmú gyógyszert fog felírni(pl norcolut)amit szedned kell pár napig és amikor abbahagyod akkor megvonásos vérzésed lesz(szervezeted "hiányolja" majd a hormonokat , amikez pár nap alatt hozzászokott s ennek eredményeként vérzésed lesz).Vagyis az orvos beállítja így a gyógyszerrel pl 28 naposra a ciklusod és a késõbbiekben ez meg is marad.Ne aggódj de menj el orvoshoz, a kivizsgálás nem lesz felesleges.Ne félj!Mond a dokinak , h szûz vagy, s óvatosan fog megvizsgálni:)
Szia!Ne aggódj.Én most 20éves vagyok, és eleinte nekem is csak minden második havonta volt csak meg.Én nem mentem dokihoz.És kb egy éve állt be ugy hogy nem szedtem gyóygszert.A barna folyást azt nem értem, azzal szerintem érdemes orvoshoz menni.De ne ilyedj meg! Puszi. egy 20éves lány Az elsõ válaszadónak irom, hogy nem kéne ilyezgetni a kérdezõt! Szerintem igy is meg van ilyedve, ésitt csak tanácsot kér, és véleményt, nem arra van szüksége, hogy ilyezgesd!!!

Samung GT-S3370 mobilom van állandóan azt írja ki, hogy„Kevés az erőforrás zárjon be néhány alkalmazást és próbálja újra! ”Eddig, csak néha jelent meg most már sms-t se tudok írni/Képek se tudok nézegetni! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Azért, mert megvetted a multitaskingos telefont, miközben azt se tudtad mi fán terem. Szerezz be egy programot, ami "legyilkolja" a fölösleges alkalmazásokat. (pl. Advanced Task Killer)

Azért, mert megvetted a multitaskingos telefont, miközben azt se tudtad mi fán terem. Szerezz be egy programot, ami "legyilkolja" a fölösleges alkalmazásokat. (pl. Advanced Task Killer)

SOS. Mitől van az most már másodszor, hogy a menstruáció után egy hatalmas csomó jelenik meg a mellemen, és borzasztóan fáj is?

Múlt hónapban is a menszesz után jött el?,majd egy pár nap után elmúlt.A szív felöli oldalon jön ki mindig.Azt értem hogy a menstruáció elött-alatt a zsirmirigyek megnagyobbodnak,de ez hatalmas,és a menszesz után van.Alig bírok azon az oldalon aludni,annyira fáj.Menjek el dokihoz?

Legjobb válasz: Szerintme menj el dokihoz :S Mi nem tudunk pontosat mondani, ilyesztgetni pedig nem szeretnénk, úgy hogy nem értünk hozzá... Úgyhogy irány az orvos!

Szerintme menj el dokihoz :S Mi nem tudunk pontosat mondani, ilyesztgetni pedig nem szeretnénk, úgy hogy nem értünk hozzá... Úgyhogy irány az orvos!
Ha az megnyugtat, menj el dokihoz, de elég valószínû, hogy "fibrocisztás emlõbetegséged" van. És ez elvileg a nõk nagy részénél fellép. Ennek ellenére én is most tapasztaltam elõszõr és én is nagyon megilyedtem, mivel nekem errõl senki nem szólt. Utána beszélgettem Anyummal, és kiderült, hogy neki is ugyanez volt, ráadásul ugyan így. Jobb mell, bimbóudvar alatti részen nagy csomó amit nem is neveznék annak, inkább kidudorodásnak, és mondta hogy néha úgy fájt hogy a kezét sem tudta hozzáérinteni még véletlenül sem... nekem is ugyanez van dettó. Nekem a menstruáció elõtti néhány napban jelentkezett, tegnapi nappal viszont enyhült is ahogyan megjött. Mivel neked is a menstruációhoz lehet kötni, valószínû, hogy ez lesz az. Küldök linket, olvasdd el. http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ob_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Viszont nekem a bal mellemen jön ki, és a bimbó felett.
Szerintem az nem számít hogy melyik melleden és hol, valahol azt írták hogy ilyenkor mindkét mell fáj, de olvastam azt is hogy az érzkenyebb jobban fájhat, vagy csak az fáj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!