Találatok a következő kifejezésre: Van még Most (4171 db)

Ikerterhes vagyok gumi mellett lett amit nem tudom hogy. NEm tudom mit tegyek mert a páromnak havi 60ezres tartozása van meg most vált munkahelyet nekem meg a 90 ezres fizum.1 szobás dohos albiban lakunk. Van értelme megtartani a babákat?

Legjobb válasz: Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat...Hát megfontolandó. Onnan tudom hogy ikrek hogy az ultrahang már háromszor kimutatta most vagyok a 11.héten az egyik 37 mm másik 38mm.Védõnõ azt mondta így tökéletes. Jó lenne megtartani...Párom uniozni fog tehát 4 hét távol 1 hét itthon hogy az adósságait rendezni tudja mert másképp neki nem megy.
Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.
A gyermekek megtartása nem csak anyagi, hanem érzelmi kérdés is. Van, amikor nem lehet megoldani, de ha valaki akarja, meg tudja, én mindig így gondolom. Ha nem akarja, akkor meg talál annyi kifogást, ami meggyõzi, hogy helyesen dönt. Kapsz anyasági támogatást, ami igaz, egyszeri 65 ezer kb. de az alapvetõ nagyobb tárgyakat aukciós oldalon, vagy barátoktól be tudod szerezni (ágy, kocsi). Mindent be lehet szerezni olcsóbban, csak keresni kell a forrást. Ha van munkahelyed, kapsz más támogatásokat is, és biztosan nem egyedül éltek ebben a világban, vannak nagyszülõk , barátok, esetleg testvérek. Ha mindenki csak egy picivel segít, már megvagytok. Az más kérdés, hogy AKARJÁTOK-e õket, tudnátok-e szeretni õket? Mert ha nem, akkor minden igyekezetért kár, nekik ez lesz a legfontosabb! Nem a márkás bébinadrág és nem a színes, hatalmas saját lakás... az lesz a fontos, hogy nem üvöltöznek a feje felett a szülõk, hanem szeretik õket és nevelgetik õket szépen. Minden mást meg lehet oldani! Értelme van megtartani!
Nekünk se fényes a helyzetünk jelenleg! Lakás hitel, autóhitel, párom is épp új melóhelyen van, ami még nem 100%. Segítségünk semmi és van egy 10 hós lányom már, de el nem vetetném a babát aki itt növöget bennem!
Addigra minden helyre jöhet! Találhat melót és másik albiba is tudtok menni! mi is 1 szobás lakásba lakunk, és most jön a kis tesó, de csak 3 évek kell szûkösen kihúznunk!
Az 5. válaszoló, ikres vagyok. Arra is készülj fel, hogy ikerterhesként nem fogsz tudni sokáig dolgozni. A párod milyen munkahelyre megy? Gondolom csak jobbra vált. Az albit tényleg le lehet csrélni, egész jó kis 1-1.5 szobásak vannak. Ha rövidebb idõn belül meg tudjátok ezeket oldani, akkor az jó. Ja, amúgy az anyasági ikrek esetén 171 ezer, igaz egyszeri. De ez nagy segítség. (legalábbis tavaly annyi volt) A családi és a gyes, (a gyed nyilván más) 77800.- forint.
Én egyszer megszakítattam nem megfelelõ körülmények miatt.Évek múlva, mire minden rendezõdött, új párkapcsolat stb., csak lombikkal jött össze.Ha ez nem sikerült volna, örökre bánnám az akkori döntésemet.
...Ja, és elsõre hármasikrek! Elõzõ voltam. :-)
Akkor van "értelme", ha a szülei szeretik és gondoskodnak róla. Anyagilag ami szükséges kiforog egy babára, ha szereted úgyis beosztod a rávalót. Szóval ez az "értelem" rajtatok múlik. Ha most vált munkahelyet a párod, még az is lehet hogy jobb lesz, nem igaz?? :) )
megtartanám az biztos!!!!!! hány hetes vagy? honnan tudo hogy ikreket hordasz a szived alatt!!! szüld meg és legfeljebb örökbefogadják de el ne vetesd!!!!!
hát elég kevés az idõtök eldönteni! :S 12. hét után már csak EÜ okok miatt lehetett elvetetni! :S
Már 11 hetes vagy? Persze, egy 6 hetes is egy kis élet, de azért egy, -vagyis kettõ- 11 hetes az más. Kész kis babák:) Akkor azt mondom, tartsd meg, sztem nem kilátástalan a helyzetetek, a párod dolgozk, te szülés után kapsz gyedet vagy gyest... Nincs is mástól segítséged? Abban a 4 hétben, amíg a párod kint lesz? Én voltam az az ikres, aki 2x is írt már.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lesz könnyû az biztos.Anyum fog segíteni ahogy tud. Nagyon nem jókor jött ez az egész.
A kérdező hozzászólása: Még picit reménykedek hátha lesz valami ok amiért elmennek mert nekem nincs szívem elvetetni õket fõleg h a szívük hangját is már hallottam.
A kérdező hozzászólása: És hogy oldjátok meg?
ügye nálunk annyiból szerencse, hogy egy nagy szerkény van tele ruhákkal, de ha nem akarod mindig egyformába öltöztetni õket, akkor sok helyen lehet venni olcsón babaruhákat, akár kéz alatt is, és lehet hogy ikres anyukákat is találsz akik eladják a szép egyforma ruhákat! Próbálunk, minden egyéb kiadáson spórolni!

Vannak még most leárzások a plázákban?

Aki mostanában volt vmelyikben (legf?kébb az Arénáról érdekl?dnék) tartanak még a leáárazások??????

Legjobb válasz: Szia épp ma voltam ott vásárolni,7000 forintos felsõt 1500 vettem.Már megérkeztek az új kollekciók is,de kilehet fogni még a leárazott termékekbõl is.Amúgy nagyjából mindegyik üzletben leárazás van még.

Szia épp ma voltam ott vásárolni, 7000 forintos felsõt 1500 vettem.Már megérkeztek az új kollekciók is, de kilehet fogni még a leárazott termékekbõl is.Amúgy nagyjából mindegyik üzletben leárazás van még.
vannak akciók mindenhol mammut, westend, aréna... de inkább nyári cuccok és most jönnek be az új õszi kollekciók. érdemes benézned

Kicsi mesi gorcsom van meg most elkezdett fajni a hatam de olyan furan kesszuro szeruen, de most nem kemeny a hasam.32hetes leszek ez rosszat jelent?

Legjobb válasz: nem. Elkezdõdött a jóslós korszak. Figyeld mennyire keményedik a pocid, mitõl (torna, takarítás...stb), meddig tart, pihire szûnik-e. Szedj újra magnéziumot és pihenj sokat! Teljesen természetes amit érzel, de ha erõsödnek, görcsök keletkeznek, rendszeressé válnak, vérezni kezdenél, vagyis bármi arra utal, hogy beindul a szülés, rohanj orvoshoz!

nem. Elkezdõdött a jóslós korszak. Figyeld mennyire keményedik a pocid, mitõl (torna, takarítás...stb), meddig tart, pihire szûnik-e. Szedj újra magnéziumot és pihenj sokat! Teljesen természetes amit érzel, de ha erõsödnek, görcsök keletkeznek, rendszeressé válnak, vérezni kezdenél, vagyis bármi arra utal, hogy beindul a szülés, rohanj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: koszike:)
Talán vékony a méhnyálkahártyád és azért van kevés vérzés!
nagy a valószinüsége hogy vékony méhnyálkahártyád ez nem gond de ha gyereket szeretnél akor beszéld meg a nögyogyászodal mivel a baba megtapadásában nagy szerepe van !

Vannak még most is melegek a Népligetben? Ugye a morrisons környékén nincsenek?

Legjobb válasz: Vannak. Nem tudom, hol van a morri. MIt szeretnél?

Vannak. Nem tudom, hol van a morri. MIt szeretnél?
a Morrisons gagyi menj a ZP-be
A kérdező hozzászólása: mit-mit, elkerülni õket...
javaslom, akkor ki se menj a szobádból...
mi van akkor ha vannak? Nem fognak a bokorból rád ugrani és megdugni...
Lehet pont azért kerüli õket :D Am azok mindenhol vannak!
Szerintem a népligetben most valami nagyszabású építkezés/átépítés van. Inkább munkagépek vannak - bár a motorjuk lehet hogy meleg amikor mûködnek.
Te kis szegény. Hát maradj otthon. Én is ki nem állhatom a sok vadbarom tapló heterot mégse sírok. Pedig õk azért jóval többen vannak.
A kérdező hozzászólása: még az a szerencse, h. többen vannak

Mi az a tgyás, ezt hogy hivják? én csak gyed meg gyesről tudok. De gondolom, biztos jár nekem, mert 2év munkaviszonyom van, meg most a táppénz.

jan elejére vagyok kiirva,igy már 3 évem lesz egy helyen dolgozva.

Legjobb válasz: http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE.. Tgyás= terhességi gyermekágyi segély, régebbi ismertebb neve szülési szabadság. Idõtartama 24 hét, amibõl 4 hetet a szülés várható idõpontja elõtt igénybe lehet venni.

http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE.. Tgyás= terhességi gyermekágyi segély, régebbi ismertebb neve szülési szabadság. Idõtartama 24 hét, amibõl 4 hetet a szülés várható idõpontja elõtt igénybe lehet venni.
Helyesen 28 hét, a többi stimmt.
én meg úgy tudom, hogy 168 nap.
Bocsi az OFFért, de az elsõ válaszoló ami linket küldött, az nagyon jó. Nincs ugyan ilyen magyarázós link a gyedrõl is?? én az ilyeneket sose találom meg:(((
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 35161&_dad=portal&_.. A magyarázat az OEP honlapjáról való.
16.53 vagyok és hülye :-) Persze hogy 168 nap, tudtam, hogy a 4-es bántja a szememet, mert 8-ra kell végzõdnie, csak nem úgy, ahogy én gondoltam :-)) Mindenkitõl bocs mégegyszer, szóval 168 nap.

Van még most is működő COD MW3 multiplayer?

Ha igen akkor nyomnátok egy linket ahonnan letölthetem?

Legjobb válasz: Ja, teknoMW3, privátban kinekelm, mert letiltják

Ja, teknoMW3, privátban kinekelm, mert letiltják
1. Van. 2. Google.

Mit tegyek? Hétfőn kibőgtem a szemem, csütörtök van, még most is homályosan látok, pedig sokat kellene olvasnom-tanulni.

Legjobb válasz: Szólj anyukádnak h igazoljon egy napot és azon a napon maradj otthon és pihentesd.

Szólj anyukádnak h igazoljon egy napot és azon a napon maradj otthon és pihentesd.
Szerintem meg mond meg anyukádnak, egy napot igazoljon neked és maradj otthon, pihentesd azon a napon! Ezt el tudod olvasni?

Miért van még most a 21. században is ennyire sok, prűd és az erkölcsiség álarca mögé bújt álszent ember?

Holott nem úgy élnek és cselekednek,de ők az erkölcs bősz csőszei..Hmm..elgondolkoztató..Nem vagyok szent sőt,de szinte hányingerem van a sok majd én megmondom neked mi a jó típusú embertől..

Legjobb válasz: nezzel vissza 100 evet es a mai tarsadalom egy "kielt [email protected]" fog tünni.

nezzel vissza 100 evet es a mai tarsadalom egy "kielt [email protected]" fog tünni.
nem tudom hogy mennyire vetted észre de még mindig ne valami elfogadó a társadalmunk ha nyíltan vállalod amit csinálsz akkor csak k*rva leszel, ha tagadod akkor álszent k*rva, ennyi
Szerintem régen se volt kevesebb. Csak régen nem volt telefon, meg fészbúk, így nem kerültek ezek annyira elõtérbe mint manapság. Amúgy meg kit érdekelnek? mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Én legalábbis magasról [email protected] hogy egyesek mit beszélnek rólam, vagy beszélnek e egyáltalán.
meg aztán vannak az aktuális megmondó emberek
Az ilyen kérdéstõl nekem mindig hányingerem lesz, mert sugárzik a kérdezõ mély sötét lelkületének kivetülése, amit már vissza nem folytható frusztrácijátl indittatva ir ki:)
Felõlem Mindenki azt csinál amit akar , de azt - négy fal között tegye -ne legyen kötelezõ -ne teremtsenek "divatot" vele -az Én köreimet ne zavarják
Így van, 15-ös! :)
Az erkölcsösség nem más, mint az alkalom hiánya.
Miért van még most a 21. században is ennyire sok ember, akik nem hiszik el, hogy vannak még mélyen erkölcsös emberek? Sokan nem azok, sokan megjátszák magukat ez igaz, de sokan igenis azok és nem hazudnak.. EZ miért fáj neked? Ahogy elõttem is írták a világ nem csak fekete és fehér..
6-os kerdeseben mi az idegen szo? Azon akadtal ki, hogy feszbukot irt? Akkor most te is ilyen megmondo ember vagy? Aki letol valakit, mert szlengesen ir egy szot? (amit By The Way szinte minden masodik ember igy ir "poenbol")
9-es, vagyis a kérdezõ részérõl indokolatlan volt az az írás amit a 9-ben írt, vagyis te kérdezõ pont nem lehetsz egy jó arc és érdekes, h akkor meg miért pont egy ilyen tesz fel egy ilyen kérdést.
Az is érdekes, hogy az sosem merül fel opcióként, hogy valaki vizet iszik, miközben vizet prédikál, csakis kétféle létezik: aki csinálja a hülyeséget és felvállalja, meg aki csinálja, de tagadja. Gyanítom, hogy most is hasonló helyzet állhat fent...
Az emberi fejlõdés is az evolúció része, és genetikailag belénk vannak kódolva azok a viselkedési formák amik az állatvilágból ránk ragadtak a túlélés miatt.
nem tudom én nem bújok sehova, sõt csak a véleményemet mondom el, nem vagyok hibátlan, persze csináltam is olyat amit nem kellett volna, inkább azért mondom õ ne tegye, de ez az õ döntése N
Az erkölcsök változnak, de az emberi természet alapvetõen nem. Mindig lesz olyan ember, aki önmagát a többiek fölé helyezi, aki hazudik, megjátssza magát, álarcot hord. Alapvetõen õk nincsenek jóba magukkal, és így kompenzálnak.
azért mert a tabuk világában nõttek fel.
Én azon akadok ki, mikor jönnek it, hogy õk 14 éves kislányhoz hozzá sem tudnának nyúlni, közben meg folyton azt látomk hogy ilyen vén ipsék nézik a fiatal tini csajokt, kigúvadó szemekkel. De ez természetes is, csak nem értem miért kell tagadni, miért kell adni, hogy õk nem nyúlnak 18 év alattihoz, amikor pont, hogy a fiatal kiscsajok a legjobbak. Van is valami friss film, ha jól emlékszem az a címe, hogy Minden férfi pedofil. De itt most nem a kisbabákra gerjedõkre kell gondolni, hanem, hogy ilyen cickós, formás 13-16 év körüli tini lányok milyen vonzóak már.

Oroszországban miért van még most is hihetetlenül sok közterület elnevezve Leninről?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? A saját történelmük része.

Miért ne lehetne? A saját történelmük része.
Amiért a Kreml tetején még mindig ott van a vörös csillag. Amiért minden évben megtartják a Gyõzelem napját. Amiért egyes oroszok visszasírják a Szovjetuniót. A Szovjetunió idejében szuperhatalom voltak és ez köszönhetõ volt Leninnek aki létrehozta az egészet. Másrészt a történelmükhöz tartozik és tisztelik azt.
Putyinnak nincs utcatáblagyártó haverja.
mert felemelte õket és nem hálátlanok, mint a magyarok.
Bonyolult ügy, mert Lenin hosszú-hosszú idõre tönkrevágta Oroszországot. Lehet, hogy a történelmük része, de látszik, hogy se lenyelni, se kiköpni nem tudják.
Mert nem szégyenlik azt ami megtörtént, nem úgy mint a magyarok többsége, hogy még a Horthy nevet se adná egy utcának

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!