Találatok a következő kifejezésre: Van még Fog még keresni Vagy (3 db)

Ha egy kocsmában egy fiú megkér, hogy írd bele a neved a telefonjába, hogy később megkereshessen Facebookon, akkor meg fog keresni vagy hullarészeg és fogalma sincs másnap miért van egy idegen név felírva?

Legjobb válasz: Meg fog keresni, ne parázz, de lehet, hogy csak jobban meg akar ismerni, szóval ne számíts sokra, nehogy puffanj egyet majd. :) 24/F

Meg fog keresni, ne parázz, de lehet, hogy csak jobban meg akar ismerni, szóval ne számíts sokra, nehogy puffanj egyet majd. :) 24/F
Megeshet, hogy semmire sem emlékszik majd, de az is lehet, hogy emlékszik.
Szerintem keresni fog. Velem 1 hete pont ugyanez történt, csak egy szórakozóhely közepén. A srác, akinek a telójába beírtam magam, bejelölt és a haverja is.
És így kezdõdik egy gang bang.
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ után jelölt be?

Van még remény? Fog még keresni? Vagy vége? És ha vége akkor miért nem mondja el h miért?

A barátommal egy hete tallálkotzunk utoljára. 5 nap után keresett, de én az el?tt hívtam vagy 15x meg írtam neki de nem reagált. Aztán hívott, mintha semmi sem történt volna, meg h beszélni akar velem. Úgy volt h aznap lejön, de nem jött, azóta se jelentkezett:( A haberjai azt mondják h dolgozik... de egy sms-t írhatna nem?!! De legalább az okot elmondhatná... mert foogalmam sincs h miért tette ezt :\'( vagy most mi van? ? 25 én 18

Legjobb válasz: Nagyon szemét dolog igy lekoptatni valakit. Gondolom nem szeret téged (bocsi). Hagyd õt a fenébe, menj el bulizni, szórakozn a barátnõiddel, aztán majd csak jön valaki, aki megérdemel téged. Ha mégis kell a magyarázat menj el hozzá egy olyan idõpontban, amikor biztos otthon van...

Nagyon szemét dolog igy lekoptatni valakit. Gondolom nem szeret téged (bocsi). Hagyd õt a fenébe, menj el bulizni, szórakozn a barátnõiddel, aztán majd csak jön valaki, aki megérdemel téged. Ha mégis kell a magyarázat menj el hozzá egy olyan idõpontban, amikor biztos otthon van...
A kérdező hozzászólása: de...:( semmi baja nem volt egy hete amikor nála voltam:(
Nem megy, meg nem hív, egyáltalán nem keres, nem kell ok, hisz nagyon valószínû sajnos, hogy mirõl is lehet szó.Kényelmesebb volt neki így eltünni, mint elmondani élõben, ami gyáva és és nem túl szép dolog...Szerintem ne hívd, ne írj neki.(Ha meg mégis akarna magyarázatot adni erre az egészre esetleg, akkor keressen õ téged)
csak csatlakozni tudok az elõttem szólokhoz...hagyd az egészet...még ha nem is állt szándékában lekoptatni(pedig valószínü h sajnos ez történt) akkoris egy szemét h mégcsak nem is keres meg nem válaszol..

16 éves vagyok, és műszaki eladó szakra járok.2 évig van még suli, ez idő alatt gyakorlati helyet kellet keresni, ahol a 2 év alatt gyakorlatozni fogok. De viszont lenne egy kérdésem!?

A media marktba mentünk el 9en a suliból, meghallgattak mindenkit.5f?t vettek fel. Tegnap tudtam meg, hogy engem is felvettek, nagyon örülök. Azt mondta akivel beszéltem telefonon, hogy kell majd magán nyugdíj pénztár is. De ezt hol kell elintézni, hogy legyen?

Legjobb válasz: Sosem értettem, hogy mi ez a mûszaki eladó szak. Bárki be bír állni a pult mögé termékeket árulni.

Sosem értettem, hogy mi ez a mûszaki eladó szak. Bárki be bír állni a pult mögé termékeket árulni.
A kérdező hozzászólása: akkor nézz utána. a kérdésem nem ez volt, hogy érted-e mi az.
Mivel hivatalosan szerzõdést kötöttek veled, kell majd a munkáltatódnak utánad különbözõ járulékokat fizetni (TB, nyugdíjjárulék stb...). Pályakezdõknek pedig kötelezõ magánnyugdíj pénztári tagnak lenni. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 9, 5% a nyugdíjjárulék, ez, ha nem vagy magánnyugdíj pénztári tag, mind az államnak megy. Ha tag vagy, akkor 1, 5 % megy az államnak, a maradék 8% pedig a te magánnyugdíjpénztári számládra. Tehát ha majd oda jutsz, hogy nyugdíjas leszel, az addig összegyûjtögetett pénzt kiveheted a számládról akár egy összegben, akár havi lebontásban, sõt, ha netán elhaláloznál, mielõtt nyugdíjas lennél, az, akit kedvezményezettnek jelöltél meg, megörökli a pénzt. Míg ezzel szemben amit az államnak fizetsz, valószínûleg nem látsz belõle semmit, legalábbis annyit nem, amennyit életed során befizettél, illetve ez nem is örökölhetõ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!