Találatok a következő kifejezésre: Van még Fog (1604 db)

Ma kellenne megjönnie görcsölök is de csak krémes folyásom van, meg fog ma jönni vagy csak holnapra várjam? 20/L

már vasárnap óta görcsölgetek de ma er?sebben mint 2 napja,még nem volt ilyen :/

Legjobb válasz: biztos emgjön a napokban,neked nincs olyan hogy mondjuk egy bizonyos napszakban jön meg? én ha érzem mondjuk hogy délután fáj a hasam akkor sejtem hogy másnap reggel fogok robbanni.

biztos emgjön a napokban, neked nincs olyan hogy mondjuk egy bizonyos napszakban jön meg? én ha érzem mondjuk hogy délután fáj a hasam akkor sejtem hogy másnap reggel fogok robbanni.
A kérdező hozzászólása: általába mindig reggel jönn meg, azért furcsálom h már tegnap is görcsöltem és mensinek semmi jele

Mitõl van? Meg fogok fulladni?

Már kb 4-5 napja fája a torkom.. legalább is azt hittem a torkom. Voltam ma háziorvosnál azt mondta, hogy garatnál be van gyulladva. Ma viszont már miután hazajöttem észrevettem hogy nem csak fáj ha nyelek hanem ha nagyobb falatot nyelek beleakad ott valamibe :S és nyomja és fáj és alig megy le :S Tegnap ez még egyáltalán nem volt :S Nagyon megijesztett. Mitõl lehet ez? a Garat gyulladás miatt vagy valami más? És ha igen nem fog nõni? :S Félek a fulladástól.

Legjobb válasz: gondolom a manduláid vannak bedagadva és azt érezted... ne félj nem fogsz megfulladni :) szedd a gyógyszert és míg meg nem gyógyulsz kisebb falatokat egyél, hogy könnyen lemenjen :)

gondolom a manduláid vannak bedagadva és azt érezted... ne félj nem fogsz megfulladni :) szedd a gyógyszert és míg meg nem gyógyulsz kisebb falatokat egyél, hogy könnyen lemenjen :)
A kérdező hozzászólása: Eléggé meg is fáztam már :S Pedig elõször csak a tokromnál fájt, de utána olvastam, hogy a garatgyulladás általában nátha mellett van. Köszönöm a választ. :)

Fehérfolyásom van. Meg fog jönni?

12 éves vagyok és még nem volt meg az els? menstruációm. Már elég rég óta fehérfolyásom van.

Legjobb válasz: attól függ,hogy mióta van folyásod. nekem 2,5 év után jött meg.

attól függ, hogy mióta van folyásod. nekem 2, 5 év után jött meg.
Egyszer biztos megfog...
igen, hamarosan meg.
Nekem egy-másfél évig volt elõtte fehérfolyásom. Igen azt jelenti, hogy hormonok... Szóval, igen nemsokára lehet megjon neked. Legyen nálad mindig egy betét, nehogy rosszkor jojjon meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
16 éves korodig nem kell aggódnod. Azt sajnos nem lehet biztosan megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni. :)
elõzõ vagyok. nekem is 12 évesen volt elõször, és 14 évesen jött meg.
A kérdező hozzászólása: Hát kb augusztus óta lehet... am nem nagyon számoltam mióta lehet :D
nekem 2010 augban volt elõször. ha jól emlékszem.

Csak lány barátai vannak. Meg fogok őrülni mit tegyek? Ráadásúl a fényképük is knt van neki.

A páromnak 1-2 fiu haverja van a többi mind lány. Egyetemre jár és néha felugrik hozzájuk, mert ?k koleszosok és ameddig nem kez?dik a következ? óra, addig ott van velük...tudom, hogy nem fog megcaslni meg semmi, f?leg, hogy 3 éve együtt járnak az egyetemre..de mégis olyan rossz érzések gyötörnek. Multkor mesélte, hogy van egy lány akit elkisér mindig a busszal mert neki is ugyan arra kell mennie. Meg inkább a fiú haverjainak akar bemutatni..azoknak már be is mutatott. A lányoknak még nem. 3 éve nem volt kapcsolata és mondta is, hogy bepróbálkozott lányoknál de nem jött össze..kicsit félek, hogy mi lesz ha egy egyetemista lány járna vele és engem dobna, merthát különben is távkapcsban élünk.. nektek mi a véleményetek? nagyon joba van azokkal a lányokkal...még azt is elmondják neki a lányok h gyantáztatják a szeméremszörzetüket -.-" mindent...idegesit.

Legjobb válasz: Hát én biztos megõrülnék:) Nem tudnék így a párommal lenni, sztem rámenne a kapcsolatunk.

Hát én biztos megõrülnék:) Nem tudnék így a párommal lenni, sztem rámenne a kapcsolatunk.
Mi dettó igy voltunk barátommal, õ koleszos volt 150 km-rel odébb!!!! S odáig fajultak a dologk h már hétvégén sme sietett sokszor haza merhogy a bulikra ottmarad péntek este, s csak szombaton este jött haza, s kb 3 órát szánt nekem a hetébõl!!! Én már majd megõrültem..s végülis ki is derült az amitõl féltem!!! Most októberben egy magyarázat nélkül elhagyott!!! :'( :'( Szóval sztem beszéljétek meg...sajnos nekünk nem jól sült el!Rem nektek jobban alakul!

Most meg mi történt? Tegnap azt hittem megjön, mert leesett a hőm, de ma meg már ugyan olyan mint napokkal ezelőtt! Akkor most mi van? Meg fog jönni, vagy mégsem?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/848ecdab5f04b2d10d760f..

Legjobb válasz: A tesztbõl a helyedben csinálnék még egyet holnap, hogy megbizonyosodjam az eredményrõl. Azonban a hõd jól néz ki, még a leesett ellenére is.

A tesztbõl a helyedben csinálnék még egyet holnap, hogy megbizonyosodjam az eredményrõl. Azonban a hõd jól néz ki, még a leesett ellenére is.
Szerintem a pé-d a 15. napon volt, és egy késõi beágyazódástól is lehet a hõesés. Mivel csak egy napra esett le, az még nagyon bíztató.

Görcsölök, nem jött meg (késik), de barnás folyásom van. Meg fog jönni?

Beteg voltam, szóval szednem kellett 5napig gyógyszert.

Ha a ciklus 23. napjan a hom 36.4, az mit jelent? A melleim nagyon fajnak! Kedvetlen is vagyok, kisebb fejfajasom is van. Meg fog jonni?

Legjobb válasz: Mennyi az alaphõd? Mikor volt pé-d? A többi napon magasabb volt? Vagy csak egyszeri mérés volt? Mert ebben az esetben semmit nem lehet leszûrni. Egyébként ez elég alacsony érték.

Mennyi az alaphõd? Mikor volt pé-d? A többi napon magasabb volt? Vagy csak egyszeri mérés volt? Mert ebben az esetben semmit nem lehet leszûrni. Egyébként ez elég alacsony érték.
A kérdező hozzászólása: Szeptember 2.an volt peteeresem. Az alaphom 36.3 , de nem merem rendszeresen. Nagyon lustanak erzem magam.:(
Nem mert a bank nem utalta.Kell valami másik kártya.
Aki meg nem ért ehhez, nem értem, mi a fenének válaszol egyáltalán...
Nekem is mindig elõször csak zárolják a pénzt a számlámon, utána 1-3 nap múlva leveszik. Szerintem minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Ez alatt mit értesz? Én se értek hozzá s ez volt az elsõ ebayos vásárlásom?
A zárolás azt jelenti, hogy minden oké. Látom sok itt a hozzá értõ...
Végül is, ha elküldték amit rendeltél, tök mindegy hogy fizetsz-e vagy sem! :D
Szerinte elment a pénz. Én a múltkor elõször vásároltam az Android Marketen, és olyan sms-t kaptam szintén az OTP-tõl, hogy kártyás vásárlás/zárolás stb... Zárolták a számládról a pénzt mert az már nem a tiéd.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120203/z_rol_s_www.kepfeltoltes... Tudom gáz a kiizélés de nincs paintom, amit meg leszedtem hirtelen ezt tudta... CSak a számlaszámot meg a nevem satiroztam ki.
A kérdező hozzászólása: Teszek fel képet róla!:)
A kérdező hozzászólása: ja és az ebay is kiirta hogy fizettem.Na de kaptam emailt hogy feladták:)
Egész pontosan mit írtak? Mert szerintem jelentheti azt is, hogy azt az összeget a kártyádról zárolták, hogy még egyszer ne használhasd fel pl.
A kérdező hozzászólása: Pedig beirtam rendesen az adatokat! Mert a pp-mre nem tudtam rátenni a pénzt. Igy viszont skerült utalnom. Akkor mit tegyek?
A zárolás azt jelenti, hogy a bank blokkolta az adott összeget az egyenlegeden (nem tudod elkölteni). Le még azért nem vonta, mert a tranzakció még nem lett lekönyvelve (ennek több oka lehet, most az nem fontos). Ez a fizetés rendes menete, semmi gond nincs, a pénz meg fog érkezni.

A 3. napon kellene hormonvizsgálatra mennem, viszont ma egész nap véres-nyálkás folyásom van, meg fog jönni. Akkor ez most 1. napnak számít már?

Legjobb válasz: Ja, és csak a WC-papíron látszik...bocsi, nem akarok gusztustalanodni. Szóval a bugyim nem olyan. Azért vagyok bizonytalan, mert eddig mindig tök egyértelmû volt, ha megjött. Egyszer csak elkezdett dõlni belõlem a vér és onnantól kezdve 7 napig rendesen megvolt.

A kérdező hozzászólása: Ja, és csak a WC-papíron látszik...bocsi, nem akarok gusztustalanodni. Szóval a bugyim nem olyan. Azért vagyok bizonytalan, mert eddig mindig tök egyértelmû volt, ha megjött. Egyszer csak elkezdett dõlni belõlem a vér és onnantól kezdve 7 napig rendesen megvolt.
A véres folyás és a barnás pecsételés nem számít bele a mensis napokba, az az elsõ nap amikor rendesen megindul.Én is megkérdeztem a dokim mielõtt a harmadik napi vérvételre mentem, hogy biztos jó idõbe legyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Fogtömés. Mennyire normális az, hogy van egy fog amit a betöm a fogorvos, de a mellette levő fog oldalát meg szuvasan hagyja?

Az a fog, amit betöm elég nagy felületeten kell tömni, már másodjára. Ami mellette van fog, mivel nem tudtam rendesen tisztítani az oldalát, ahol összért a töméssel elég csúnya (de ez csak most lett látható), de amúgy meg a többi része gyönyör?, semmi baja. Nem kéne azzal a szuves résszel is foglalkoznia a másik fogon? Vagy akkor annak a fogamnak is annyi, s meg kell várnom amíg kirohad? Vagy csak szimplán nem akar "dolgozni"? Menjek el fizet?s fogorvoshoz inkább? Már kedvem sincs fogat mosni :( hisz fölösleges.

Legjobb válasz: Azt nem értem, miért nem kérdezed meg a dokitól, hogy mi van azzal a foggal? Vagy miért nem mondod meg neki, hogy azzal is csináljon valamit, mert téged zavar? Egyébként egyszerre csak 1 fogat szoktak tömni, és ha te nem mész vissza más panasszal, lehet õ úgy veszi, hogy téged nem érdekel a másik fog.

Azt nem értem, miért nem kérdezed meg a dokitól, hogy mi van azzal a foggal? Vagy miért nem mondod meg neki, hogy azzal is csináljon valamit, mert téged zavar? Egyébként egyszerre csak 1 fogat szoktak tömni, és ha te nem mész vissza más panasszal, lehet õ úgy veszi, hogy téged nem érdekel a másik fog.
A kérdező hozzászólása: Mert nem vagyok neki szimpatikus. Kérdeztem már tõle, de annak az lett az eredménye, hogy nem tömte be egy fogam amin lyuk van, pedig elõször beakarta, aztán azt mondta még sem kell. S hiába kérdezném meg hogy mi lesz az oldalával, úgyis azt mondja, hogy ezt így kell csinálni.
Ilyen esetben én biztos hogy másik orvost keresnék, a kölcsönös szimpátia nagyon fontos az orvos-páciens kapcsolatban. Én is kértem már át magam másik fogorvoshoz. És a fogakkal nem is jó játszani, mert ha egy ilyen buta dolog miatt elhanyagolod õket, késõbb sokkal nehezebb lesz helyreállítani a károkat, és anyagilag is nagyon sokba kerülhet késõbb egy vagy több elhanyagolt fog. Ha még kicsi a baj, akkor esetleg bemehetsz egy magánrendelõbe is, a tömések ára nem olyan borzasztó, de ott legalább figyelnek rád, és jó munkát végeznek.
Ja, és a fogmosást pedig nehogy elhanyagold emiatt, pont az ilyen két fog közötti, nehezen hozzáférhetõ helyeken kell nagyon alaposan tisztogatni, fogselymezni, addig is, amíg elmész egy másik orvoshoz, mert azzal igenis meg lehet elõzni a nagyobb bajt. Ha kevesebb a baci a szádban, akkor a szuvasodás is sokkal lassabban alakul ki / fordul rosszabbra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!