Találatok a következő kifejezésre: Van konkrét a (189 db)

Tehát lehet-e intelligensen vitatkozni a szülőkkel/gyerekekkel? Ha igen miért? Ha nem miért? Van konkrét könyv ami ezzel foglalkozik? Vannak konkrét bevált szempontok amiket figyelembe lehet venni egy ilyen veszekedésnél?

Legjobb válasz: Vitatkozni kell mindenkivel, ez egy teljessen genetikai és természetes dolog, nem csak és nem csak a nevelésbe.. A konfliktusok amiket teremetük megtanítanak védekezni ellenünk, vagy megoldani azokat.:D 19/f

Vitatkozni kell mindenkivel, ez egy teljessen genetikai és természetes dolog, nem csak és nem csak a nevelésbe.. A konfliktusok amiket teremetük megtanítanak védekezni ellenünk, vagy megoldani azokat.:D 19/f
A kérdező hozzászólása: Értem....A többi kérdésre nem leltél választ ? Akármelyik könyvesbolt honlapját nézem nem találok erre semmit.... 15/f
ÕÕ arra gondolsz, hogy a szülõk és a gyerekeik tudnak e intelligensen vitatkozni egymással? Akkor a válasz igen, de ehhez az kell, hogy a vita alatt egyenlõ partnerek tudjanak lenni, ez szülõtõl és gyerektõl egyaránt függ. Egyébként meg téma és intelligencia függvénye, és vitázni nem lehet megtanulni, se szempontok alapján végigmenni rajta.
Vitatkozni lehet, veszekedni nem. Sokan tévesen keverik a kettõt. Egy vita nem veszekedés, egy veszekedés nem vita.
Nem hinném hogy erre található megfelelõ könyv. Abszolút lehet intelligensen vitatkozni! Az a lényeg, hogy kulturáltan, szitokszavak nélkül, hangfelemelés nélkül, kerek, egész mondatokban elmondjátok egymásnak a problémát, hidegvér megõrzése, egymás szavába nem vágunk, stb. Abszolút kivitelezhetõ, és úgy gondolom, hogy a szülõnek kell példát mutatnia, és meg kell tanítani észérvekkel harcolni a gyermekét. Hogy az érvekkel akarjon meggyõzni, ne a hangerõvel. Ha felemeli a hangerejét, onnantól a másik is ezt fogja tenni, és a kulturált vitatkozásból veszekedés lesz.
De IGEN van ilyen könyv Az a címe RETORIKA MEGTANULHATOD HOGYAN KELL ÉRDEMBEN ÉRVELNI, a szó jelentése " szónoklat tan "

Miért van ez? A pasik miért tartanak a határozott nőktől, akiknek konkrét elképzeléseik vannak? Miért igényük, hogy a nők folyamatosan kényeztessék, a kedvében járjanak?

Legjobb válasz: Amennyire én észrevettem az ilyen határozott konkrét elképzeléssel rendelkezõ nõk könnyen átmennek a gátlástalan mindenkin átgázolok világba. Ami szerintem nem nõies... Akit szeretünk azt szeretjük kényeztetni és még mindig a nõ a törékenyebb a hétköznapi felfogásban és nem a férfi...

Amennyire én észrevettem az ilyen határozott konkrét elképzeléssel rendelkezõ nõk könnyen átmennek a gátlástalan mindenkin átgázolok világba. Ami szerintem nem nõies... Akit szeretünk azt szeretjük kényeztetni és még mindig a nõ a törékenyebb a hétköznapi felfogásban és nem a férfi...
Mert jól esik nekik hogy mindig hozzájuk fordulnak Vagy alfahím majomösztön
A társadalomban vannak kialakult férfi és nõi szerepek. Ez nem véletlen, hanem egy hosszú fejlõdési út eredménye. Nincs értelme feltenni azt a kérdést, hogy MIÉRT van ez így. Így van, mert így fejlõdött ki. Ha NEKED van ezzel gondod, akkor fogalmazd meg úgy a kérdést, és akkor tudsz rá jó választ találni... Azon kívül ez egy olyan általánosítás, ami nem is állja meg a helyét, mert nem minden férfi tart az ilyen nõktõl. Egyszerûen, csak megfelel nekik a hagyományos férfi szerep és nem akarnak ilyen nõt maguk mellé. Ez nem jelenti azt, hogy tartanak tõle; azt jelenti, nem akarják, hogy az életük egy folyamatos feminista harc legyen. :P Innen nézve ez nem az Õ problémájuk, hanem az illetõ "határozott" nõé. ;)
Én nem 'tartok' tõlük, egyszerûen nem jönnek be, vagy ha mégis, nem tudnám elképzelni velük hosszútávon-komolyan... Elég egy egoista a házban, kettõ már sok.

Ékszertartót szeretnék venni de csak egy konkrét fazonút. Vannak ezek a modern fajták amik úgy néznek ki, mint egy lekicsinyített estélyi vagy báli ruha. Hol tudnék ilyet elfogadható áron beszerezni, lehetõleg olyan helyen ahol van belõle választék?

Ha esetleg bénán írtam le a kinézetét itt egy kép arról,hogy mire is gondoltam. ---> <[link]

Legjobb válasz: Müllerben láttam utoljára, de bizsus boltokban, ajándékboltokban is szokott lenni.

Müllerben láttam utoljára, de bizsus boltokban, ajándékboltokban is szokott lenni.
Müllerben láttam én is tegnap:) De bizsus boltokban van tuti, sõt 1 euro boltokban is el tudom képzelni. Esetleg az Euroshopban a Jászain!
Ajándékboltokban biztosan találsz én is ott vettem és azóta is csak ott látok

Mibõl lehet tudni, hogy egy pasi csupán a szex miatt érdeklõdik egy lány iránt? Vannak konkrét jelei?

Legjobb válasz: Kerd meg vegyen el felesegul. Ha nem teszi meg akkor biztosan csak sexet akar semmi komolyat.

Kerd meg vegyen el felesegul. Ha nem teszi meg akkor biztosan csak sexet akar semmi komolyat.
Szerintem ugyanugy viselkedj vele, mintha nem lenne baratnoje, ugy ertem ugyanazt vard el! Pl.: Mielott lefekudnel vele, ugyanugy vard el, hogy dolgozzon meg erte kb 2, 3 hetig legalabb jarjatok....Menjetek el szorakozni, vard hogy elhivjon kavezni, ebedelni, moziba, tancolni .... Egyszoval, hogy csapja a szelet es vard ki szepen, hogy hogy alakul. Valoszinu erezni fogod, hogy csak a sex miatt kellessz neki vagy komolyabb szandekai vannak feled! ;)
Vannak, de ezek csak akkor érhetõk tetten, ha m, ár megvolt a szex. A pasi eleve szexet akar. Aztán amikor az megvolt, eldönti, hogy akar-e mást is? Ez így nagyon durván hangzik, de akármilyen csûrés-csavarás után végeredményként ez jön ki.
Ha már érdeklõdik, azt is csak a szex miatt teszi.
Ne feküdj le vele. Ha kitart sex nélkül is melletted, akkor nem csak azért kellesz neki.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a szexuálisan igen, de mivel barátnõje van, jó lenne tudni, hogy több is van-e a dologban. Megérzés van...
Na hol van nõi megérzés ilyenkor???
Talán. Én most pl. csak a szex miatt írok itt Neked, mert meg akarlak ... Látsz konkrét jelet? :D
másról nem tud veled értelmesen beszélni, plusz kaján vigyor
Beszél hozzá.
Igen. Õ hozza fel a szexet és nagyon akarja.
Szerintem minden férfi/fiú más így egyértelmû szabályok nincsenek, és rengeteg a kamugép aki elõadja a hõsszerelmest egy kis punciért. Néha ezek a példányok nagyon okosak és kitanultak, könnyen manipulálják a nõket. Az biztos ha egy fickó próbál közeledni feléd, de közben 10 (vagy 100 ) másik nõ felé is, (és ezt te észreveszed)legyen az szemezés a jelenlétedben mással, távolabb sétálás telefonbeszélgetés közben, más csaj stírölés, facebook lájkok és kommentek végtelen mennyisége minden féle szedett vedett szukák képei alatt...akkor jó esélyed van hogy egy csak szexre használható díszkukiba futottál. Nem kell megsértõdni egyébként ha egy fickó csak szexelni szeretne, de nem szabad olyan butának lenni, hogy egy ilyen pasiba többet képzelsz mint egy szimpla pénisz.

Van konkrét neve ennek a hajstílusnak?

'70-es, '80-as évek rockeresebb divatja; tépett, zilált, laza. Ilyen frizurát szeretnék csináltatni magamnak, de nem tudom, hogy felfogja-e a fodrász, miről beszélek, vagy vigyek-e képet. Kábéra ilyen, ehhez hasonló:

Legjobb válasz: Szerintem erdemes vinned kepet, inkabb mint hogy elrontsak...

Szerintem erdemes vinned kepet, inkabb mint hogy elrontsak...

Aki szavaz jövőre, az hogy fog tenni? Van konkrét pártod, vagy mindegy csak ne a Fidesz nyerjen?

Legjobb válasz: Inkább csak ne az MSZP-EGYÜT legyen. Amúgy Jobbikra szavazók.

Inkább csak ne az MSZP-EGYÜT legyen. Amúgy Jobbikra szavazók.
Amennyiben NEM szavazol, akkor szavazol a Fideszre. Minden ellenzéki pártra leadott szavazat számít.
Semmiképp sem az mszp, együtt meg a hasonló gyomorforgató bohócok. A Jobbikra szavazok.
Jaj, istenem, mennyire szégyellem magamat, istenverte fideszesként... Lássuk csak. Mütyüri, Együtt2014-hez vonzódó LMP és PM. Gyûlöletkeltõ, vezetésképtelen, hiteltelen, mellesleg politikai programot nélkülözõ Jobbik. Levitézlett, Hagyó-árvákból álló MSZP. Emberek körében inkább a kamerába nézõ (Nem vagy egyedül!) médiafinanszírozó Együtt 2014. DK-t már meg sem említem. Mindez pedig úgy, hogy igazából egymásból se kérnek, nem csak Orbánékból... Mennyi esélyük van? Semennyi. És mit csinálnának? Liberalizálnák Magyarországot, csinálj, amit akarsz. Hajrá Görögország, várjál, jövünk! EU-tompornyalogató kormányt akarunk? Megkapjuk. Ha rajtam múlik, nem két, hanem három harmadot kapna a Fidesz. De a kettõ alanyi jogon kéne, hogy dukáljon neki. Hogy bõvíthetné egy olyan kormány az országot szimbolizáló házat, ha elõbb a penészes, szétrohadt szobákat kellene felújítani? 80% államadóssággal mihez kezdenének?
Fidesz. Jobbik. És isten ments a KDNP-tõl, de sajnos olyanok, mint a bogáncs, jól belekapaszkodtak a fidesz bundájába. A balos mókus õrsök szót sem érdemelnek, még azt a minimális hitelüket is elvesztették.
Én 2010-ben pont a népszavazás után lettem 18. Akkor még a jobbikra szavaztam volna. Ma már úgy vagyok vele, hogy egyik párt sem érdekel! Érdekhajhász az összes!
Fidesz vagy Jobbik. Még nem tudom.
Amennyiben a Jobbikra szavazol, akkor a Fideszre voksolsz!
Ez a libsiõrület már komolyan a tetõfokára ág, 2002-2010 görögökhöz hasonló utat jártunk? nem jött egy világválság még jól is kijöttünk belõle a GDP is csak amiatt a hitel miatt emelkedett amit akkor felvettünk, és most mi van egy olyan hitelezõtõl akinek vizzafizetjük kis karamtra és nem szól bele (itt sosem szól bele úgy mint POR, GRE, ROM stb..) azt elûztük, helyette dollárban persze, 8% kamatra minden utolsó kínai milliárdos afrikai diktátor arab sah vehetett ktövény 8%-ra vár 1000 milliárdnyival 5-10 évet beváltja és államcsõd...na mind1 is addigra csak kitanulom magam innen
Ha az LMP nem csatlakozik az E2014-hez, akkor LMP. Ha csatlakozik, akkor szerintem Jobbik, trollkodásból.

Van konkrét típusneve az olyan ébresztőórának, amilyen szerepel a videó elején?

http://www.youtube.com/watch?v=eebfMFzJHNs

Legjobb válasz: Flip Alarm Clock vagy Flip-style Alarm Clock

Flip Alarm Clock vagy Flip-style Alarm Clock
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Van konkrét dolog, amit kerestek a szerelmetekben, vagy ami jön, azt szeretitek meg? Ha igen, mi az?

Kort, nemet írjatok, légyszi. Köszi!

Legjobb válasz: szerintem ami jön abban látjukmeg azt ami megtetszik. nem pedig séma szerint válogatunk. de én azt keresem aki kedves, vicces és jólelkû de lehet külsõre gondoltál ?! :S 19/l

szerintem ami jön abban látjukmeg azt ami megtetszik. nem pedig séma szerint válogatunk. de én azt keresem aki kedves, vicces és jólelkû de lehet külsõre gondoltál ?! :S 19/l
Akaraterõ, tisztelet 27/L
ami jön. az ember van, hogy nem válogathat. 55/F
igen van. tudjon sütni-fõzni, ne legyen dagi, legyen valami melója és szeresse a sportot. kor/nem
Legyen FÉRFI, annak minden velejárójával együtt. 24/N
egyébként kiér a kábel a konyhába vagy wifiztek?
wifizünk.
Nekem az nagyon vonzó egy férfiban, ha aranyos, kedves, meg tud nevettetni és törõdik velem. De az olyanok is bejönnek, akik kifejezetten okosak, de nem lenézõek, már csak azért is, mert nõ létemre és is okos vagyok. 18/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!