Találatok a következő kifejezésre: Van kifejezetten szoló köt (1 db)

Van kifejezetten Ladákra szoló köt. Biztosítást?

Valahol a neten olvastam róla, de már nem találom azt az oldalt.

Legjobb válasz: ez hülyeség, tuti h nincs

ez hülyeség, tuti h nincs


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autóhitel esetén lehet-e két tulajdonosa a gépjárműnek, illetve ha azt szeretnénk, hogy az autó közös tulajdon legyen, közösen kell-e a hitelt felvennünk?

Párommal nem vagyunk papíron élettársak, de az új autó árába egyenlően fizetünk bele, a fennmaradó részre pedig hitelt szeretnénk, amit közösen fizetünk majd. Mivel hivatalosan nincs nyoma, hogy együtt élünk, nem szeretném, ha csak egyikünk nevén lenne az autó...Az üzembentartó én leszek a biztosítási magasabb bónuszaim miatt, de ugyebár a tulajdonjogot tekintve ez mellékes...

4

Ha ilyen autót veszek akkor mi a teendő?

Lejárt külföldi okmányokkal autót néztem,de nem tudom,hogy megvétel után mi lenne a teendő vele.Meg mi mennyibe kerülne.

4

Gazdasági totálkár esetén mivel tudom növelni a káridőponti értéket?

Összetörték az autómat. Gazdasági totálkár lett, bár még csak a kárbejelentés történt meg, de ez biztosan gtk. Az autó piaci értéke min. 400e. Ft. Új hűtő, új gyújtógyertya és gyújtótrafó van benne, de úgy gondolom a biztosító max 350e Ft.-ot fog megítélni. Mivel tudnám még megnövelni az értéket?

5

Édesanyám nevén van az autó mi kell, hogy vezethessem?

Közeljövőben veszek egy autót de, hogy ne legyen olyan drága a biztosítás nem az én nevemen lesz hanem Édesanyámén, milyen papír kell, hogy vezethessem az autót? Üzembentartóit kell írni vagy elég egy kölcsönadási?

5

Feleségem autóján testvérem lenne az üzembentartó, ennek milyen lépései, anyagi vonzatai vannak?

Feleségem nevén van 1 autó,amit odaadunk tesómnak,aki használni fogja,szeretnénk,ha ő lenne az üzembentartó is,hogy ne minket csesztessenek,ha gyorsan hajt,tilosban parkol,stb.Átiratni úgy tudom,nem kell,de akkor milyen papírral menjünk az ocsmányirodába?Új forgalmi gondolom,kelleni fog,a törzskönyv meg marad feleségemnél?

1

Okmányok, rendszám nélküli autót hogy kell eladni?

Van 1 autó,nincsenek papírjai(forgalmi,tk),alvázszám kivágva,stb.Hogyan lehet értékesíteni?Ilyenkor kell adás-vételi?Vagy csak pénz-autó csere és kész?

7

Segédmotorkerékpárra melyik biztosítónál a legkedvezőbb az ár?

Néztem pár helyet, de még az Allianznál is bőven 7ezer felett van.

8

Vétlen voltam egy balesetben, de lejárt a biztosításom. Mi a teendő?

Tegnap egy autós hátulról nekitolt egy másik autónak. Elismerte mindkét felelősséget, de nekem 1 hete járt le a biztosításom, melyet most szerettem volna rendezni. Ilyen esetben is fizet a vétkes biztosítója? Bár hétfőn befizetem a biztosítást, de mivel vétlen voltam gondolom ebből a szempontból mindegy hogy nekem van-e biztosításom. Illetőleg kérhetek-e kártérítést azért mert az autó (ami gazdasági tk.) nélkül nem tudok pénzt keresni?

4

Sürgős! Forgalomból ideiglenesen kivont autó vásárlásakor kell biztosítást kötnöm?

Vettem egy forgalomból ideiglenesen kivont autót, de akárkit kérdezek, mindenki mást mond, van, aki szerint az ideiglenesen kivont autóra nem kell megkötnöm a biztosítást, csak ha újra forgalomba helyezném, más szerint viszont az adásvétellel vagy az átírással a jármű újra forgalomba kerül. Átírás után én is forgalomból kivonva tartanám, mert lejár a műszakija, és most még nem tudom majd megcsináltatni.

5

Meddig minősül kezdő jogsinak a B jogsi?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!