Találatok a következő kifejezésre: Van kifejezetten szoló köt (1 db)

Van kifejezetten Ladákra szoló köt. Biztosítást?

Valahol a neten olvastam róla, de már nem találom azt az oldalt.

Legjobb válasz: ez hülyeség, tuti h nincs

ez hülyeség, tuti h nincs


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autó átírásánál akkor is meg kell fizetni a vagyonszerzési illetéket, ha nem kerül sor adás-vételre?

Az élettársam nevére szeretnénk íratni az én nevemről a kocsit, amit közösen használunk. Ilyen esetben mentesülhetünk az illeték megfizetése alól?

1

Mennyibe kerül a vízum, hol tudom igényelni?

3

Forgalomba visszahelyezés műszaki vizsga nélkül hogyan?

Szeretnék megvásárolni egy autót üzembentartói szerződéssel. Az autón nincs érvényes műszaki vizsga és ki van vonva a forgalomból (természetesen nem véglegesen). A mostani tulajdonosnak volt tartozása, ezért annak idején a végrehajtó lefoglalta(nem lehetett elidegeníteni), de azóta ez a tartozás már rendezve lett. Ráadásul lejárt műszakival is elkapták, ezért az autót KPM vizsgával lehet csak forgalomba helyezni. Az lenne a kérdésem, hogy jelen esetben milyen utat kell ahhoz végig járni, hogy az autó visszakapja a rendszámát, érvényes műszaki vizsgát szerezzen és üzembentartóként bekerüljek a forgalmi engedélybe. Természetesen egy útvonal engedélyre is szükségem lenne majd, hogy eljussak vele műszaki vizsgára. Érdekelne ezeknek a költsége is.

4

Műszaki vizsgán elfogadják a biztosításról az igazolást? (bővebben lent)

Le van járva a biztositás, és most kötök újat (mivel a biztosító megszüntette) és azt az igazolást amit a biztosítónál kapok (tehát nem a csekket) azt elfogadják műszaki vizsgán?

1

Piros rendszámos lassú járművel, aminek a forgalmijában 18000kg vontatás van, húzhatok-e 22000kg-os össztömegű pótkocsit?

Többen állítják,hogy változott a jogszabály,és nem a pótkocsi össztömege számít,hanem a tényleges vontatott súly.Ki mit tud??SOS.

4

Mi kell a műszaki vizsgához?

A kérdésem csak annyi, hogy a műszaki vizsgához kell a rendszámának lennie az autónak? Mert rednszám még nicns, vizsga nélkül meg nem adnak rendszámot azthiszem. KÖszi!

6

Gépjárműadót mikor kell fizetni?

Nem tudok róla semmit, a neten találtam a mértékét. Fogalmam sincs, hogy nekem kellett volna jelentkeznem, hogy fizetni akarom vagy hogy is működik ez?
Júniusban vettem a 10 éves autót.
Ilyenkor mi a helyzet?
átírási költséget fizettem és az akkor kötelező dolgokat.
segítenétek?

4

Olyan motort szeretnék vásárolni aminek elveszett a forgalmija! Törzskönyve megvan! Megtudom én mint vevő oldani az átírást, vagy előbb az eladónak kell csináltatnia új forgalmit? Arra 2 napra míg én nem csináltatok az én nevemre.

1

Mikor mehetek külföldre autóval? Milyen dokumentum kell hozzá?

Erdélybe szeretnénk menni, friss az autó, és a törzskönyv nem fog ideérni. Az probléma?

2

Hogy előzhetem meg egy hiteles, casco-s autó totálkárból vagy lopásból eredő casco által nem fedezett fenn maradó hitel különbözet kifizetését?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!