Találatok a következő kifejezésre: Van kifejezetten szoló (6 db)

kecske
Már volt olyan tápom ami halk, magas sivító hangot adott ki magából de nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: az milyen volt?
Passz, nem két éve cseréltem ki. Valami régi cucc.
A kérdező hozzászólása: Az ártól függhet ez?
Nem feltétlenül, vackot is árulnak annyiért mint jó. Amirõl biztosan tudom, hogy jó táp az chieftec, fsp, enermax, seasonic. lc-power, vargané és tsa, kolink, mode-com, anyámkínja sem feltétlenül rossz, csak nagyobb a halálozási arányuk ill. többnyire túlfesze védelem sincs bennük, így halnak, visznek magukkal mindent.
A kérdező hozzászólása: és olyat lehet h csökkenteni a hangmagasságot ha nagyon zavaró?
Házilag semmiképp, mert kinyírod vele a tápot. Olyan tápot lehet kapni amiben gyárilag akár le is áll a venti ha nincs rá szükség. Hogy ezek melyek nem tudom, keresgélni kell.

Van kifejezetten Ladákra szoló köt. Biztosítást?

Valahol a neten olvastam róla, de már nem találom azt az oldalt.

Legjobb válasz: ez hülyeség, tuti h nincs

ez hülyeség, tuti h nincs


Van olyan játék, ami kifejezetten Nagy-Magyarország visszafoglálásáról szól, magyarok-al? Ha nincs akkor mennyire legális ilyet programozni?

És ha van ilyen játék akkor mi a neve? Mod is jó egy játékhoz, csak legyen nagyon jó :D. Ha nincs, bár csak Programozó leszek, én BIZTOS hogy fogok ilyet csinálni. Szabad egyáltalán ilyen játékot csinálni? Mert ugye vannak játékok pl Red alert, ahol az oroszok az USA ellen hadat üzentek.

Legjobb válasz: Azt programozol amit akarsz. Legfeljebb egyes orszagokban be lesz tiltva. Van olyan jatek, amiben pl. Kennedy elnokot kell pontosan ugy fejbeloni, ahogy a valosagban (emlekszem sokat toltuk a jatekot annak idejen :D).

Azt programozol amit akarsz. Legfeljebb egyes orszagokban be lesz tiltva. Van olyan jatek, amiben pl. Kennedy elnokot kell pontosan ugy fejbeloni, ahogy a valosagban (emlekszem sokat toltuk a jatekot annak idejen :D).
Majd reggel felébredsz és rájössz, hogy a játékprogramozásból a legnehezebb megélni. Persze ha ennyire BIZTOS akkor véletlenül se add fel! Tudtommal nincs ilyen játék, de nem azért, mert tilos megcsinálni, hanem mert azon kívül h egy kis közösség szívügye, azon kívül nem túl nagy sztori...
A Hearts of Iron 2-ben erre van lehetõséged.
Még annyit, hogy nekem ugyan nincs meg, de állítólag elég összetett és nehéz az irányítása, emiatt nem igazán élvezhetõ. De nem akarlak lebeszélni, hátha tetszeni fog. Nem kifejezetten ezen téma köré épül fel a játék, de benne van a lehetõség erre is, ha úgy alakítod a történelmet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az a "kis közösség" nem programozó, de persze nem mondtam hogy ebbõl fogok megélni.
A kérdező hozzászólása: Hearts of Iron 2 hasznosnak, jónak bizonyult, bármilyen nehéz is :D továbbá kijavítom magamat: magyarokkal*
Örülök, hogy segíthettem!
A kérdező hozzászólása: Medieval 2 Total War Utánanéztem, vannak játékok, ahol már a tied az ország, pl. Medieval 2 total war kr. u. 1080-ban kezdõdik, és amennyiben elfoglalják tõled mondjuk Erdélyt, azt vissza lehet foglalni. Van hozzá egy ún. , , Magyar Mod'' ahol az országunk 4 területbõl áll, vagyis ott több a lehetõség :D. Cossacks: Back to war Ez a játék az újkorban játszódik, nem láttam benne magyar küldetést, viszont van pályaszerkesztõ, amivel meg lehetne csinálni olyasmit. Hunyadi Hadai Ez egy hatszögekre osztott terepasztalszerû körökre osztott stratégiai játék, (olyan mint a Battle for Wesnoth, aki ismeri) hát a cím is összefoglalja, Hunyadi hadaival lehet kiûzni a törököt, vagy akár hadjáratot indítani/nyerni ellenük. (ez a Huszár games még adott ki hasonló játékokat.) Persze egyikben sem lehet visszafoglalni az országot, mert a múltban játszódik, és a múltban megvoltak azok a területek, amiket ma visszafoglalnék egy játékban :DD. Esetleg talán a Napoleon: Total War-ba elvileg fel lehet szabadítani az osztrák uralom alól a magyarokat, de ez nem biztos, mert nem próbáltam még soha ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!