Találatok a következő kifejezésre: Van ketto szeretnem ha mind a (3 db)

ezt így nem tudod megcsinálni.
két kártyának nem lehet ugyanaz a száma egyidõben. ezt nem tudod megcsinálni. viszont próbálkozz a hívás átirányítással elõfizetéses mobiloknál mûködik. remélem nem valami pármegcsalálos õrültséghez adok tippet.....
Bármennyire meglepõ, van rá megoldás. Léteznek úgynevezett autóstelefon-szolgáltatások (pl. a T-Mobilenál tudok ilyet), ahol két kártyát kapsz, az egyik kártyát pl. az autód beépített telefonjába teszed, a másikat a mobilodba. Amikor az autód telefonját bekapcsolod, akkor az a kártya fogadja a hívást, amikor azt a telefont kikapcsolod, akkor a másik telefonod. Persze ez sem megoldás arra, hogy EGY IDÕBEN "ikresítsd" a telefonod.
az elõttem szólónak igaza van. egy kis kiegészítéssel. az autóban levõ telefonnak más száma van mint a "rendes" telefonnak, de ezt maga a rendszer oldja meg, hogy ugyanazon a számon tudnak elérni

Azt szeretnem meg kerdezni, hogy mit csinaljak abban az esetben ha 2 csjom van es mind a kettohoz fruznek jo es reosz gondolatok es mind a kettot szeretem?

Ja meg azt szeretnem meg kerdezni hogy mi csinaljak akkor ha rajonek hogy egy pasiba szerelmes mind a ketto azaz belem?

Legjobb válasz: 1.Vegyél egy helyesírási szótárt! 2. Járj iskolába!

1.Vegyél egy helyesírási szótárt! 2. Járj iskolába!
Elsõ lépésként tanulj meg helyesen, rendesen és ékezettekkel írni. Utána pedig növessz gerincet, és válassz a két lány közül, vagy keress egy tényleg neked tetszõt, mert ha ilyen szituációban vagy, nem hiszem hogy bármelyiket is komolyan gondolod. Ha meg rájönnek akkor nem kell csinálnod semmit, majd ÕK csinálnak valamit, és azt nem fogod megköszönni...
A bátyám járt már 4el is.Aztán a szalagavatón találkoztak.Mind. Az arcáról nyalogatta hazafele a torta maradványait xD Amúgy ha nem akarod, hogy egy k* nagy csalódás érjen, válassz a kettõ közül. Aztán a másikkal beszélj õszintén, hogy van valaki másod is, akit hasonlóképpen szeretsz. Így lenne a legegyenesebb(persze akit választottál, nem kell tudjon a másikról....)
Találkozzatok iskola után plusz hétvégén!
Játszatok a League of Legends-szel vagy a Counter Strike-al a közös játék össze hozza az embert.:D Csak vicc volt. Ott a Skype , a telefon, facebook beszéljetek azokon.
Találkozatok hetente töbször is (persze ha a tanulás nem gond). Beszelgesetek telefonon, facebookon. Rendezetek csajos napokat. Sok lehetõség van. De persze új iskola új barátok. Szóval lehet, hogy nem fog sikerülni megtartani a barátságotokat...
Rendezzetek csajos estét mint abba a xar Sex és New York-ban vagy ilyen nyuggeres könyv klubbot :D
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor megpróbálok majd vele többször is találkozni ha lesz rá lehetõségünk és persze õ is akarja és reménykedem, hogy nem szakad meg a barátságunk. A válaszokat pedig köszönöm szépen!
Én is azokat tudom tanácsolni, amiket az elõttem válaszolók. Viszont, és ezt tényleg nem rosszindulattal írom, az ilyen barátságok nagyon nehezen maradnak meg, mert ahogy új iskolába mész szép lassan elfelejted. Elõször folyton találkozgattok, beszélgettek, aztán már csak néha egy-egy facebook vagy skype végül már csak szülinapkor/karácsonykor stb. írtok egymásnak. Most biztos azt gondolod, hogy nektek menni fog, és lehet hogy igazad is lesz. :) De akkor ritka eset leszel. Azért sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igazából én sem hiszem, hogy sikerülhet mert olvastam, hogy csomó embernek megszûnt a kapcsolata iskola után a barátaival, de egy próbát megér az én részemrõl. Remélem az övérõl is. És köszönöm szépen!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!