Találatok a következő kifejezésre: Van ketto szeretnem ha (8 db)

ezt így nem tudod megcsinálni.
két kártyának nem lehet ugyanaz a száma egyidõben. ezt nem tudod megcsinálni. viszont próbálkozz a hívás átirányítással elõfizetéses mobiloknál mûködik. remélem nem valami pármegcsalálos õrültséghez adok tippet.....
Bármennyire meglepõ, van rá megoldás. Léteznek úgynevezett autóstelefon-szolgáltatások (pl. a T-Mobilenál tudok ilyet), ahol két kártyát kapsz, az egyik kártyát pl. az autód beépített telefonjába teszed, a másikat a mobilodba. Amikor az autód telefonját bekapcsolod, akkor az a kártya fogadja a hívást, amikor azt a telefont kikapcsolod, akkor a másik telefonod. Persze ez sem megoldás arra, hogy EGY IDÕBEN "ikresítsd" a telefonod.
az elõttem szólónak igaza van. egy kis kiegészítéssel. az autóban levõ telefonnak más száma van mint a "rendes" telefonnak, de ezt maga a rendszer oldja meg, hogy ugyanazon a számon tudnak elérni
Most vagy én vagyok hülye, vagy te nem tudsz fogalmazni, de nem vágom mi van.
Találkozzatok iskola után plusz hétvégén!
Játszatok a League of Legends-szel vagy a Counter Strike-al a közös játék össze hozza az embert.:D Csak vicc volt. Ott a Skype , a telefon, facebook beszéljetek azokon.
Találkozatok hetente töbször is (persze ha a tanulás nem gond). Beszelgesetek telefonon, facebookon. Rendezetek csajos napokat. Sok lehetõség van. De persze új iskola új barátok. Szóval lehet, hogy nem fog sikerülni megtartani a barátságotokat...
Rendezzetek csajos estét mint abba a xar Sex és New York-ban vagy ilyen nyuggeres könyv klubbot :D
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor megpróbálok majd vele többször is találkozni ha lesz rá lehetõségünk és persze õ is akarja és reménykedem, hogy nem szakad meg a barátságunk. A válaszokat pedig köszönöm szépen!
Én is azokat tudom tanácsolni, amiket az elõttem válaszolók. Viszont, és ezt tényleg nem rosszindulattal írom, az ilyen barátságok nagyon nehezen maradnak meg, mert ahogy új iskolába mész szép lassan elfelejted. Elõször folyton találkozgattok, beszélgettek, aztán már csak néha egy-egy facebook vagy skype végül már csak szülinapkor/karácsonykor stb. írtok egymásnak. Most biztos azt gondolod, hogy nektek menni fog, és lehet hogy igazad is lesz. :) De akkor ritka eset leszel. Azért sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igazából én sem hiszem, hogy sikerülhet mert olvastam, hogy csomó embernek megszûnt a kapcsolata iskola után a barátaival, de egy próbát megér az én részemrõl. Remélem az övérõl is. És köszönöm szépen!:)


Nem fogja keverni.De milyen idõs?
dehogy. épp a késõbbiekben nem fogja keverni. eleinte lehet, h készít egy -két vegyes mondatot, de idõvel teljese szét tudja majd választani a két nyelvet és csak a javára válik, h mindkettõt beszéli
Arra figyelj, hogy te beszélj hozzá így, és ne más, mert unokaöcsém 4 éves, és nem beszél még. Szülei magyarul beszéltek hozzá, a dédimamája pedig horvátul, és nem tudta a gyerek, hogy hogy szólaljon meg. Pszichológushoz járnak, õ ebbõl írta a szakdolgozatát, õ mondta ezeket.
nem. a gyerekekre csak úgy ragad a nyelv. mennyi idõs?
Ragaszkodj a saját nyelvedhez, az apa is a sajátjához, eleinte lehet, hogy picit keveri, de nem kell aggódni, hamar letisztul neki.
Férjed szeretné, ha magyarul is tudna? Te is horvátul beszélsz vele? A világon rengetegen kétnyelvûek, csak Mo-n ilyen mumus a korai nyelvtanulás/kétnyelvûség, késõbb meg meglehet nézni a magyarok nyelvtudását...Minden esetre nálunk is beszél magyarul és horvátul is a kicsi, egyenlõre keveri is, de késõbb nem fogja, vagy amennyit keverni fog, annyi angol szót a magyar tizenévesek is belekevernek a beszédükbe.
ismerõsömet mindkét nyelvre tanították, és jelenleg nagyon pösze, és sokáig keverte is mindkét nyelvet, és jelenleg 19 éves..
A pöszeség nem a horvát nyelv miatt alakul ki, hanem az jobbára beszélõszervi zavar.
7: Ehhez képest rengetegen vannak, akik mind a két nyelven beszélnek, gyerekkoruk óta kettõ vagy három nyelv veszi õket körül. A pöszeségnek nem a gyerekkori nyelvtanulás az oka, nagyon sok pösze ember van, aki egynyelvû környezetben él... http://logopedia.hupont.hu/4/a-poszesegrol "A pöszeség kialakulásának okai nagyon sokfélék lehetnek. Ide tartoznak a fogsor és a nyelv rendellenességei, a halláscsökkenés, az észlelés zavarai, a beszédben használatos izmok gyengesége. Ez gyakran alakul ki olyan csecsemõknél, akiket az édesanya nem szoptatott, hisz ebben az esetben nem jöhetett létre a szükséges izomfejlõdés."

Ha valaki recepciósként szeretne dolgozni, és a munkakörébe benne van, hogy havi 16 nap melo, heti 4 nap, 48 óra ebből kettő éjszakás, kettő nappali, akkor mi az a fizetés, amit ilyenkor úgymond megéri elfogadni?

és mi az amiért semmiképp sem érné meg? Angol nyelvtudás kell.

Legjobb válasz: Minimálbér. Ezért már érdemes. Olyan, amiért semmiképp nem éri meg, olyan nincs, örülj, ha lesz munkád. Kivéve, ha van már ajánlatod egy másik helyrõl, akkor értelemszerûen az az összeg, ami kevesebb, mint amit a másik helyen ajánlanának.

Minimálbér. Ezért már érdemes. Olyan, amiért semmiképp nem éri meg, olyan nincs, örülj, ha lesz munkád. Kivéve, ha van már ajánlatod egy másik helyrõl, akkor értelemszerûen az az összeg, ami kevesebb, mint amit a másik helyen ajánlanának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, bár úgy gondolom, hogy kicsit több jár annak aki az éjszakát is bevállalja, de ez csak az én véleményem. Persze nem 150re gondoltam itt, de kb olyan 100nettora..de ki tudja

Azt szeretnem meg kerdezni, hogy mit csinaljak abban az esetben ha 2 csjom van es mind a kettohoz fruznek jo es reosz gondolatok es mind a kettot szeretem?

Ja meg azt szeretnem meg kerdezni hogy mi csinaljak akkor ha rajonek hogy egy pasiba szerelmes mind a ketto azaz belem?

Legjobb válasz: 1.Vegyél egy helyesírási szótárt! 2. Járj iskolába!

1.Vegyél egy helyesírási szótárt! 2. Járj iskolába!
Elsõ lépésként tanulj meg helyesen, rendesen és ékezettekkel írni. Utána pedig növessz gerincet, és válassz a két lány közül, vagy keress egy tényleg neked tetszõt, mert ha ilyen szituációban vagy, nem hiszem hogy bármelyiket is komolyan gondolod. Ha meg rájönnek akkor nem kell csinálnod semmit, majd ÕK csinálnak valamit, és azt nem fogod megköszönni...
A bátyám járt már 4el is.Aztán a szalagavatón találkoztak.Mind. Az arcáról nyalogatta hazafele a torta maradványait xD Amúgy ha nem akarod, hogy egy k* nagy csalódás érjen, válassz a kettõ közül. Aztán a másikkal beszélj õszintén, hogy van valaki másod is, akit hasonlóképpen szeretsz. Így lenne a legegyenesebb(persze akit választottál, nem kell tudjon a másikról....)

Van egy fiú, aki szeretne velem találkozni, nekem is tetszik. Szombaton lenne nálunk sátorozás, de ő már szerdán szeretne látni és nem tudom eldönteni, hogy először ketten legyünk, vagy úgy jobb, ha többen?

ilyenkor mindig félek,hogy beáll a kínos csend,azt pedig utálom..:S segítsetek..szerintetek hogy lenne jobb??és ha ketten legyünk akkor ha csend lesz mit csináljak?:/

Legjobb válasz: szexejjetek!!!!!

szexejjetek!!!!!
Legyetek ketten, ha meg csend lesz, akkor csend lesz. Max lesmárolod...
Ketten úgy jobban megtudjátok ismerni egymást.
A kérdező hozzászólása: de ha csend lesz, mirõl kezdjek el beszélni vagy hogy viselkedjek??félek, hogy ez elront mindent :(
Ne görcsölj ezen, csak szimplán érezzétek jól magatokat, ne az járjon feszt a fejedben hogy úristen mikor jön a kínos csönd...ha egy hullámhosszon vagytok ez úgysem fog elõfordulni...a pasi úgyis beszélni fog, vagyis ez a megszokott:D tényleg ne görcsölj ezen, nyugi és csak add át magad minden együtt töltött pillanatnak;):)
Ismerek olyan embert aki rokkantnyugdíjas, és mellette fogytámot is kap. (Valószínûleg rokkantjáradék mellé is jár.)
A kérdező hozzászólása: Nemrég megszigorították, azt hallottam, ezért kérdezem, hogy párhuzamosan jár-e a két juttatás?
Passz, ismerõsöm rokkatnyugdíjas, és nem mondta, hogy nem kapná a fogytámot. (közeli ismerõs, elmondaná nekem ezt) Rokkantjáradék az emelt csp-ot nem zárja ki, a fogytámot sem hinném, szerintem kérdezd meg a (területileg illetékes) államkincstárat, ahonnan utalják a fogytámot.
Persze a rokkantsági 18 felett szokott járni, hány éves a gyereked?
A kérdező hozzászólása: 25 éves
Akkor már felnõttkorú, akkor kaphat rokkantnyugdíjat vagy esetleg járadékot, de ennek a folyósítási szabályait nem ismerem, azt kérdezd meg szakembertõl. Csak az alapkérdésre tudom a választ, amit már megadtam, hogy a kétféle ellátás (rokkantsági+fogytám) nem zárja ki egymást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!