Találatok a következő kifejezésre: Van kb cm-es péniszre óvszer (3 db)

Van kb 13-14 cm-es péniszre óvszer?

Legjobb válasz: Miért ne volna?...

Miért ne volna?...
Sztem lehet gyógyszertárban kapni.Sok fajta van, de a jobb minõségût érdemes választani.pl:Durex, Masculan
Most ugye nem azért tetted fel a kérdést, mert "alulbecsülöd magad"? A 13-14 cm az átlag. Az óvszergyártók az óvszereket általában 15-16 cm körüli értékre "állítják be". A 14 cm-es szerszámon sem lesz gond vele. (De már a 15-16 cm is nagy az átlagot számítva.) Persze a férfiak szeretnek méricskélni a herezacskó aljától. Úgy van a "21/7-es" farokméret is :) (Kivétel erõsíti a szabályt.)
Szinte csak erre a méretre van, tapasztalat, az enyém is ekkora, a normál teljesen jól bevált, de itt az átmérõ számít tulajdonképpen, a gumi meg olyan kicsi gyûrûvel van ellátva hogy olyan farok talán nem is létezik! Figyelj rá hogy felrakáskor ne maradjon alatta levegõ és ne gyûrõdjön össze mert az laposan elbassza a dolgokat, ha jól csinálod viszont észre se veszed!
az óvszer szempontjából nem a hossz, hanem a vastagság érdekes. Mivel úgy kell használni, hogy rágöngyölöd, így legfejebb nem göngyölöd le teljesen... :) Ami baj lehet, ha vékony. Az óvszer ugyan rugalmas és nagyon nagy mértékben képes tágulni, de elvileg lehetséges, hogy neked nincs olyan vastag, mint a gumi alapállapota. de ez kevéssé valószínû.
mint mondtam olyan farok nincs amin nem feszülne meg a gumi, 2 ujjadra már rá tudnád húzni. De ha még mindig kétely gyötri a kérdezõt, adja meg az átmérõt is és ajánlok egy jó márkát!
A kérdező hozzászólása: És ha kiskoru vagyok, akkor is adnak??
erre is fogsz találni, de ekkor érdemes a legkisebbet venni a racko, masculan, vagy trojan márkákból. Bár valszeg ez még nõni fog!
A kérdező hozzászólása: 2, 5 cm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!
A kérdező hozzászólása: Valaki tudna mondani egy márkát is? Elõre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: És hol?Mert én hipermárketekben nem szeretek óveszert venni, eléggé ciki nekem. Remélem mindenki megérti! Gyógyszertárakban lehet kapni?
Japán típust vegyél :-) Az átlagemberek panaszkodni szoktak rá... mit gondolsz, miért? Adnak kiskorúnak is... legfeljebb mosolyognak.

A péniszem alap állapotban kb 5-6 cm! Amikor felizgult állapotban van akkor 15 - 16 cm! Ez miért van? A másik hogy ha ovszert teszek fel, melegem lesz és akkor azonnal öszemegy alap állapotba!

Mit lenne érdemes csinálni? Kihez kellene forulnom?

Legjobb válasz: Nem tom' nõ vagyok. Egy de jót nevettem amiko elképzeltem! :D

Nem tom' nõ vagyok. Egy de jót nevettem amiko elképzeltem! :D
imádkozz, és (talán) Isten megsegít!
A kérdező hozzászólása: Csak a rendes válaszokat szeretném.
Azért van drága barátom, mert vérrel telítõdnek a péniszedben elhelyezkedõ barlangocskák és merevedésed lesz. Ez úgy általában minden férfira jellemzõ. A másik.. nem bírod az óvszert, feszül vagy, egy dolgot tehetsz: nyugodjál le!
Komolyan azt nem tudod feldolgozni, hogy 3x-osára nõ a farkad? :) Fura. Ne aggódj tudod 2 féle pénsz van, az egyik amelyik alapból kicsi és mikor felál akár sokszorosára nõ és van a másik ami alapból nagy viszont csak picit lesz nagyobb ha "feláll". Az óvszer nem szorít? Vastagságot nem írtál, ha ilyen óriás vastag dákóval rendelkezel próbálj nagyobb átmérõjû óvszert. Az pedig fura, hogy "melege lesz" mert nem a melegtõl, hanem a hidegtõl szokott összemenni. Hihetetlen kicsire is akár, amikor úsztam volt, hogy én magam is megijedtem miután kijöttem a vízbõl és elmentem pisálni. :D:D
erre hogy lehet értelmes választ adni. de komolyan kérdem. aki ilyen kérdést feltesz fiú létére, sík hülye lehet
Ez miért van? mert, csak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Persze aki értelmesen válaszolt.Ez szerintem nem óriás méret.

Múltkor a barátnőmmel lefeküdtünk, Õ volt felül és amikor végeztünk akkor az óvszer kicsit feljebb csúszott, vagyis a péniszem végétől kb 6-7 cm-re volt az óvszer vége. Van esély arra, hogy valamennyi kiszivárgott azon a 6-7 centin?

Vagy feszül annyira, hogy nem tud leszivárogni annyit? Spermicides óvszer volt. Az zavar, hogy az a része ami a péniszemnek amin nem volt óvszer az nedves volt... Az lehet csak szimplán a barátn?mt?l? mert elég nedves volt...

Legjobb válasz: áááá nemhiszem

áááá nemhiszem
Nem hiszem, hogy kiszivárgott volna, a péniszed meg szerintem a barátnõdtõl volt nedves csak. De legközelebb ha bizonytalan vagy ebben, akkor érintsd meg, majd szagold meg az ujjadat. Ha az ondótól nedves, akkor azt tagadhatatlanul meg fogod érezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!