Találatok a következő kifejezésre: Van kb cm-es péniszre (10 db)

Átlagos ha 15 évesen 7-10 cm-es péniszem van merevedéskor és a közepétől kb. lefele görbül?

Ha nem, mit lehetne vele tenni?

Legjobb válasz: Hát elég kicsi a kukid,ha tényleg 10 cm állva,akkor ez nem pénisz ez még csak kuki.Milyen magas vagy?De fel fele kellene állni,nem lefele,szóval valami itt nem stimmel.

Hát elég kicsi a kukid, ha tényleg 10 cm állva, akkor ez nem pénisz ez még csak kuki.Milyen magas vagy?De fel fele kellene állni, nem lefele, szóval valami itt nem stimmel.
Hát akkor alapból kicsi kukid van, van ilyen el kell fogadnod ezt, nem mindenkinek van nagy, de a kicsi is tud játékos lenni, és mint 27 éves csaj komolyan mondom, ha valaki szeret, nem egy testrészedért fog szeretni, hanem úgy egészben, amilyen vagy, szóval nem fog számítani neki, legalább is nekem nem számítana.
18 éves korig egyébként nõhet, az utolsó író vagyok és az apukádé nem tudom az õvés is kicsi?Ha igen akkor ez genetika, ha nem akkor valószínû a tiéd is még nõni fog.De ezen ne lelkiz, mert nem ez fog egy normális lánynál számítani, hanem te magad, az egész lényed.
A kérdező hozzászólása: hát, az övé nemtudom mekkora :) )
180/86 15 évesen az azt jelenti, hogy kb. 20 kilóval vagy nehezebb, mint az átlag. Ezzel kell foglalkoznod elõször, azután ha lefogytál, rátérhetünk a farokmérettel kapcsolatos kérdésekre. De valószínüleg az akkor már nem lesz fontos neked.
Nem vagy kövér abszólult, de az apukádnak nem centire gondoltam hogy mekkora, hanem azért a legtöbb fiú szokta néha látni az apját és onnan tudhatja hogy kicsi van neki is, mert ha igen akkor ez genetika és nem fog nõni, de ha nagyobb mint a tiéd, akkor valószínûleg fog még nõni.Vagy még sose láttad gatya nélkül apukádat?
Egy 180 cm-es fiú hogy lenne 86 kg-mal kövér már, mi ez a baromság hogy fogyon 20 kg-ot, az 66 kg ot jelentene, én csaj vagyok 168 cm és 61 kg és vékony testalkatú, na hogy nézne már ki 66 kg-osan egy srác, nem kell mindenkinek véznának, meg pálcika embernek lennie. Nem vagy kövér, és fejlõdhetsz még 3-4 évig, de általában ilyen korban szokott nõni a pénisz.
A kérdező hozzászólása: 66kilóval összeesnék az utcán...
66 kiló nem kevés egy 15 évesnek hol éltek ti? eleve minek több 75 nél egy 180 centis ember..
Látom, a válaszom lényegi részét nem vettétek sem Ti, válaszolók, sem Te, kedves kérdezõ. Tehát: láttam már néhány 15 éves srácot élõben. Volt köztük 55 és 105 kilós is. Alkati kérdés, kinek mennyi az ideális testsúlya, de szerintem 15 évesen 66 kiló az átlagos. Lehet hogy valakinek 75, ez mondom még egyszer, alkati kérdés. Van olyan barátom is, aki 16 éves és 84 kiló, de õ bírkózó, nagyon tömör alkat. Szerintem joggal feltételezem, hogy a kérdezõn van 20 kiló túlsúly, de ha csak 10 van, akkor is befolyásolja az önértékelést, ráadásul egy ugyanakkora farok is sokkal kisebbnek látszik egy kövérebb emberen mint egy átlagoson. A farokméreten nem lehet változtatni, a testsúlyon viszont igen.
Baszus hagyjad már az hogy hány kg, a vaterom is ekkora súlyra és magasságra is és érdekes vékonytestalkatú, sõt a barátom is ilyen kaliberû, de nem is ez volt a kérdezõt zavaró tényezõ.Nem kövér és ne fogyjon sehova, nem kell auswitzinek lennie, örülök, hogy nem gizda. De igen nem mindegy milyen genteikát örököltél nemiszerv szempontjából, mert ha sajnos kicsit akkor nincs mit tenni.De nekem sem ez a fõ szempont egy pasinál, szóval muszály lesz megbékélned és biztos találsz majd egy helyes lányt, akinek te vagy a tökéletes, de még van pár éved a fejlõdésre.
A kérdező hozzászólása: 85-86
Akkor már csak arra adj választ, hogy a 180 cemtidhez hágy kiló vagy?
A kérdező hozzászólása: ha nem merev, akkor elég kicsi...4-5 cm, nem nem volt semmi féle mûtétem.
Átlagos... Én 30 vok aztán ha nagyon erölködök se lesz hosszabb 15 centinél, ráadásul már annak is örülök ha áll :D:D:D
Van valami afrikai rovarféle, amivel ha megcsipeted, elvileg akkora lesz mint a négereknek...
Már megint egy méricskélõ... Újabb strigula a jegyzetfüzetembe :) Átlagosnak nem mondanám, de még mindig nem a méret a lényeg, ahogy két napja, egy hete, 10 éve sem az volt. Nyugodjatok már le, fiúk! Attól, hogy valakinek nincs akkora farka, mint egy pornószínésznek, igenis lehet jó az ágyban, tapasztalatból mondom :) El se tudnám képzelni mással, mint a barátommal, pedig neki se óriáskígyó sziszeg a lába között. 15 évesen meg még pláne kár ezen stresszelni, várj még egy-két évet a szexszel, amíg érettebb leszel hozzá!
Ha kisebb növésû vagy, akkor annyi hogy késõbb érsz, egyébként a pénisz az 18 éves korig szokott fejlõdni és 16-17 évesen szoktak még nyúlni magasságra és péniszre is a fiúk, szóval nincs okod aggódni, a másik meg hogy nem mindenkinek lesz nagy és ezen nem lehet változtatni, de van olyan kuki ami alapból kicsi ha áll akkor meg jó nagy, az átlag az 13-18cm szokott lenni, szóval még tök fiatal vagy és bõven ráér még nõni a kukid is. De tényleg mekkora vagy, mekkora az apád?
7-10 cm? 3cm ide-vagy oda nem mindegy ám! Akkor mennyi is? Ha gazdag vagy akkor jó ez is. :D
nekem 15-16 évesen 14cm volt most 22 és 17cm és 165cm a testmagasságom. 13-17 között mondanám átlagosnak.
A kérdező hozzászólása: 180 cm magas vagyok...
Hát akkor a mgasságodhoz elég kicsi ez a méret, ez tuti hogy állva ekkora, akkor mekkora nem állva?nem sértésbõl kérdezem, de kiskorodba nem volt here v. más nemiszervvel kapcsolatos mûtéted?
Én nemtudom mi lehet a baj, nem elkeseríteni akarlak én 194cm vok, 15 éves és 19 cm. És nekem is lefele görbül, de nemtudom miért :S
Ilyen hülyeséget beírni, hogy kövér, szerintem még mindig úgyanaz az 1 személy írógat, magából indult ki.Elfújna az szél 66 kg-osan, ekkora a 14 éves unokatesóm ja igaz még csak 174 cm, de vézna, a vastag, és erõs csontja adja fõleg ki a súlyát.Szóval van aki 66 kg-osan táposcsibe kiénzetû, annyira sovány, más csak sovány 180 cm esetén, de nem hiszem hogy ennyire véznának kellene lenni, normál esetben egy 16 éves gyereknek igazából már fiatal férfira hasonlító kinézetûnek és fejlettségûnek, magasságúnak kellene lennie, nem általános iskolás kisfiúnak.

Lányok, az befolyásol titeket a párkapcsolatban, ha egy fiúnak (17) kb.15 cm- es pénisze van?

Ez mennyire számít nektek, hogy egy fiúnak mekkora a pénisze?

Legjobb válasz: Ha eléri a kb 13 centit, akkor már teljesen jó, sõt egy olyan 17-18 centinél ne is legyen nagyobb.

Ha eléri a kb 13 centit, akkor már teljesen jó, sõt egy olyan 17-18 centinél ne is legyen nagyobb.
szívesen
kicsi és játékos kell a nõknek. a nagyf*sz ideál idejétmúlt, és rengeteg csajnak fáj...
Nem fogják centivel méregetni... Maga a nõi nemi szerv nem több 7-8 centinél.. A keresztmetszet a lényeg nem pedig az, hogy milyen hosszú. Az max optikai tuning. Ez a dolog, hogy elég hosszú -e.. szinte csak a fiúk elméjében játszódik le. Meg kell tanulni azt, hogy ezt adta a gép és kész punk tum. A lány akivel meg ágyba fogsz bújni nem azt fogja nézni, hogy mekkora pénisz hatol belé. Ha pénzt kap érte akkor azért, ha részeg akkor azért, ha pedig szeret akkor meg amazért!
nem a hossz a lényeg, mikor értitek már meg? ha hosszú az kellemetlen inkább, mintsem hogy jó. 15 cm az átlag, nincs vele semmi gond. amúgy sem érdekel egy értelmes nõt sem ilyesmi. ha 8 centis farka lenne a barátomnak akkor is vele lennék. sõt ha nem lenne neki akkor is. nem ez a lényeg.
A barátnõmet érdekli, és csak az a fiú mondja, hogy nem érdekli a lányokat, hogy mekkora, akinek nagyon kicsi van, és szégyelli, és így akarja elhitetni, hogy pont jó, stb. A 15 már bõven elég lehet azért, bár az enyém kicsit nagyobb, nem sokkal.
Attól függ milyen vastag. Ha 3 cm, akkor lehet 30 cm-es is, mehet cserkészkolbásznak, ha meg 5 cm vastag, akkor lehet 13 hosszú és mégis jó lesz. NEM A HOSSZ A LÉNYEG!
"A barátnõmet érdekli, és csak az a fiú mondja, hogy nem érdekli a lányokat, hogy mekkora, akinek nagyon kicsi van, és szégyelli, és így akarja elhitetni, hogy pont jó, stb." Vagy ha túl nagy, de még sincs önbizalom... Vagy ha teljesen átlagos méretû, de boldog kapcsolatban él vagy élt... Vagy ha tényleg nem érdekli az egész. Vagy ha senki sem mondta neki, hogy ciki, ha valakinek túl pici... Vagy ha.. vagy ha .. vagy ha...

Átlagos ha 15 évesen 13 cm-es péniszem van merevedéskor és a közepétől kb. lefele görbül?

Legjobb válasz: Ne haragudj, úgy olvastam, hogy "átlagosan". Persze, teljesen normális, nyugi.

Ne haragudj, úgy olvastam, hogy "átlagosan". Persze, teljesen normális, nyugi.
Bizonyára olvastál már közhelynek számító hozzászólásokat ebben a témában, miszerint a méret nem számít annyira, amennyire hajlamosak a férfiak foglalkozni vele. Amúgy a 13 cm. átlagos!
Ejnye! Ha már szegénynek rosszat kívánsz, legalább helyesen írd le, hogy a "göbe" ne legyen tovább is görbe a kalapálás után. Szedte-vette-teremtette!
A kérdező hozzászólása: 13 cm merevedéskor
az
Biológusként azt kell, h mondjam, h igen és örülhetsz neki, hogy ekkora (európaiaknál 8-12 cm az átlagos). Még lehet egyébként nagyobb is, mivel kb. 21-23 éves korodig nem végleges ez sem: 18 éves kor után sokaknál megindul egy második növekedés. Egy átlagos nõi hüvely az anatómia tankönyvem szerint 10-15 cm hosszú lehet, ami "nyúlhat" közösülés során, de egyben azt is jelenti, hogy egy 13 cmes pénisszel a nõk többségét (szinte mindenkit) tökéletesen alkalmas vagy kielégíteni.
ugye most vicceltek???? vagy én vagyok átlagon felüli, vagy ti vagytok alatta.... 12 évesen 15 cm
Hát ha göbe, javaslom tedd egy kovácsüllõre és egyenesítsd ki egy 5kg-os kalapáccsal....:-)
görbülés*
szerintem a kérdés lényege a lefelé gördülés volt :D
Ez teljesen normális valakinek oldalra valakinek lefele :D
És, mi a kérdés? Vagy csak dicsekedni szeretnél?
Igen!
A neten mindenhol nagyobb hosszúságot írnak európai átlagnak. Van ahol azt írják, hogy 13-16 cm, illetve van, ahol 12-18-ig. Szóval a 13 cm hosszúság éppen hogy csak benne van az átlagos tartományban. Nekem is pont ekkora volt már 14 évesen is és sajnos nem is lett hosszabb, most már 21 vagyok. Pedig sokaknak még utána is nõ. Nekem is egyébként lefelé görbül és nem nagyon jön be a csajoknak, ezért a neten található gyakorlatokat elkezdtem csinálni, hátha sikerül valamennyit egyenesíteni rajta. Sok bunkó hozzászólás is érkezik ilyen témában, nyilván olyanoktól, akiknek nincs semmi problémájuk a szerszámukkal. Õk el sem tudják képzelni azt, hogy ez mennyire befolyásolhatja az ember életét negatívan. Lenne csak nekik görbe pár hétre, biztosan sírva fakadnának. Nekünk meg sajnos egy életen át ez lesz.

Van kb 13-14 cm-es péniszre óvszer?

Legjobb válasz: Miért ne volna?...

Miért ne volna?...
Sztem lehet gyógyszertárban kapni.Sok fajta van, de a jobb minõségût érdemes választani.pl:Durex, Masculan
Most ugye nem azért tetted fel a kérdést, mert "alulbecsülöd magad"? A 13-14 cm az átlag. Az óvszergyártók az óvszereket általában 15-16 cm körüli értékre "állítják be". A 14 cm-es szerszámon sem lesz gond vele. (De már a 15-16 cm is nagy az átlagot számítva.) Persze a férfiak szeretnek méricskélni a herezacskó aljától. Úgy van a "21/7-es" farokméret is :) (Kivétel erõsíti a szabályt.)
Szinte csak erre a méretre van, tapasztalat, az enyém is ekkora, a normál teljesen jól bevált, de itt az átmérõ számít tulajdonképpen, a gumi meg olyan kicsi gyûrûvel van ellátva hogy olyan farok talán nem is létezik! Figyelj rá hogy felrakáskor ne maradjon alatta levegõ és ne gyûrõdjön össze mert az laposan elbassza a dolgokat, ha jól csinálod viszont észre se veszed!
az óvszer szempontjából nem a hossz, hanem a vastagság érdekes. Mivel úgy kell használni, hogy rágöngyölöd, így legfejebb nem göngyölöd le teljesen... :) Ami baj lehet, ha vékony. Az óvszer ugyan rugalmas és nagyon nagy mértékben képes tágulni, de elvileg lehetséges, hogy neked nincs olyan vastag, mint a gumi alapállapota. de ez kevéssé valószínû.
mint mondtam olyan farok nincs amin nem feszülne meg a gumi, 2 ujjadra már rá tudnád húzni. De ha még mindig kétely gyötri a kérdezõt, adja meg az átmérõt is és ajánlok egy jó márkát!
A kérdező hozzászólása: És ha kiskoru vagyok, akkor is adnak??
erre is fogsz találni, de ekkor érdemes a legkisebbet venni a racko, masculan, vagy trojan márkákból. Bár valszeg ez még nõni fog!
A kérdező hozzászólása: 2, 5 cm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!
A kérdező hozzászólása: Valaki tudna mondani egy márkát is? Elõre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: És hol?Mert én hipermárketekben nem szeretek óveszert venni, eléggé ciki nekem. Remélem mindenki megérti! Gyógyszertárakban lehet kapni?
Japán típust vegyél :-) Az átlagemberek panaszkodni szoktak rá... mit gondolsz, miért? Adnak kiskorúnak is... legfeljebb mosolyognak.

Az baj hogyha 14 éves korban már van ondóm de a péniszem csak 10-12 cm izgalmi állapotban? Fog még nőni és kb. mekkorára?

Legjobb válasz: Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián

Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: http://www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián
Még fog nõni a péniszed és egyáltalán nem baj, hogy már van ondód, másnak is van már ilyen korban.
a barátom haverja 4.es korában azaz 10 évesen maszturbált lõször és neki is volt, . teljesen normális 14 évesen :) ja és még fog nõni a péniszed, de a ami most van az is elég szóval ne aggódj
Ti pasik mennyit aggódtok a péniszetek méretei miatt. Pedig ha felkészülnétek nõi anatómiából akkor az is kiderülne hogy a nõi hüvely rendkívül alkalmazkodó, hiszen annyira ki tud tágulni egy 4 kg-os kisbaba is könnyedén áthalad rajta, majd mintha mi sem történt volna össze is húzódik. Egyébként a túl nagy péniszt nem szeretik a nõk mert a normális hüvely hossza 13-16 cm és a végén ott van az érzékeny méhszáj is. És mint nõ és mint kétgyermekes anyuka azt is elárulom hogy a méretnél sokkal fontosabb az odafigyelés, a kényeztetés, a türelem, és az odaadás valamint a játék és bármilyen méretû is legyen az a pénisz.
A kérdező hozzászólása: kösz a fontos infót kis nyugit biztosít
Én is nõ vagyok, a férjemnek nem túl hosszú, cstlakozom az elõttem szólóhoz, ha hosszabb lenne nem lenne jó mert ott a méhszáj, nem tud úgysem tovább menni. Ne felejtsd el, nem számít a hossza!
jajaja ti nõk a pasik méretével nagyon engedékenyek vagytok, és persze, hogy nem a méret a lényeg, egészen addig, amíg nem a cicitekrõl, vagy a feneketekrõl van szó.....
Igen.
hülye
Te érzed õt? Naugye. Akkor õ is téged.
A hüvely rugalmas, összeszûkül aktus után. Szóval õ elvileg érez téged ugyanúgy, mint bárki mást korábban. Itt inkább az lehet a kérdés, hogy neked kielégítõ-e egy jól megtermett 18-20 centis után egy átlag alatti példány.
Kedves kérdezõ! Mekkora az a sokkal kisebb? Mellesleg ugye nem gondolod azt a téves hülyeséget, amit én gondoltam sokáig, hogy minden csajnak a következõ barátjának legalább akkora pénisze kell, hogy legyen, mint az elõzõnek, mert különben nagon ciki a fiúnak? Jah, én egy 14 cm-es péniszû 24/f vagyok. :D
Jah, újra 24/f vagyok, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy neked milyen érzés az elõzõ után a jelenlegi pároddal a szex?

A péniszem alap állapotban kb 5-6 cm! Amikor felizgult állapotban van akkor 15 - 16 cm! Ez miért van? A másik hogy ha ovszert teszek fel, melegem lesz és akkor azonnal öszemegy alap állapotba!

Mit lenne érdemes csinálni? Kihez kellene forulnom?

Legjobb válasz: Nem tom' nõ vagyok. Egy de jót nevettem amiko elképzeltem! :D

Nem tom' nõ vagyok. Egy de jót nevettem amiko elképzeltem! :D
imádkozz, és (talán) Isten megsegít!
A kérdező hozzászólása: Csak a rendes válaszokat szeretném.
Azért van drága barátom, mert vérrel telítõdnek a péniszedben elhelyezkedõ barlangocskák és merevedésed lesz. Ez úgy általában minden férfira jellemzõ. A másik.. nem bírod az óvszert, feszül vagy, egy dolgot tehetsz: nyugodjál le!
Komolyan azt nem tudod feldolgozni, hogy 3x-osára nõ a farkad? :) Fura. Ne aggódj tudod 2 féle pénsz van, az egyik amelyik alapból kicsi és mikor felál akár sokszorosára nõ és van a másik ami alapból nagy viszont csak picit lesz nagyobb ha "feláll". Az óvszer nem szorít? Vastagságot nem írtál, ha ilyen óriás vastag dákóval rendelkezel próbálj nagyobb átmérõjû óvszert. Az pedig fura, hogy "melege lesz" mert nem a melegtõl, hanem a hidegtõl szokott összemenni. Hihetetlen kicsire is akár, amikor úsztam volt, hogy én magam is megijedtem miután kijöttem a vízbõl és elmentem pisálni. :D:D
erre hogy lehet értelmes választ adni. de komolyan kérdem. aki ilyen kérdést feltesz fiú létére, sík hülye lehet
Ez miért van? mert, csak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Persze aki értelmesen válaszolt.Ez szerintem nem óriás méret.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok
Túlsúlyos vagy? Nagy a hasad alján lévõ zsírréteg?
15:2=7.5! Olvass utána: Hús vagy vér pénisz.
Ez a normális. Ernyedt állapotban kicsi, egyébként pedig nagyra nõ.
normális vérpénisz, és nem húspénisz
Normális, csak arra vigyázz, hogy ehhez elég sok vér kell, és esetleg kevés jut közben az agyadba!
A kérdező hozzászólása: 65 kg vagyok, kicsiket koverebb, kicsit zsirosabb
Nekem is ilyen. Elõször eléggé frusztrált, de rájöttem, hogy igazából rohadt jó. Tudok vele kéz nélkül vizelni, illetve a gatyába se kell kényelmetlenül az egyik oldalra helyezni :D

Múltkor a barátnőmmel lefeküdtünk, Õ volt felül és amikor végeztünk akkor az óvszer kicsit feljebb csúszott, vagyis a péniszem végétől kb 6-7 cm-re volt az óvszer vége. Van esély arra, hogy valamennyi kiszivárgott azon a 6-7 centin?

Vagy feszül annyira, hogy nem tud leszivárogni annyit? Spermicides óvszer volt. Az zavar, hogy az a része ami a péniszemnek amin nem volt óvszer az nedves volt... Az lehet csak szimplán a barátn?mt?l? mert elég nedves volt...

Legjobb válasz: áááá nemhiszem

áááá nemhiszem
Nem hiszem, hogy kiszivárgott volna, a péniszed meg szerintem a barátnõdtõl volt nedves csak. De legközelebb ha bizonytalan vagy ebben, akkor érintsd meg, majd szagold meg az ujjadat. Ha az ondótól nedves, akkor azt tagadhatatlanul meg fogod érezni.

16 éves srác vagyok, a péniszem körül csak néhány szörszál van, és kb. 8 cm mereven, ondó se jön belőle csak előváladék. Mi történik? Ez baj?

a barátaim nagy része már nem sz?z.és állandóan a szex a témájuk..nemtudom h mit csináljak.

Legjobb válasz: El kéne menni a dokihoz!

El kéne menni a dokihoz!
Kissé alulfejlett lehetsz.Nem a méretre gondolok de ebben a korban már megkellet volna hogy jelenjenek a férfiasság jelei :borotválkozás, ondó, enyhébb szõrösödés a mellkason meg hasonlok.Amúgy amit az osztály társaid mondanak annak fele sem igaz de ha mégis sexelnek 90 % hogy egyiknek sem volt egy normális hosszabb komolyabb kapcsolata.Szerintem kevés benned a tesztoszteron ahogy elképzellek vékony alacsony baba arcú gyerek lehetsz.Én elmennék egy orvoshoz de lehet hogy 20-22 éves korodra meg teljesen rendbe jössz.
menj el az iskolaorvoshoz, dokihoz a problémáddal "a barátaim nagy része már nem szûz.és állandóan a szex a témájuk" eheh - a haverjaid csak vetítenek. akinek állandóan ez a témája, meg azzal kérked hány csajjal volt, bizony jó eséllyel még eggyel se
Szerintem menj el az orvoshoz.
velemenyem szerint meg fejlodesben vagy, nem mindenki erik egyforman testileg. Nyugodj meg! kisse kesobb ero tipus lehetsz, de meglehet, hogy egy even belul te is felzarkozol a tobbiekhez. Volt meg millio egy ilyen pelda.
Milyen testalkat vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!