Találatok a következő kifejezésre: Van kb cm-es (150 db)

Felcsatolhatós póthajat szeretnék, vállig érõ hajam van hány cm -eset kéne vennem hogy fenekemig leérjen ( kb ) és az mennyibe kerülne?

Köszönöm elõre is a segítséget :)

Legjobb válasz: Függ attól is, hogy hány centi vagy, de úgy 60-70cm-es biztos kell és ha eredeti hajból készültet keresel az elég drága. Én egy magyar oldalán 24000Ft-ért találtam, de ebay-en vannak olcsóbban is.

Függ attól is, hogy hány centi vagy, de úgy 60-70cm-es biztos kell és ha eredeti hajból készültet keresel az elég drága. Én egy magyar oldalán 24000Ft-ért találtam, de ebay-en vannak olcsóbban is.
*o
a nõvérem a vateráról rendelt többször is, és nagyon meg volt vele elégedve, [link] szerintem elég olcsó :) amúgy mérd le, és majd kiderül mennyi kell :D
kb 65 70 cm hajra lesz szükséges és minimum 150 g. A hossz elveszi a mennyiséget. Ha dús a hajad akkor a 200 g is kell. Én nagyon szép csatos póthajat vásároltam a neten 7 hónapja. Festem is és nagyon meg vagyok vele elégedve. Írj privátban ha érdekel honnan rendeltem

Van színes tetoválás? Barnát szeretnék. Mennyibe kerülne a nyakamra (a csigolyára) egy kb 1 cm-es violin-kulcs?

Legjobb válasz: Igen van színes tetkó.Az én lakóhelyemen 6000 Ft egy cigis doboz méretû tetoválás.Ez kb.5,5 cm x 9 cm.De Tetováló szalonokban a "te" méreted kerül ennyibe körülbelül.

Igen van színes tetkó.Az én lakóhelyemen 6000 Ft egy cigis doboz méretû tetoválás.Ez kb.5, 5 cm x 9 cm.De Tetováló szalonokban a "te" méreted kerül ennyibe körülbelül.
Színes tetkó van akár piros kék sárga is...bármilyen szín. Lehet hogy szalonban drágább de jobb ha ott csinálod, kissebb a fertõzésveszély! Ja és én nagyon tetkó ellenes vagyok de most, hogy így mondod egy apró violinkulcs igen elegáns lenne:) Bár azt hiszem nem csináltatnék, de gratulálok az ötlethez!:)
Szia! Én 36 hetes vagyok és 96 cm a hasam köldöknél mérve. 165 cm vagyok. Alkati kérdés szerintem.
Én is 170 cm magas vagyok, de pénteken töltöm a 32.hetemet. Én nagyon kis karcsún kezdtem a terhességet(2.baba)60cm-es derékbõséggel. Most megmértem, mert amúgy csak pocakom van, semmi más, és nekem 96cm, ha állva megmérem. Még van szûk 2 hónap hátra, de nekem tuti nem lesz akkora pocim mint most 30 hetesen neked. Baba méretei uh alapján a korának megfelelõ, bár nekem az elsõ gyermekem is pici súllyal született, 38.héten, csupán 47cm-el, és 2500g-al. Viszont 10/10-es apgarral, úgyh most sem szeretném ha 3 kilónál több lenne. Mostmár 5 éves, és mindenki azt hiszi szeptembertõl suliba megy...pedig még van egy éve az oviból. Szóval lehet h nagy babád lesz, de ez a haskörfogatos dolog akkor igazán mérvadó szerintem, ha legelején is tisztában vagy azzal h mekkora a körfogata. És akkor tudod viszonyítani. Én 60cm-rõl max 100-105-ig fogok fölmenni. Szerintem.
Szia! Nekem a 30. héten 118 volt a haskörtérfogatom. 169cm vagyok, és súlyfelesleggel indultam. Mindenki folyton azt kérdezgeti, hogy ugye már megyek szülni, vagy, hogy ketten vannak? Na meg, amit a legjobban utálok, amikor azt mondják a hasam láttán, hogy "mekkora baba lesz"! Viszont az orvosok szerint, ill. a méretek szerint teljesen normális súlyú a bébikém!! Egyébként az egyik orvos, akinél nemrég jártam, azt mondta, hogy a has állásából és formájából nem lehet következtetni a baba méretére. Én ehhez tartom magam!! Úgyhogy próbálj meg nem tudomást venni ezekrõl az emberekrõl. Boldog babavárást!
Én most 31 hetes vagyok, és 110 a hasam.Épp a minap kérdezték hogy mennyi van még hátra, és mikor mondtam hogy két hónap, csak nézett, és mondta hogy nem saccolt csak egy hónapot. Mindenki mondja hogy szép nagy a pocim.Mondjuk átlag testalkatú vagyok, de a hasamon mindig volt némi felesleg.
Szia! Nekem 31hetesen volt 96os körfogatom.Van, aki azt mondja milyen kicsi, más meg, h nem ikreket várok véletlenül?! Egyébként tényleg alkati kérdés.165cm vagyok, 42kgal kezdtem a terhességet, és 61nél tartok:) Szóval ja.De mondják, hogy nagyon jól áll, hogy ennyit felszedtem, csak azért már nehéz nagy hassal ebbe a nagy melegbe. 33+1kisma
Szia! Én 173cm vagyok, 23 hetes és 124cm a pocim mérete. Szintén feleslegem van és a baba elõtt 122cm volt a haskörfogatom, viszont a pocim hatalmasat nõtt. Ki érti ezt? Mindenki azt kérdezi mostanában hogy fogytam? Pedig híztam 3kg-t de a testem teljesen átformálódott, biztosan ezért van. Ne foglalkozz senkivel csak az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.
Szia, én 25 hetes vagyok és 98 cm.
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond és mekkora a pocid. Ez attól függ, hogy hogyan fekszik a babád a testedben. Van aki nagyon bent hordja, van aki kint. Van akirõl hátulról nem is látszik, hogy babát vár, mert elöl van a baba, másnak meg nagyon széles a pocija. Tehát ez nagyo egyéni és terhességenként is változhat. Egyébként ez a poci dolog nagyon egyéni. Az a fontos, hogy a babád szépen fejlõdjön, akkor minden rendben van. Nekem a 4-bõl 3x elég nagy volt a pocakom viszont hátulról egyáltalán nem látszott rajtam semmi. A picivel meg olyan pici volt a hasam, hogy alig vették észre, hogy babát várok. Amikor szülni mentem alig volt 90-es haskörfogatom..
Én 180 cm vagyok, de csak az elsõ terhességemre emlékszem, hogy hány centi volt a hasam: a végén volt 107 cm. A tied tényleg hatalmas. Nem sok a magzatvized véletlenül?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Igazából engem nem zavar, hogy nagy a pocim, ami engem zavar, hogy mindnki azzal jön, hogy biztos mekkora baba lesz meg hogy biztosan csak egyedül van és nem ikrek? Eddig nem mondta a doki, hogy több a magzatvizem, jövõhéten megyek hozzá meg fogom kérdeni, hogy a méretei megfelelnek e a korának.
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy ilyen sokan írtatok! Ami még nálam szintén idegesítõ, hogy aki ismeri a férjem (aki két méter magas és kb 150 kg) mindenki azt mondja ez a gyerek tiszta apa lesz. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani 32 hetes genetikain, hogy mekkora a babyke.
Szerintem simán lehet vérmérgezés ha felfelé megy a csík..orvoshoz menj el ne halogasd
Hogyha nem megy fölfelé a szíved felé, akkor nem vérmérgezés, hanem valami más, esetleg zúzódás, vagy egy elpattant ér. De ha elindul akkor azonnal orvos! (Ha eléri a szívedet, halált okoz!) Jobbulást!
ha rosszabb lesz, akkor azonnal ügyelet! egyébként lehet, hogy nem vetted észre, mekkora volt a horzsolás és ami alig látszott belõle az begyulladt kicsit és most az látszik.
Az is lehet, hogy így nézett ki a horzsolás, csak a vízben kiázott, és ettõl lett ilyen, vagy így kezdett helyrejönni, esetleg egy kis fertõzés a nyílt sebben.
Nem akarom megsérteni, de orvos és ápolónõ között van különbség... Menj el orvoshoz. Más problémával is el lehet menni a dokihoz, nem csak vérmérgezéssel. Csak jól járhatsz, ha elmész a dokihoz.
Én úgy tudom a vérmérgezés fekete, de persze én se orvos nem vagyok, se vérmérgezésem nem volt még. Lehet hogy csak begyulladt, de azért kérdezz meg egy orvost is, h ha nem az, akkor mi, az a biztos, egy orvos azért jobban tudja, még ha anyukád sok mindent látott is ápolóként.
Vérmérgezés, ha a csík elér a szívedig, meghalsz.
Vérmérgezés, és ne várd meg, amíg továbbterjed. Azonnal menj orvoshoz.
Orvos, azonnal!
A kérdező hozzászólása: de 13:00 tol egyhelyen van anyum apolo nö azt mondta h nem ug nézki
A kérdező hozzászólása: dél óta ugyan ott van az a piros csik se lejjeb se feljebb
Azért az ügyeletre légyszi menj be, nehogy baj legyen:(
A kérdező hozzászólása: eltelt azota 7 ora és vátozás nics majd holnap iskola orvoshozl elmegyek ha eddig ne mment sehova csak nem megy reggelre a szivemig
A kérdező hozzászólása: am nem tudom mert egy zuzodás lehet mert van egy vastag mes sok kicsike mint amikor pl betörik az üveg és a repedések mennek minden fele

Hogyan tudnám belõni jól a napi kalória szükségletem? 115 kg vagyok és van kb 15-20 kg fölöslegem.180 cm vagyok ha ez számít valamit.

Vasárnap kivételével szoktam minden nap edzeni és igyekszem legalább 40 perc kardiót belevinni. Úgy kéne eltalálni a dolgot, hogy közben izomzatból ne menjen le sok. Természetesen a kajára figyelek, hogy az egészséges legyen.

Legjobb válasz: Egyszerû. Kicsi legyen a kalória mínusz. Ez úgy éred el,hogy belövöd a fehérjét kb 200-230 grammra (azért nem többre, mert kb zsírmentes tömegre kell számolni a 2,5-3g x ttkg-t és a zsír nem kér enni). A zsírt kb 40-50 grammra. Ezután már csak a szénhidráttal kell játszani. Figyeled a heti fogyást. Ha 0,5-1 kg között van, akkor okés. Ha kevesebb, mint 0,5 kg, akkor veszel le a ch-ból, ha pedig több, mint heti 1 kg a fogyás, akkor növeled a ch-t, mert nagy fogyásnál izomvesztés lesz.

Egyszerû. Kicsi legyen a kalória mínusz. Ez úgy éred el, hogy belövöd a fehérjét kb 200-230 grammra (azért nem többre, mert kb zsírmentes tömegre kell számolni a 2, 5-3g x ttkg-t és a zsír nem kér enni). A zsírt kb 40-50 grammra. Ezután már csak a szénhidráttal kell játszani. Figyeled a heti fogyást. Ha 0, 5-1 kg között van, akkor okés. Ha kevesebb, mint 0, 5 kg, akkor veszel le a ch-ból, ha pedig több, mint heti 1 kg a fogyás, akkor növeled a ch-t, mert nagy fogyásnál izomvesztés lesz.

Van egy 63 cm-es neon csö lámpa . Fel szeretném rakni a konyhába. Csak most sajna kék szinü neon van bene. Csak nem értek ehez hogy hogy vannak a neon csönél hosszt kell nézni vagy tipusát? Kb mennyibe kerülne egy uj cső?

Legjobb válasz: Szia! Abba az armaturába 59-cm hosszú fénycsõ kell + nézd meg hány w-os a régi benne és olyat vegyél. Az árát nem tudom de szerintem pár száz forint lehet.

Szia! Abba az armaturába 59-cm hosszú fénycsõ kell + nézd meg hány w-os a régi benne és olyat vegyél. Az árát nem tudom de szerintem pár száz forint lehet.
A kérdező hozzászólása: igen lehet 59 ...mer csak emlékezetböl irtam a 63 at :$
nem árt ha a gyújtót is kicseréled benne a csõvel együtt. (az egy kb 2cm átmérõjü és 3, 5cm hosszü kis henger. ) a gyujtók sokszor nem szolgálnak ki két csõ élettartamot.
A hossza alapján 18 ill.20 wattos fénycsõrõl van szó. Ha vékony a csõ akkor 18, ha vastag, akkor 20 wattos.
Én még annyit hozzátennék a fentiekhez, hogy van hideg és meleg fényû csõ. A hideg kékesfehér meleg sárgásfehér
A kérdező hozzászólása: és a "gyujtó " mennyibe kerül kb ?..és ha már ennyi fajta csõ létezik " meleg hideg " konyhába szeretném ezt a lámpát ..akkor milyet vegyek ?:D
Létezik a hagyományos gyújtó..ez egy hengeres(kb Baby góliát elem méretû) alkatrész 2 érintkezõvel ami bajonett záras-- negyed fordulattal együtt jön ki a foglalatából. Jellemzõi: lassan-- és villogva való begyújtás, 50HZ-en villog..(szem zavaró), gyújtópatron szükséges, begyújtáskor a neon 2 széle narancsosan világit...olcsó a gyújtópatron. Az új neon rendszerekben már 1 teljesen elektronikus gyújtó szerkezet van(elektronikus elõtét a neve), ...ez egy kis mûanyag dobozka, amibõl a vezetékek a neoncsõhöz direktbe vannak kötve. Jellemzõi: Azonnali begyújtás(0.1 sec alatt), villódzás mentes fény, egyszerû bekötés, a neoncsõ tovább tart ki, viszont drága maga az elektronikus elõtét gyújtó, (nem igényel patront csak 220V-ot kell neki).
Hagyományos gyújtópatron(elsõ 2) : http://bolthely.hu/tungsram/lista/47f900aea8344_Gyujtok Elektronikus elõtét: http://bolthely.hu/tungsram/lista/49281f5d5b6a6_Elektronikus.. Fénycsöveket is találsz itt, legjobb ha megméred a hosszát is, és felírod a típusát is és úgy kéred a villanyos boltban.
fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.

Mit tegyek, ha a szobámban az Alkotókészség, gyermek, és a Szerelem, házasság területén ruhásszekrény, a Család, egészség területén pedig ablak, és egy kb.30 cm-es falrész van?

Legjobb válasz: Úgy érted, nagyon szûk a lakásod? A felnõtt élet eleje tájékán vagy? És nem is látsz esélyt? Nekem is nagyon szûk lakóterem volt az elején, ketten a párommal, és a pici babával kb. egy éves koráig kb. 16 méter alapterületen laktunk. És lassan, fokozatosan kialakult. Persze mire tényleg kedvezõ lett a helyzet, kertes ház, minden, addigra a gyerekek elröpültek. Fõ a remény és a törekvés. Ez egy nagy blöffnek hangzik, de nem tudok jobbat.

Úgy érted, nagyon szûk a lakásod? A felnõtt élet eleje tájékán vagy? És nem is látsz esélyt? Nekem is nagyon szûk lakóterem volt az elején, ketten a párommal, és a pici babával kb. egy éves koráig kb. 16 méter alapterületen laktunk. És lassan, fokozatosan kialakult. Persze mire tényleg kedvezõ lett a helyzet, kertes ház, minden, addigra a gyerekek elröpültek. Fõ a remény és a törekvés. Ez egy nagy blöffnek hangzik, de nem tudok jobbat.
Hagyd ezt a Feng-shui marhaságot, és rendezd be úgy a szobádat, ahogy neked tetszik.
Pontosan, ahogy a 2-es írja. Jó folyton azon rágódni, hogy melyik buggyant fengshui-területen mi van? Rendezd be kényelmesen, és élj boldogan, mindenféle belemagyarázástól mentesen!:)
süss palacsintát, vagy szilvásbuktát, mert azt szeretem
SZILVÁSBUKTÁT, MERT AZT SZERETEM.
Hét ezt most nem fogjátok elhinni, de én soha nem tanultam feng shuit, de akárhány könyvet elolvastam a témában egy sem nyújtott újdonságot. Valahogy olyan kézenfekvõ minden. Pl. hogy az ablakon bejövõ energia egy tisztán lamináltpadlóból álló burkolaton tovacsusszan, míg ha van ott egy rongyszõnyeg, az megtartja egy részét. Sokkal inkább pszichológia témakörbe sorolnám a kérdést (nem mint betegséget). Most annyit értél el, hogy frusztrálódsz, mert nem tudod a szabályok szerint berendezni a lakod. Inkább hagyatkozz intuícióidra.. Ne mások, hanem a magadéi szerint élj.
Úgy értem ne mások szabályai szerint, hanem te ismerd fel mi hogy jó neked, önismeretet is fejleszti.

Átlagos ha 15 évesen 7-10 cm-es péniszem van merevedéskor és a közepétől kb. lefele görbül?

Ha nem, mit lehetne vele tenni?

Legjobb válasz: Hát elég kicsi a kukid,ha tényleg 10 cm állva,akkor ez nem pénisz ez még csak kuki.Milyen magas vagy?De fel fele kellene állni,nem lefele,szóval valami itt nem stimmel.

Hát elég kicsi a kukid, ha tényleg 10 cm állva, akkor ez nem pénisz ez még csak kuki.Milyen magas vagy?De fel fele kellene állni, nem lefele, szóval valami itt nem stimmel.
Hát akkor alapból kicsi kukid van, van ilyen el kell fogadnod ezt, nem mindenkinek van nagy, de a kicsi is tud játékos lenni, és mint 27 éves csaj komolyan mondom, ha valaki szeret, nem egy testrészedért fog szeretni, hanem úgy egészben, amilyen vagy, szóval nem fog számítani neki, legalább is nekem nem számítana.
18 éves korig egyébként nõhet, az utolsó író vagyok és az apukádé nem tudom az õvés is kicsi?Ha igen akkor ez genetika, ha nem akkor valószínû a tiéd is még nõni fog.De ezen ne lelkiz, mert nem ez fog egy normális lánynál számítani, hanem te magad, az egész lényed.
A kérdező hozzászólása: hát, az övé nemtudom mekkora :) )
180/86 15 évesen az azt jelenti, hogy kb. 20 kilóval vagy nehezebb, mint az átlag. Ezzel kell foglalkoznod elõször, azután ha lefogytál, rátérhetünk a farokmérettel kapcsolatos kérdésekre. De valószínüleg az akkor már nem lesz fontos neked.
Nem vagy kövér abszólult, de az apukádnak nem centire gondoltam hogy mekkora, hanem azért a legtöbb fiú szokta néha látni az apját és onnan tudhatja hogy kicsi van neki is, mert ha igen akkor ez genetika és nem fog nõni, de ha nagyobb mint a tiéd, akkor valószínûleg fog még nõni.Vagy még sose láttad gatya nélkül apukádat?
Egy 180 cm-es fiú hogy lenne 86 kg-mal kövér már, mi ez a baromság hogy fogyon 20 kg-ot, az 66 kg ot jelentene, én csaj vagyok 168 cm és 61 kg és vékony testalkatú, na hogy nézne már ki 66 kg-osan egy srác, nem kell mindenkinek véznának, meg pálcika embernek lennie. Nem vagy kövér, és fejlõdhetsz még 3-4 évig, de általában ilyen korban szokott nõni a pénisz.
A kérdező hozzászólása: 66kilóval összeesnék az utcán...
66 kiló nem kevés egy 15 évesnek hol éltek ti? eleve minek több 75 nél egy 180 centis ember..
Látom, a válaszom lényegi részét nem vettétek sem Ti, válaszolók, sem Te, kedves kérdezõ. Tehát: láttam már néhány 15 éves srácot élõben. Volt köztük 55 és 105 kilós is. Alkati kérdés, kinek mennyi az ideális testsúlya, de szerintem 15 évesen 66 kiló az átlagos. Lehet hogy valakinek 75, ez mondom még egyszer, alkati kérdés. Van olyan barátom is, aki 16 éves és 84 kiló, de õ bírkózó, nagyon tömör alkat. Szerintem joggal feltételezem, hogy a kérdezõn van 20 kiló túlsúly, de ha csak 10 van, akkor is befolyásolja az önértékelést, ráadásul egy ugyanakkora farok is sokkal kisebbnek látszik egy kövérebb emberen mint egy átlagoson. A farokméreten nem lehet változtatni, a testsúlyon viszont igen.
Baszus hagyjad már az hogy hány kg, a vaterom is ekkora súlyra és magasságra is és érdekes vékonytestalkatú, sõt a barátom is ilyen kaliberû, de nem is ez volt a kérdezõt zavaró tényezõ.Nem kövér és ne fogyjon sehova, nem kell auswitzinek lennie, örülök, hogy nem gizda. De igen nem mindegy milyen genteikát örököltél nemiszerv szempontjából, mert ha sajnos kicsit akkor nincs mit tenni.De nekem sem ez a fõ szempont egy pasinál, szóval muszály lesz megbékélned és biztos találsz majd egy helyes lányt, akinek te vagy a tökéletes, de még van pár éved a fejlõdésre.
A kérdező hozzászólása: 85-86
Akkor már csak arra adj választ, hogy a 180 cemtidhez hágy kiló vagy?
A kérdező hozzászólása: ha nem merev, akkor elég kicsi...4-5 cm, nem nem volt semmi féle mûtétem.
Átlagos... Én 30 vok aztán ha nagyon erölködök se lesz hosszabb 15 centinél, ráadásul már annak is örülök ha áll :D:D:D
Van valami afrikai rovarféle, amivel ha megcsipeted, elvileg akkora lesz mint a négereknek...
Már megint egy méricskélõ... Újabb strigula a jegyzetfüzetembe :) Átlagosnak nem mondanám, de még mindig nem a méret a lényeg, ahogy két napja, egy hete, 10 éve sem az volt. Nyugodjatok már le, fiúk! Attól, hogy valakinek nincs akkora farka, mint egy pornószínésznek, igenis lehet jó az ágyban, tapasztalatból mondom :) El se tudnám képzelni mással, mint a barátommal, pedig neki se óriáskígyó sziszeg a lába között. 15 évesen meg még pláne kár ezen stresszelni, várj még egy-két évet a szexszel, amíg érettebb leszel hozzá!
Ha kisebb növésû vagy, akkor annyi hogy késõbb érsz, egyébként a pénisz az 18 éves korig szokott fejlõdni és 16-17 évesen szoktak még nyúlni magasságra és péniszre is a fiúk, szóval nincs okod aggódni, a másik meg hogy nem mindenkinek lesz nagy és ezen nem lehet változtatni, de van olyan kuki ami alapból kicsi ha áll akkor meg jó nagy, az átlag az 13-18cm szokott lenni, szóval még tök fiatal vagy és bõven ráér még nõni a kukid is. De tényleg mekkora vagy, mekkora az apád?
7-10 cm? 3cm ide-vagy oda nem mindegy ám! Akkor mennyi is? Ha gazdag vagy akkor jó ez is. :D
nekem 15-16 évesen 14cm volt most 22 és 17cm és 165cm a testmagasságom. 13-17 között mondanám átlagosnak.
A kérdező hozzászólása: 180 cm magas vagyok...
Hát akkor a mgasságodhoz elég kicsi ez a méret, ez tuti hogy állva ekkora, akkor mekkora nem állva?nem sértésbõl kérdezem, de kiskorodba nem volt here v. más nemiszervvel kapcsolatos mûtéted?
Én nemtudom mi lehet a baj, nem elkeseríteni akarlak én 194cm vok, 15 éves és 19 cm. És nekem is lefele görbül, de nemtudom miért :S
Ilyen hülyeséget beírni, hogy kövér, szerintem még mindig úgyanaz az 1 személy írógat, magából indult ki.Elfújna az szél 66 kg-osan, ekkora a 14 éves unokatesóm ja igaz még csak 174 cm, de vézna, a vastag, és erõs csontja adja fõleg ki a súlyát.Szóval van aki 66 kg-osan táposcsibe kiénzetû, annyira sovány, más csak sovány 180 cm esetén, de nem hiszem hogy ennyire véznának kellene lenni, normál esetben egy 16 éves gyereknek igazából már fiatal férfira hasonlító kinézetûnek és fejlettségûnek, magasságúnak kellene lennie, nem általános iskolás kisfiúnak.
A szender hasonlít rá, de az rovar: [link] https://www.youtube.com/watch?v=BvniiEU58Cs
A kérdező hozzászólása: de ez madár volt barna és két lába van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!