Találatok a következő kifejezésre: Van különbség modell és a (5 db)

Vannak fitness-modellek, és vannak testépítők. Mi a különbség? A testépítők miért nagyok, a fitness modellek pedig miért vékonyabbak? Hiszen mindannyian gyúrnak, nem? (kép)

szóval a különbség érdekel,hogy miért szálkásabb,de ugyanakkor kisebb egy fitness modell,mint egy testépít?.- amikor elvégre mindannyian gyúrnak...

Legjobb válasz: Ezeket a képeket amiket linkeltél, ha olyan a genetikád, naturálként is el lehet érni, a profik meg mind koxolnak, mivel ott nagyon sokat számít a méret. Mindannyian gyúrnak igen, de modellek nem tömegelnek annyit pl. mint a testépítõk, nem szednek fel akkora izomtömeget, mert ugye nekik legfõbb szempont az esztétika és azért valljuk be, egy átlagembernek egy testépítõ fizikuma már nem esztétikus.

Ezeket a képeket amiket linkeltél, ha olyan a genetikád, naturálként is el lehet érni, a profik meg mind koxolnak, mivel ott nagyon sokat számít a méret. Mindannyian gyúrnak igen, de modellek nem tömegelnek annyit pl. mint a testépítõk, nem szednek fel akkora izomtömeget, mert ugye nekik legfõbb szempont az esztétika és azért valljuk be, egy átlagembernek egy testépítõ fizikuma már nem esztétikus.
Attól, hogy vagy nem koxoltak, vagy pedig kevesebb kúra ment és persze kevesebb ideig, nem 7-10 évig. De attól az edzést és étrendet ugyanolyan tökéletesen kell összerakni egy ilyen formához is. Én pl 26 év ezdéssel is éppenhogy elértem valami hasonló testet mint a felsõ képen (hasam rosszabb), de van aki ennél is jobb lehet, van aki pedig ezt sem éri el naturálban, ha rossz a genetikája. Azon nagyon sok múlik ugyanis.
a fitnesz modelleknél a cél egy sportos, de egyértelmûen nõies test bemutatása. ezért ha túl izmos, vagy túl alacsony a testzsír, akkor pontot vonnak. míg a testépítõ csajoknál a minél nagyobb arányos izomzat bemutatása a cél, ami természetes módon el sem érhetõ, ezért õk már szteroidokat is szednek és nem cél a nõiesség. amiket meg linkeltél, azok közt annyi a különbség, hogy az elõbbiek hamarabb elérik azt a formát, mint az utóbbi. ha nulláról vesszük akkor az elsõ elérhetõ 2-3 év alatt. egy kevinhez közelítõ forma meg kb 12 év. ez a különbség, az idõ, meg a kox.
Na álljunk meg egy szóra. Fitnesz modell kategória NINCS férfiaknál. Ott úgy hívják e kevésbé koxos formát, hogy: ATLTETIC. Szóval ne keverjünk egy nõi kategóriát egy férfi kisebb formával. Pl férfiaknál az Atletic kategóriában azok indulhatnak, akik magassságcm-100 + 4kg-nál nem többek. Felette testépítésben kell indulni. Nõknél:Figure kategóriában a súlyhatár testmagasság -100, szor 0.9, +3 kg Az atletic formát is a versenyzõk 90%-a koxal hozza össze, ebben ne legyen kétségetek. http://bodysport.hu/verseny/informaciok-bodysport-kuparol
Bocsánat, az Atleticben: testmagasság -100 + 3kg a súlyhatár.
Ez nagyon hasznos kérdés, örülök, hogy felvetõdött.
Montez leirta amit en is szerettem volna :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Asszem értem, de mégis a modell testalkatot (a kokszon kívül) hogyan érték el? Annyi, h kevesebbet tömegeltek, mint egy testépítõ? Vagy mitõl? Hiszen pl. az õ hátuk is izmos, csak nem olyan nagy, mint a testépítõké. Köszi! :) ))
az a lényege, hogy sokak számára unalmas lenne egy testépítõverseny, ha csak a nagyok mutathatnák meg magukat. zeért vannak a fitness modell kategóriák, hogy legyen még pluszban valami néznivaló. Bikini modell kategória dettó.
hát szerintem egy testépítõ szálkásabb mint egy fitness model
kakao, már írtam, hogy férfiaknál nincs fitnesz modell. Az nõi kategória. Férfiaknál Atletic van.:)

Van különbség a modell és a makett között?

pl modell vagy makett auto?

Legjobb válasz: Szerintem a modell az a bemutatni kívánt dolog olyan leképezése, amibõl az adott dolog funkciója/mûködése részben, vagy egészében megmutatható. A makett kizárólag az adott dolog megjelenésével foglalkozik. az autó a modell. szerintem.

Szerintem a modell az a bemutatni kívánt dolog olyan leképezése, amibõl az adott dolog funkciója/mûködése részben, vagy egészében megmutatható. A makett kizárólag az adott dolog megjelenésével foglalkozik. az autó a modell. szerintem.
A modell az mûködõ dolog, a makett meg csak van. Pl. ha van egy játékmozdonyod, amihez van sín is, meg elem, stb. és mûködik, az modell. De ha csak áll a polcon egy vonat és játszani sem lehet vele, az makett. Vagy pl. egy házikó lehet makett, de a Barbie ház, amiben a dolgokat lehet mozgatni (pl. ágy), az modell. A kifutón is modell van, mert pl. a ruháját lehet cserélni.
A kérdező hozzászólása: ok köszi...
a modell funkcióban is utánozza az igazit például a repülõmodell de a makett csak úgy néz ki példáu a repülõ makett nem repül és törékenyebb is

Mi a különbség a divatmodell a topmodell és a szupermodell között? Milyen modell típusok vannak? Mik a feltételek hogy valakiből modell lehessen?

Legjobb válasz: Különbségek: szerintem ezek a "lépcsõfokok" Feltételek: 175 cm-tõl fölfelé, és ami a legfontosabb: http://youtube.com/watch?v=1Tu-YA0kFuY

Különbségek: szerintem ezek a "lépcsõfokok" Feltételek: 175 cm-tõl fölfelé, és ami a legfontosabb: http://youtube.com/watch?v=1Tu-YA0kFuY
A kérdező hozzászólása: és ha valakit csak pár centi választ el attól hogy modell legyen, akkor semmi esélye, hogy eltudjon helyezkedni ebben a szakmában?
Fotómodell lehet, de ahhoz kell vmi plusz, nagyon meg kell fogja õket valami az illetõ arcában, kisugárzásában stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) )


Az ABC Design Primo 2012 babakocsi és korábbi évek modelljei között van különbség konstrukcióban, felszereltségben, vagy csak a színösszeállítás?

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/36916?storetype=s..

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszodat! Teljesen igazad van :) És egyébként meg vagytok elégedve vele? Most olyan babakocsink van, aminek hátul felfújhatóak a kerekei, de szeretnék megválni tõle :) Nem tudom, hogy ér-e valamit egyáltalán, de nem zötykölõdik nagyon ez a kocsi, hogy nem felfújhatóak a kerekei? Budapesten használjuk nagyrészt, nem a mezõn, de néha azért itt sem jobb a helyzet. De lehet, hogy nem is a keréken múlik, hanem a lengéscsillapításon, nem tudom...

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Teljesen igazad van :) És egyébként meg vagytok elégedve vele? Most olyan babakocsink van, aminek hátul felfújhatóak a kerekei, de szeretnék megválni tõle :) Nem tudom, hogy ér-e valamit egyáltalán, de nem zötykölõdik nagyon ez a kocsi, hogy nem felfújhatóak a kerekei? Budapesten használjuk nagyrészt, nem a mezõn, de néha azért itt sem jobb a helyzet. De lehet, hogy nem is a keréken múlik, hanem a lengéscsillapításon, nem tudom...
A hátsó kerekeinek a rugózása nagyon jó. Volt egy peg perego Uno nálam, na annak az elsõ kerekei mindenhol elakadtak, nagyon utáltam. Alig vártam, hogy visszakapjam enyém, mert szervízben volt. ( eltörtem rajta a csatot, és azt cserélték ki). Ahol az unot meg kellett emelni, ott ez simán elmegy. Szerintem nagyon jó kocsi
Itt pl.mind háromra jók a tokok. [link]
A kérdező hozzászólása: Én is láttam, hogy van ahol mindháromra jó, máshol pedig csak az s7272-re és s7270-ra. És ezt nem értem, hogy miért van így.
Ace3 7270 és a7272 Ace3 duos csak vastagságban tér el picit. A többi modellszám csak a tudásbeli eltérést jelöli.
A kérdező hozzászólása: De az az eltérés akkor sokat számít a tokba?
A kérdező hozzászólása: Vehetnék olyan tokot ami pl s 7272-re van?
Duos 121, 2 x 62, 7 x 9, 8 Ace3 ua. ua. 9, 99 vagyis 1, 9mm a különbség. Gondolom jó lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!