Találatok a következő kifejezésre: Van különbség mensi előtti és (3 db)

Van bármi különbség a mensi előtti és a "terhes" mellfájás között?

Jöv? héten nem kellene megjönnie, néhány napja pokolian fájnak a melleim. Nekem mensi el?tt is nagyon fájnak, de olyankor inkább csak feszül 2-3 napig (mindig onnan tudom, hogy nem sikerült, hogy a fájdalom elmúlik). Most viszont "máshogy" fájnak, mint egyébként. Tapasztalatok? El?re is köszönöm mindenkinek.

Legjobb válasz: Nincs külömbség a mensis és a babás cici fájás között mérjed a reggeli hõdet minden nap mikor meg kellene jönnie akkor is és ha nem esik 37.0 alá akkor szokott bébi lenni de csak akkor tuti ha késés után is fent marad a hõ!!

Nincs külömbség a mensis és a babás cici fájás között mérjed a reggeli hõdet minden nap mikor meg kellene jönnie akkor is és ha nem esik 37.0 alá akkor szokott bébi lenni de csak akkor tuti ha késés után is fent marad a hõ!!
nincs
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A hõmet mérem (már sajnos fél éve), az is mindig mutatta, hogy meg fog jönni. Nem vagyok az a "bebeszélõs" típus, mivel most is a párom vélt ereket felfedezni rajta, én csak éreztem, hogy máshogyan fájt, mint a megszokott.
Nekem valahogy másképp fájt. Nem feszült, hanem csak fájt és becsomósodott oldalt és alul. Gondolom a mirigyek megduzzadtak.
Szia! Nekem minden mensi elõtt nagyon megduzzadtak a melleim, méretük 3x akkora volt, mint általában. A mensi napja elõtt már 1 héttel fájtak. Amikor terhes lettem, azt hittem, megint meg fog jönni, de aztán erõsödött a fájás - szúró érzéssel egészült ki, s azt hittem, menten leszakadnak. Szóval nálam végül volt különbség, sokkal jobban fájt a terhesség elején, mint addig bármikor. (Kb. 16. hétig tartott a feszülés.) Ja, és az erek nálam is hamar megjelentek és a mellem hatalmasra nõtt!

Van különbség a mensi előtti és a korai terhességi mellfájdalom között?

Legjobb válasz: Szemely szerint nekem nincs kulombseg, csak a formaja lett mas..9 hetes anya

Szemely szerint nekem nincs kulombseg, csak a formaja lett mas..9 hetes anya
Egyetértek az elöttem válaszoloval.Annyi, hogy tovabb tart.nekem 14hétig tartott
A kérdező hozzászólása: szóval az elején még nem tudjuk eldönteni melyik lesz...???
szerintem sincs.És tényleg nemtudjuk eldönteni hogy melyik lessz.De ha esetleg egykicsit jobban fáj akkor lehet baba.
Nem értek egyet az elõttem szólókkal, nekem sokkal durvábban fájtak és feszültek a melleim, amikor késett már vagy 4-5 napot, a 7. napon teszteltem és pozitív lett, szóval szerintem ez mindenkinél más!
Nekem is sokkal durvabban fajnak, ès a mellbimbo formaja is megvaltozott, èn ebbol jottem rà h terhes vagyok a 27. napon. Hason aludni vègkèp nemtudok!

Van valami különbség a mensi előtti szurkálás és a beágyazódási szurkálás között?

Legjobb válasz: Szóval akinek volt beágyazódásnál valamilyen szurkálós érzése, az ugyanolyan volt mint a mensi elõtti szurkálások???

A kérdező hozzászólása: Szóval akinek volt beágyazódásnál valamilyen szurkálós érzése, az ugyanolyan volt mint a mensi elõtti szurkálások???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!