Találatok a következő kifejezésre: Van köztetek akinek a (587 db)

Max. 1 ev 20L
Nekem pl
Max 1 év... :D
nekem most igen :D szexuálisan, de nagyon!!!! egy görbe estén összebonyolódtam egy nálam egy évvel fiatalabb fiúval úgy hogy eddig csak jóval idõsebb barátaim voltak)és olyan szinten izgató és más volt az egész! tele gyermeki lelkesedéssel és odaadással. Amikor meg beszélgettünk olyan kis aranyos volt. persze kapcsolat szinten nem vonzott, de egy különleges periódust hozott az életembe! tök izgi!! 18/L
Utolsó nagyon jó! Tetszik! :D Igen, baromi vonzó tud lenni az a "gyermeki" lelkesedés, odaadás. :P
*Egyébként éppen 18 éves korom óta nekem csak a fiatalabb fiúk jönnek be. :) (Most huszonéves vagyok)
:DD ki tudja?!! Lehet velem is így lesz....:P
nekem fiatalabb koromban voltak fiatalabb "kapcsolataim", volt hogy 1-2-3évvel fiatalabb, de volt hogy több évvel idõsebb. jelenleg 3évvel fiatalabbal kavarodtam össze...és tényleg más... bár komolytalan..de valamiben meg egész érett a gondolkodása. 23/L

Van köztetek, aki a napokban Bp.10. kerület-Kaposvár útvonalon közlekedik?

Vagy tud valakit, aki igen? Egy cicát kellene az örökbefogadójához szállítani, felszerelésével együtt. Kaposváron tudjuk átvenni. Köszönet bármilyen egyéb ötletért is!

Legjobb válasz: szerintem a telekocsi vagy oszkár oldalak jobb mint ez! sõt facebook is jobb.ide nag véletlen kell hogy éppen az a valaki lépjen aki megy és segit neked.a nagyobb "merítés"érdekében ott próbáld.

szerintem a telekocsi vagy oszkár oldalak jobb mint ez! sõt facebook is jobb.ide nag véletlen kell hogy éppen az a valaki lépjen aki megy és segit neked.a nagyobb "merítés"érdekében ott próbáld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Facebook-ot is próbáltam, de idõközben tárgytalan is lett a dolog, elvitte más a cicát, elõbb odaért. :( De legközelebb a telekocsit is megpróbálom.

Csajok, van köztetek, akiknek a vékony, már-már lányos fiúk jönnek be?

Legjobb válasz: Ez kérdés? Nézz ki az utcára tavaris és égjen a szemed a látványtól!!

Ez kérdés? Nézz ki az utcára tavaris és égjen a szemed a látványtól!!
Magyarul páwulsz? Figyi , ha te így jól érzed magad a bõrödben a csajok is észreveszik. Szóval simán bejöhet nekik
Attól, hogy valaki vékony, még nem feltétlenül lányos.
A kérdező hozzászólása: Nem látszom lánynak, csak szeretem a testhezálló, figyelemfelkeltõ ruhákat, az extrém hajakat, és szeretek mindig ápoltan, igényesen kinézni.
Egy kis izom nem árt, de ha még "kissrác" vagy tehát 18 év alatti, akkor idõvel úgy is megemberesedsz, ha akarod, ha nem! Velem is így volt, vékony voltam, aztán meg elkezdtem magamra szedni és azért kezdtem el edzeni, mert nem akartam elhízni, most vékony, szikár és izmos vagyok. 24f
Hát, ha 2 méter és 35kg vagy, hosszú, szõke hajjal, nem sok csajod lesz :D
A kérdező hozzászólása: Igen, magamról. És szándékosan vagyok ilyen, mivel magamnak így tetszem. Azért írtam ki a kérdést, hogy a lányok között hány van, akinek az ilyen pasik tetszenek.
nekem inkább a bishik jönnel be. mondjuk azok között is vannak vèkonyak, lányosak
SP is sok csajnak bejön. Fene az ízlésüket..
Magadról beszélsz? Egyébként biztos van..
A kérdező hozzászólása: Mi a problémád vele?
Milyen kérdés már ez?
én ismerek egy ilyen csajt :D de õ biszex

Szerintetek jó az iskolaotthonos (délelőtt és délután is vannak tanórák) rendszer? Van köztetek, akinek a gyereke ilyen iskolába jár? Mi a véleményetek róla?

Otthonra nincs lecke, a táskát sem kell hazavinni, hosszabbak az óraközi szünetek, délután csak ének meg tesi meg ilyesmik vannak

Legjobb válasz: Tesóm ilyen helyre járt alsóban. Neki bejött. Kényelmes volt, nem kellett állandóan a nagy táskáját cipelni, csak a tolltartó+uzsonnát+1 füzetet. Hétvégente hazahozta a táskát, hétfõn visszavittük. Rendes otthoni lecke csak hétvégére volt. Sokkal jobb ha jól csinálják, mint egy sima napköziben aszalódna, ahol nem figyelnek rá, mit csinál leckeírás címen. Én adnám ilyenbe a gyerekeimet szívesen.

Tesóm ilyen helyre járt alsóban. Neki bejött. Kényelmes volt, nem kellett állandóan a nagy táskáját cipelni, csak a tolltartó+uzsonnát+1 füzetet. Hétvégente hazahozta a táskát, hétfõn visszavittük. Rendes otthoni lecke csak hétvégére volt. Sokkal jobb ha jól csinálják, mint egy sima napköziben aszalódna, ahol nem figyelnek rá, mit csinál leckeírás címen. Én adnám ilyenbe a gyerekeimet szívesen.
Ebben a felállásban nem hangzik rosszul. A családban van olyan gyermek, aki iskolaotthonos suliba jár. Délután is óráik vannak, és nem csak tesi meg ének... Szerencsétlen 16:15-kor jön ki a suliból és amikor hazaér az az elsõ dolga, hogy házi leckét ír pihenés helyett...
Az enyém nem ilyenbe jár, nekem ez normál rendszerû osztály jött be.És megmondom miért ilyen normál rendszerûbe írasd.Ha a gyereknek valami plusz programja van akkor simán kitudod venni a napközibõl.De ha délután vannak órák akkor lemaradna mondjuk a programok miatt az órákról és az anyaggal.Szóval én ezt a normált pártolom.De ahogy te gondolod!!
Nálunk ebben a rendszerben délután csak tesi, ének és rajz van, elvileg megírják bent a leckét, de gyakorlatilag elég gyakran kell itthon is leckét írni, ami szerintem elsõben nem normális. Nem igazán értjük, mert ugyanazt mondták az iskolaotthonos rendszerrõl, amit a kérdezõ ír. Végül mégis van lecke…
Általánosban elsõ 3 évben én is ilyen suliba jártam. Szerintem jó volt, nem kellett értem délben a suliba rohangálni, nem volt házi, cska hétvégén, nem kellett naponta a 2000 kilós táskát hurcolásznom, délután 4kor hazavittek és éltem világom. Szerintem jó volt. 24/N
A kérdező hozzászólása: ja és mindenkit felpontozok!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, minden tapasztalat érdekel! esetleg egyházi iskoláról...
Én ilyen osztályba jártam (már 21 éve is volt :-), és én szerettem. Csak a tolltartót, és az ellenõrzõt vittük haza hétköznap. Lecke csak hétvégén volt. Egyik héten délelõtt volt az egyik tanító néni (írás, olvasás...), délután a másik (matek, környezetismeret, technika...) Másik héten fordítva. Délben volt egy hosszabb nagyszünet, akkor általában az udvaron játszottunk.
13:40 vagyok Nem élte meg kudarcként, mert a mostani suliból ha akarjuk, el tudjuk hozni dél-1 körül, ha akar, marad napköziben (kistesóval vagyok itthon). Általában marad napköziben, sokszor 5-ig, mert 3-ra megtanulnak, utána lehet focizni, kosarazni, vegyes csoport. Az elõzõben meg nem jutott idõ minden nap játékra, vagy ha igen, akkor csak az osztállyal. Itt meg napköziben együtt vannak az alsósok, több lehetõség van barátkozni. Nem mellesleg õ kérte, hogy járhasson ide, egyik kisbarátja ide jár, és tetszett neki, hogy nem egész nap van suli.
Nàlunk( Olaszorszàg) helyben csak iskolaotthonos rendszer van alsòban(elsotol 5.-ig), 8.30-16.30-ig vannak, leckèjuk csak hètvègèn van. A felso (6.-tol8.-ig), màsik èpuletben van hètfotol szombatig 8.30-13.30-ig, kedden ès csutortokon dèlutàn is van tanìtàs 14.30-17.30-ig, ès minden nap van tanùlnivalò. A felso tagozat nekem dùrva.
A kérdező hozzászólása: És nem élte meg kudarcként, hogy máshová írattad, meg (ahogy írod) hogy nem bírta az iskolaotthonos igénybevételt? Azzal kapcsolatban, hogy mikor mehet haza: dolgozó szülõk amúgy sem viszik haza kettõkor a gyekerek (pláne délben) tehát ebbõl a szempontból nem rosszabb az iskolaotthon, mint a napközi, nem?
Én az elsõ két évben ilyen osztályba jártam. "Házi" feladat volt, de ott csináltuk meg, inkább annak a gyakorlásának nevezném, amit ott tanultunk. Felnõtt fejjel belegondolva nagy jó rendszer. Gyerekként sem zavart, hogy ennyi ideig voltam bent az iskolában.
Nálunk is ilyen volt, de nem birta a gyerek, délelõtt tanitás, ebédszünet, délután is tanitás, nem csak tesi és ének, pedig az elején azt mondták csak ilyenek lesznek. Én átírattam máshová, délelõtt tanítás, ebéd, délután 1 óra alatt házikészités majd játék. Otthon max verset kell tanulni, de azt az elõzõbe is otthon kellett.
Úgy nem jó, ha még otthon leckét kell írnia. Úgy vagyok vele, hogy alsó tagozatban napközis lesz a gyerek, ott megcsinálják a leckét is. Felsõsként meg néhány suliban van tanulószoba, az szerintem jó dolog, de ha nem lesz, akkor otthon tanul szépen.
A kérdező hozzászólása: alsó tagozatban? úúúú az brutál
A kérdező hozzászólása: Ez sajnos nem gondolás kérdése, délután én dolgozom (és délelõtt is), így biztosan nem fogom "kivenni" a napközibõl, de azért köszi.

14-18 éves fiúk! Köztetek is van olyan, aki a ducibb lányokat kedveli?

Sokszor olvasom itt, hogy néhány fiúnak tetszik, ha van mit fogni egy lányon, de ?k mind 20-30 évesek. A fiatalabb korosztályban is van, aki így gondolkodik, vagy ti a vékony lányokat szeretitek? Köszi mindenkinek :)

Legjobb válasz: Van ilyen 20 év körüli pasi? Akkor az nálam jelentkezhet. :D Na jó..csak viccelek. De ezen most meglepõdtem. :)

Van ilyen 20 év körüli pasi? Akkor az nálam jelentkezhet. :D Na jó..csak viccelek. De ezen most meglepõdtem. :)
Nem hiszem h bele tudnék szeretni egy ..."duci" (xD) lányba, de ha csak 1 kis felesleg van rajta, az még elmegy:D Ez nálam fordítva van, nem a kövérek jönnek be, hanem a soványok :D(ez lehet azért van, mert a lányt akit kedvelek, sovány) 15/F
hát én szeretem ha van rajta egy kis fogni való de persze nem úgy hogy lógjon de igen elõny nekem 15/F
Jaja nekem tetszik hogy van egy kis úszó gumi :D elözö voltam 15/F
utolsó válaszoló 20:29 17/L...... várom a válaszod :D
van persze :D:D, add meg az email címed :D:D, és ott majd a többit :D
Luke!Nincs kedved ismerkedni? 17/L
persze én imádom a duci csajokat 17F :D
Képet légyszí!
Tizenöt per f-nél kéne próbálkoznod.
Én szeretem az olyan lányokat. Habár idõsebb vagyok egy kicsivel a felsõ korlátnál! :D 19/F
A kérdező hozzászólása: Ja, duci alatt nem több 10 kilós súlyfeleslegre gondolok :D
Van tapasztalatból mondom mivel én is duci vagyok, de még így is sokan kedvelnek, járnának velem. L/14 160/57

Van köztetek aki próbálta már a kokaint, heroint?

Legjobb válasz: Mivel nem válaszolt senki akkor én elmondom, hogy én se próbáltam! Viszont van egy haverom aki próbálta a kokaint és neki nagyon bejött.

Mivel nem válaszolt senki akkor én elmondom, hogy én se próbáltam! Viszont van egy haverom aki próbálta a kokaint és neki nagyon bejött.
én nem
impotens leszel mind a kettõtõl
nemtudom.
Igen, a kokaint. Vettem egy pakkal magamnak, Elfogyasztottam, túl jó volt ahhoz, hogy újra vegyek, féltem a rászokástól. "A kokain a gazdagok sportja"
még a cigit se bírom
A kérdező hozzászólása: És meiket próbáltad?:D
vaaaaaahan vidd innen ezt a lila macskáát
A kérdező hozzászólása: Rákapott?
Kokain. A barna nem az én sportom.

Van koztetek, aki akart gyereket es miutan megszuletett a baba, megbanta?

Szerintetek van ilyen eset? Engem nagyon bant, hogy egyik rokonom megkerdezte tolem nemreg, hogy megbantam-e. Fogalmam sincs, hogy miert kerdezett ilyet, de nagyon rosszul esett, mintha azt gondolta volna, hogy nem teszek eleget a gyerekemert.

Legjobb válasz: Van ilyen sok, de senki nem fogja ide leírni neked mert megkövezik! Ezért hiszik azt hogy a gyereket nem lehet megbánni, mert senki nem mondja el. Azt hiszem van egy könyv vagy netes oldal angolul ahol ilyen szülõk vallomása van akik megbánták.

Van ilyen sok, de senki nem fogja ide leírni neked mert megkövezik! Ezért hiszik azt hogy a gyereket nem lehet megbánni, mert senki nem mondja el. Azt hiszem van egy könyv vagy netes oldal angolul ahol ilyen szülõk vallomása van akik megbánták.
Én bizony az elején, gondoltam erre. Bár a babámat nem bántottam ezért és ma is imádom, mégis sokszor megy át a fejemen, hogy mikor lesz már nyugtom tõle, hogy nem kellett volna vállalni.Nem bírom elviselni azt a tehetetlenséget, hogy nem tudok megcsinálni dolgokat tõle mert zavar. Nekem nem elvem a feláldozni magamat a babáért gondolat. Igy aztán nagyon keményen ellenállok a párom a béli ostromának, hogy legyen tesó. Már fejéhez vágtam, hogy örülök, hogy nagyobb a gyerek, mert nyûg a nyakamon, hogy mindent nekem kell csinálnom. (holott ez az én hibám, mert imádom és elkényesztetem)
Van ilyen, szerintem nem is ritkaság, de ezt senki nem meri bevallani. Egyébként én "ismerek" ilyen nõt névrõl: az anyámat..
Én imádom a babám, segített túl lennem egy évekóta tartó depresszión s pánikbetegségen. Szerintem nem is a babát bánja hanema körülményeket néhányan. Pl ha valakinem akkor megy tönkre a párkapcsolata amikor várja vagy már megvan a baba, akkor a nehéz helyzet miatt inkább "átütemezné" a baba létezését késöbbre. De ez csakfeltevés.
Én hallottam olyanról, hogy várta a babát, de miután megszületett képtelen volt õt szeretni. Talán a nõk lapja oldalán olvastam ilyesmirõl, de az okát nem tudni. Szerintem is olyasmi állhat a háttérben, hogy rosszkor érkezik, esetleg tönkremehet a kapcsolat, ha a férfi úgy érzi nem törõdnek vele eleget. Számtalan oka lehet, de rossz ilyesmirõl hallani, mert számomra annyira alap, hogy a szülõ mindig és minden körülmények között szereti és örül a gyermekének függetlenül attól mi történt. De nincs gyermekem, nem tudhatom, hogy a problémák milyen érzéseket generálhatnak egy anyában, hiszen õk is emberek. De nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra. 22L
elég gyakori jelentség a férfiaknál, hogy bevállalják a babát aztán rájönnek ez nem nekik való és otthagyja õket. Miért gondolod, hogy ez nõvel nem fordul elõ? Hallottam már megjegyzéseket, hogy nem így képzeltem... NA ezek az anyák csak a képzelt gyereküket bírják elviselni a valóságot nem.
A kérdező hozzászólása: De tervezett volt, csak hat ezt a rokon honnan tudja? Nem mondom neki, hogy gyereket tervezunk stb. Annyira nem vagyunk kozeli kapcsolatban. Miutan meghazasodtam, par honapra ra teherbe estem. Lehet, hogy azert kerdezi, mert eleg fiatalon lett gyerekem (22)...mondjuk o eloszor 18 evesen szult, hazasan...talan magabol indult ki. Neki mar 4 gyereke van. Vagy lehet, hogy azert kerdezte, mert a ferjem a munkaja miatt tobb idot tolt tavol tolunk, mint velunk...gondolom, hogy ez sok embernek furcsa, akiknek ha mar 1 napra elmegy a ferjuk, majd' meghalnak.
kérdezõ! lehet, hogy azért tette fel ezt a kérdést a rokonod, mert nem tervezett baba volt?
szerintem csak azok között van ilyen, akik nem tervezték a gyereket, hanem csak úgy becsúszott. más kérdés, hogy miért is nem gondoskodtak megfelelõ fogamzásgátlásról. aki tényleg akarta, vagyis tervezte is a gyereket, azok között nemigen hiszem, hogy van olyan, aki megbánta.
egyszer minden döntésünket megbánjuk.de elmúlik.a rokonod lehet, hogy megbánta.

Lányok! Van köztetek aki élvezi ha vesszőzheti (vagy korbácsolhatja) a párját?

Legjobb válasz: mi van haver, bejönne, ha megvesszõznének?

mi van haver, bejönne, ha megvesszõznének?
"csúnya gonosz essneki. majd jól megvesszõzzük" :D
A kérdező hozzászólása: 1-eske te kis funkcionális analfabéta, ez a kérdés még nem utal arra hogy én imádnám ha a egy nõ kegyetlenkedne velem! De azért ha a talpadra néhányat keményen ráhúzna egy bõrszerkós szõrmebundás nõstényördög, szivesen megnézném! D

FIÚK! Mi van akkor, ha óriási magasságbeli különbségek vannak köztetek és a kiszemelt csaj közt? Bővebben.

Tegyük fel, hogy randizol egy lánnyal, els? találka, minden szép lesz el?re érzed, de fogalmad sincs milyen magas.. És amikor meglátod, akkor szembesülsz csak vele, hogy kemény 165 centi. Te pedig közel 190 vagy.Mi játszódik le a fejedben? Zavarna ez téged? Ha igen, miért? Összejönnél ett?l függetlenül a lánnyal?

Legjobb válasz: Nem zavarna, ha ö lenne ennyivel magasabb csak az zavarna...

Nem zavarna, ha ö lenne ennyivel magasabb csak az zavarna...
Nekem volt 190 centis barátom is, meg 170 centis is és elõbbit jobban csíptem. A magas pasik nekem pl sokkal jobban bejönnek, mint az alacsonyak. L/25/165
szeretem az alacsony lányokat de azért a 160cm legyen meg. :D
én már megtettem. mondjuk a magasakra bukom, de így alakult. :D nem para. amúgy kb 30 centivel voltam nála magasabb.
Érdekes én valahogy sosem találkozok alacsony lányokkal, igaz a múltkor is megbotlottam vmiben. Lehet többet kellene a lábam elé nézni? Egy 193centis égimeszelõ.
Nincsen abban semmi ha a lány alacsonyabb akár jelentõsen is. én 194 cm vagyok és voltak 160 körüli barátnõim.
Én 153vagyok, párom 183:D Jól nézünk ki már 6 éve:) Soha nem zavarta esetleg annyira hogy szoktam szólni neki, hogy kisebbet lépjen már:D
Ahogy egy ismerõsöm mondta volt: "Fekve nem számít!" Az én jelenlegi párom is alacsonyabb, pont a mellkasomra tudja hajtani a fejét. Semmi rossz nincs abban. Ha csókolózunk, akkor is mindig megoldódik valahogy. :)
Nem zavarna, normális egy nõnél, ha 165 centi magas.
Én eleve akkora vagyok amit leírtál, szal engem abszolút nem zavar. :D Sõt! Vagy ekkora, vagy még alacsonyabb csajokat szoktam keresni, ami pedig nem 1szerû dolog.
Én mint csaj, vagyok 172-173cm, a Párom pedig közel a 2méterhez, így picike vagyok hozzá képest :)
Szerintem a 165 abszolút tökéletes, persze ha nem 80kg hozzá. Arról nem is beszélve, hogy én is alacsony vagyok (175cm :( )
Én egy fél fejjel magasabb vagyok a páromnál, aki férfi. Az az igazság, hogy ez engem cseppet sem zavar. Ha szeretitek egymást nem azon a 2o cm-en fog múlni a dolog. Habár a tinik között lehet...de egy igaz szerelemnél nem sokat nyom a latba...
Én csak azt nem értem, hogy az a srác hol él... A lányok átlag magassága pont ennyi. A környékén csak magas topmodell méretû csajok vannak? Nem hinném hogy ebbõl probléma lehet, bár én 174 vagyok a párom 188, néha még így is kitöri a nyakam, de nem baj, azért szeretem :)
Dehogy zavarna, szerintem a 165 centi az tökéletes. Személyszerint szeretem, valamiért szimpatikusnak tartom, ha a barátnöm alacsony. Eddig mindegyik 163-168 cm között volt. 21/F 186cm- magas
én 185 centi vok:) és csaj, mindig van pasim:) L/16 185cm/64kg

Sracok, van koztetek aki utalja a husvetot? Es ha igen miert?

(akik szeretik azok ne irjanak mert nem erdekel)

Legjobb válasz: a kérdezõ és a válaszolok se sértegették azokat akik megtartják a husvétot.csak hogy akki utálja az miért.1 2.benne van szerintem valahol a szabályzatba hogy ne OFFolj:) 3: ha neked csak annyit jelent az ünnep hogy nem kell dolgozni akkor asszem errõl nem is kell tovább beszélgetni.

a kérdezõ és a válaszolok se sértegették azokat akik megtartják a husvétot.csak hogy akki utálja az miért.1 2.benne van szerintem valahol a szabályzatba hogy ne OFFolj:) 3: ha neked csak annyit jelent az ünnep hogy nem kell dolgozni akkor asszem errõl nem is kell tovább beszélgetni.
Én nem szeretem, mert nagyon unalmas.
Én sem szeretem, nem is locsolkodtam.
Énse szeretem, próbálom mindíg át aludni.
Neked meg ugylátom semmi dolgod nincs haver
Igen, utálom, mert olyan erõltetett meg mûanyag lett az egész.A karácsony is.
A Gyakorikérdések.hu szabályzatából egy: "A kérdés kiírásával történõ gyûlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen kérdéseket ne írj ki!" Úgyhogy kedves kérdezõ, remélem, hogy moderátoraink mihamarabb intézkednek. Téged senki sem kötelez a húsvét megtartására, tehát semmi jogod sértegetni egy kérdéssel meg a hozzászólásaiddal azokat, akiknek ez az ünnep bármi okból fontos.
Szerintem ti ne is tartsátok a húsvétot, és nektek kéne ott ülni dolgozni azokon a helyeken, ahol még ilyenkor is dolgoznak, azok helyett, akik pihennének ezen a hétvégén, de nem tehetik meg.
A kérdező hozzászólása: nekem is ez a bajom vele , hogy muanyag s eroltetett meg unalmas s lassan hanyingerem van tole , de iden kimentunk kirandulni es jo "husvet" volt , ha jovobe tehetem ujra kitalalok valamit. a karacsonyt meg szeretem valamennyire a husvethoz kepest. de en mar elore utalom minden evbe husveti nyuszi, locsolas , pirostojas , alkohol kalacs, ja es jezus meg a feltamadas, ujjaszuletes na persze...
A kérdező hozzászólása: Nem ertem , hogy en most kit sertettem meg? amugy kiirtam szepen a kerdesben , hogy csak azok valaszat varom akik nem szeretik ezt az unnepet , tobbiek csak offolnak.
Bocsi, ez nem igazán ide tartozik, de az utolsó kommentelõnek (a kérdezõ elõtt): Miért csodálkozol azon, hogy van akinek "csak annyit jelent az ünnep hogy nem kell dolgozni"? A legtöbb ünnepnél az emberek már csak a szokást tartják, de az eredeti tartalom rég elvesztette a jelentõségét. (Vallásos ünnepek, május 1) A húsvét a lehetõ leggázabb. Krisztus feltámadását (a férfi nedvet csepegtet a nõre = ) a nemi aktus szimbolizálásával ünnepeljük... Ezért utálom én a húsvétot. De én lány vagyok. Nekem nem ünnep, hogy egy csomó pasi "végigmegy rajtam", és még utána hálásnak is kéne lennem. :-S
utálom. egyszer egyszer volt egy barátnõm és beleszeretett egy nyuszinak öltözött srácba....
nem naon vok oda érte.....a karácsony vhogy meghittebb de ez nem nagy szám....ráadásul mindig pont 7végére esik amikor is bulizni meg járok meg a haverokkal talizok akik messzebb laknak...és ilyenkor itthon kell lenni 7végén :S :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!