Találatok a következő kifejezésre: Van köztetek akinek (1141 db)

Sracok, van koztetek aki utalja a husvetot? Es ha igen miert?

(akik szeretik azok ne irjanak mert nem erdekel)

Legjobb válasz: a kérdezõ és a válaszolok se sértegették azokat akik megtartják a husvétot.csak hogy akki utálja az miért.1 2.benne van szerintem valahol a szabályzatba hogy ne OFFolj:) 3: ha neked csak annyit jelent az ünnep hogy nem kell dolgozni akkor asszem errõl nem is kell tovább beszélgetni.

a kérdezõ és a válaszolok se sértegették azokat akik megtartják a husvétot.csak hogy akki utálja az miért.1 2.benne van szerintem valahol a szabályzatba hogy ne OFFolj:) 3: ha neked csak annyit jelent az ünnep hogy nem kell dolgozni akkor asszem errõl nem is kell tovább beszélgetni.
Én nem szeretem, mert nagyon unalmas.
Én sem szeretem, nem is locsolkodtam.
Énse szeretem, próbálom mindíg át aludni.
Neked meg ugylátom semmi dolgod nincs haver
Igen, utálom, mert olyan erõltetett meg mûanyag lett az egész.A karácsony is.
A Gyakorikérdések.hu szabályzatából egy: "A kérdés kiírásával történõ gyûlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen kérdéseket ne írj ki!" Úgyhogy kedves kérdezõ, remélem, hogy moderátoraink mihamarabb intézkednek. Téged senki sem kötelez a húsvét megtartására, tehát semmi jogod sértegetni egy kérdéssel meg a hozzászólásaiddal azokat, akiknek ez az ünnep bármi okból fontos.
Szerintem ti ne is tartsátok a húsvétot, és nektek kéne ott ülni dolgozni azokon a helyeken, ahol még ilyenkor is dolgoznak, azok helyett, akik pihennének ezen a hétvégén, de nem tehetik meg.
A kérdező hozzászólása: nekem is ez a bajom vele , hogy muanyag s eroltetett meg unalmas s lassan hanyingerem van tole , de iden kimentunk kirandulni es jo "husvet" volt , ha jovobe tehetem ujra kitalalok valamit. a karacsonyt meg szeretem valamennyire a husvethoz kepest. de en mar elore utalom minden evbe husveti nyuszi, locsolas , pirostojas , alkohol kalacs, ja es jezus meg a feltamadas, ujjaszuletes na persze...
A kérdező hozzászólása: Nem ertem , hogy en most kit sertettem meg? amugy kiirtam szepen a kerdesben , hogy csak azok valaszat varom akik nem szeretik ezt az unnepet , tobbiek csak offolnak.
Bocsi, ez nem igazán ide tartozik, de az utolsó kommentelõnek (a kérdezõ elõtt): Miért csodálkozol azon, hogy van akinek "csak annyit jelent az ünnep hogy nem kell dolgozni"? A legtöbb ünnepnél az emberek már csak a szokást tartják, de az eredeti tartalom rég elvesztette a jelentõségét. (Vallásos ünnepek, május 1) A húsvét a lehetõ leggázabb. Krisztus feltámadását (a férfi nedvet csepegtet a nõre = ) a nemi aktus szimbolizálásával ünnepeljük... Ezért utálom én a húsvétot. De én lány vagyok. Nekem nem ünnep, hogy egy csomó pasi "végigmegy rajtam", és még utána hálásnak is kéne lennem. :-S
utálom. egyszer egyszer volt egy barátnõm és beleszeretett egy nyuszinak öltözött srácba....
nem naon vok oda érte.....a karácsony vhogy meghittebb de ez nem nagy szám....ráadásul mindig pont 7végére esik amikor is bulizni meg járok meg a haverokkal talizok akik messzebb laknak...és ilyenkor itthon kell lenni 7végén :S :S

Van köztetek aki sikertelen forgalmi vizsga után átment másik autósiskolába? Mennyi órát kellett ott vennie?

Legjobb válasz: Van. Én 10 órát vettem a váltás után, mert egy másik városban vezettem és másik autót, ami ráadásul még kétszer akkora is volt. De kötelezõ mennyiség nincs, akár azonnal vizsgát kérhettem volna. Csak éppen semmi értelme, sokkal nagyobb esélyed van átmenni ha kicsit ismered is a helyet.

Van. Én 10 órát vettem a váltás után, mert egy másik városban vezettem és másik autót, ami ráadásul még kétszer akkora is volt. De kötelezõ mennyiség nincs, akár azonnal vizsgát kérhettem volna. Csak éppen semmi értelme, sokkal nagyobb esélyed van átmenni ha kicsit ismered is a helyet.

Lányok vannak köztetek akik reménytelenek, és egyedül vagytok? Ti hogy küzditek le mindennapi frusztráltságot?

Legjobb válasz: nagyon nehezen. próbálom magam lekötni, de legtöbbször még ahhoz sincs kedvem. az idõ pedig nagyon lassan telik. ha van valaki akivel szeretsz lenni az sokat segít, vagy ha van munkád / iskolai feladatod, rá kell kényszeríteni magad és azzal foglalkozni.

nagyon nehezen. próbálom magam lekötni, de legtöbbször még ahhoz sincs kedvem. az idõ pedig nagyon lassan telik. ha van valaki akivel szeretsz lenni az sokat segít, vagy ha van munkád / iskolai feladatod, rá kell kényszeríteni magad és azzal foglalkozni.
Nagyon jó kérdés és aktuális is. Én is magányos vagyok, de tényleg nehezen. Szoktam sportolni, az egy kicsit segít, olyakor interneten nézek meg filmeket vagy tv-ben hétvégén, de nagyjából ennyi. Szerintetek hogyan lépjünk ki ebbõl? Ne mondjátok, hogy társaságba kell járni, amikor a 25-35-ös korosztály évek óta alig mozdul ki a házból még egy kellemes és ingyenes sétára sem ... Ennek a korosztálynak a férfi példányai pedig teljesen meg vannak veszve a szexhajszáért, egy értelmes beszélgetést is alig lehet velük lefolytatni, sõt úgy néznek rád, mint a 8. fogásra :) )
Tátva maradt a szám az elõzõ válaszon. Én is hasonlót éltem át két éve, úgy éreztem, hogy nagyon rámszakadt az idõ és fõleg azt, hogy haszontalan vagyok párkapcsolatok szempontjából. De szépen lassan és ugyanakkor a sport segítségével ezeket le tudtam vetkõzni és valóban az jött, hogy én tudok embereket elutasítani, bár nem ez volt a célom. Bár még nem vagyok olyan erõs lelkileg, mint a kedves elõzõ válaszoló, de úgy érzem, hogy jó úton vagyok és sokat tanulhatok tõle. Amit még kaptam az az, hogy 1. nagyobb az önbizalmam, süket vagyok a beszólásokat és visszavágok a rosszindulatú kritikákra teljesen ridegen (nem hagyom, hogy a lelkemre száradjanak úgymond és emésszem magam), 2. azokat a pasikat bomlasztom le és teljes meggyõzõdésbõl, akik 2-3 éve átvertek és/vagy hintáztattak, leléptek, nem hívogattak, s mostanában vissza-vissza kacsintgatnak, magamat pedig tarkón verem, hogy te jó ég, milyen primitívekkel álltam össze, pedig még mindig a mûvelt kategóriába tartoztak ...
A kérdező hozzászólása: Köszönom csajok a válaszokat. 28F
A kérdező hozzászólása: 6-os. Én örülnék neki hogy a haverjaim elhívának bulizni de nekem még ilyen lehetõségem sincs. És még alkalmi kapcsolatról is csak álmodhatok. Én a helyedbe megfognám a lehetõséget, és mennég bulizni. Inni nen muszáj, a nélkülis lehet ismerkedni! Szabad tudni hányéves vagy ?
Hol vagytok fellelhetõek?Mennék én is utazgatni ha lenne rá keretem.

Csajok van köztetek aki az egyészakás kalandot részesíti előnyben maszti helyett?

Legjobb válasz: Én személy szerint inkább választom a magányos élvezetet, mint az egyéjszakás kalandot. Nekem szükségem van az érzelmekre a szexhez! Persze mindenki másként gondolkodik. Vannak lányok akik szeretik a kalandokat, nem is ítélem el õket ezért.

Én személy szerint inkább választom a magányos élvezetet, mint az egyéjszakás kalandot. Nekem szükségem van az érzelmekre a szexhez! Persze mindenki másként gondolkodik. Vannak lányok akik szeretik a kalandokat, nem is ítélem el õket ezért.
En ilyenrol meg nemhallottam. Amugyis nekik sokkal tobb lehetoseguk van a masztira. Pl zuhanyrozsa, vibrator, stb. DE ha arra akarsz kijukadni, hogy a kiehezettseg miatt fog lefekudni veled a csaj akkor rossz uton jarsz...

Kismamák! Van köztetek, aki be meri vallani, hogy néha rettenetesen felbosszantja a babája, kisgyereke a hisztivel, követelőzéssel, direkt rosszalkodással, és komoly önuralomra van szüksége, hogy ne ragadtassa el magát?

Nem vagyok idegbeteg, és nagyon elítélem a gyerekbántalmazás minden formáját. Mégis, néha a plafonon vagyok, amikor a 14 hónapos átváltozik agresszív kismalaccá, és követel?z?en, gonosz tekintettel kiabál velem, mert épp nem az van, amit ? akar. Jobbat még nem találtam ki, mint hogy ilyenkor egyszer?en figyelmen kívül hagyom. Közben viszont sz.rul érzem magam, amiért egyáltalán eszembe jut, hogy lecsavarnék neki egyet, hogy térjen észhez. Nyilván nem teszek ilyet, hanem odébb megyek, míg megnyugszom... Más is van így, esetleg vmi bevált módszert is tud ajánlani ?

Legjobb válasz: Igen, szerintem mindenki tudja, mirõl beszélsz. Legalábbis én nem akarom elhinni, hogy van olyan szülõ, aki néha napján, vagy akár minden nap ne tudna odacsapni egyet. Én hiszti idejére sarokba küldtem a fiaimat. 14 hónaposan ne félj már tudja, hogy ott kell maradni, ha azt mondod. Elmondtam, hogy hiszti ott van, ott lehet, a lakás többi részében viszont nem szabad. Egy rövid idõ után már ment a sarokba, teli torokból üvöltött, majd közölte, hogy befejezte, és kijött. Nálunk bevált. :)

Igen, szerintem mindenki tudja, mirõl beszélsz. Legalábbis én nem akarom elhinni, hogy van olyan szülõ, aki néha napján, vagy akár minden nap ne tudna odacsapni egyet. Én hiszti idejére sarokba küldtem a fiaimat. 14 hónaposan ne félj már tudja, hogy ott kell maradni, ha azt mondod. Elmondtam, hogy hiszti ott van, ott lehet, a lakás többi részében viszont nem szabad. Egy rövid idõ után már ment a sarokba, teli torokból üvöltött, majd közölte, hogy befejezte, és kijött. Nálunk bevált. :)
nekünk az a legjobb hogy mellettünk lakik a védõnõ, fõleg nyáron ha nyitva vannak az ablakok minden kihallatszik:)
Mindenki így van ezzel. Szerintem is az a legjobb módszer, ha nem veszel róla tudomást.
Ezzel mindenki igy van, csak a legtöbben nem vallják be, mert nem "illik". Egy gyerek nem kis angyalka, hanem igen sokszor igencsak idegesitö. A te dolgod, hogy a gyereket neveld és az akaratosságát korlátok közé szoritsd, illetve megtanitsd neki, hogy nem mindig van úgy, ahogy neki tetszik. Az, hogy otthagyod, ha hisztizik, jó, mert igy idövel belátja, hogy ezzel nem ér el semmit. A gyereknek szüksége van korlátokra, és adott esetben hasznos, ha utána - miután lenyugodtál - elmeséled neki, hogy mit miért lehet vagy nem lehet. Eleinte ugyan nem érti, de késöbb egyre inkább, és ugy a legelfogadhatóbb neki, ha érvekkel indoklod, és mindenképpen nyugodt, határozott formában. Nem vitatkozni kell, hanem indokolni, ez fontos.
:) Van igen és az én egyébként angyali leánykám akár 5 hónaposan is eltudta érni nálam, hogy "eret vágjak " magamon:)
Be merem vallani, de büszke nem vagyok rá :) A lányom egy félelmetes hisztérika volt, idõnként én is úgy ordítottam vele, ahogy a torkomon kifért. Mit gondolhattak a szomszédok?! Én a zuhany alá is raktam, de csak rövid ideig hatott. A megoldás az idõ és a lehetõ legnagyobb önuralom részemrõl (szinte már apátia) lett. Kitartás, elmúlik ez is, mint a hasfájás, meg az éjszakai ébredések.
Pffff...persze.Aki azt mondja h soha, semmi nem tudja kihozni a sodrából, az hazudik.Én az ordítós fajta vagyok.Ez sem jó, de mégis inkább ez, mint h megpüföljem a gyereket.A kiabálásom elég olaszos szerencsére-vagyis addig tart míg forrok, aztán kitombolom magam, és nincs harag, düh, felhánytorgatás..és annyi.Nem vagyok büszke erre sem, sokszor nyelek is, csak hát emberek vagyunk, ez nem mindig könnyû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Épp ma is volt ilyen pillanatunk, ezúttal a fürdõvíz padlóra kimeregetése volt a "küldetés"... Hihetetlen micsoda ötleteik vannak néha. Azért valahol megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. Köszi még egyszer mindenkinek, aki írt!

Van köztetek aki próbálta már a kokaint, heroint?

Legjobb válasz: Mivel nem válaszolt senki akkor én elmondom, hogy én se próbáltam! Viszont van egy haverom aki próbálta a kokaint és neki nagyon bejött.

Mivel nem válaszolt senki akkor én elmondom, hogy én se próbáltam! Viszont van egy haverom aki próbálta a kokaint és neki nagyon bejött.
én nem
impotens leszel mind a kettõtõl
nemtudom.
Igen, a kokaint. Vettem egy pakkal magamnak, Elfogyasztottam, túl jó volt ahhoz, hogy újra vegyek, féltem a rászokástól. "A kokain a gazdagok sportja"
még a cigit se bírom
A kérdező hozzászólása: És meiket próbáltad?:D
vaaaaaahan vidd innen ezt a lila macskáát
A kérdező hozzászólása: Rákapott?
Kokain. A barna nem az én sportom.

Van koztetek, aki akart gyereket es miutan megszuletett a baba, megbanta?

Szerintetek van ilyen eset? Engem nagyon bant, hogy egyik rokonom megkerdezte tolem nemreg, hogy megbantam-e. Fogalmam sincs, hogy miert kerdezett ilyet, de nagyon rosszul esett, mintha azt gondolta volna, hogy nem teszek eleget a gyerekemert.

Legjobb válasz: Van ilyen sok, de senki nem fogja ide leírni neked mert megkövezik! Ezért hiszik azt hogy a gyereket nem lehet megbánni, mert senki nem mondja el. Azt hiszem van egy könyv vagy netes oldal angolul ahol ilyen szülõk vallomása van akik megbánták.

Van ilyen sok, de senki nem fogja ide leírni neked mert megkövezik! Ezért hiszik azt hogy a gyereket nem lehet megbánni, mert senki nem mondja el. Azt hiszem van egy könyv vagy netes oldal angolul ahol ilyen szülõk vallomása van akik megbánták.
Én bizony az elején, gondoltam erre. Bár a babámat nem bántottam ezért és ma is imádom, mégis sokszor megy át a fejemen, hogy mikor lesz már nyugtom tõle, hogy nem kellett volna vállalni.Nem bírom elviselni azt a tehetetlenséget, hogy nem tudok megcsinálni dolgokat tõle mert zavar. Nekem nem elvem a feláldozni magamat a babáért gondolat. Igy aztán nagyon keményen ellenállok a párom a béli ostromának, hogy legyen tesó. Már fejéhez vágtam, hogy örülök, hogy nagyobb a gyerek, mert nyûg a nyakamon, hogy mindent nekem kell csinálnom. (holott ez az én hibám, mert imádom és elkényesztetem)
Van ilyen, szerintem nem is ritkaság, de ezt senki nem meri bevallani. Egyébként én "ismerek" ilyen nõt névrõl: az anyámat..
Én imádom a babám, segített túl lennem egy évekóta tartó depresszión s pánikbetegségen. Szerintem nem is a babát bánja hanema körülményeket néhányan. Pl ha valakinem akkor megy tönkre a párkapcsolata amikor várja vagy már megvan a baba, akkor a nehéz helyzet miatt inkább "átütemezné" a baba létezését késöbbre. De ez csakfeltevés.
Én hallottam olyanról, hogy várta a babát, de miután megszületett képtelen volt õt szeretni. Talán a nõk lapja oldalán olvastam ilyesmirõl, de az okát nem tudni. Szerintem is olyasmi állhat a háttérben, hogy rosszkor érkezik, esetleg tönkremehet a kapcsolat, ha a férfi úgy érzi nem törõdnek vele eleget. Számtalan oka lehet, de rossz ilyesmirõl hallani, mert számomra annyira alap, hogy a szülõ mindig és minden körülmények között szereti és örül a gyermekének függetlenül attól mi történt. De nincs gyermekem, nem tudhatom, hogy a problémák milyen érzéseket generálhatnak egy anyában, hiszen õk is emberek. De nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra. 22L
elég gyakori jelentség a férfiaknál, hogy bevállalják a babát aztán rájönnek ez nem nekik való és otthagyja õket. Miért gondolod, hogy ez nõvel nem fordul elõ? Hallottam már megjegyzéseket, hogy nem így képzeltem... NA ezek az anyák csak a képzelt gyereküket bírják elviselni a valóságot nem.
A kérdező hozzászólása: De tervezett volt, csak hat ezt a rokon honnan tudja? Nem mondom neki, hogy gyereket tervezunk stb. Annyira nem vagyunk kozeli kapcsolatban. Miutan meghazasodtam, par honapra ra teherbe estem. Lehet, hogy azert kerdezi, mert eleg fiatalon lett gyerekem (22)...mondjuk o eloszor 18 evesen szult, hazasan...talan magabol indult ki. Neki mar 4 gyereke van. Vagy lehet, hogy azert kerdezte, mert a ferjem a munkaja miatt tobb idot tolt tavol tolunk, mint velunk...gondolom, hogy ez sok embernek furcsa, akiknek ha mar 1 napra elmegy a ferjuk, majd' meghalnak.
kérdezõ! lehet, hogy azért tette fel ezt a kérdést a rokonod, mert nem tervezett baba volt?
szerintem csak azok között van ilyen, akik nem tervezték a gyereket, hanem csak úgy becsúszott. más kérdés, hogy miért is nem gondoskodtak megfelelõ fogamzásgátlásról. aki tényleg akarta, vagyis tervezte is a gyereket, azok között nemigen hiszem, hogy van olyan, aki megbánta.
egyszer minden döntésünket megbánjuk.de elmúlik.a rokonod lehet, hogy megbánta.

Van köztetek akiknek 12. hét után csináltak embrió redukciót?

Legjobb válasz: Akkor már magzat és nem embrió

Akkor már magzat és nem embrió
A kérdező hozzászólása: Nem kell okoskodni, a beavatkozás neve akkor is embrió redukció!!!! Olvass utána mielõtt magyarázol!!!!
Nem okoskodok, te meg öld meg a gyerekedet
igen lattam eredmenye a masik ketto is szepen meghalt tole hurra okos otlet volt

Van köztetek aki most (2014 május) feltöltötte a 20 Dörmi kódot 3D puzzle-ért? Én megtettem, azt írta, hogy nyertem, majd keresnek, ennek több napja. A promóció kb.10 napja kezdõdött, csak nem fogyott el máris az állítólagos 25 ezer darabos készlet?

Csak azért furcsállom, hogy mi van ilyenkor, mert a honlapon a nyertesek listája napok óta 2589 db-on áll. Különben milyen módon keresnek? E-mail, telefon? Köszi elõre is ha valaki tud valamit!

Legjobb válasz: Általában e-mailt küldenek. Én sok nyereményjàtékban részt vettem és nyertem is apróságokat, de nem egyszer elõfordult, hogy akkor kaptam meg a nyeremènyt, mikor már el is felejtettem. Itt is lehet, hogy kivárják a hónap végét és egyben adnak fel minden csomit.

Általában e-mailt küldenek. Én sok nyereményjàtékban részt vettem és nyertem is apróságokat, de nem egyszer elõfordult, hogy akkor kaptam meg a nyeremènyt, mikor már el is felejtettem. Itt is lehet, hogy kivárják a hónap végét és egyben adnak fel minden csomit.
Szia, én már tavaly sem kaptam meg a puzzle-t, így idén már nem is görcsöltem vele... (pedig idõben voltam)
Hétfõn töltöttem fel a kódokat, de még nekem sem jött email..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kerek egy hét telt el a kódfeltöltés és a visszaigazoló e-mail között, most már csak a nyereményt kell várni. Kíváncsi leszek, ha megjön megírom! :)
Köszi, akkor még van 2-3 napom. :)
Nemrég hívtak a Dörmitõl, hogy jövõ héten várhatjuk a puzzlet. :)
A kérdező hozzászólása: Hû még hívnak is? Kíváncsi leszek engem mikor, majd írd meg légyszi ha megkaptátok a kirakót! Én csak akkor hiszem el ha majd a kezemben lesz :S
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Képzeljétek megkaptuk a puzzle-t :) (tegnap jött meg) Engem nem hívtak, csak visszaigazoló mailt kaptam és tegnap meg is jött a csomag, a gyermekeim nagy örömére :D

Hölgyek/Lányok, van koztetek aki erotikus szakmában dolgozik, dolgozott?

Információt szeretnek kérni, hogy hogyan zajlik egy ilyen éjszaka, miket kell csinalni, mit kell/lehet bevállani.

Legjobb válasz: egy régi mondás: Aki [email protected] meg, ne sírjon, ha [email protected] kell....

egy régi mondás: Aki [email protected] meg, ne sírjon, ha [email protected] kell....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!