Találatok a következő kifejezésre: Van kétszer az embernek egy (3 db)

Van kétszer peterése az embernek egy ciklus alatt?

febr 10-én mutatott a mikroszkóp teljes páfrányosodással peteérést.

Legjobb válasz: Nekem egyik hónapban tutira nem volt peteérésem (vizsgálatokkal lett kimutatva; a havi vérzésem sem jött meg), és mégis kb. egy hétig páfrányos volt a mikroszkóp.

Nekem egyik hónapban tutira nem volt peteérésem (vizsgálatokkal lett kimutatva; a havi vérzésem sem jött meg), és mégis kb. egy hétig páfrányos volt a mikroszkóp.
A kérdező hozzászólása: nekem volt rendes havi vérzésem, és peteérésem is volt minden hónapban, de nem 2.valami van az biztos, mert nagyon szúrkáll a hasam.
Figyi, elõfordulhat, iszen a kétpetéjû ikrekrõl is lehet hallanani:) Amúgy meg az ilyen páfrányos meg mikroszkópos hülyeségekben nem hiszek.Ezek szerint minden hónapban, rendes ciklussal rendelkezel..akkor meg?Szexeljetek sokat egész hónapban..vagy csak akkor amikor tényleg kívánjátok egymást.Ha gépiesen gyártani akartok, akkor nem fog összejönni.
Általában minden hónapban 1 petesejt érik meg, egyszer a jobboldali, másszor a baloldali petefészekbõl. Miért is ne lehetne, hogy az adott hónapban egyszerre mindekét petefészkedbõl petesejt érjen meg?! Mindenkinél jobban te érzed, hogy ha esetleg a másik oldalon is szurkál!
Szia!Elõfordul, hogy egy ciklus alatt 2-szer van peteérés, de ritkán.Kb.évente egyszer.Legalábbis ezt olvastam.Igazából ezt neked kell érezni, persze ha figyeled magadon a tüneteket.Szorítok!
próbáld meg a jelszavadat megváltoztatni, de a legjobb az lenne, ha törölnéd és újat gyártanál.
Nem is az a lényeg, hogy mi lesz az email fiókoddal. Sokkal érdekesebb, hogy valami spyware van a gépeden, ami megszerezte a jelszódat, illetve nincs normális tûzfalad, ezért a spyware azt el is tudta küldeni a vakvilágba. Elõször ezekrõl kellene gondoskodnod, különben megtörténik újra. Utána lehet új mail címet gyártani. A régit vagy töröld, vagy irányítsd át az újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
EZT mindenképen TILTSD le a Tûzfaladon! 61.168.219.76 http://ip-address-lookup-v4.com/lookup.php?ip=61.168.219.76 Host name: pc76.zz.ha.cn Ország: Kína Ország kód: KN Régió: Shanxi Város: Henan Szélesség: 37.8997 Hosszúság: 112.1872 de elõtte MalwareBites'Antimalware programmal, a program Frissítése majd, a Rendszer-visszaállitás kikapcsolása után, CSÖKKENTETT módban, TELJES víruskeresés. (amit talál karanténba teszi) óvakod a kinai, orosz, stb. webhelyek látogatásától!!
Ezek mellett Litvánia, Kazahsztán, Brazilia, Peru, USA is nagyon veszélyes lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!