Találatok a következő kifejezésre: Van kétszer az embernek (4 db)

Én is, és sokan mások is így vannak ezzel, hogy emlékeznek egy-egy álomra.Visszatérõ álmom nekem is volt már többször.
Ennek több oka lehet...lehet "visszatérõ" vagy és nálad ebben a formában bontakozik ki valamilyen korábbi életed vagy a tipikus de ja vu érzés, aminek a tudományos magyarázata az, hogy az agy elõbb dolgozza fel az információkat minthogy a szem kivetítené azt.
Van valami fontos mondanivalója az álmodnak, amit te nem veszel! Meg kéne értened, hogy mit is jelent az az álom! Én mindig megértem az álmaim, és mindig sokat tanulok belõlük, illetve segít, hogy belássak valamit, vagy a megfelelõ irányba lépjek tovább egy adott helyzetbõl.
A kérdező hozzászólása: Ez az álom amiért írtam: Egy elhagyatott helyen voltam a családommal, egy nagy erdõ mellett, egy tanyán, s mellette volt egy vasút. Lovaink voltam, s mikor a vonaton utaztunk a tanyánk körül, akkor jött egy 305-40 éves körüli hapsi egy fiúval aki 20-25 éves körül lehet, s elakarták lopni a lovamat. Apukámmal próbáltuk õket a lovamtól elcsalni s közben megjelent a pankrációból (WWE) Cody Rhodes hogy segítsen nekem, s sikerült elkapni a 1 lótolvajt. A múltkor meg tegnap este is azzal lett vége hogy simogatom a lovam fejét, az erdõ mellett ahol a fák ki voltak már vágva, s a lovam legelt. Tudom nagyon furcsa álom, de így történt. Szerintem azért jelent meg Cody mert napok óta azon gondolkodom miért nem látom mostanában ha WWE-t nézem! :)
A kérdező hozzászólása: bocs voltak s 35-40 éves
Én is sok álmomra emlékszem. SÕT! Van egy olyan álmom, ami kicsi korom óta megmaradt. Nem álmodtam újra... De az egy nagyon durva álom volt, és ovódás lehettem akkor még... És mai napig emlékszem rá. :D Nagyon megrázhatott akkor, mert sírva keltem fel. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy szeretem az álmokat. Szeretem õket megjegyezni. Egy sztoriat például abból szeretném majd megírni valamikor. :3 Szerintem ez normális. És jó lett a vége!!! :) Ha rémálomról lenne szó, akkor már nagyobb gondban lennél. O.o 14/L
Nem ismerlek, így nem mondhatok semmit se tutira, de szerintem ez az álom -a leírt lovas-, azt jelenti, hogy segítséggel leszel csak képes megzabolázni magad, jó irányba terelni a vágyaid, és rendezett, de mégis szabad életet élni. A szabadságvágyadat kell valahogyan szabályozni, olyan keretbe illeszteni, ami elfogadható, sõt hasznos. De persze, mint írtam, ez alig több egy tippnél, a jó álomfejtéshez ismerni kell nagyon a másikat. Ezért könnyû általában a saját álmunk megértése.

Van kétszer peterése az embernek egy ciklus alatt?

febr 10-én mutatott a mikroszkóp teljes páfrányosodással peteérést.

Legjobb válasz: Nekem egyik hónapban tutira nem volt peteérésem (vizsgálatokkal lett kimutatva; a havi vérzésem sem jött meg), és mégis kb. egy hétig páfrányos volt a mikroszkóp.

Nekem egyik hónapban tutira nem volt peteérésem (vizsgálatokkal lett kimutatva; a havi vérzésem sem jött meg), és mégis kb. egy hétig páfrányos volt a mikroszkóp.
A kérdező hozzászólása: nekem volt rendes havi vérzésem, és peteérésem is volt minden hónapban, de nem 2.valami van az biztos, mert nagyon szúrkáll a hasam.
Figyi, elõfordulhat, iszen a kétpetéjû ikrekrõl is lehet hallanani:) Amúgy meg az ilyen páfrányos meg mikroszkópos hülyeségekben nem hiszek.Ezek szerint minden hónapban, rendes ciklussal rendelkezel..akkor meg?Szexeljetek sokat egész hónapban..vagy csak akkor amikor tényleg kívánjátok egymást.Ha gépiesen gyártani akartok, akkor nem fog összejönni.
Általában minden hónapban 1 petesejt érik meg, egyszer a jobboldali, másszor a baloldali petefészekbõl. Miért is ne lehetne, hogy az adott hónapban egyszerre mindekét petefészkedbõl petesejt érjen meg?! Mindenkinél jobban te érzed, hogy ha esetleg a másik oldalon is szurkál!
Szia!Elõfordul, hogy egy ciklus alatt 2-szer van peteérés, de ritkán.Kb.évente egyszer.Legalábbis ezt olvastam.Igazából ezt neked kell érezni, persze ha figyeled magadon a tüneteket.Szorítok!
próbáld meg a jelszavadat megváltoztatni, de a legjobb az lenne, ha törölnéd és újat gyártanál.
Nem is az a lényeg, hogy mi lesz az email fiókoddal. Sokkal érdekesebb, hogy valami spyware van a gépeden, ami megszerezte a jelszódat, illetve nincs normális tûzfalad, ezért a spyware azt el is tudta küldeni a vakvilágba. Elõször ezekrõl kellene gondoskodnod, különben megtörténik újra. Utána lehet új mail címet gyártani. A régit vagy töröld, vagy irányítsd át az újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
EZT mindenképen TILTSD le a Tûzfaladon! 61.168.219.76 http://ip-address-lookup-v4.com/lookup.php?ip=61.168.219.76 Host name: pc76.zz.ha.cn Ország: Kína Ország kód: KN Régió: Shanxi Város: Henan Szélesség: 37.8997 Hosszúság: 112.1872 de elõtte MalwareBites'Antimalware programmal, a program Frissítése majd, a Rendszer-visszaállitás kikapcsolása után, CSÖKKENTETT módban, TELJES víruskeresés. (amit talál karanténba teszi) óvakod a kinai, orosz, stb. webhelyek látogatásától!!
Ezek mellett Litvánia, Kazahsztán, Brazilia, Peru, USA is nagyon veszélyes lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!