Találatok a következő kifejezésre: Van kétszer az (154 db)

Lakásban tartott cica kétszer pisil alomba egy nap. Minimum egyszer de inkább kétszer van kiszedve az alom. Ez nem kevés?

Mikor elkezdett ez feltûnni akkor meg mintha azt vettem volna észre hogy az egyik szobába is pisil. Mivel nem intenzív a szaga ezért nem is vagyok biztos benne. Ezt a szobát nem használjuk csak max teregetésre. Ebben a szobában sokat van a cicc de mi egyáltalán nem használjuk. Ha tényleg odajelöl a szobába az miert lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem kevés. Nálam a kandúr napi egyszer pisil, a nõstény kétszer. Mennyi idõs a cicád, fiú vagy lány?

Szerintem nem kevés. Nálam a kandúr napi egyszer pisil, a nõstény kétszer. Mennyi idõs a cicád, fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: ivartalanított másfél éves lány köszi

Van negy tartalyunk a masodikban ketszer annyi viz van mint az elsoben a harmadikban pedig ketszer annyi mint a masodikban?

Van negy tartalyunk a masodikban ketszer annyi viz van mint az elsoben a harmadikban pedig ketszer annyi mint a masodikban. Az eredetileg ures negyedik edenyben atontjuk az elso edenybol a viz felet, a masodikbol a viz harmadat, a harmadikbol a viz negyedet. Igy 26 liter viz lesz a negyedik tartalyban. Hany liter viz van osszesen?

Legjobb válasz: Tegyük fel, hogy az elsõben x liter van. Ekkor a másodikban 2x, a harmadikban 4x. A negyedikbe beleöntünk x/2+2x/3+4x/4 vizet, amirõl tudjuk, hogy 26. Tehát a megoldandó egyenlet: x(1/2 + 2/3 + 1)=26 x(3/6 + 4/6 + 6/6)=26 x(13/6)=26 x=26*6/13 x=12 Tehát összesen 12+24+48=84 liter víz van.

Tegyük fel, hogy az elsõben x liter van. Ekkor a másodikban 2x, a harmadikban 4x. A negyedikbe beleöntünk x/2+2x/3+4x/4 vizet, amirõl tudjuk, hogy 26. Tehát a megoldandó egyenlet: x(1/2 + 2/3 + 1)=26 x(3/6 + 4/6 + 6/6)=26 x(13/6)=26 x=26*6/13 x=12 Tehát összesen 12+24+48=84 liter víz van.

11 hetes kislányomnak (anyatejes+tápszeres) péntek óta mindennap van kétszer széklete, elég híg, és bűzös is. Pedig az utóbbi időben egyébként csak 2-3 naponta volt kaki. Hasfájást nem tapasztalok nála. Megy a hasa a babámnak?

Legjobb válasz: Az egyetlen biztos módja megtudni van e változás az egészségében ha megméred a hõjét.Ha magasabb mint szokott minden bizonnyal valami nem stimmel.Ha olyan mint szokott figyeld a széklet jellegét szagát szinét és ha nem javul beszélj orvossal.

Az egyetlen biztos módja megtudni van e változás az egészségében ha megméred a hõjét.Ha magasabb mint szokott minden bizonnyal valami nem stimmel.Ha olyan mint szokott figyeld a széklet jellegét szagát szinét és ha nem javul beszélj orvossal.

Ha az egyik teszten 2 csík van kétszer is, később pedig más teszt negatívat mutat, akkor higyjek a 2 pozitiv tesztnek?

nem rég irtam hogy vettem 2 tesztcsikos medilabot.megcsináltam az egyiket este..baromi halványan de ott volt a 2.csik..reggel megismételtem és ismét 2 csik de már egy fokkal sötétebb..ma vettem lilyt..és negativ..bár este fél 7 volt amikor csináltam-.lehet hogy a medilab érzékenyebb?mert tüneteim azok vannak böven.hajjaj.-hihetek a 2 pozitivnak?elvileg 3 hetes lehetek kb..

Legjobb válasz: Gratulálok, szerintem elhiheted, hogy babó van! :-)) Ha már 2x is volt 2 csíkos a teszt, az tuti, hogy az! Ha gondolod pár nap múlva csinálj még egyet. :))))))

Gratulálok, szerintem elhiheted, hogy babó van! :-)) Ha már 2x is volt 2 csíkos a teszt, az tuti, hogy az! Ha gondolod pár nap múlva csinálj még egyet. :) )))))
nekem nem mutata ki a teszt pedig már 5 hetes voltam ugyhogy az a biztos ha vársz még 1-2 hetet és mész uh-ra az tuti amugy gratula:)
a MEDILAB az egyik legjobb és érzékenyebb teszt nekem már 2-3 hetes terhességet kimutatott halványan !!! ez a fajta sosem tévedd én mindig ezt használom már 10 éve !!! gratulálok kismama :)
Gratulalok neked babad lesz. 9 hetes kismam
Szerintem is babát vársz! De ne este tesztelj, hanem reggel az elsõ vizeletbõl, mert akkor koncentráltabb a HCG a szervezetedben.
Szia!Babód lesz!Gratula, 2 csík, az 2 csík.A másikkal ne foglalkozz!Jó babavárást.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: hellllloooo... köszi mindenkinek..a doki ma megállapitott egy 6 hetes terhességet..sok puszit küld nektek a világ legboldogabb kismamája

Miért vannak a MÁV honlapján különböző színnel a vonat indulások? És miért van kétszer ugyanaz az időpont más áron? Pl. Szeged-Budapest

Legjobb válasz: Intercity, sebesvonat, gyorsvonat, személyvonat. Egyes Intercitykre nyáron gyorsvonati kocsikat is kapcsolnak, az bár ugye hamarabb fog odaérni, mint a sima gyorsvonat, de a kocsik nem olyan felszereltek (pl. nincs klíma, rosszabb állapot).

Intercity, sebesvonat, gyorsvonat, személyvonat. Egyes Intercitykre nyáron gyorsvonati kocsikat is kapcsolnak, az bár ugye hamarabb fog odaérni, mint a sima gyorsvonat, de a kocsik nem olyan felszereltek (pl. nincs klíma, rosszabb állapot).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már értem :)
Kérdezõ, már az elsõ kommentben leírtam, hogy miért ér oda ugyan akkor a kék, meg a piros. Intercity vonatra gyorsvonati kocsikat is kapcsolnak.
A színek a vonatnemeket jelentik az alábbiak szerint: - fekete: személyvonat, gyorsított személyvonat, zónázó személyvonat - zöld: sebesvonat - vörös: gyorsvonat, expesszvonat - kék: InterPici, InterCty, EuroCity, EuroNight Ha azonos indulási és érkezési idõponttal két különbözõ színû sor is van, akkor az azt jelenti, hogy több vonatnemet egyesítettek, például van a vonaton IC és gyorsvonati rész is. Ilyenkor az egyes vonatnemek minõségi paraméterei szálítanak, tehát az IC rész nem azért drágább, mert gyorsabb, hanem mert magasabb minõségû a kocsi.
Ami pedig a 4 átszállást illeti, szerintem nincs olyan elvetemült, aki képes lenne 4 szer átszállni, miközben megy közvetlen járat is. Nem beszélve arról, hogy a 4 átszállásos még drágább mint a közvetlen...
Hát azért, mert a Szegedi vonalon Intercity gyorsvonatok közlekednek, ami azt jelenti hogy egy vonaton van pl. 4 intercity kocsi (légkondis, helybiztosítással) és van mögötte még 4 gyorsvonati kocsi (ami nem légkondis, és nem is biztos hogy lesz helyed...) és emiatt az 1-2 plusz szolgáltatás miatt drágább a kék színû...
A kérdező hozzászólása: Meg eddig olyan se volt hogy 4 átszállásos...:S
A kérdező hozzászólása: Köszi! De a kék meg a piros is ugyanakkor ér oda, csak az egyik vmivel drágább.
A fekete szín a személy, a piros a gyors, a kék az IC, EC, EN és RAILJET, a zöld pedig a sebesvonat... Néha elõfordul lila szín is, ez a vonatpótló autóbuszt jelzi.
Lehet velem van a probléma, de az elsõ választ full nem tudom értelmezni....
léci tegyél róla egy képet,
Mindenesetre egy malware-irtóval nézd meg a gépet! A Malwarebytes Antimalware a legjobb ingyenes.
Adblock Plus: 1. letöltöttél bele külsõ szûrõket? Magyar, német, angol, ukrán van nekem. 2. Az ilyen vacakokra jobb egérgomb, saját szûrõ készítése. Akkor letiltja az Adblock Plus.
Magától nem fogja megoldani az AdBlock Plus. Neked kell kiválasztanod a betöltõ listán (ahol a címeket listázza betöltéskor) azt a címet, amelyik okozza a problémád. Javaslom, hogy ha egy oldalon több szövegrésznél is látható, akkor számold meg, és ahol látod ezt a számokat nagy valószínûséggel megtaláltad és csak saját kezûleg kell azt blokkolnod. Nekem bevált, persze kicsit más módszer segítségével. Ha a számolós nem jön be, akkor le kell lassítanod teljesen az adatforgalmadat annyira, hogy mikor észreveszed a hibát, ránézhess, hogy melyik az a cím. Nekem ez a cím okozta a problémát: http://i.txtsrving.info/crossdomain.xml Ha netán ezt találod, akkor ezt blokkold.

Más is volt úgy, hogy egy hónapban kétszer jött meg a menzesze? Mitől van ez? Az utolsó napján szexeltünk az okozhatja? Nem szedek fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Hát nem sértésbõl mondom de lehet,hogy hormonzavaros vagy ! Szerintem menj el orvoshoz. :)

Hát nem sértésbõl mondom de lehet, hogy hormonzavaros vagy ! Szerintem menj el orvoshoz. :)
A kérdező hozzászólása: Most egyszer volt csak ilyen. Azért azt nem hinném, hogy hormonzavar.
2x ugyan olyan erõsen? Amúgy, figyelj, mi ezt sosem fogjuk tudni neked megmondani, ha legközelebb is elõfordul, fordulj vele nõgyógyászhoz! Biztos nem azért, mert az utolsó napján szexeltetek. Semmi köze hozzá.
A kérdező hozzászólása: Amikor rendesen megjött gyengébb volt, mint szokott. 1 hét szünet és megjött rendesen. Tudom, hogy nem vagytok orvosok csak hátha valakivel történt már ilyen.
Velem állandòan megesik. Van, hogy egyik hònap kimarad, aztán a következõben 2x, akár 3x megjön, van, hogy rendesen megjön, köetkzezõ hònapban mégis megjön 2x, nekem tök rendszertelen mindig, teljesen kiszàmíthatatlan, sosem tudom, mikor fog megjönni, pedig elmùltam 19. Eleinte vezettem naptárat de rájöttem, hogy felesleges. Meg nekem nem 1 hétig szokott tartani, minimum 2-ig, van, hogy 20 napnál is tovább. Elõször nagyon aggòdtam, hogy valami baj van, de kiderült, hogy egyszerûen csak vérzékeny vagyok, ahogy a családban mindenki.
hat ha logikusan nézzuk, egy honap 30, 31 napbol áll, 28.napjára ha megjon pontosan van úgy hogy hónap elején és hónap végén eppen ugy jön ki, vagyis nálam...

Hogyan tudom beállítani facebook-on profilképnek egy olyan képet, ami más mappámban van, de az ne jelenjen meg még egyszer a "Profilképek" mappába? Már párszor sikerül beállítanom így, de most állandóan megjelenik kétszer.

Legjobb válasz: Facebook profilképre ráviszed az egeret --> profilkép szerkesztése katt --> válassz a képek közül ... szerintem ez lesz az, amire gondolsz.

Facebook profilképre ráviszed az egeret --> profilkép szerkesztése katt --> válassz a képek közül ... szerintem ez lesz az, amire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos, így se jó :( Azért köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!