Találatok a következő kifejezésre: Van kétféle ha (8 db)

Miért van kétféle pénisz? Barátomnak jó kicsire összemegy ha épp nem áll, akkor neki vérpénisze van? És ha megfogom olyankor utálja ha véletlenül csak odanyúlok és még nem áll. Ilyen kis puha akkor az tuti az nem?

Legjobb válasz: 2 féle pénisz van nem tudom megmondani, hogy miért, de van hús, és vérpénisz, a húspénisz csak nagyon kicsit dagad meg vagy nem is dagad csak megkeményedik, a vérpénis pedig akár többszörösére is tud duzzadni.

2 féle pénisz van nem tudom megmondani, hogy miért, de van hús, és vérpénisz, a húspénisz csak nagyon kicsit dagad meg vagy nem is dagad csak megkeményedik, a vérpénis pedig akár többszörösére is tud duzzadni.
kivéve, akinek nem. olyan is van ám, akinek alapállapodban is ugyanakkora vagy majdnem ugyanakkora mint izgalmi állapotban
Szijaaa! Az én barátomnál is igy van mint a te barátodnál egészen kicsike mikor nem áll fel neki de izgalom hatásására megduzzadd de szerintem ez igy van mindenkinél.
Normál helyzetben mindenkinek kicsi és puha.
ja sok eset van nekem például amikor nem áll fel naon pici amikor meg feláll akkor naon nagy XD

Van kétféle farok ha jól tudom. Ami felfelé áll meg ami előre. Melyiknek mi az előnye és a hátránya?

Az enyém felfelé áll

Legjobb válasz: Nem vagy sem elõnyben sem hátrányban. A nõk nem a pénisz iránya szerint választanak párt maguknak. Meg amúgy sem nagyon szokta az ember lánya a pasik farkát hasonlítgatni egymáshoz. No meg egy nõ úgyis egy péniszt használ majd. Én pl. a férjemét :)

Nem vagy sem elõnyben sem hátrányban. A nõk nem a pénisz iránya szerint választanak párt maguknak. Meg amúgy sem nagyon szokta az ember lánya a pasik farkát hasonlítgatni egymáshoz. No meg egy nõ úgyis egy péniszt használ majd. Én pl. a férjemét :)
Nincs elõnye vagy hátránya egyiknek sem, meg persze nem az alapján vagyok valakivel, hogy merre áll a pénisze! :) Azt viszont tudom és tapasztalom, hogy akinek felfele áll, azzal nagyon jó kutyapózban szeretkezni! Isteni! :)
Az egyiknek az elõnye hogy a partneredet tudod képen lõni vele mikor eljõ az igazság pillanata a másiknak meg hogy magadat! ;) különben vannak köztes álapotok is az enyém fél hármat mutat...
Ha neked felfelé áll akkor nagyon jól tudod kielégíteni a lányokat, mert könnyebben elõtudod hozzni a "G" pontjukat és ez neked is ugyan olyan jó mint a lánynak. Páromnak is felfelé áll és nagyon jól teljesít.Hidd el sokkal jobb annak akinek felfelé áll mint annak akinek elõre.Nekem mind a két fajtából jutott és nekem a felfelé álló jön be.
Nekem peldaul enyhen lefele gorbul. Az jo vagy rossz ? hogyan tudom felfele "gorbiteni" ? Van valakinek ilyen pasival tapasztalata? Nekem meg senki nem panaszkodott.

Bőrövhöz való csavarokat hol lehet kapni Budapesten? Van valami webáruháza esetleg, vagy bőrdíszmű ellátó bolt, esetleg csavarbolt? Kétféle méret is kellene nekem, ha van (1 cm körüli és 6 mm körüli). Ja és inkább bronz színű érdekelne, mint a vas.

Angol nevén chicago screw-ként szokott futni, de nem akarok külföldről rendelni, mert drágább lenne jóval a posta, mint amennyit ér.

Legjobb válasz: Cipészeteknél érdemes megérdeklõdni. De nem az ilyen Mister Miniteknél, hanem rendes cipész.

Cipészeteknél érdemes megérdeklõdni. De nem az ilyen Mister Miniteknél, hanem rendes cipész.

Ha egy terméknek a boltban kétféle ára van kirakva, akkor hol van az pontosan leírva, hogy az alacsonyabb áron kötelesek eladni?

Ma voltam a P bet?s barkácsáruházban. A kifutó termékek között láttam egyet, amit meg akartam venni. Két árcímke volt rajta egy 1000Ft-os és egy 500Ft-os. Gondoltam 500Ft lesz.

Legjobb válasz: Nos,én szolidan levettem volna az 1000Ft-at.:D Amúgy utánanázek,hátha megtalálom:) Mentél utána a vevõszolgálathoz?

Nos, én szolidan levettem volna az 1000Ft-at.:D Amúgy utánanázek, hátha megtalálom:) Mentél utána a vevõszolgálathoz?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem megtaláltam: 1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemrõl
mi a francnak fizetted ki...amúgy igen a fogyasztóvédelmi törvényben benne van
A kérdező hozzászólása: "mi a francnak fizetted ki" Olvasd el még egyszer a kérdés kiírását: "Rögtön mondtam, hogy akkor nem kérem." Csak éppen szükségem lett volna a cuccra. Én is tudom, hogy a törvényben benne van, csak éppen eltartott egy ideig mire rátaláltam a törvény letölthetõ változatára. Illetve az is idõbe telt, míg a nem tudom hány oldalas törvényt elkezdtem átfutni. De szerencsére hamar rátaláltam erre az egy sorra. Csak szerintem nem nagyon tudok vele mit csinálni. Ha ott lobogtatom, akkor is azt fogják mondani, hogy nem tudnak vele mit csinálni. Maximum feljelenthetem õket.
Én nem vacilálok 500 Ft-ot pláne nem fogom a PTK-t bújni emiatt. Én fizetnék 500-at valakinek ha megkímélhetem ettõl magam...

Mit szólnak hozzá, ha kétféle mintázatú téli gumi van az autón elöl-hátul?

Legjobb válasz: Mindegy. A téli gumi, az téli gumi.

Mindegy. A téli gumi, az téli gumi.
A lényeg hogy a tengelyeken egy forma legyen a mintázat.
Az a lényeg, hogy tengelyenként azonos méretû és mintázatú gumiabroncs legyen.
nekünk hátul 4évszakos van, (a kocsihoz kaptuk, mikor vettük) elöl meg zsírúj. csóróság van, meg kellett oldani valahogy. amúgy sztem a sün lexarja. ha téli, akkor már nem ugrál.
Ha nyári, akkor sem. Itthon nem kötelezõ a téli gumiabroncs használata. Csak tengelyenként egyezzen meg a méret és az összes keréken a szerkezet.
Látszódjon hogy van rajta barázda.
#4/7 Ez k_rva nagy volt XD

Mit jelent, ha egy pasi azt mondja, kétféle nőtípus van, a BABA és a HÁZIASSZONY-FEELING? Mit ért alattuk?

Legjobb válasz: Azt hogy aki csak DUGNI jó a másik meg feleségnek is jó lenne ;)

Azt hogy aki csak DUGNI jó a másik meg feleségnek is jó lenne ;)
Jó kérdés. Attól függ milyen értelemben, milyen szövegkörnyezetben mondta. Így ezek ismeretének hiányában én is azt mondom, amit az elsõ válaszoló.
Az elsõ elvárja/és el is éri/ hogy kiszolgálják, a második pedig kiszolgál.

Ha a kuyták kék-sárgában látják a világot (mivel csak kétféle csapsejt van a szemükben), akkor hogy lehet, hogy a kutyám a sárga színű játékokat kedveli leginkább?

Holott teszem azt a pirosakat is ugyanúgy kéne szeretnie, hiszen azt is valamilyen sárga árnyalatban kéne hogy lássa.

Legjobb válasz: A pirosakat nem sárgának látja, hanem szürkének, minimális sárga árnyalattal.

A pirosakat nem sárgának látja, hanem szürkének, minimális sárga árnyalattal.
A kérdező hozzászólása: Van neki legalább 40-50 plüssállata, és mikor válogat közülük, akkor rendre a sárgákat (Micimackókat :) ) szedi elõ, és azokat mosdatja is a legtöbbet.
Bár nem sárgának látja a sárgát, attól még érzékeli, hogy az a többi színtõl különbözõ, és az a szín jobban tetszik neki, élénkebb vagy valami :)
Mert a zöld-piros színt nem tudják megkülönböztetni, nem a sárga-pirosat.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tehát magyarán a piros és zöld dolgokat szürkének látját, és csak a sárga és kék dolgokat látják ugyanolyannak, mint mi?
A kérdező hozzászólása: Egyébként emiatt a cikk miatt kérdeztem, itt ugyanis az összehasonlító képeken (ti. hogy mi hogy látjuk és õk hogy látják a dolgokat) a pirosat is sárgának mutatják: http://magazin.zassa.hu/index.php/magazin/cikk/80/Mit%20l%C3..
A kérdező hozzászólása: Na még1x: http://magazin.zassa.hu/index.php/magazin/cikk/80/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!