Találatok a következő kifejezésre: Van két tesztem, aminek (12 db)

Szia!Gratulalok!Igen ez teljesen normalis ne aggodj:)
Ne aggódj, teljesen normális.Nekem kb. a 7. hétig így volt, másnak még késõbb is. GHratulálok!
Szia! Persze normális nekem is volt ilyen az elején. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszaitokat!!!
Nekem is szurkal, es en is megijedtem, es csak arra gondoltam hogy mehenkivuli, de megnyugodtam!3 hetes kismama:)

Kettõ napja késik a mensesem tegnap délután csináltam 1-tesztet ami halványan de ott volt a második csík reggel elsõ vizeletbõl ismét csináltam 1-tesztet az meg sajna negativ lett, van értelme még csinálni még tesztet?

Legjobb válasz: ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.

ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.
Igen, holnap reggel csinálj egy új tesztet.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem mind a kettõ másfajta volt a délutáni facelle, a reggeli meg x-epil volt. Ezek a tesztek megbizhatók? Köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Köszönöm a válaszod! Van még 1 Clearblue digitális teszt ithon azt holnap reggel csináljam meg??? Vagy várjak méd velle péntekig ?
Szerintem várj még minimum 2 napot és tesztelj újra, tudom nehéz de biztosat csak igy fogsz kapni!:-) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös válaszoló!! Köszönöm szépen a válaszod várok még velle de nagyon nehéz ezt kivárni.
Mi lett az eredmény?

Mi a receptje annak az almás sütinek (pite? ), amiben a két tészta között van az alma, a teteje pedig meg van szórva kristálycukorral, és szépen látszanak a tetején a cukorszemek, ha megsült?

Legjobb válasz: Nem tudom, erre gondolsz-e: Töltelék : alma cukor fahéj Tészta: 40dgk liszt 1 margarin 1/2 sütõpor 10dkg cukor csipet só 1 pohár tejföl 2 tojássárgája Ezt összegyúrjuk. Kettévágjuk, kinyújtjuk a két lapot, amekkora a tepsink.Egyiket belehelyezzük a tepsibe,megszórjuk zsemlemorzsával,rátesszük az almát,majd a másik lapot.Készre sütjük. A nevét nem tudom , mi almás lepénynek hívjuk :-)

Nem tudom, erre gondolsz-e: Töltelék : alma cukor fahéj Tészta: 40dgk liszt 1 margarin 1/2 sütõpor 10dkg cukor csipet só 1 pohár tejföl 2 tojássárgája Ezt összegyúrjuk. Kettévágjuk, kinyújtjuk a két lapot, amekkora a tepsink.Egyiket belehelyezzük a tepsibe, megszórjuk zsemlemorzsával, rátesszük az almát, majd a másik lapot.Készre sütjük. A nevét nem tudom , mi almás lepénynek hívjuk :-)
Szerintem bármelyik almás pitét meg lehet szórni sütés elõtt kristálycukorral.
Az nem pite, sajnos nemtudom a receptet de ha meg erdekel utananezek, mert megvan valahol. Szoval jelezz ha meg aktualis a kerdesed:)
A kérdező hozzászólása: Igen, aktuális, azt a receptet még nem sikerült megszereznem.
Juj! Édesanyám olyant szokott sokszor sütni! Ma , vagy holnap beszélünk telcsin, megkérdezem! Én is pont ma vettem almát, hogy süssek. :-)
Na en vagyok az aki igerte a receptet, most mar nem irom le mert ugyanaz amit az elozo irt:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a receptet, és a segítõ szándékot mindkettõtöknek. Valószínûleg ez lesz az, ha megkóstolom, akkor kiderül.

Van két terhességi tesztem ami pozitív. Mindkettőt más időben és más márkával végeztem! Ugye két teszt már csak nem téved?

A kérdésem az lenne, hogy ugye két teszt már biztos nem téved? Ugye most már terhes vagyok? Az els?t a mensi el?tt 1 nappal Clearblue-val végeztem, a másikat rá két napra Garvi-HCG-vel! Holnap újra teszelek, mert el sem hiszem!

Legjobb válasz: Mondjuk én csak egy tesztet csináltam, de azt pár napig még nézegettem, azóta már uh-képet nézegethetek. Nekem is nagyon hihetetlen volt. Én is kérdeztem: ez már tuti igaz? Gratulálok!! 9hetes

Mondjuk én csak egy tesztet csináltam, de azt pár napig még nézegettem, azóta már uh-képet nézegethetek. Nekem is nagyon hihetetlen volt. Én is kérdeztem: ez már tuti igaz? Gratulálok!! 9hetes
Van ez így. Én eltettem mind a hetet, úgy vártuk a babát, most múlt kétéves. Gratulálok!!!!!
Nem téved! Gratulálok! Sok-sok boldogságot! :)
Gratulálok!Nem téved a tesz, megnyugodhatsz.Voltak tüneteid?
szia!nekem 3 pozi tesztem van!erõs pozik!az elsõt ami Corax, 3 nap késés után csináltam, aztán 4 nap késés után Gravi hcg, aztán 5 nap késés után szintén ígravi hcg, és még mindíg nem hiszem el h babát várok!:) )))akkor mi tök egy cipõben járunk!Ha akarsz írhatsz privit aztán ott fohjtatjuk a beszélgetést h ki mikor megy dokihoz, mit mond a doki meg ilyenek!
A kérdező hozzászólása: Tüneteim nem voltak, csak a mellem fájt, és nem úgy mintha megjött volna! A 2. inszemen vagyok túl, és remélem ez már sikerült! Holnap még tesztelek egy Gabrielt, és aztán hívom a dokit! El sem hiszem még, hogy kismama vagyok! Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok! :)

Két hete késik a menstruációm és csináltam tesztet, ami negatív lett.Azóta sem jött meg.Van esély arra, hogy tévedett a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Van esély rá! A teszt a HCG nevû hormont mutatja ki a vizeletben. Ezt a baba termeli a beágyazódás után. Várj 1 hetet és csinálj új tesztet. Ha az is negativ akkor más lehet a probléma. De egyszerûbb mód ha felkeresed a nõgyógyászt. Õ alapból elküld majd terhességi vizeletvizsgálatra. És 1 vizeletbõl több dologra is fény derülhet. Olcsóbb mint egy újabb teszt.

Szia! Van esély rá! A teszt a HCG nevû hormont mutatja ki a vizeletben. Ezt a baba termeli a beágyazódás után. Várj 1 hetet és csinálj új tesztet. Ha az is negativ akkor más lehet a probléma. De egyszerûbb mód ha felkeresed a nõgyógyászt. Õ alapból elküld majd terhességi vizeletvizsgálatra. És 1 vizeletbõl több dologra is fény derülhet. Olcsóbb mint egy újabb teszt.

Egy hetet késett a mensim, van két pozitív tesztem, de ma az ultrahangon csak annyit látott a doki, hogy van ott valami, ami terhességre utal, vamilyen gyűrű volt a leleten, ami, 8mm nagyságú. Nem kéne ilyenkor már petezsákot látni 5 hetesen?

Legjobb válasz: Szió, én pont 6hetesen voltam uh elõszõr,szerintem az 5hét picit korai.Nekem ráírták a leletre,hogy egy élõ embryo látható:CRL:2mm. Kaptunk képet is és nekünk is úgy nézett ki ,mint egy kis gyûrû:)Gondolom hamarosan újra kell menned és akkor már hallani fogod a pici szívét is. Üdv:32heteske

Szió, én pont 6hetesen voltam uh elõszõr, szerintem az 5hét picit korai.Nekem ráírták a leletre, hogy egy élõ embryo látható:CRL:2mm. Kaptunk képet is és nekünk is úgy nézett ki , mint egy kis gyûrû:) Gondolom hamarosan újra kell menned és akkor már hallani fogod a pici szívét is. Üdv:32heteske
Túl korán mentél. Sajnos ilyenkor még semmi nem látható. Neked meg maradt az izgalom és a kiváncsiság... reméljük nem sokáig!!
Túl korán mentél még. Nem biztos, hogy pont félidõben volt PÉ-d és így a terhesség még fiatalabb. 2 hét múlva menj vissza, akkor már lesz szívhangja is a kicsinek.
Szia. Nekem is kb 1 hete késik vagy épp 2.Nem tudom pontosan számolni mert nagyon kusza volt a mensim.Volt egy poz tesztem de nekem szó szerint semmit nem látott a doki és nem is mondott semmit a méhszáj és a méhnyálkahártya állapotáról.Te jobb helyzetben vagy mint én.:) Túl korán mentél, ahogy én is, ne aggódj semmi baj nem lesz gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok!
szia!en 5hetesen es 3 naposan voltam elöször uh-n, es lehetett lätni jol a babot!mint egy fel gyürü, vagy egy kesudio.es mär 4mm.es. :) dehät ez mindenkinel mäs.

Két hónapja vettem észre, hogy a menstruációm nem akkor jön meg amikor szokott hanem egy nappal később és úgy ahogy. Terhességi tesztet amit csináltam negatív. Sokszor van hányingerem és híztam is. Pici lehet a baba és a teszt nem mutatja?

Talán a stresszes élet okozza? Méhen kívüli terhességem lehet? Ha cisztám lenne éreznék valami fájdalmat?

Legjobb válasz: A teszt nem a babát látja hanem a terhességet a hormonokból, nem függ a baba (embrió) méretétõl. Méhen kívüli terhességet is ki kéne mutatnia. Menj el orvoshoz, az a biztos.

A teszt nem a babát látja hanem a terhességet a hormonokból, nem függ a baba (embrió) méretétõl. Méhen kívüli terhességet is ki kéne mutatnia. Menj el orvoshoz, az a biztos.
terhes nem vagy ha negativ lett a teszt. Az egy nap még semmi, de érdemes lenne megnézetni tényleg nincs-e valami. nekem nem fájt amikor cisztám volt. A streszstõl is lehet.
Nekem mindig pontosan szokott megjönni. Mégis volt egyszer, hogy egy teljes hetet késett, mégsem volt baba. Egy nap késés az semmi. Simán beképzelheted magadnak a tüneteket. És ha ez két hónapja volt, akkor már biztosan kimutatná a teszt.

12 napja késik, egy hete mellfeszülésem van ami nagyon erőteljes két napja csináltam tesztet ami pozitív lett. Elhihetem hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: GRATULÁLOK!!!!!!Babás vagy ez már tuti!!!! Sok sikert vigyázz magatokra!:-)

GRATULÁLOK!!!!!!Babás vagy ez már tuti!!!! Sok sikert vigyázz magatokra!:-)
Elhiheted. Menj dokihoz, az majd elküld ultrahangra is. Ott már láthatod is a babódat.
a teszt nem téved. remélem szeretted volna és igy nem ért váratlanul.
Gratulálok sok boldogságot nektek
Elhiheted:-)) Gratulálok!
Szerintem te írtál tegnapelõtt is, igen hidd el! Gratulálok!:)
A teszt negatívat mutathat tévesen de pozitívat nem! Útban a baba! :) Gratulálok...!
Szerintem csinálj nyugodtan!!!
A kérdező hozzászólása: Nem voltam végül, feleslegesnek tartottam. Azóta minden ok.:)
Én 4 évnyi fogamzásgátló szedése után éreztem ezt, és igen, terhes lettem mellette. Nem befolyásolja a tabletta az eredményt, kívánom a legjobbakat! Majd írd meg mi lett, szorítok!
Szia. Ilyen érzésem nekem is volt mikor szedtem gyógyszert, de nem fél év után hanem elsõ hónapokban. Szorítok érted!
A kérdező hozzászólása: A barátom 3 hete jött haza külföldrõl 4 hónap után és azóta ami belefér...Viszont kb 5 napja folyamatosan olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, meg furán érzem magam néha napközben, kis hányinger...de lehet hogy ezt már csak bebeszélem magamnak. Nemtudom. Viszont eléggé be vagyok szarva, mert nagyon nem szeretném ha pozitív lenne.:( Két barátnõm is mondta, hogy nekik az volt a legelsõ jel, hogy úgy érezték mintha meg akarna jönni nekik, akkor voltak 2, 5 illetve 3, 5 hetes terhesek. :/
Nem befolyásolja. De mégis mibõl gondolod, hogy terhes lettél?
csinálj tesztet, nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Megyek el nemsokára, veszek is egyet, mert tiszta ideg vagyok egész nap már emiatt. Fél 2 körül kiderül mi a helyzet!
Na, voltál dokinál? Mi lett?
A kérdező hozzászólása: Persze megyek mindenképp ha esetleg nem jön meg. Szerdán vagy legkésõbb csütörtökön kéne megjönnie. Vasárnap szedtem be az utolsó tabit.
9-es vagyok, ha továbbra sem jön meg, akkor viszont ajánlatos lenne orvoshoz fordulni, hiába negatív a teszt. Egyébként az elsõ 2 hétben ált. nem is kimutatható a terhesség. De örülök, hogy negatív lett! :-)
Na? Mikor mondod az eredményt?
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom mi lehet ez de a mai napig tart, már egy hete.:( Remélem elmúlik akármi is ez. Kaját kizárnám, azért egy hétig attól csak nem lenne ilyen:D de lehet, hogy tényleg benyaltam valami nyavaját.:/
Lehet, hogy csak rosszat kajáltál.Vmi vírus esetleg Én is megijedtem...Akkor gondolom, te :S 2 .hónapja szedem a tabit...mondjuk nem szokott belém élvezni, viszont semmi sem 100% -os.
Örülök, hogy örülsz :) ))) most már nyugodj meg :)
A kérdező hozzászólása: NEGATÍV lett! :) ) Jaj, most nagyon boldog vagyok. Méghogy péntek 13..:D
Kíváncsi vagyok az eredményre!
A kérdező hozzászólása: Ja és hozzáteszem fél éve szedek fogamzásgátlót de ilyen érzésem még SOHA nem volt.
A kérdező hozzászólása: Írok mindenképpen de sajnos csak fél4-kor tudom megvenni majd a tesztet, most nem tudtam.:( Legkésõbb fél 5-kor jelentkezem!
Egyszerre elég egyet!
Elég egyet. Ha nem akarod a másik tesztet tartogatni, akkor néhány nap múlva azt is fel lehet használni, pl. ha az elsõ halvány volt, akkor néhány nap múlva a másiknak erõsebbnek kell lennie; vagy ha korán csináltad az elsõt és negatív, akkor néhány nap múlva már mutathat pozitívat; vagy ha az elsõ negatív és utána pl. megjön, tehát biztosan jól mutatta, hogy negatív, akkor a következõ hónapban újra lehet tesztelni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!