Találatok a következő kifejezésre: Van két régi típusú (3 db)

Van egy mitsubishi pajero regi tipusu diesel két vezérműszijas mire való a belső vezérműszíj?

Ill mejik kereket hová kell álítani ha vezérm?szíj csere történik ? A bels? rövidebb vezérm?szíjat amit gyári készlet része mit hajt ? és ha nem is hajtja meg a két kis kereket akkor az autón miért nem lehet észre venni ,hogy nem hiányzik ?

Régi tipusú autóban hátul, két szélen fix biztonsági öv van gyárilag, nem automata! Bele lehet e kötni oda gyerekülést?

(Wartburg 353)

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? A fix biztonsági öv is ugyanúgy megfogja a gyerekülést, mint az automata. Csak bekötni problémásabb, mert jó hosszúra kell állítani, amíg átfûzöd minden bújtatón, aztán pedig szûkre kell húzni (néhány esetben ehhez 8-10 percig kell az ülés mögött matatni).

Miért ne lehetne? A fix biztonsági öv is ugyanúgy megfogja a gyerekülést, mint az automata. Csak bekötni problémásabb, mert jó hosszúra kell állítani, amíg átfûzöd minden bújtatón, aztán pedig szûkre kell húzni (néhány esetben ehhez 8-10 percig kell az ülés mögött matatni).

Van két darab régi típusú 17 colos monitorom, működnek, hol tudom eladni őket?

Legjobb válasz: CRT monitort legfeljebb a bolhapiacon... Nagyobb gond, hogy kidobni sem szabad, mert veszélyes anyagokat tartalmaz, de elektronikai boltok visszaveszik (persze nem pénzért). Sajnos ez a dolog már lejárt

CRT monitort legfeljebb a bolhapiacon... Nagyobb gond, hogy kidobni sem szabad, mert veszélyes anyagokat tartalmaz, de elektronikai boltok visszaveszik (persze nem pénzért). Sajnos ez a dolog már lejárt
http://www.felajanlasok.hu Itt legalább hasznos helyre kerül, és valaki nagyon fog neki örülni. Egy CRT monitorért párezer forintot kaphatsz ha el is tudod adni. Lehet, hogy több vele a veszõdség, mint tényleg megszabadulni tõle a fenti link segítségével.
Én is a http://www.teszvesz.hu vagy vatera.hu-t ajánlom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!