Találatok a következő kifejezésre: Van két hónapos fiú (5 db)

persze, szaporítsatok csak felelõtlenül, ráadásul úgy, hogy szart se tudsz a témáról.
Ha nem értesz hozzájuk hogy mikor és hogyan kell pároztatni akkor ne csináld, mert ezzel nekik okozol rosszat és fájdalmat!! Ráadásul minek szaporítani õket, az is lehet hogy nem is illenek össze és beteg kishörik lesznek! Mit teszel majd a sok-sok kis hörivel? Ebbe belegondoltál már? Ne pároztasd õket. Amúgy meg tudni kell hogy a lány hörcsög mikor termékeny, akkor kell és csak akkor. De tényleg, ne tedd õket össze, mert még nagyobb baj is lehet, a hörik nem tûrik meg egymást, bármelyik pillanatban végzetes sebeket ejthetnek egymásnak, kinyírhatják egymást. Ugye te se akarod, hogy ez megtörténjen?
Ne paroztasd oket. Agyon is verik egymast, ha a lany nem tuzel, a fiy meg hajtja. Kulonben is, rengeteg a torpehorcsog, hova teszed utana?
Eddig miert voltak kulon?
A kérdező hozzászólása: pároztatni akarom õket .hogyan kell??
A kérdező hozzászólása: Van nekem egy fiú hörcsögöm, az unoktaesómnak meg lány de õk ezen a héten jöttek haza külföldröl..(õk hollandiába laknak) Gondoltuk megpróbáljuk õket pároztatni..
6 hónaposan a nõsténynek már becsontosodott a medencéja NEHOGY PÁROZTASD MERT MEGHAL!!!

Összeszoktatás? Sziasztok Van egy másfél éves fiú aranyhörcsögünk és most szereztünk mellé egy két hónapos kislányt. Kérdésem hogy 1 ketrecbe lehet-e őket rakni? Nem fogják bántani egymást? És nem akarnánk kicsiket. Köszi.

Legjobb válasz: Hát, azt kell mondanom hogy jól kigondoltátok! Ha az idõsebb nem fogadja el akkor nem tudjátok egy ketrecben tartani, ha meg elfogadja, akkor meg a kishörcsögök ellen nem tudtok mit tenni. Sehogy se lesz ez jó.

Hát, azt kell mondanom hogy jól kigondoltátok! Ha az idõsebb nem fogadja el akkor nem tudjátok egy ketrecben tartani, ha meg elfogadja, akkor meg a kishörcsögök ellen nem tudtok mit tenni. Sehogy se lesz ez jó.
Ha nem akartok kicsiket ne tegyétek õket egy ketrecbe.
Két ellenkezõ nemû hörcsög egy ketrecben = kishörcsög vagy gyilkosság. Esetleg elõbb kishörcsög és azután gyilkosság.
Nem, nem lehet õket együtt tartani, ha nem akartok kicsiket, vagy nem akarjátok, hogy kinyírják egymást. Az aranyhörcsög szigorúan magányosan élõ állat, csak a párzás idejére viselik el egymást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget mindenkinek
Ha nem akartok kölyköket, akkor minek vettetek még egy hörit?
Nagy rá az esély, hogy verekedni fog a 2 hím.
Nekem soha nem volt degum, de a többi rágcsálóból kiindulva, nem közösítenék ki, inkább verekednének.De az is lehet, hogy mivel még csak 6 hónaposak, nem lenne semmi feszültség.De ha megveszed, akkor egy kis ideig külön terráriumban helyezd melléjük, hogy megismerkedjenek.


Van egy lány és egy fiú hörcsögöm kb 3 hónaposak kis koruktól kezdve együtt vannak nem bántsák egymás de valamelyik nap észre vettem hogy a lány hörinek a két első lábánál és a hasánál nincs szőre és kicsit piros a bőre mitől lehet ez seggitsetek?

Normálisan takarítom a helyüket rendszeresen kapnak kaját friss zöldséget gyümölcsöt magkeveréket eddig nem vettem észre hogy bántórák volna egymás.

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy te nem vetted észre, biztos hogy bántották egymást és attól van ez! Már régen külön kellett volna õket választani, mert a hörcsögöket nem szabad párban tartani!! Ráadásul, fiút tartasz lány mellett, akkor még az is lehet, hogy szaporodni fognak vagy már meg is történt, erre nem gondoltál??? Mit csinálsz majd a kicsikkel, õket is egyben fogod majd késõbb tartani?? Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?

Az egy dolog, hogy te nem vetted észre, biztos hogy bántották egymást és attól van ez! Már régen külön kellett volna õket választani, mert a hörcsögöket nem szabad párban tartani!! Ráadásul, fiút tartasz lány mellett, akkor még az is lehet, hogy szaporodni fognak vagy már meg is történt, erre nem gondoltál??? Mit csinálsz majd a kicsikkel, õket is egyben fogod majd késõbb tartani?? Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?
Én sem értem, hogy valakinek hogyan lehet ennyire kevés sütnivalója.
azonnal szedd szét õket!
Na most elõször is, a hörcsögöket lehet együtt tartani, ha nem bántják egymást, de ha nem akarsz kicsiket, ne tarts kettõt! Másodszor meg, tanulj már meg legalább írni rendesen! bántják segítsetek bántották
Gyerekek nem szídni kell! a Tapasztalatlan höritartók nem tudhatják.... sajnos ma az eniyim is szerzett egy sebet azonnal külön vettem õket...

Két nyolc hónapos kiscicánk van egy fiú és egy lány. A fiú tegnap ivartalanítva lett, azóta a lány fúj rá és nem lehet őket egy légtérbe tartani mert összeverekednek. Miért van ez, és mi lenne a legjobb megoldás?

Legjobb válasz: biztosan a fertõtlenítõ szagát érzi rajta. majd a cica lemossa saját magáról és remélhetõleg újra összemelegednek.ti is simogassátok össze vissza õket, hogy a szaguk és a kezedek szaga keveredjen rajtuk.

biztosan a fertõtlenítõ szagát érzi rajta. majd a cica lemossa saját magáról és remélhetõleg újra összemelegednek.ti is simogassátok össze vissza õket, hogy a szaguk és a kezedek szaga keveredjen rajtuk.
Ha meggyógyult a seb, fürdesd meg tiszta meleg vízben. utána persze legyen olyan meleg hely, radiátor, ahol nem fázik vizesen.
Mert érzi az ivartalanítás szagát és azt hiszi a kis butus hogy õt zaklatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!