Találatok a következő kifejezésre: Van két csaj az osztályunkba, és (1 db)

Van két jó csaj az osztályunkba, és egyik haverommal le akarunk velük feküdni nyolcadik év végén, hogy mondjuk meg nekik?

Legjobb válasz: sztem akarh is mondjatok meg,szanalmasnak fogjak tartani... persze,ha normalisan gondolkoznak...

sztem akarh is mondjatok meg, szanalmasnak fogjak tartani... persze, ha normalisan gondolkoznak...
nagyon helyes amit az elõzõ hozzászóló irt! nézzetek kicsit magatokra, 14 éves fejjel mit akartok kezdeni a fütykössel??? mikor én akkora voltam mint TI azon járt az eszem hogyan tanuljak tovább, mit kezdjek magammal...ha ilyen FIÚCSKÁT láttam volna mint TI amilyenek vagytok legalább 10 m rõl elkerültem volna (ahogy mai napig is elkerülöm) Most õszintén? ha lefeküsztök a csajokkal az nektek miért egy jó ? hogy aztán késõbb legyen mivel hencegni??? hogy az a két csaj élete végéig bánja??? tudjátok meg szánalmasak vagytok, és remélem a két csajnak lesz annyi esze hogy ebbe nem megy bele...
Sztem ha a csajok a normális kategóriába tartoznak, akkor nem fognak veletek lefeküdni akár mit mondtok is nekik. Ha pedig abba a csoportba amit még testvérek között is k**vának lehet nevezni, aki fûvel fával, akor pedig lényegtelen mit mondtok úgy is elfognak veletek menni. Csak arr vigyázzatok, hogy ne ti legyetek nekik az elsõ, mert ha lefektetitek és otthagyjátok õket az hatalmas nagy trauma lesz és egy jó ideig, nem akarnak majd senkivel szeretkezni. Sajnálom a szüleiteket, mert ha nekem ilyen gyerekeim lennének hmmm nem is tudom, egy biztos az utcán lehajtott fejjel mennék a szégyen miatt. 8-ban szex? Én 16 évesen vesztettem el, és emiatt még mindíg szégyellem magam, mert az is korai volt. Nem vok sokkal idõseb 18 éves. Szégyen.
Tehessék a szerelmet? Ez milyen tanács? Hát nem az én példám a jó, mert nagyon megváltoztak már a lányok is. De én nyolcadikosan szó szerint elmenekültem egy ilyen próbálkozás elõl. Ne akarjátok csak azért lefektetni õket, mert kanosak vagytok, õk meg jó csajok. Ezeknek igazi érzelmen kell alapulnia. (legalábbis elsõnek) Ne siessetek, eszküszöm inkább hazudjátok, h nem vagytok szüzek, de nem kell ezt ilyen korán. Tudom ezen most röhögtek, de komolyan mondom. Másrészt elõször magatokon tanuljátok ki, hogy mennyit birtok, hogy birjátok sokáig, ne egy csajt akarjatok a rossz teljesitménnyel elrémiszteni.
Nyolcadikos korban még nem a szexen kéne, hogy járjon az eszetek! Inkább a továbbtanuláson! Ha van egy kis esze a két lánynak, elküldenek titeket melegebb éghajlatra!!!
Én a 3.hozzászolo vok és üzenem a 4.emberkének h azért irtam h tetessék a szerelmet mert ti hiába ellenzitek a dolgot ha meg akarják tenni úgyis megteszik! kamaszként ti halgattatok az idõsebbekre? ugye h nem...hát ha már megteszik akkor már legyen sikerélményük. õk megkérdezték mire buknak a csajok, én csak elmondtam. Hogy ez nem vmi tisztességes, az már más kérdés. De azért a csajokat sem kell félteni, õk sem "ártatlanok, " egyre hamarabb vannak tul a dolgon...kettõm áll a vásár.
szerintem ha le akartok feküdni velük, akkor ne a szemükbe mondjátok konkrétan, mert akkor tuti elhajtanak, hanem kezdjetek nekik "udvarolni".Beszélgessetek velük, legyetek kedvesek, bókoljatok stb. Ez minden csajnál bejön.Amit ne tegyetek: ne rontsatok ajtóstul a házba, mert ha rájönnek hogy valójában a szexre hajtotok, akkor nem hiszem hogy sikerülne.Tegyetek úgy mintha szerelmesek lennétek és csak fokozatosan közeledjetek.És ha már érezni a csajokon hogy belétek zúgtak meg többet is megengednek, mint a csók, akkor lehet talán próbálkozni. Bár annyit megjegyeznék, hogy marha fiatalok vagytok még, tehát ráértek ezzel, a szexnek is vannak "enyhébb" formái pl. petting, csókok, masszázs stb.De ha mégis oda kerülne a sor, VÉDEKEZZETEK! Gumi nélkül soha! Sok sikert! (egy 27 éves csaj)
Hat igen osztozom az elottem levoekkel. Ezert van sok olyan csaj aki kesobbiekben nem tud normlais parkapcsolatot kiepiteni mert mindig ott lesz benne a lelki trauma h ki lett hasznalva, ahol a csaj erzelmeket taplal ti meg csak hencegesbol fektettetek le h masnap el tudjatok meselni a tobbieknek milyen jo ... volt. ez szanalmas.... en az ilyen pasikat messzirol elkerulom...
inkább játszatok 5 az 1 ellent mintsem, hogy szexeljetek 14 évesen. elég szégyen. kicsik vagytok még és nem hiszem, h az a két csaj is akarná... gondolkozzatok
pff... Ez a mai világ...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért játszadozik egy lány egy fiú érzéseivel?

Többször is tapasztaltam mostanában hogy mióta megismertem a barátnőm tök vidám vagyok vele ... eléggé zord voltam azelőtt de mióta megismertem sok csalódást okozott és csak zokogni tudok :'( Nem tudom mit tegyek milegyen!

10

Az még belefér, ha facebookon annyit írok neki, hogy nincs-e kedve beszélgetni, szóval nem ott ismerkedenék meg vele? Csak az első lépést.

4

Lányok ti mennyire szeretitek vagy nem szeretitek, amikor már első randin a srác olykor-olykor megérint titeket mert látszólag jókat mosolyogtok, nevetgéltek együtt?

kort írj. pl. ÍGY 18/L

7

A lányoknál való sikertelenségem miatt, hiszen soha nem volt még párom 27 évesen sem, jogos ha fel akarom adni az életemet és nem törődni semmivel?

Teljesen romokban vagyok az örökös elutasítások miatt. Pedig nem vagyok utolsó undorító ronda alak. Mégis soha sem élőben, sem párkeresőn sem jött össze. Van rendes megértő családom, kedves rokonaim, megfelelő munkahelyem (diplomás vagyok), de semmi nem jön össze. Csak az elutasítás. Vessek véget a szenvedésnek? Nem szeretnék. Tanács?:

25

Van itt sportkedvelő ; szép ; OKOS csajszi?

:)

8

Lányok! Miért van az, hogy mindenki sminkeli magát és nem lehet rendesen beszélgetni, csak a Facebook segítségével.!? , nem vagyok visszahúíódó tipus nem is volt még barátnőm és még csak nem is smároltam.14/F

De nincs egyetlen olyan csaj sem akibe szerelmes lennék.. egyszerüen mindig játszák az eszüket és rohadtul idegesítőek (nem vagyok homár)

12

Nem vagyok ronda, mégis képtelen társkeresőn egyetlen lány sem annyit visszaírni, hogy bocsi, de nem. Mit lehet tenni?

Előnyös kép van kint magamról. Választékosan beszélek és írok. Semmi kivetni való nincs rajtam. Átlagos külső, kedves jellem. mégis 26 ma elküldött levélből 23 at megnéztek és egy szót sem írtak vissza. Romokban vagyok. Mit tegyek?

9

Lányok ti mitől szoktatok elpirulni?

Érdekelne , hogy ezt most mennyire pozitív dolog. Mostanában szoktam beszélgetni egy lánnyal és volt , hogy fülig elvörösödött. Ezt mi szokta kiváltani? (nem nem a dühtől mielőtt valaki benyögné :D )

18/f

8

Fiúk, ti hány elutasítás után estek kicsit kétségbe, hogy valami nem stimmel?

Tehát nem olyanra gondolok, hogy szerelmes vagy és elutasít, mert az nagyon fáj. Hanem olyanra, hogy odamész random, átlagos (nem bombázó), kedves tűnő csajokhoz pl szórakozóhelyen és elutasít. Elvileg nekem azt mondták a csajok, hogy 20-30 ig ne essek kétségbe, mert jó esetben kb minden 30. csajnak jön be egy átlagos külsejű (nem sármos, gazdag stb) pasi. Mi az igazság? Én 5 elutasítás után kicsit ingerült szoktam lenni és őrlődöm. ti, hogy vagytok ezzel?

26

Korcsolyázás randiként?

Van egy lány akivel régóta ismerjük egymást régen legjobb barátok voltunk de ez kezd átalakulni kapcsolattá.. Az a helyzet hogy megkérdeztem nincs-e kedve eljönni korcsolyázni mert suliba menet pont láttam hogy megnyílt a korcsolyapálya.. Én régebben korcsolyáztam ő pedig még nem de tud görkorcsolyázni.. Arra gondoltam elviszem kocsival a korcsolyapályához viszek neki mondjuk egy kis csoki mert azt ugye minden lány szereti... utána pedig mondjuk valahová még beülni vagy ahogy alakul... eddig jó ötlet?

18/F

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!