Találatok a következő kifejezésre: Van két csaj (53 db)

Két szék közé fogsz esni, vigyázz! Egyiket se válaszd.
Lépj be az idegenlégióba.
Szar a dumád.
melyikbe vagy igazan szerelmes? ha egyikojukbe se akkor hagyd a ...-ba. ha az egyikojukbe akkor jarjatok de csak ovatosan. ha mindkettojukbe akkor gyozodj meg rola h melyikojuknek vagy fontosabb es melyikojuk szeret jobban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ennyi értelmes választ, nagyon sokat segítettetek. Ja nem is..
Kit érdekel? Tanulj meg programozni.
magadra maradsz
Gruppen
A kérdező hozzászólása: Azzal mit érek el ha egyiket sem választom?
A kérdező hozzászólása: Elhiheted nem ezt szerettem volna írni, csak , h nem fért ki 250 karakterbe amit írtam és hát ez lett belõle. Ha értelmeset meg nem tudsz válaszolni akkor mi a francnak írsz ide?
A kérdező hozzászólása: Mindkét csaj tetszik, de még/már nem vagyok szerelmes. De ez egy idõ után változhat. De ha most mindkettõvel kavargatok akkor annak jó vége nem lehet.

Lányok volna egy fontos kérdésem! Miért van az, ha viszonyom van két csajjal és tudnak egymásról, összebarátkoznak?

A két lány az évfolyamtársam. Az csajjal el?ször a gólyatáborban jöttünk össze, de azóta már többször is smároltunk, disco-ban, party-kon, stb (? legyen X). A másik csajjal még csak múlthéten smároltam el?ször F?sulis disco-n (Õ legyen Y). Ezek úgymond nem naon szerették egymást, de miután a Y-nal voltam, megkedvelték egymást és már ma is kávézóba mentek. Miért barátkoztak össze mikor az egész suli tudja, hogy viszonyom volt mindkett?jükkel?

Legjobb válasz: hogy megbeszéljék, milyen faramuci alak vagy

hogy megbeszéljék, milyen faramuci alak vagy
úú ez gáz :S elõször is elég hülyeség tõled, kettõt hülyíteni, elég nevetséges tõlük hogy ezt játsszák :S dobd szerintem mindkettõt...
szerintem biszexek
ja ha szerencséd van hármas mókában is lehet részed :P
Hogy rajtad röhögjenek...
Szerintem meg azt jelenti, hogy beültek együtt kávézni a kávézóba... És ne gondold azt, hogy azért, mert pszichológiát tanulsz soha senki sem fog tudni hazudni neked és nem vernek át a palánkon, de ezerrel... Nálad jóval okosabb és tanultabb emberek mindig lesznek majd...Csak most vagánynak képzeled magad...
Én valószínûleg azért találkoznék a másik barátnõvel, mert mindkettõnk úgy érzi, hogy játszadoztál. Megbeszélném vele, hogy érdemtelen vagy arra, hogy foglalkozzunk veled.
Ja és lehet, hogy most osztozkodnak rajtad, de az is elõfordulhat, hogy tényleg megbeszélik mekkora szélhámos vagy amiért játszol velük...
A kérdező hozzászólása: én nem az édes3ast akarom, csak az egyik "vélemény nyilvánito" kijelentette, én meg azt irtam rá, h nem lenne rossz. ma 08:38 am gondolom ezt is te irtad ...ez lehet...
jó most itt úgy beszélünk róluk, mintha mindkettõvel jánál, de elõször tisztázzuk már, hogy mi is van. Szóval jóba vagy mind a kettõvel, és smároltál mind a kettõvel buliban, de semmi több? mert akkor kár úgy gondolkodni, mintha komolyabb doog lenne 3-tok között. ilyen elõfordul gyakran. ha több is van köztetek az már bonyolultabb ügy.
A kérdező hozzászólása: az az ábra, h mind kettõ akarna velem járni, sõt már mondták is...ma rákérdeztem mi "az oka ennek a gyors barátságnak" nem válaszoltak normálisan, terelték a témát...xD
Ha mindkettõ akar veled járni, akkor most osztozkodnak rajtad...Lehet, hogy írtam olyat, hogy "lehet"...De kezdem azt érezni, hogy ez biztos nem így lesz...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ma is elmentek a kávézóba... S megkérdem miért...semmit sem válaszol egyik sem...Ti vagytok a nõk, ti ha ilyen helyzetbe lennétek mint õk, mit csinálnátok???
Én a helyükben tutira arról beszélnék, hogy milyen módszerrel tanítsunk móresre ha már ennyire nagyon korrekt vagy! Nehogy azt hidd már, hogy azon tépelõdnek, hogy melyiküket kegyeskedsz választani! Barátom, te semmit sem tudsz a nõkrõl, ami nem baj, csak legyél tisztába vele.
A kérdező hozzászólása: aham...lehet..de egyiksem tartózkodik tõlem, úgy viselkednek ahogy szoktak...
Alakul...Kezdesz kicsit visszavenni... Az a baj, hogy azért, mert smaciztál velük, ráadásul külön-külön, még nem fognak összedobni neked egy édes-hármast... És azért, mert neked ez a vágyad, attól õk még lehetnek csak szimplán barátok is... X+Y=Z Z lehet barátság, tanulási nehézség okozta segítségkérés...Lehet, hogy rólad írják a pszichológiai disszertációjukat...Sajnos csak legvégsõ esetben van rá esélyed, hogy a Te általad oly rettenetesen áhított édes-hármas vágyadat szeretnék teljesíteni...Ehhez egy kis smaci kevés...Mindenesetre nem lehetetlen, de ne éld bele magad, mert sokkal nagyobbat koppanhatsz, ha kiderül, hogy nem is vagy akkora spíler, mint gondolnád...
A kérdező hozzászólása: nem mondtam, h olyan jó vaok a pszichológiában, de az átlag emberek hazugságait könnyen kifürkészem. Én értem, de az a helyzet, h egyik se dühös rám... persze, hogy megérdemlem, ha vmi rosszat akarnak, tuom, hogy tróger vaok, de hát ez van.
Elég faramuci a dolog tényleg. Lehet, "ha az egész iskola tudta" akkor õk is, és az egyik odament a másikhoz és elkezdett beszélgetni vele rólad... Vagy valami hasonló. Ez elég tré helyzet, de nem lehetetlen. Így jár az aki két vasat tart egyszerre a tûzben... Az óvatlanság fájdalmas és igen kellemetlen is tud lenni. Ui.: Amúgy meg a pszichológusok is emberek. Õket is át lehet verni. Én is annak készülök, ettõl függetlenül anno a pszichológusomat úgy megvezettem, hogy öröm volt nézni. Pedig csináltam ám szorgosan a tesztjeit és nem jártam utána egyiknek sem és akkor még csak gimis voltam... Amúgy meg eléggl erkölcstelen és önzõ viselkedés ilyet csinálni! Meg is érdemled, ha kellemetlenséged származik belõle
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h röhögni akarnak...ez nem egoista, értek a nõkhöz + pszichológiát tanulok, meglátom, ki hazudik, s nem...hanem látszik rajtuk, h mind a ketten akarnak valami többet.
A kérdező hozzászólása: hát nem tuom, elég jók ahoz, h dobjam, de még meggondolom... most a héten lesz a gólyabál és most nem tuom melyiket fogom megsérteni, mert az egyik vagy mindkettõ biztos utálni fog utána.
A kérdező hozzászólása: az jó lenne=)=P beszállnék hozzájuk=P
A kérdező hozzászólása: pfff beszéled a hülyeséget...szerinted véletlen, h eddig nem is beszélte egymással jóformán, most meg mikor a másik csajjal is viszonyom lett, erre nagyon jó barátok lettek. egyik napról a másikra nem mész el kettesbe kávézni egy "látásból ismerõssel", annak kell lennie valami oknak. Mindennek van oka. Nem mondom, hogy okos vagyok, sõt, inkább hülye, de ebbe az egybe nem tévedek, többnyire ismerem a nõk reakcióját. A 3-asban, dolog tetszik=)=P=P
Attól, mert a hármasban dolog neked tetszik, attól még nem biztos, hogy pont tõlük is fogod megkapni... Te tanulsz pszichológiát?! Beteg vagy...
A kérdező hozzászólása: Én azt irtam tetszik, nem pedig azt , h meg fogom biztos kapni..sorry..de a kettõ különbözik...Tanultál magyar nyelvet???
Te beszelsz hogy ismered a noket most megis itt keredezed oket... Itt allsz tanacstalanul raadasul nagy arcod is van, amugy meg a looserek tanulnak pszihologiat telitett szakma erre se lennek buszke ha itt tartunk bme vegeztem kozlekedesin, vaganykodni mindenki tud tanulj meg hatha rajossz a noi nem rejtelmeire :)
ugyanmár gyerekek, az egyetemek máshogy mûködnek, mint a való élet, ott mindenki smárol mindenkivel gyakorlatilag, azt még ne nevezd viszonynak, ha részegen buliban smárolsz egy csajjal. ÉS egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy miattad barátkoztak össze, lehet h tõled függetlenól, de ezt need kell tudnidn
A kérdező hozzászólása: Én véleményt kérdeztem, ha van akk ird meg ha nincs akk menj innen...nem naon izgat az okoskodásod. ma 00:28 lehet igazad van...de egy kicsit furcsa, így hirtelen én nem naon hiszek a véletlenekben, de att függetlenül még lehet.
Hiába tanulsz pszichológiát, meg hiába értesz a nõkhöz, tuti nem azért járnak össze, és barátkoztak össze egymással, hogy a hátad mögött ódákat zengjenek rólad. Szerintem egyáltalán nem értesz a nõkhöz, én huszonéves lány vagyok, és más okom nem lenne arra, hogy összebarátkozzak a szeretõm másik szeretõjével, csak az, hogy kibeszéljelek vele a hátad mögött (és nem jó értelemben). Valamint az is lehetséges, hogy semmit nem jelentesz a számukra, csak van valaki, aki néha kielégíti a vágyaikat, ergo kihasználnak; és egymást pedig szimpatikusnak találták, még barátnõk is lehetnek idõvel.

Van két csaj és négyen táncolnánk csak kikel az egyiket rakni a csapatból mert nem jönnek ki a lépések. Szóval azt rakjuk ki aki nagyon erős de nem igazán tud táncolni v. aki tud táncolni és nagyon jól tud akrobatikus táncot de nem tud?

Legjobb válasz: te meg kukultál..... ilyenkor nem azon gondolkodik egy jó koreográfus hogy kit csapjon ki... kicsit goni vagy.... am meg a legegyszerûbb ha szimplán átírjátok... pl azt a cucot míg megcsináljátok addig a másik a háttérben csinál valamit ... vagy ennél is jobbat tudok.... csináljatok négyen együtt olyan koreot amiben az akrobatikus elemek párokra ill. négy före íródtak vagy egyénekre.... tch... egy csapatban sosincs én vagy te. (extra klisé) ott egységben az erõ és inkább a tánc szar mint hogy te keverd a szart ... .értve????

te meg kukultál..... ilyenkor nem azon gondolkodik egy jó koreográfus hogy kit csapjon ki... kicsit goni vagy.... am meg a legegyszerûbb ha szimplán átírjátok... pl azt a cucot míg megcsináljátok addig a másik a háttérben csinál valamit ... vagy ennél is jobbat tudok.... csináljatok négyen együtt olyan koreot amiben az akrobatikus elemek párokra ill. négy före íródtak vagy egyénekre.... tch... egy csapatban sosincs én vagy te. (extra klisé) ott egységben az erõ és inkább a tánc szar mint hogy te keverd a szart ... .értve????

Van két csaj. (? )

Az a helyzet, hogy az egyik, aki iránt nem érzek tulajdonképpen semmit, felajánlotta h bármikor lefeküdhetek vele. (elég jó a csaj, nagy mellek, kerek fenék) A másik iránt viszont több mindent érzek, de nem vonzódok hozzá annyira szexuálisan. Mi legyen? O.o

Legjobb válasz: az elsõt farkald meg

az elsõt farkald meg
rövid/félhosszú haj?
A kérdező hozzászólása: nem... inkább olyan kis elvarázsolt, de bevállalós, nem is láttam még ilyet!!
igen, 16? én is ismerek egy ilyet, mondjuk teszi az embereknek a fejét, hogy milyen értelmes, milyen okos. szereti a metált?
A kérdező hozzászólása: De ha szeretem a csajt, akkor bármit megteszek érte !! De ez egy könnyû kis numera lenne, meglesz :DDD
A kérdező hozzászólása: Férfibõl vagyok :D
Dugd meg az elsõt, és hagyd békén a másodikat. Vele is csak játszani akarsz.
A kérdező hozzászólása: Ahogy mondod... :DD
laza lehet az elsõ. 16 éves?
dugd meg az elsõt majd kezdj járni a másodikkal
szerencsés vagy öcsém! :DDD
és még a csajt is Te szerzed? Hú, nekem is ilyen barátnõ kell...:)
hát látom a bizalom megvan köztetek. Szívesen néznéd ahogy a barátod más punciba fogja dugdosni a farkát? Mert garantálom meg fog történni.
Hát akkor vegyetek be egy harmadikat, és akkor látod majd mirõl beszéltünk.
hát gratulálok a gyomrodhoz, kislány. majd a pasid rászokik..
kérdezõ, szóval ha nem teszed meg ezt a pasidnak akkor abból az következik, hogy majd 2 ismeretlennel fogja csinálni a tudtod nélkül? szép kapcsolatotok lehet, nem is fog már sokáig tartani. naív pitsa lehetsz.
azért azt jól gondold végig, hogy tényleg akarod-e. El tudod majd viselni, hogy egy másik lánnyal közösülve a barátodat nézd? Mert ugye azt nem gondolhatod komolyan, hogy vele nem fog. És aztán meg jön majd a viszonzás kérdése, hogy két pasi és Te. Azt meg lehet, hogy a párod nem - és kész is a jó kis veszekedés. egyébként minden pasi szeretne két csajjal egyszerre (én is), de én pl. nem a párommal gondolnám plusz egy, hanem két "idegen" csajjal.
Istenem, hova jut ez a világ? :'(
Szia, mi is ilyen lányt keresünk sajnos.
AZ okoskodók, akik meg nem próbálták a hármas szexet, azok inkább ne is szóljanak bele!!!
Azzal együtt, hogy nagyon nem értek egyet azzal, amire készültök mégis igyekszem megoldást javasolni. Szerintem fogadjatok fel egy minõségi prostit a dologra. Nem lesz egy olcsó mulatság, az tény (persze ha igazán profit néztek ki, simán elõfordulhat, hogy van nemibetegség szûrõ papírja is). Viszont egészen másként viszonyulsz majd Te is a dologhoz, mert tudod, hogy ez tényleg egy próba, hogy egyáltalán bejön-e, és nem fogsz azon agyalni késõbb, hogy biztos csinálja vele (legalább is, ha közös kasszán vagytok semmiképpen....:) )
hehe.. már két gyerek is van? TE mond, ennyire nem gyanakodsz, hogy valami nem stimmel ezzel a kéréssel? Eddig a két gyerekkel nem dicsekedtél (amúgy gratula). Akkor most állj meg egy pillanatra, és gondold végig: 10 éve együtt vagytok, eddig elég voltál neki csak Te. Vállalt veled két gyereket. Majd most, hogy-hogy nem, hirtelen érdekelné, hogy még egy nõt vegyetek már be. És persze Neked azt mondja, hogy Téged szeretne látni másik nõvel. Hát, érdekes... nekem minimum gyanús lenne a dolog. Miért nem a kapcsolat elején akarta a gyerekek nélkül? Másik kérdés: TE egyáltalán el tudod képzelni, hogy másik nõvel csináld? Ha már ilyen kedvesen "Téged akar látni másik csajjal"...
Idióta vagy! Te is csak azért teszed, mert a férjed uralkodik rajtad. Fosol, hogy nélküled fogja csinálni. És mi van akkor? Aki ilyet tesz, azért nem kár, ha lelép. Legalábbis egy nõ, akiben van némi tartás, az így áll hozzá. Mondd meg neki, hogy okés, benne vagy, de utána szeretnéd te is két pasival csinálni. Bár szerintem ehhez már túl gyáva vagy, hogy ilyen kéréssel fordulj hozzá.
Rengeteg alszent hulye! A kerdes nem arra iranyult, hogy a sajat erkolcsi hozzallasodat mennyire, akarod raeroltetni egy masik emberre! Mindenki maga donti el, a szexbe mi fer bele es mi nem. Van aki allatokkal csinalja, vagy szereti h elfenekelik.. Azert kellt az ilyen kerdes felhaborodast, mert ilyenkor szembesultok azzal, hogy egy ilyen kerdes barmikor felmerulhet a ti kapcsolatotokban is. Kerdezo! Vannak erre internetes tarskeresok, de ott inkabb fiatal paroknak van eselyuk, lanyt talalni. Okoska31 otletet javaslom en is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az adaadó válaszát. majd találunk valami megoldást
na még jobb, majd, ha elhagy az ilyen kalandokért 2 gyerekkel, akkor ne ide gyere sírni, hogy jajj segítsetek mit tegyek?? gondolom a 2 pasi felállásban nem lenne benne a kedves férjed
A kérdező hozzászólása: Van már két gyerkõcünk és megbízunk egymásba. Lassan már 10 éve együtt vagyunk. fiatalok vagyunk és szeretnénk kipróbálni.
Az okoskodók akik nem próbálták a hármas szexet többek között azért sem próbálták, mert mások kárából tanulnak. Én pl. ismerek olyat aki próbálta és azt mondta soha többet, mert szörnyû volt hallgatni utána a nyafogást, hogy "bííztos vele jobb volt, most is kurogatod bla bla bla..." szét is mentek. Kankó, tripper, szifilisz, gyere a kérdezõ hazavisz.
Lehet vele jobban fogja élvezni és utána is össze fognak járni nélküled. Valami csak van ha te nem vagy neki elég.
már bocs, de miért ne szólhatnánk bele? azért mert eltérõ a véleményünk? én sosem tudnám nézni, hogy valaki a barátnõmet dugja, ahogy eddig egy csaj sem volt, aki tudta volna nézni, hogy én mással is a szeme elõtt. Mivel a kérdezõ még életében nem próbálta, már engedtessék meg, hogy leírjuk a mi véleményünket is. Mielõtt jön majd néhány hét múlva, hogy ez történt, és valami megváltozott köztük.
A kérdező hozzászólása: Én meg inkább látom mit csinál mint azt hogy két idegen lánnyal csinálja.(tudtom nélkül)
És te hogy éreznéd magadat, amikor a párod a szemed elõtt mással lenne? Én is gondolkoztam ilyenen, férfi vagyok, van fantáziám, de a páromnak sosem okoznék ilyen miatt fájdalmat.
Én szívesen beszállok, vagy akar hozom a barátnõm, õ is szereti az ilyesmit, és akkor 4esbe... http://m.blog.hu/fe/fearline/image/dagadt.jpg
Hát nem tudom, én nem osztoznék a pasimon... :) de ha úgy alakul akkor mindkettõtökbe más óvszer kerüljön..

Mit szólnátok, ha a közös gépetek lomtárában találnátok egy képet, amin a férjetek egy rokonnal és két csajjal van egy szórakozóhelyen? Egyik csaj a férjem mellett ül csücsörítve, a másik csaj a szintén házas rokon háta mögött, a vállára tett kézzel.

A férjem azt mondja, hogy csak odamentek hozzájuk a csajok és kérték, hogy fotózkodhassanak velük.

Legjobb válasz: Én -vállalom- az ilyet nem bírom,én kicsapnám a hisztit,az biztos.

Én -vállalom- az ilyet nem bírom, én kicsapnám a hisztit, az biztos.
Kedves utolsó, mondjuk hogy egy kis nyugalmat találjon mellette :-)
Sok nyugalom után, jön a megszokás és az unalom. De hajrá. ;)
11-nél a pont, maximálisan egyetértek. :)
Csinálj te is egy képet ismeretlen pasival. És intézd úgy, hogy a férjed rátaláljon. Várd a reakcióját!
A 11-nek, az igazi nõnek én se adok igazat. Azért szerintem elég bután nézne, ha pl. 20 év házasság után kb 40 évesen azt látná, hogy a 40 éves férje, fiatal pipikkel pózolgat. Maradhatsz te igazi nõ, el se fog hagyni a férjed, de a feszes popsi, meg a cici tudod a másiknál izgalmasabb. Nem lelki társat keresgélnek a férjek, mert azt megtalálták a feleségükben, hanem a friss husit. Én is nõnek érzem magam, tudtommal még nem csalt meg egy párom sem, de nem is történtek ilyen afférok egy kapcsolatomban sem. Kíváncsi lennék arra, hogy te milyen képet vágnál hasonló szituban. A másik, hogy a fordított helyzetre a pasik hogy reagálnának. Elõttem vetette fel valaki az ötletet. Ha az utcán úgy néz a nõre más pasi ahogy nem kellene, a pasik férjek zömének már az sem tetszik, és úgy védi a sajátját mintha az élete múlna rajta. A férfiaknak sincs semmivel sem több joguk egy kapcsolatban mint a nõknek. Engem is felháborítana a vadidegen lányokkal pózolós csücsörítõs vállfogdosós bulifotó, két okból. 1. nyilván van mit titkolni, mert különben megmutatta volna. 2. én nem tehetnék ilyet, állna otthon a bál, ezért elvárom hogy õ se tegye. Én a férjemnek még esküvõ elõtt elmondtam, hogy amire õ felhatalmazza magát, arra én is. Nem gondolom, hogy válni kell minden hülyeségre, így az a tiszta, ha csak olyan dolgokat tesz, amit fordított esetben szívesen fogad. Ha egyedül akar bulizni meg csajozni a haverokkal, semmi gond, de én is elmegyek pasizni a csajokkal. Ha flörtölni akar, akkor tegye, de egy rohadt szót ne szóljon ha én is azt teszem. stb. stb. 5 éve vagyunk együtt, tiszteljük a másikat, csak azt engedjük meg magunknak, amit a másiktól is szívesen látnánk. Ha valakinek kell az a fene nagy szabadság, amibe a csajozás /kimeneteltõl teljesen függetlenül/ belefér, akkor nem kell megállapodni. Frankón lehet agglegényként is élni.
"Én a férjemnek még esküvõ elõtt elmondtam, hogy amire õ felhatalmazza magát, arra én is." Helyes. Akkor a kérdezõ leülhet idegen férfiak mellé.
"Helyes. Akkor a kérdezõ leülhet idegen férfiak mellé." Annyival kiegészíteném, hogy leülhet idegen férfiak mellé miközben egyedül bulizik, és csinálhat sztárfotókat idegen pasik társaságában, kicsit mélyebb kapcsolatot sejtetve, mint egy szimpla idegenek közti viszony.
De olyan dolgokat láttok bele, ami nem történt. Lehet volt valami, lehet nem, de az eddigi információk alapján csak belemagyaráztok dolgokat.
Azért ez tényleg érdekes. Itt máris elõjön, hogy a nõ a hisztis pi...a, és hát ezért nem mondanak el a férjek, barátok ilyeneket. Hm. Lehet. De akkor miért veri ki nála a biztosítékot, ha a nõ csinálja ugyanezt? Õ meg a hisztis férj?
A sok megkeseredett, számonkérõs, hiszticsapós kommentbõl, eléggé egyértelmûen látszik. Csak gondold végig, hányszor mentél el a barátnõkkel, barátokkal csak úgy valamerre, a párod nélkül, mik a hobbiaid, rendszeresen ûzöd-e, szereted-e a munkád, jársz-e kikapcsolódni a pároddal rendszeresen, radniztok-e még mindig. Hogy öltözködsz, menynire adsz magadra, mennyire vagy boldog és elégedett magaddal. Mikor próbáltál ki vmi extrém szexuális játékot és segédeszközt. Próbáltál.e ki új dolgokat msotanában. Ha saját magadat és az életedet izgalmasnak látod, akkor a párod is annak fog. És minek mászkálna más nõk után, ha van egy izgalmas otthon is...
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Milyen alapon alkotsz képet mindannyiunkról, amikor egyikünket sem ismersz? A többiekrõl nem nyilatkozhatok, hisz nem ismerem õket, de én nõ vagyok és anya!
Értem már, hogy a férfiak miért nem igazán akarnak manapság már házasodni. Miért fogjátok fel úgy a házasságot, mint egy börtönt? Amint kimondátok a "boldogító" igent, onnantól kezdve se külön szabadidõ, se barátok, se család, se magánélet? Miért? Pontosan azért menekülnek tõletek, mert így viselkedtek, mindenen kiakadtok és hisztit csaptok. Az a baj, hogy a nõk többsége megszûnik nõnek lenni a házasságban. Nem lesztek többé olyanok, akikért érdemes küzdeni, akikért érdemes munka után hazamenni, a hétvégét együtt tölteni és meglepni. Ha nem adnátok fel saját magatokat, és papír után nem avanzsálódnátok át börtönigazgatóvá és házisárkánnyá, a férfiak nem akarnának mást keresni. Nem arról van szó, hogy ostobának kell lenni, és hagyni megalázni és megcsalatni magatokat, de ha nagybetûs NÕK maradnátok, akkro nem azért nem csalnának meg titeket a férfiak mert félnek, hogy "az asszony kiveri a hisztit meg dührohamot kap", hanem azért, mert fél, hogy elveszít titeket... És mindezt nõként írom én is. Ha nekem sikerült NÕnek maradnom, akkor nektek is sikerülne.
Hát elõször is megkérdezném, hogyha a csajoknak kellett annyira a kép, mert csak ezért mentek oda, akkor hogyhogy van belõle neki is képe? Ha nem volt, akkor nyilván interneten tartják a kapcsolatot, hiszen a kép nem postagalambbal jött át feltehetõleg. Megkérdezném, hogy miért? Harmadik kérdésem annyi lenne, hogy a rokonnak is van-e ilyen képe? Ha a válasz nem, akkor küldenék egyet neki, vagy a feleségének, aztán küzdjenek. Mivel ez a kép még nem a világ vége, és nem bizonyít semmit, el nem hagynám, de biztos meginogna a bizalmam, és nem kellene neki buliba mennie egyedül egy darabig.
Sanszos, hogy együtt buliztak a csajokkal, amit meg is örökítettek egy közös képpel. Nem hiszem, hogy a csajok csak úgy odamentek idegen pasikhoz, és mindenkivel csináltak egy közös partyfotót az est folyamán. (Legalábbis az én baráti társaságomban nem csináltunk ilyet, és más ismerõs hölgyekre sem (volt) jellemzõ.) Én kiakadnék ha a võlegényemrõl ilyen képeket találnék, mert azért le lehet koppintani a csajokat, szerintem nem kényszerítették õket, hogy mindenáron legyen közös kép. Kiváncsi lennék, hogy fordított esetben mit szólna a párod, ha te és 1 barátnõd kigyúrt férfiakkal pózolgatnátok, ölelgetnétek titeket, vagy éppen ti ülnétek csücsörítve a pasikkal körülvéve....
#3-as vagyok, ja és igen, hogyan került hozzá a kép? Tán az egyik hölgy átküldte valamelyikõjüknek? Szóval mégsem olyan ismeretlenek azok a csajok, és mégsem csak úgy találomra mentek végig a szórakozóhelyen pasik után kutatva, hogy kivel csinálhatnának közös képet?? Elgondolkodnék, és biztosan nem hagynám annyiban a dolgot..eléggé hülye duma. Valamint miért nem mesélte el, hogy mi történt a buliban? Ha velem ilyen történne, biztos, hogy másnap elmesélném a páromnak, hogy képzelje el, valami gyökér srácok körülálltak minket és egyszercsak velünk fotózkodtak, vagy valami...de így, és h ráadásul rögtön törli is a képet..érdekes.
A masodik a szimpatikus valasz! Onkent dontene ugy, hogy tobbet nem megy egyedul bulizni... Forditott esetben ha Te csucsoritenel ket vadidegen ferfi mellett, Neki oszinte lenne a mosolya?
Jaj, már miért ne fényképezkedhetne csajokkal egy házas ember? Onnantól, hogy valakinek gyûrû van az ujján, köteles mindent megtárgyalni a házastársával, mindenre engedélyt kell kérnie? Nagyon nem tetszik ez a hozzáállás, mondom ezt férjezett nõként. Az ilyen fokú kisajátítási mánia meg felesleges féltékenykedés okozza legnagyobb részben a válásokat.
Félig igaz lehet. Szórakozóhelyen csajok ha nekik szimpatikus srácokat látnak, akkor gyakran kérik õket arra, hogy készítsenek róluk csoportképeket (egyik csaj telefonjával/fényképezõjével). Ez az egyik leggyakoribb kezdeményezõ taktikájuk. Ilyenkor elkezdenek a csajok szexin pózolni, egészséges férfiember pedig ettõl fellelkesedik, egyre szexibb poziciókba állítja a lányokat, kéri hogy vegyék körül hölgykoszorúként. Ez pedig már jó kiindulási alap az ismerkedés folytatásához.
Engem is érdekelne, hogy került a ti gépetekre az a kép. Ha a párod telefonjával (is) készült a fénykép, miért nem törölte ki?
Tehát az egyik csaj a férjed mellett ül és csücsörít a kamerába. A másik a rokon mögött áll és fogja a vállát. Ha ilyen hisztit csinálsz egy semmit mondó képbõl(mert ez az), akkor el kéne gondolkodni, hogy lehet ezért nem szólt róla. De itt egyesek túl reagálják a képek alapján. Ettõl függetlenül akármi lehetett, de ebbõl a képbõl ilyen következtetéseket levonni...
A lomtárban volt tehát ki akarta dobni!:) Amúgy ha a lomtárban visszaállítgatod a kidobott cuccokat ellenõrzésképp akkor mit csinálhatsz vajon az elõzményekkel, a keresésekkel, a mentésekkel, letöltésekkel és a sütikkel?:) )))))Ne kutass, mert még a végén beleõrülsz!
Én is kifaggatnám szigorúan, mint állat a ha a pasimnál ilyen képet találnék!

Hogy is van ez két csaj között! Mi erről a véleményed?

A barátn?m elég kemény egyéniség és mindig szereti az irányítást a kezében tartani,de ha a barátn?je aki legalább húsz kilóval könnyebb ott van akkor a barátn?m még az autóba is szó nélkül hátraül.A csaj meg bevágódik el?re.

Legjobb válasz: Hát ez nem az a topik, de elmondom vagy kapcsolatuk van egymással, (olyan)vagy a csaj egy "Uri Geller". :)

Hát ez nem az a topik, de elmondom vagy kapcsolatuk van egymással, (olyan)vagy a csaj egy "Uri Geller". :)
Igen.. Az a baja, h dagadt és nincs önbizalma egy 20 kilóval vékonyabb lánnyal szemben. Amúgy elég viccesen van megfogalmazva :D Olyan zagyvaság, ezen röhögök fél órája :D
olyan akar lenni a barátnõd, mint a másik lány, nem mer neki nemet mondani, mindenben meg akar neki felelni, ezért megenged neki olyan dolgokat, amit másnak nem és a külseje miatt is elfogy az önbizalma szerintem ez az ok
A barátnõd kövér? Feszéjezi magát egy soványabb társaságában. (ill. oda az önbizalma mikor õ ottvan) Ennyi.
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem , mit akarsz kérdezni...:S:S
Esküszöm, foggalmam nincs mirõl van szó...
én is 58 kg vagyok, és nekem se lenne önbizalmam egy 40 kilós lány mellett, én is leginkább 40 kg szeretnék lenni
de még az is lehet, h a barátnõd nem szeret elöl ülni a kocsiban. nem?
hasonló helyzetben voltam 2 éve köbö. :D volt egy bnöm aki akkoriban a "sulis" legjobb bnöm volt. amikor nemvolt a társaságban akkor nagyon eltudtam magam engedni beszélgettem mindenkivel mindenröl. ha megérkezett bnöm akkor egyböl elcsendesedtem, mindent megtettem amit mond. én azért voltam ilyen mert amig barátkoztunk mindig azt mondogatta amig 2esbe voltunk h fogyjak le meg ilyenek, akkor voltam ilyen 52-55 kilo. ö pedig 40-45 és elég erös egyénisége volt, egyszerüen ha valamit ugy csináltam hogy neki nem teccett bevágta a hisztit és mindenki körülülte öt õ pedig ahogy kisirta a száját mindenki engem tartott egy szemétnek.:D szerintem vmi ilyesmi lehet a háttérben.:D
A kérdező hozzászólása: A barátnõje "legjobb" barátnõjérõl csak annyit tudok, hogy régen jóban voltak a barátnõmmel de egy ideje a barátnõm látni sem akarja azóta mindenáron meg akarja tépni, amikor õk jóban voltak, én még nem ismertem a barátnõmet. Amúgy a csaj egyáltalán nem szebb, tehát ez nem hiszem hogy gond lenne! És nem értem mi lehet az oka, volt olyan hogy a barátnõmmel voltunk egy társaságban õ simán "irányította a többi csajt" amikor megjelent késõbb a barátnõje akkor meg majdnem hogy "engedélyt kért wc-re menni is".
Én nem is hagynám elõre ülni, ha olyan vékony még félnék, hogy átmegyünk a kocsival egy bukkanón õ meg összetörik :D Szerintem az ilyen vékony nõkre kellene valami külön biztosítás, veszélyesebb, mint a kocsi :D Én is erre gondoltam, hogy a barátnõd feszélyezve érzi magát mert a másik lányt szebbnek gondolja önmagánál. Vagy a másik is irányításmániás és akkor õ erõsebb a barátnõdnél. van olyan aki úgy irányít másokat és uralkodik rajtuk, hogy meg se szólal szinte, csak egyszerûen ezt éri el a jelenlétével.
Az nem lényeg, hogy az iskolában ugyanolyan eredményeik voltak. Lehet, hogy az élet dolgaiban tartja járatosabbnak, bátrabbnak, stb. Az is lehet, hogy a barátnõd csak meg akar felelni ennek a karakán képnek, miközben a másik csajnak ez természetesen jön és a barátnõd ezt érzi, ezért felnéz rá. Lehet, hogy senkit nem érzett magához igazán közel, csak ezt a lányt, miközben az azzal zsarolja érzelmileg, hogy egy másik lányra mondja, hogy a legjobb barátnõje. Emiatt a barátnõd meg akar neki felelni... tudod, amit nem kaphatsz meg, arra lehet hogy nagyon el kezdessz vágyni. Eleve mért utálja a másik csajt? Lehet hogy féltékenységbõl. Így elsõ benyomásra nekem az ugrik be, hogy a 40 kilós egy szörny, aki tudja, hogy érje el az embereknél a kellõ hatást és azt is, hogy kikkel csinálhatja ezt (a leamortizált cucc, abszolút azt mutatja, h nem tiszteli a barátnõdet). Ez egy hülye csaj játszma, velem ngyon kiskoromban volt ilyen, akkor egyik ese leesett, hogy hülye vok és egyszerûen nemet mondtam az illetõnek, amikor hívott vhova. Nem is érdekeltem többet, de õ se engem. A barátnõd is mondja másra, hogy az a legjobb barátnõje és õ is próbálja meg úgy ugráltatni a szörnyet, ahogy az csinálta vele (mi az, hogy hátraül, ha õ mondja??!!). Ha ez nem tetszik az anorexiásnak, húzhat a búsba. Ha nem tetszik neki az, amikor úgy bánnak vele, ahogy õ bánink másokkal, az azt jelenti, hogy leszarja a többieket (ha észbe kap, akkor csak viselkedés zavaros és hátha tud változni). Azért írtam ennyire végletesen, mert gondolom vmi kézzelfoghatót akartál itt látni + gondolom nem véletlenül tûnt ez fel neked, hanem te is érzed, hogy kihasználják a csajodat.
A kérdező hozzászólása: Hát ez érdekes a barátnõmnek elméletileg a legjobb barátnõjérõl van szó akinek pedig egy harmadik csaj a legjobb barátnõje (akit a barátnõm kinem állhat). Amúgy semmivel sem okosabb a csaj úgyhogy nincs mire felnézni mindketten ugyanazt a szakmát tanulták és kb. ugyanúgy végeztek. Volt olyan hogy ez a csajszi kölcsönkért valamit úgy két év múlva nagy nehezen visszahozta teljesen leamortizálva és barátnõm meg mintha észre se vette volna hogy hogy hozta meg. Pedig ha másik csajszi lett volna akkor azt már tuti megtépte volna.
Figyi, nálunk ez nem úgy megy, mint a fiúknál, hogy a 80 kilós alfa lezúzza a kis lúzer 50 kilóst :D Ha nem a külseje miatt van komplexusa... hát nem adtál elég támpontot. Mennyire jó barátok? Lehet, hogy a barátnõd csak erõsnek mutatja magát, valójában bizonytalan és ez a csaj neki a biztos pont, akit közel érez magához és akiben mint barát teljesen megbízik. Eleve, mért írod azt, hogy nem bír vele? Akar egyáltalán "bírni" vele? Lehet, hogy õ az akire valamiért nagyon felnéz, mondjuk nagyon okosnak tartja és úgy érzi hogy mindenben igaza van és ezért nem akarja hogy rosszat gondoljon róla, mert akkor is kénytelen lenne azt gondolni, hogy igaza van.
én vágom mirõl beszélsz kedves kérdezõ. hogy a bnõd fél a másik csajtól.. és egyáltalán nem mer visszaszólni, bezzeg másnak igen. Hát lehet, hogy aza csaj vmivel sakkban tartja.. vagy annyira szereti a bnõd a csajt, hogy nem akarja, hogy megszakadjon a kapcsolatuk.. de miért nem kérdezed meg tõle?
A kérdező hozzászólása: Jó de a barátnõmet ismerve az egyéniséget elintézné úgy két pofonnal aztán mindjárt helyreállna a rend. De ezzel a csajszival valamiért nagyon nem bír.
Miért kell ennyire túl cifrázni? A másik csaj erõsebb egyéniség nála, aztán kész.
A kérdező hozzászólása: Na jó most lehet hogy 45 a csaj, de az bizti hogy nincs 50 a barátnõm is 58-62 között ingázik.
Én egy 22 éves 40 kilós "nõ" láttán biztos szarrá röhögném magam..hát hogy nézhet az ki bazzeg, 40 kiló bazz..le lehetne ütni egy madártollal..egy nõ éppen attól nõ ha gyönyörû kerek idomai vannak, ne úgy nézzen ki mint egy bordásfal, az én csajom 168 cm magas, 71 kg, és tökéletes, nem is hagynám neki hogy mindenféle tököm diétával, koplalással sanyargassa magát...
ezen én is fennakadtam. egyik ismerõsöm anorexiás, 18 éves és 39 kg. majdnem meghalt.
Már elnézést az offért.. De... 22 évesen 40 kiló????
A kérdező hozzászólása: Ezt érteném ha minden 40kilóshoz így viszonyulna, de más csajokkal szemben mindig van önbizalma ez mitõl lehet, hogy ennek a csajnak meg vissza se mer szólni? Ráadásul én nem szeretném ha õ is 40 kiló lenne.
A kérdező hozzászólása: Ja és mindketten 22évesek.
A kérdező hozzászólása: Na már nem azért, de a barátnõm kb 58kilós csajszi tehát nem mondható kövérnek, inkább a barátnõje nagyon sovány õ úgy 40fele lehet.
jah elözö vok még annyit hogy a csaj miatt máig is evési problémáim vannak, volt már hogy nagyon idegesitett és 2 napig abszolut semmit nem ettem.

Mi a neve annak ami a két csajnak a hajában van?

http://jessicaserra77.tumblr.com/ itt a link a két csajnak a hajában van ilyen fonalas gyöngyös valami de annak a "technikának" mi a neve mert tudom hogy valahogy a hajra csinálják csak nem tudom mi a neve így nem is tudok rákeresni

Legjobb válasz: melyik kettõnek? kiesik a szemem, úgy nézem, de csak egy csomó giccses, erõltetett fotót látok, de hol van a gyöngyös izé?

melyik kettõnek? kiesik a szemem, úgy nézem, de csak egy csomó giccses, erõltetett fotót látok, de hol van a gyöngyös izé?
ha nem a blog címét másoltad volna be hanem a kép linkjét esetleg segíthetnénk is...akárhogy nézem én nem találok két csajt gyöngyös izével...
A kérdező hozzászólása: igen erre gondoltam :) és bocsánat a rossz linkért
ez igazából indián fonás és hímzõcérnával kell készíteni. de hogy hogy azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ennyi nekem elég is legalább tudok így most már keresgélni
persze.
Engem nem igazán. 20L
Sztem nem tul sexii
A legtöbb fiut felizgatja ha két lányt lát együtt, viszont a lányok közül sokkal kevesebbet izgat a két fiu "játéka". Google-ben találsz pontos százalékot, én lusta vok kikeresni
engem felizgat :)
nem
engem egyik sem izgat
Az attól függ, de többnyire nem.
Ha két jó pasi csókolózik, vagy finoman szeretkeznek az rettentõ izgató számomra (közéjük képzelem magam.-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!