Találatok a következő kifejezésre: Van két ékszerteknösöm. Állandóan éhesek. Ez normális (1 db)

Van két kis ékszerteknösöm. Állandóan éhesek. Ez normális?

Legjobb válasz: A teknõsök az isten hûtõjét is kizabálnák.:) Amúgy nagyon mohók, addig esznek ameddig már vissza nem jön a kaja. A válasz: igen, normális. Mi kétnaponta etetjük õket.

A teknõsök az isten hûtõjét is kizabálnák.:) Amúgy nagyon mohók, addig esznek ameddig már vissza nem jön a kaja. A válasz: igen, normális. Mi kétnaponta etetjük õket.
Igen a teknõsök mohók!
ha sokat dugnak éhesek lesznek. mi is azok vunk mindig :-))))
igen normális:) de vigyázz arra hogy ne etesd tul õket mert az hamar bajhoz vezet! nekem is van egy tekim és õ hetente egyszer-kétszer kap enni!6éves és egészséges:)
nem lehet mindig éhesek. akkor szerintem nem zabáltatod be õt eléggé. adjál neki nyershust telezabálja magát és meg se fog moccani egy kis ideig. két napig is elvan vele


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kaliforniai kiralysiklo ( 1 vedlese volt ), kézhez szoktattás?

Hogyan tudom kezhez szoktattni, es milyen vastagon kell lennie a tőzegnek a termoban ( elnezest a helyesirasi hibakert csak telefonrol irtam ) ?

3

Hogy lehet megkülönböztetni a fiú és lány pézsmateknőst?

2

Jelenleg a sárga fülű teknősöm a pincében van, levegő 15 fok de néha 20 fok fölött is van a kazán miatt. A teknős vize 26 fokos. Nincs napozó része. Ez így jó?

Mert valahol olvastam hogy télen nem kell a sárga fülű ékszerteknősnek napozó ha nyáron kiteszik kerti tóba.
Esetleg spotlámpát tehetek neki, de ha nem muszáj nem teszek.

4

Aleopárd gekkóm teste beszürkült mi baja lehet?

nincs még uv lámpálya lehet h az a baja?

1

Tömtem a kicsi gabonasiklómat és egy picit elrepedt a hátán a pikkej mit tegyek?

sürgős

1

Mért van az, hogy az afrikai óriás csigáim rendszeresen álomba merülnek, "bebábozódnak"?

amikor megmosogatom őket lelökik a falat és kibújnak, de 2-3 napon belül visszaalszanak. melegbe vannak, komposztjuk van, nedvesség jó. mitől van ez?

1

Pézsmateknősnek milyen hamit érdemes adni?

1

Miért nem enged regisztrálni a reptilia.hu-ra? !

Akárhogy próbálom nem enged. Kitöltök mindent amit kell, a biztonsági kódot helyesen írom be szóval minden jó, de amikor rámegyek hogy folytat kiírja hogy: Regisztrálási hiba! Nem megfelelő azonosító! Kezd nagyon idegesítő lenni, mit csináljak?

1

Lehet sima lámpa nekik pár napig?

tegnap esett az eső és találtam 2 barna színű gyíkot a kertben. gyorsan behoztam őket, beraktam őket egy akváriumba közel a radiátorhoz.
a kérdés az, hogy világításnak lehet-e egy sima asztali lámpa pár napig? természetesen el lesznek engedve, csak esik az eső és holnap havazást mondanak..

3

Valaki tud bővebb leírást adni a zöld anoliszról?

Hogy tartsam?
Mit eszik?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!