Találatok a következő kifejezésre: Van két ékszerteknösöm. Állandóan éhesek. Ez (1 db)

Van két kis ékszerteknösöm. Állandóan éhesek. Ez normális?

Legjobb válasz: A teknõsök az isten hûtõjét is kizabálnák.:) Amúgy nagyon mohók, addig esznek ameddig már vissza nem jön a kaja. A válasz: igen, normális. Mi kétnaponta etetjük õket.

A teknõsök az isten hûtõjét is kizabálnák.:) Amúgy nagyon mohók, addig esznek ameddig már vissza nem jön a kaja. A válasz: igen, normális. Mi kétnaponta etetjük õket.
Igen a teknõsök mohók!
ha sokat dugnak éhesek lesznek. mi is azok vunk mindig :-))))
igen normális:) de vigyázz arra hogy ne etesd tul õket mert az hamar bajhoz vezet! nekem is van egy tekim és õ hetente egyszer-kétszer kap enni!6éves és egészséges:)
nem lehet mindig éhesek. akkor szerintem nem zabáltatod be õt eléggé. adjál neki nyershust telezabálja magát és meg se fog moccani egy kis ideig. két napig is elvan vele


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vizi agámával kapcsolatos kérdés, sürgös lenne?

Sziasztok!
A párom ma hazahozott egy ilyen gyíkot, csak az a baj, hogy nekünk nincs hozzá terrárium, ezáltal semmilyen neki való dolog, lámpa se, stb... Van egy akvárium, abba töltöttem vizet, és akváriumi vízmelegítővel melegítem a vizet. de ez ilyen szükség megoldás, miket vegyek neki, hogy meglegyen minden, ami kell? Linkeknek örülnék, mert egyáltalán nem vagyok jártas hüllő tartásban, pár halam volt régen, onnan az akvárium is. Köszönöm

8

Mitől lehet az ékszerteknősnek hosszú a karma?

Van két egyidős ékszerteknősünk és közülük az egyiknek a mellső lábain a középső három karom hihetetlenül hosszú, míg a többi normális. Mitől lehet ez és mit kellene vele csinálni?

3

Van-e a tekiknek is szabadságra, utazásnál használható kajaféle? Mint a halaknál a Sera Holiday. 1 hétre utazunk el, mit csináljak a tekikkel, ha nem tudok senkit megkérni az etetésre?

5

Valaki segít beazonosítani őket?

Ma futottam beléjük a járdán, épp intim dolguk közben.
Szerintem talán erdei siklók lehetnek, de nem vagyok szakértő.

4

Teknősöm mellé jönne egy cica. Megoldások?

Van egy teknősöm, s a terráriumának nincs teteje, s így néz ki:

14

Létezik vegetáriánus étrend kaméleonnak?

Párom nagyon szeretne egy kaméleont,de nagyon jó szíve van és nem szeretné élő állatokkal etetni. Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valamilyen "táplálékkiegészítő" vagy bármi,amit lehet adni neki élő eleség helyett.

8

Teknős kérdés? Fűtő elhelyezése?

Sziasztok!
Van 2 ékszertekink és ma jön meg az új helyük.Jóval nagyobb,mint az előző és már vettünk is bele új fűtőt,viszont nézegettem képeken,hogy ki hogy rendezi el a vízmelegítőt és nem teljesen vagyok most képben.
Automatikus hőfokszabályzós melegítőnk van,viszont nem tudom,hogy most úgy rakjam bele az aksiba,hogy el legyen takarva,hogy ne égesse meg magát,vagy mivel nagyobb az aksi,ezért berakhatom simán és ő elúszkál mellette?

Ha el kell takarni,akkor azt hogy csináljam?

Köszönöm

8

Ez milyen fajta teknős? Pesten az egyik tóba fényképeztem

http://img541.imageshack.us/img541/4553/20110728feneketle7.jpg

11

A kínai tűzhasú gőtém fején furcsa, barnás-narancssárga fekély keletkezett. Ez mitől lehet? Beteg, vagy csak vedlik? Ha beteg, mit kell tennem?

nem tudom,ez is ezért van-e, de ha épp nem halott-merev, akkor 1-2 másodpercenként rájön a parkinson-kór, és fejétől a farkáig végigremeg. Mikor meg mozog, nagyon be van lassulva szegény...

2

Melyik az a hüllő, amely MESZES héjú tojással szaporodik? Nem lágy héjúval, hanem meszes héjúval! Holnaputáni biosz órára kéne. :D

Meszes héjú tojást tojó hüllő.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!