Találatok a következő kifejezésre: Van két ékszerteknösöm. Állandóan (1 db)

Van két kis ékszerteknösöm. Állandóan éhesek. Ez normális?

Legjobb válasz: A teknõsök az isten hûtõjét is kizabálnák.:) Amúgy nagyon mohók, addig esznek ameddig már vissza nem jön a kaja. A válasz: igen, normális. Mi kétnaponta etetjük õket.

A teknõsök az isten hûtõjét is kizabálnák.:) Amúgy nagyon mohók, addig esznek ameddig már vissza nem jön a kaja. A válasz: igen, normális. Mi kétnaponta etetjük õket.
Igen a teknõsök mohók!
ha sokat dugnak éhesek lesznek. mi is azok vunk mindig :-))))
igen normális:) de vigyázz arra hogy ne etesd tul õket mert az hamar bajhoz vezet! nekem is van egy tekim és õ hetente egyszer-kétszer kap enni!6éves és egészséges:)
nem lehet mindig éhesek. akkor szerintem nem zabáltatod be õt eléggé. adjál neki nyershust telezabálja magát és meg se fog moccani egy kis ideig. két napig is elvan vele


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pézsma teknős tartás?

Vettünk annó egy pézsmateknőst. A gondozó azt mondta hogy elég egy 30 cm hossz és 20 cm széles akvárium neki. Most rájöttem hogy ez nem igaz.
Pls meséljetek nekem kicsit az akvárium berendezéséről és a teknős helyesen tartásáról. Nagyon szeretem nem akarom hogy rossz legyen neki :(
Segít valaki?

0

A sárgafülű és a vörösfülű teki összepároztatható? Utód, gondolom nem lesz, de élhetnek együtt, mint egy pár?

Azért kérdezem, mert ugyebár utódot nem akarnék, de azt sem szeretném, ha egymagukban tengetnék az életüket nálam.

2

Honnan lehet békát szerezni?

NEMTUDOM HONNAN SZEREZHETNÉK BÉKÁT HA VALAKI TUDJA ÍRJON.

köszi!

4

Tarajosteknős és a napozás?

Sziasztok!
Van két féléves tarajosteknősöm. 200 literes akváriumban élnek, napfényben gazdag helyen. Sok kavics van bent náluk, de még sosem láttam őket kimászni és napozni. Ez a napozós szokás csak később fog kialakulni, vagy valami nem jó nekik a helyükön, vagy miért nem sütkéreznek?
Előttük is volt már tarajosteknősöm, csak ő három éves korában került hozzám. Õ élt-halt a fűben való rohangászásért, a napfényért. Napi 5 órát konkrétan az akváriumára esett a napfény és akkor ha akartam volna sem tudtam volna leszedni a kimászókövéről.

1

ékszerteknőst lehet krumplival etetni?

4

A vízisiklót meglehet enni?

10

Egy kifejlett sárgafülű ékszerteknősnek elég egy 120 literes tartály?

Van egy 120 literes terráriumom , és abban el lessz ?? Most még nagyon picike :) és külön teknős akváriumot vettem neki :)

1

Ékszerteknőseim levadásszák a kis békákat, még a varangyos béka poronytyot sem kímélik, egybe nyelik le a kicsiket. Lehet valami bajuk tőle?

Teknőseimet többféle kajával etetem: szárított hal, fagyasztott hal,földi giliszta, élő szöcske és hasonló bogarak, még a lótetűt is megette egybe a nagyobbik aki már 3 éves, a tojáshéjat is szivesen fogyasszák de most tavasszal elszaporodtak a kis békák a kertben a teknősök nagyon rákaptak a kis békákra nem tudom lehet e valami bajuk ha a kis varangyos békát is megeszik?

5

Hogyan lehet megkülönböztetni a nőstény és a hím gyíkot?

1

Ez milyen kígyó?

Kb 1m-es fekete,barnás színnel


12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!