Találatok a következő kifejezésre: Van jelentősége hogy sokkal (6 db)

Van valami jelentősége hogy sokat ég a fülem, mert a babona szerint azt jelent hogy szidnak vagy rólam beszélnek?

Legjobb válasz: Gyik? Szúnyogcsípés? Netán kullancs? Fenistil gélt javaslom.

Gyik? Szúnyogcsípés? Netán kullancs? Fenistil gélt javaslom.
Gyik? Persze, hogy van jelentõsége.Be van gyulladva.Kamillás borogatás;)
A kérdező hozzászólása: Jó de nem belül ég hanem a fülkagylóm!
Van jelentõsége, azt jelenti hogy suttyó babonás vagy. :-)

Van annak jelentősége, hogy milyen sokáig súlyzózom?

Mármint nem tart nekem másfél-1óráig a súlyzós edzés, hanem kb háromnegyed óra alatt lerendezem, +-5perc, attól függ milyen nap van. és a szériákat megcsinálom, 4x8akat, és a végére el is fáradok. Baj, ha nem órákig kondizok? 16/F

Legjobb válasz: Van jelentõsége, ha túl sokáig eltart, akkor kifáradsz, jóval kevesebbet bírsz egy óra edzés után, és csak becsapod magad, hogy "hú, de kemény gyakorlat, csak ennyit bírtam belõle!".

Van jelentõsége, ha túl sokáig eltart, akkor kifáradsz, jóval kevesebbet bírsz egy óra edzés után, és csak becsapod magad, hogy "hú, de kemény gyakorlat, csak ennyit bírtam belõle!".
Még a 4 széria is sok. 1-2 széria elég, ha jó nehéz a súly.
Ahogy haladsz elõre fontos hogy változtass a szériaszámokon, és az ismétléseken is, és ne ragadj le egy bizonyos súlynál. A 4x8 után tegyél rá még egy kis súlyt, és az ismétléseket csökkentsd 3x6-ra, majd tegyél még rá, és csökkentsd 2x3-2x4re, de nehezebb súlyoknál kérj meg valakit hogy álljon mögéd, és kísérje a mozgást a kezével, ha látja hogy visszaindulna a súly akkor segítsen be. Az izomzat a fokozott terhelésre fejlõdéssel reagál, nem úgy mint egy gép. Egy villanymotort ha folyamatosan terhelünk az elõbb-utóbb leég, de az izomzat fejlõdni fog. Persze aki komolyan veszi az az étrendre is oda kell figyeljen, ez talán még fontosabb mint maga az edzés.
rengeteget lehetne írni a rendes edzésrõl, de általánosságban elmondhatom hogy 1, 5 az amire egy rendes edzés pihenéssel nyujtással kijön. Ettõl kevesebb és több is nem megfelelõ. Ha bõvebb krédésed van írd le mikor mit és mennyit eszel, milyen a testalkatod, akár képet is küldhetsz, mit mikor és hogy edzel és írok hoszabb választ. Én is 16 voltam mikor kezdtem most 30 és csinálom. Sajnos magam tapasztaltam ki mindent! Üdv

Mi a külömbség ha valaki kap beöntést vagy nem? Van valami jelentősége szülésnél? Sokat olvasom hogy valakinek nem volt idő rá, és írta hogy legközelebb kérni fogja, miért jó?

Legjobb válasz: Szia. A baba, amikor áthalad a szülõcsatornán, közvetlenül mögötte odaszorítja a végbél részt a keresztcsonthoz._A végbél a belrendszer utólsó szakasza, ahol a széklet "várakozik".-A beöntés egyrészt megelõzi, hogy szülésnél az esetleges székletmennyiséget ne tolja ki a baba maga elõtt. Másik ok, ami fontosabb, hogy vajúdás idején nincs emésztésipanasz-mivel a gázok is eltávoztak-, nincs székelési inger. Ami van, azt jelenti, hogy a pocaklakó elindult "kapuja" felé.

Szia. A baba, amikor áthalad a szülõcsatornán, közvetlenül mögötte odaszorítja a végbél részt a keresztcsonthoz._A végbél a belrendszer utólsó szakasza, ahol a széklet "várakozik".-A beöntés egyrészt megelõzi, hogy szülésnél az esetleges székletmennyiséget ne tolja ki a baba maga elõtt. Másik ok, ami fontosabb, hogy vajúdás idején nincs emésztésipanasz-mivel a gázok is eltávoztak-, nincs székelési inger. Ami van, azt jelenti, hogy a pocaklakó elindult "kapuja" felé.
Szia!Azt már leírták, hogy miért jó ha kapsz.Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy nem fájdalmas a beöntés.Olyan vékony csövön keresztül adják, hogy észre sem veszed szinte.Csak kellemetlen érzés picit esetleg, de nem a fájdalom miatt, hanem ugye nem szoktunk hozzá, hogy oda bedugjanak akámit is.Gyorsan végeznek vele és utánna tisztának érzed majd magad.Szerintem érdemes.
Én nem kaptam beöntést. Szülés elõtt éreztem, hogy ki kell menni wc-re, kiengedtek akkor kijött valami, szülés közbe semmi. Mikor mondtam a szülésznõnek, hogy mi lesz ha kakilnom kell azt mondta, hogy láttak már ilyent nem nagy ügy és ne foglalkozzak vele. Nekem nem jött ki semmi, de ha jött is volna senki sem foglalkozott volna vele az adott pillanatban, te sem fogsz ez tuti, mert mással leszel elfoglalva hidd el. Sok sikert.
Szólni biztos nem szólnak érte az tuti, sztem ez nekünk kellmetlen csak, én fogokkérni azért ha lehet, mert a fertõzés veszél ymiatt is jobb sztem, de ha nem jön úgy ki a dolog akkor ij.Szval ettõl ne félj, nem tudom mennyi idõs terhes vagy, de én is szorongtam a szüléstõl, már áhitazok utánna és nem érdekel a borotválkozás stb, majd megcsinálják-nekem már tükörrel sem megy, szval nem érdekel csak legyek túl rajta, nekem nagyon nehéz ez az utolsó pár hét, de remélhetõleg neked könnyebb lesz-ne félj ezektõl, azok akik ott vannak sokmindent megértek már.37hetes kismama
Én kaptam beöntést és semmi jelentõsége volt mert mégis szûlés alatt is sikerült alkotnom mielõtt ki jött a babóm de gyorsan lemostak és jött a kicsim kifele. Ott ez természetesnek veszik senki nem szól érte.
Én nagyon féltem a beöntéstõl. De nagyon jó volt. Nem vagyok perverz, csupán rettenetesen szorulásos voltam , és végre úgy éreztem, hogy tudtam egy egészségeset k..ni. M ondtam is a szülésznõnek, hogy ezt korábban is megcsinálhatták volna.:) )) A hugom nem kapott beöntést, mert azt hitték elõ van készítve, mivel már otthon megborotválkozott, és közben mûszakváltás volt. Õt nem engedték már ki mikor érezték hogy kell. Azt mondták az már a baba. Õ oda potyizott az asztalra, de senkit nem érdekelt. Vagyis csak neki volt ciki.
A kérdező hozzászólása: kösz lányok a gyors válaszokat :)
Második vagyok. Még annyi eszembe jutott, hogy a beöntés segíti a tágulást is egy kis mértékben, szóval akkor is érdemes lehet kérni, ha lassan haladnak a dolgok és még nem kaptál.
Sokan kellemetlennek érzik, ha szüléskor más is jön, de a dokik és a szülésznõk sok ilyet láttak már és tudják, hogy ez természetes. Akit zavar, kérjen beöntést. Akit meg a beöntés zavar, az szóljon, hogy õ nem kér. Egyébként a szülés elõtti gyakoribb vécézést szokták nevezni a "természet beöntésének" is, ilyenkor ugyanis éppen erre készül fel a szervezet, kiüríti a végbelet. Persze elõfordul, hogy marad vmi... Én nem kértem beöntést és fogalmam sincs, jött-e valami a babán kívül, mert valahogy nem azzal voltam elfoglalva :) )
A kérdező hozzászólása: Ahh értem, köszönöm. Akkor az tök kellemetlen lehet ha nincs nem? Vagy olyankor nem törödnek az ilyen cikis dolgokkal? De gondolom ez a dokiknak sem gáz nem?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, még elsõ baba 28. hetes vagyok! :) )


Annak van valami jelentősége ha sokat keményedik a hasam, állandóan jönnek a jóslófájások, van hogy ugy belenyilall a hátamba hogy ülni sem tudok. Vajon hamarosan szülök?

38 hetes multam de se a nyákdugó nem folyt még el,minden nap megy a hasam...ez lenn az el?jele??

Legjobb válasz: én pont a 38.ik hétre szültem :)

én pont a 38.ik hétre szültem :)
Közeledik, az biztos:-) De hogy még ma, vagy holnap, vagy csak 2 hét mulva, csak a babád tudja... :-)
A kérdező hozzászólása: hát jó lenne már tul lenni rajta:)

Van jelentősége annak, hogy sokkal halványabb a vizsgálati vonal, mint a kontroll vonal?

Wondfo HCG line tesztcsíkot használtam.

Legjobb válasz: szerintem nincs, ha ott a vonal akkor terhes lehetsz, mert hcg hormon van a szervezetedben. de azt ajánlom csinálj még egy tesztet 2 nap múlva, az a tuti!

szerintem nincs, ha ott a vonal akkor terhes lehetsz, mert hcg hormon van a szervezetedben. de azt ajánlom csinálj még egy tesztet 2 nap múlva, az a tuti!
Nem számit. A halvány vonal is vonal.
A kérdező hozzászólása: A második tesz is pozitív lett :-) Irány a doki, nagyon örülök. Köszönöm a válaszokat.

Van egy Sharkoon Vaya házam, alsótápos, és a tápot úgy raktam bele, hogy a ventije felfele néz. Ez baj, vagy nem sok jelentősége van?

Legjobb válasz: Lefelé nézzen, de porszûrõ legyen alatta. Olvasd át ezt a cikkemet: http://rendszerigeny.hu/?p=15411 Pont ilyenekrõl írtam benne.

Lefelé nézzen, de porszûrõ legyen alatta. Olvasd át ezt a cikkemet: http://rendszerigeny.hu/?p=15411 Pont ilyenekrõl írtam benne.
A kérdező hozzászólása: okés lehet hogy az lesz köszönöm a válasozkat!
A kérdező hozzászólása: de nme katasztrófa ha felfele néz? csak mert annyira nem hevülnek a cuccok, és elég poros helyen van ahhoz, hogy teleszívja magát porral, ha lefele néz. Szóval mi a véleményetek?
Hát nem katasztrófa, de lefelé kellene annak nézni. Én a helyedben vennék alá egy párszáz Forintos porszûrõt és meg van oldva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!