Találatok a következő kifejezésre: Van jövőnk a (183 db)

Jól mennek jelenleg Magyarországon az internetes kereskedések? Van jövöje a Web-Shopoknak?

Manapság nagy jelentösége van az internetnek. Külföldön nagyon sok kis és nagykereskedés átáll az internetes kereskedésere, de legalábbis a valós üzlet mellé Web-Shopot is nyitnak.

Legjobb válasz: A nagykerek azert nyitnak webshopot mert relativ kis befektetessel nagy piacra tudnak betorni. Kizarolag kiskereskedelembol nehez megelni,de penzforgatasra jo tud lenni. Egyebkent igen, van jovoje,mert az olcso netes szemelytelen kereskedeleme a jovo.

A nagykerek azert nyitnak webshopot mert relativ kis befektetessel nagy piacra tudnak betorni. Kizarolag kiskereskedelembol nehez megelni, de penzforgatasra jo tud lenni. Egyebkent igen, van jovoje, mert az olcso netes szemelytelen kereskedeleme a jovo.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz pénzforgatás alatt? egyébként csak mellékkeresetröl lenne szó.
Azt... Veszel árut, és adod az árut. Mellékállásban nem költséges, viszont termel. Jobb kamatot ad mint az otp... =(Forgatás)

Van jövője a dolognak?

Pár hét netes ismerkedés után úgy tűnt jól illenénk egymáshoz a fiúval, így randit beszéltünk meg. Kellemes este volt, viszont hiányzott a kémia, az a bizonyos plusz.... Mindketten éreztük ezt és meg is beszéltük a dolgot. A fiú nagyon kedvel engem de fél, hogy ha elsőre nem 'ment' akkor az idő sem segítene a dolgon, Én viszont pl az izgalom miatt sem tudtam elengedni magad elsőre. Lehet jövője a dolognak szerintetek?

Legjobb válasz: persze hogy van, ne adjátok fel most , kell oda még egy pár randi:)

persze hogy van, ne adjátok fel most , kell oda még egy pár randi:)
nincs. Ha van kémia akkor azonnal mûködik, ha nincs felesleges eröltetni, mert az izzás elmarad.
Szerintem ne adjátok még fel! Van, hogy egy kis idõ kell, amíg beindul a dolog.
Ez sajnos kuka. A srácot ezek után meg ne hitegesd, mert ezzel nem csak az õ életét keseríted meg, de magadnak is hazudsz.
Mi az hogy hiányzik a kémia? Az a bizonyos plusz? Úgy érted, nem akartad egybõl leteperni? Merthogy a kémia az tulajdonképpen a szexuális vágy tudomásom szerint. Vagy valaki máshogy tudja? Milyen plusz kéne azon felül, hogy kedvelitek egymást? Elsõ randira bõven elég ennyi szerintem. Bár ha saját példámból indulok ki, én sem éreztem semmi izzás félét és nem is voltunk együtt pár hónapnál tovább. De azzal se ám, akinél megvolt a vonzalom akinél alig vártam hogy megcsókoljon vele is hamar elmúlt mondhatni ez nem szerelem sajnos csak múló fizikai varázs. Késõbb már nem is értettem mit ettem rajt elsõ alkalommal.
Simán lehet. 1 randiból nem lehet megmondani semmit. 1 ember nem tudja igazán megmutatni magát pár órácska alatt... Szóval adjatok idõt a dolognak. Ha kellemes volt az este, az már jó szerintem.

Van jövője a dolognak?

A barátom 3 hete szakított velem mert Õ már nem érzett úgy ahogy egy kapcsolatot meg szeretne élni. Azóta jó viszonyban maradtunk és sokkal jobban kijövünk, valahogy jobban egymásra tudunk hangolódni és azt látom, hogy megint elindult valami... Bár ami azt illeti nem is igazán szakítottunk, hiszen ugyanúgy napi kapcsolatban voltunk mint előtte(távkapcsolat), csak találkozás és így szex sem volt. Szerintetek lehet, hogy újra nekikezdjünk vagy folytassuk? Úgy gondoltam, hogy hagyom hadd menjenek a dolgok maguktól és majd alakul.

Legjobb válasz: távkapcsolat?

távkapcsolat?
A kérdező hozzászólása: Valójában egy városban élünk, de Én az itteni egyetemre járok Õ pedig 1 órányira innnen és így nem találkozunk napi szinten...
én is csak hétvégén látom a barátnõm...


Mit lépjek erre? Van jövője a dolognak?

Elég összetett kérdésem lenne, gyorsan felvázolom hozzá a helyzetet. Adott egy fiú(20) és Én(18). Nyár elején, interneten keresztül ismerkedtünk meg és elsőre egymásra hangolódtunk. Tökéletes volt minden, 2 alkalommal személyesen is találkoztunk és Én életemben először éreztem azt, hogy megtaláltam a másik felem akinek bármit elmondhatok, tényleg különlegesnek éreztem a kapcsolatunkat. A harmadik randi már kicsit intimebbre sikeredett, életem legjobb estéje volt. A randi után aztán kezdődtek a gondok... Napokig semmit nem hallottam felőle (Ausztriában dolgozik heti 4 napot), de betudtam mindenféle hülyeségnek. Aztán pár nap múlva nem bírtam tovább és kértem, hogy beszéljünk. A távolság miatt csak neten tudtunk kommunikálni, de elmondta, hogy azért nem keresett mert nem mert elém állni, mivel szarul érzi magát, úgy érzi becsapott. Ekkor már nagyon féltem mit fog mondani, mire jött azzal, hogy nem tudta még kiheverni a 3 éves kapcsolatát aminek nem rég lett vége, és úgy gondolta már kész egy kapcsolatra, de közben kiderült, hogy mégsem... Elmondta azt is, hogy vonzódik hozzám testileg, de nem érzi azt a bizonyos szikrát kettőnk között, magyarul azon felül, hogy jól elvagyunk egymással neki nincs az a 'húha' érzése mikor találkozunk. Iszonyúan fájt a dolog mert Én beleszerettem és részemről tökéletes volt a kémia is. Eltelt azóta 2 hét, pár naponta váltunk egy-két üzenetet , szokott keresni is, de Én teljesen össze vagyok zavarodva. Még mindig szeretem és nem tudom mit csináljak, hogy esetleg még egy esélyt adjunk a dolognak, Õ olyan hamar lemondott róla annak ellenére, hogy előtte hónapokig azt hittem neki is fontos a dolog. :/

Legjobb válasz: Ostoba vagy. Megérdemelted. :D

Ostoba vagy. Megérdemelted. :D
3 személyes találka után nem az õ hibája hogy odaképzelted a házassági ruhát maga elé.
szerintem hagyd egy kicsit..tudom h nem konnyu..jartam mar en is hasonlo cipoben..ha erez valamit iranta es keresi fog..legyel turelmes :)

Van jövője a Kommunikáció szaknak? Főleg Erdélyben?

Legjobb válasz: A kommunikáció szaknak van jövõje, tekintve, hogy média mindig is volt, lesz is. Azt mondják rá, hülye szak, meg túl sokan végzik el, de igazából bazi nagy tudást ad, és ha van hozzá motivációd, el tudsz majd helyezkedni nem sokkal diplomázás után. Na de hogy Erdélyben mi a helyzet, azt nem tudom... Az én családom erdélyi, kolozsvári mindenki, de nem éltem ott soha, már itt szülttem Budapesten, neked kell tudnod, hány tévészékház van ott, vagy kiadó, ahol esetleg el tudnál helyezkedni. Én egyébként nem regaszkodnék Erdélyhez, pláne, hogy tudsz magyarul. Én feljönnék Budapestre, ha pedig nem ide, még messzebb.

A kommunikáció szaknak van jövõje, tekintve, hogy média mindig is volt, lesz is. Azt mondják rá, hülye szak, meg túl sokan végzik el, de igazából bazi nagy tudást ad, és ha van hozzá motivációd, el tudsz majd helyezkedni nem sokkal diplomázás után. Na de hogy Erdélyben mi a helyzet, azt nem tudom... Az én családom erdélyi, kolozsvári mindenki, de nem éltem ott soha, már itt szülttem Budapesten, neked kell tudnod, hány tévészékház van ott, vagy kiadó, ahol esetleg el tudnál helyezkedni. Én egyébként nem regaszkodnék Erdélyhez, pláne, hogy tudsz magyarul. Én feljönnék Budapestre, ha pedig nem ide, még messzebb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) a 18-éves lányom szeretne egyetemet végezni Kommunikáció-szakon.Azért írtam ki a kérdést, mert nem igazán tudom hogy mik az esélyei.Megköszönném ha más is írna, esetleg aki most végzett, és próbál munkahelyet találni. köszi!

Van jövője a kapcsolatunknak?

A barátnőm állandóan a volt barátjáról beszél.(nem olyan rég szakítottak)Még csak egy hónapja vagyunk együtt ,de emiatt már szakítottunk is.Van értelme így folytatni?Vannak tapasztalataitok ilyen esetekkel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Keress egy olyat aki nem defektes.

Keress egy olyat aki nem defektes.
A kérdező hozzászólása: és már azóta találkozgatunk, hogy szakítottak
A kérdező hozzászólása: hogy milyen kontextusban arra nehéz példát mondani, mert nem hasonlítgat vele, csak mindennel kapcsolatba õ jut az eszébe...de ha olyen egyértelmû hogy csak használ, akkor miért változtatta meg ilyen gyorsan a véleményét arról, hogy akar e velem járni?szerelmes lett belém lehet...
Egyértelmû hogy csak felejtésre kellesz a csajnak. Jobb ha ott hagyod ne téged használjon már erre.
Milyen kontextusban hozza szóba?
A kérdező hozzászólása: de megígérte hogy soha többet nem fogja szóbahozni...
Bocs, hogy kiábrándítalak... de nem lehet. És igen, csak kihasznál.
A kérdező hozzászólása: szerintetek csak felejtésre használ?Egyébként azt mondta, hogy nem akar most senkit.Majd egyik napról a másikra meggondolta magát.Lehet belém szeretett?
*akkora
Ha már akkor paraszt, hogy arra használ téged, hogy elfelejtse az exét, legalább annyi tapintat lenne benne, hogy nem beszél neked róla... Hülye liba, kukába vele
beszeld meg vele hogy szeret vagy meg a volt baratjat szereti ha szeret kkkor felejse el a volt baratjat
nincs
Van, de sok kitartás és tanulás kell hozzá, az egyetem elvégzése után is (pl. pszichológiából a módszerspecifikus képzések, szakképzések stb.). Illetve érdemes valamilyen határterületet, kevésbé telített ágazatot választani ezeken belül, emellett már az egyetem évei alatt gyakorlatot szerezni, akár önkéntesmunkával.
annak van jövõje, amiért keményen küzdesz, ami szívbõl jön. a pszichológia a legjobb innen, de nagyon nehéz bekerülni, kevés hely, szinte max pontszám. emberi erõforrás nagyon jó gazdasági szak, sokféle szakiránnyal pedagógiát jól gondold meg, nem tudom van e gyereked, vagy forogsz-e gyerektársaságban, nem könnyû velük nagyon komoly elhivatottság kell és ezzel kereshetsz a legkevesebbet, kivéve ha pl fejlesztõ pedagógusnak mész, mert azzal jól lehet

Szerintetek van jövője a biotechnológiának? Megéri ilyen területen kutatásban részt venni?

Legjobb válasz: Elég sokan hisznek benne... szóval van egy igen tág piaca... megérheti, ha elég energiát fektetsz a dologba!

Elég sokan hisznek benne... szóval van egy igen tág piaca... megérheti, ha elég energiát fektetsz a dologba!
Igen.
Igen ha nem én vagyok a teszt alany :)
A kérdező hozzászólása: :) Gondoltam ilyen irányú továbbtanulásra, csak bizonytalan voltam benne hogy megéri-e.Érdekelne a kutatás-fejlesztés akár a gyógyszer- és orvosi biotechnológián belül is.:)
Van jövõje. A Richter pl. egy pusztán biotechnológiai üzemet épít Debrecenben, az EGIS meg Bökényföldén foglalkozik ezzel, ha jól tudom.

Honnan lehet felismerni, hogy ha valakinek van jövője a fociban?

Értem itt pl az 5 kisgyerekekre, meg a tinédzserekre, 16-18 éves korosztály.

Legjobb válasz: pl, biztos jelek: - botrányos nõügyei vannak, de titokban fiúzik - imádja a sört - kellõen trágárul beszél - IQ szintje hááát, a mínusz körül van - van jó kapcsolata - pénzes családból származik Ha ezek meg vannak, akkor jó eséllyel, lesz jó focista, másképp nem hiszem.

pl, biztos jelek: - botrányos nõügyei vannak, de titokban fiúzik - imádja a sört - kellõen trágárul beszél - IQ szintje hááát, a mínusz körül van - van jó kapcsolata - pénzes családból származik Ha ezek meg vannak, akkor jó eséllyel, lesz jó focista, másképp nem hiszem.
Egyik haverom falun nõtt fel, mégis felfedezték!!! Tehetségesen rugta a tehénszart, ma már külföldön jáccik
millió felett? hát te nagyon nem vagy benne a dolgokban.... millióval igen csak felette, valóban, pár millióval felette
Ha Ronaldo a kissrác neve, akkor már lehet gyanakodni...;)
Kedves 3.vállaszoló én nem a hazai "sztár" idegenlégiósokra gondolok..... mart vannak ilyenek Magyarországon is (pl:lokiba: Coulibalyt , Yannic, ) kakiktõl tanulni lehet. Hanem eggyes olyan játékosokra aki semmivel se jobbak nálunk és csak minket a magyar fiatalokat szorítják ki...... Egyébkéntis, a milliót egy minimális összegként határoztam meg. Sok taknyos 20-éves Szerb, Ukrán, Román gyerek játszik 1-1, 5 millióért/ho (egyébként egy vidéki Nb1-es csapatról beszélek...... ez, itt azért soknak számít)
oké, de értsd meg, fociban 1-1, 5 milla fizetés egy szégyen, annál nagyságrendekkel nagyobb pénzeket akasztanak le, persze leginkább errõl a nyilvánosság soh anem értesül, de nem kell Ronaldonak lenni ahhoz, hogy 10 milliókban lehessen mérni a havi pénzét
A kérdező hozzászólása: Havi ? Inkább heti! Egy világklasszis keres hetente 150-200 ezer font körül! Hetente keresnek 40-50 millió forintot!

Van jövője a kapcsolatunknak?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ki tudja, lehet ha összeköltöztök, még rosszabb lesz, mert egyre több hibát fedeztek fel majd egymásban. Nem riogatni akarlak, csak rámutatok az összeköltözés - részeire.

Ki tudja, lehet ha összeköltöztök, még rosszabb lesz, mert egyre több hibát fedeztek fel majd egymásban. Nem riogatni akarlak, csak rámutatok az összeköltözés - részeire.
A kérdező hozzászólása: Igen, tisztában vagyok vele, hogy lakva ismerkszik meg az ember. Csak úgy könnyebb lenne lehet alkalmazkodni egymáshoz. És lehet ezek a mostani hibák eltörpülnének, az újak mellett. Nem tudom. De azért egy próbát megér nem? Mit gondoltok?
Ha tényleg szeretitek egymást akkor költözzetek össze nyugodtan, egy próbát tényleg megér :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!