Találatok a következő kifejezésre: Van jövönk bír (3 db)

Van jövönk? Mennyit bír el egy távkapcsolat?

9 hónapja a neten ismerkedtünk meg.Õ Angliában dolgozik, egyenl?re nem akrja ott hagyni még pár évig.Fontolgatja a végleges letelepedést is, de velem együtt.hív, hogymenjek ki. 40 éves vagyok, elvált, van egy 21 éves fiam aki egyetemista.Gonozom beteg édesanyámat, addigmíg él nem tudnék kimenni semmi képpen sem.Intenzíven tartjuk a kapcsolatot, napi 1 óra beszélgetés a minimum.A nagy problémám még az, hogy 9 évvel fiatalabb nálam.Mivel rokkantnyugdijas vagyok, ott sem tudnék dolgozni, de nem akarok kolonc sem lenni.Találkozni januárban tudtunk.Csodás 8 napot töltöttünk el együtt! Nagyon szeretjük egymást, de már Május van és még nem találkoztunk újra! Nem tud jönni mondja. Van egy kicsi gyermeke is, a sajátomként tudnám szeretni.Õ itthon van Magyarországon az ex élettársnál. Megkérte a kezem,igent mondtam. Kiköltözni csak az anyukám halála után tudok. Nagyon hiányzik , egyre fusztráltabb vagyok ha beszélgetünk, állandóan sirok. Tudom, hogy ez idegesít?, de nem szándékos.Azt mondja, ha tud rögtön jön.. Hihetek Neki, Van igy jövönk? Mennyit bir el egy távkapcsolat? Köszönöm, ha valaki tanácsot ad!Bíborka

Legjobb válasz: Szia! Tökéletesen megértelek, én is ilyen helyzetben vagyok. Én már 6 hónapja nem láttam a szerelmemet (és mi csak nagyon keveset tudunk beszélni). Õ nem magyar, itt ismerkedtünk meg de a világ másik végén van most. Ott született, de itt akar lakini velem. Csak a munkája miatt most "haza" kellett mennie :-((((( Én is folyton sírok és csak várom, mikor jön már hozzám haza. Hidd el, lehet így élni, csak nagyon nehéz. Én már csak tudom. Szerintem hihetsz neki, különben nem kérte volna meg a kezedet. Azt tanácsolnám, hogy most próbálj más doklgokkal foglalkozni, amíg édesanyádat ápolod. Tudom, hogy nehéz lesz, mert mindig õ jár az eszedben. Én is megpróbálom elfiglalni magam (barátok, kirándulás, tanulás, stb). Te pl. a barátnõkkel, családtagokkal. És gondolj arra, mennyire jó érzés lesz, amikor majd kint leszel vele :-) Sok sikert és kitartást. Ennél már csak jobb jöhet :-) K.

Szia! Tökéletesen megértelek, én is ilyen helyzetben vagyok. Én már 6 hónapja nem láttam a szerelmemet (és mi csak nagyon keveset tudunk beszélni). Õ nem magyar, itt ismerkedtünk meg de a világ másik végén van most. Ott született, de itt akar lakini velem. Csak a munkája miatt most "haza" kellett mennie :-((((( Én is folyton sírok és csak várom, mikor jön már hozzám haza. Hidd el, lehet így élni, csak nagyon nehéz. Én már csak tudom. Szerintem hihetsz neki, különben nem kérte volna meg a kezedet. Azt tanácsolnám, hogy most próbálj más doklgokkal foglalkozni, amíg édesanyádat ápolod. Tudom, hogy nehéz lesz, mert mindig õ jár az eszedben. Én is megpróbálom elfiglalni magam (barátok, kirándulás, tanulás, stb). Te pl. a barátnõkkel, családtagokkal. És gondolj arra, mennyire jó érzés lesz, amikor majd kint leszel vele :-) Sok sikert és kitartást. Ennél már csak jobb jöhet :-) K.
Én is távkapcsolatban vagyok már 4 hónapja:S Nagyon nehéz!!! Szeretjük egymást, de sajnos 1x már félrelépett. És ilyenkor minden kapcsolat meginog, meg ugye a bizalom... Nem tudom, hogy õ mennyire bírja ki sex nélkül, de a pasik többsége elég nehezen tudja kordában tartani a kis szerszámot. Úgyhogy a sexualitás hiánya megronthatja a kapcsolatot. Nagyon nagy szükségetek van most arra, hogy tartsátok egymásban a lelket! És majd csak lesz valahogy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek! Kitartást kivánok Nektek is!Biborka

Rendszeresen csalom a baratom, egy masik pasival, aki szinten mar a 3ik baratnojet velem csalja. A sex fantasztikus vele, es szinte nem birunk egymas nelkul. Nem tudom meddig lehet ezt igy. Van jovoje ennek az egesznek?

Legjobb válasz: Most ezzel a kérdéssel provokálni akarod a válaszadókat? Oké, én nem ribancozlak le, a válasz: lehet jövõje, de aki egyszer megcsalt valakit az jó eséllyel megcsal mást is. Valamint mi értelme így a barátoddal lenni?

Most ezzel a kérdéssel provokálni akarod a válaszadókat? Oké, én nem ribancozlak le, a válasz: lehet jövõje, de aki egyszer megcsalt valakit az jó eséllyel megcsal mást is. Valamint mi értelme így a barátoddal lenni?
Egyébként ilyen arányszámokat bárki tud kitalálni, felesleges légbõl kapott 99%-okkal dobálózni. Egyrészt rengeteg kapcsolat nem is szûnik meg, másrészt - ismétlem - nem minden kapcsolatban van megcsalás. Ha nem tudsz ellenállni egy harmadiknak, az a te gyengeséged. Ha hazudsz a párodnak és csalsz ahelyett, hogy leülnél vele megbeszélni a gondjaidat a te gyengeséged. Ha nem vagy képes szakítani amikor kell, a te gyengeséged. Persze látom, hogy azzal próbálod védeni az álláspontod, hogy "mindenkivel így van ez", de nincs igazad.
#8: kíváncsi vagyok mi tett téged ennyire cinikussá. Elmondom, hogy egyrészt bõven 30 felett vagyok, másrészt mégcsak a környezetemben sincs senki, akinek tönkrement volna kapcsolata megcsalás miatt. A szüleim a mai napig szeretik egymást, túl a 60-on, talán ez lehet a kulcs, elõttem jó példával jártak vagy nem tudom, sose éreztem késztetést a megcsalásra. Ha más nõ kezdett vonzani, akkor tudtam, itt az ideje szakítani, ennyi. Mi oka lehet annak, hogy valaki nem mer elszakadni, inkább hazudik? Gyávaság? Hiányzó gerinc?
#4: 1. nem, valóban vannak akik nem csalják meg a párjukat (bármily hihetetlen a te saját példád miatt ezt elhinni). Azért csak nyugtasd magad azzal, hogy mindenki ilyen. 2. nem az a kérdés, hogy miért nincs együtt a szeretõjével, hanem hogy miért van együtt a barátjával. Miért jobb hazugságban élni? Sokkal egyszerûbb akkor elválni/szakítani, aztán mindenki azt csinál amit akar tiszta lelkiismerettel.
Kidobnálak a 10.-rõl.
Sose fogom megérteni a nõi logikát... örülnél inkább, hogy van melletted egy férfi, aki szeret, és dolgozik rád, de mint minden nõnek, neked is csak a [email protected] a fontos... Az se szép dolog, ha egy férfi félrelép, trógerség, de tény, hogy a szex a fõ motiváló erõ náluk és aztán jönnek az érzelmek. Bocs, de egy k.csög vagy te is, meg az is, aki jelenleg kurogat téged... Gerinctelen dolog félrelépni, közben pedig hitegetni a másikat, hogy milyen [email protected] a kapcsolatotok. Miért is nem hagyod ott? Mind1...
Birom a sok okos álszent embert... ááá õõõ neeeem. Pedig deee. Jól teszitek egyébként, csak okosan. Amíg nem éri hátrány a párotokat, és nem tudják meg, semmi baj nincs vele. Az a baj az ilyen kapcsolattal, hogy sosem végzõdik jól. Más azt kérdezi, miért nem vagytok akkor együtt? Ez egy jó kérdés, tõlünk is mindig megkérdezik. Mert valami bibi van. Hiába van hatalmas vonzódás, eget rengetõ szex, ez még kevés ahhoz, hogy párnak válassz valakit (35ff)
Gusztustalan r*banc vagy, és a pasi is gusztustalan.
egy h*lye g*ci k*rva vagy, minek szívatod szegény barátodat...... nálam pont egy ilyen derült ki nem rég
de utálom az ilyen ribancokat
edemke: Még egy két ilyen, és te is rájössz amire én :) Majd akkor üdvözöllek a klubban :) Nah majd akkor fogsz örülni, hogy vannak ilyenek...
Nézd te dolgod. De szerintem gerinctelenség amit csinálsz. Én soha nem csaltam meg a barátnõmet egyszer se. Ha valakitõl akarsz ténylegesen valamit az életben akkor felhagysz ezzel az élettel, dobd a barátod és keress magadnak valakit aki minden téren kielégíti az igényeid. Nézd a dolgot az õ szemszögébõl. A hûtlen társ a legkegyetlenebb dolog a világon. Nekem kettéhasadna a szivem, ha megcsalna a barátnõm. Légy vele õszinte beszéljétek meg a bajaitokat és lehet olyan dolgokat is kihozol belõle amit az elõtt nem is gondoltál volna róla.
ribanc.....
szerintem nincs jövöje 1 jó az ágyban de mégse vagytok együt 2 õ meg ugyse maradna veled, vátozatoság, titkok , adrenalin
Szedd már össze magad, és mond el a barátodnak, mert õ igazán nem tehet semmirõl !!! ma 13:10, nem értek veled egyet, az én apukám is csalta az anyukámat és nem lettem riban.c se én sem a nõvérem ! a szomszéd srác és csaj szülei alkoholisták mióta az eszem tudom, és tisztességes családja van mindkét gyereknek! Lehet rossz példa van elõttük és sokat sérültek, mint ahogy én és a nõvérem is , de NEHOGY MÁR KÖVESSEM AZT A ROSSZ PÉLDÁT, AMI ELÕTTEM VAN/VOLT ! Most ha apukám sorozatgyilkos lenne , akkor nekem is annak kéne lenni ? :S
Már elnézést, de félreolvastál valamit. Nekem is apám csalta az anyámat.. én sem vagyok ribanc. de ellentétes esetben, a lányoknak az anyjuk vált egy ribanccá azt a példát látva és ez lett belõle. ezt csak példaképpen hoztam fel, nem pedig úgy hogy na akkor minden gyerekbõl ez lesz. de vannak jobb esetek is, amikor a gyerek van annyira érett, hogy tanul a szülei hibáiból és nem követi el ugyanazokat, de azért ennek a száma is igen csekély.
pontosabban.. Nagyon megsérül, pszichésen is hat a gyerekre(legrosszabb) : ha együtt maradtok a férjeddel úgy, hogy folyamatosan csalod. Megsérül, de még mindig jobb mint az elsõ: 1. változat: a gyerek tudta nélkül cselekszetek, hogy õ minél kevesebbet tudjon meg, elváltok, megmondjátok neki, hogy apa és anya rosszul jöttek ki, ezt kellett tenni. sírni is fog stb. de meg fogja szokni 1-2 év alatt. 2. változat: nagy veszekedésbe torkollik az egész, a gyerek is tudni fogja.. Ez némivel rosszabb mint az 1. változat, de jobb mint az egyes pont..
Tanulság: 18 éves vagyok, lány. Gondolom hasznos lesz számodra a történetem.. 4 éves koromban a szüleim elváltak. Hiba: Apa állandó jelleggel csalta anyát. Ezzel telt el a 2-4 éves idõszakom, hogy azt láttam, semmi sem olyan közöttük amilyen (hiába tûnt minden idillinek). Én is tudtam, a bátyám is tudta(aki akkor 6 éves volt) Végül apám elhagyta anyámat azért a nõért. (megjegyezném, a nõ akivel apám csalta anyámat, szintén csalta az õ férjét, és neki is volt már 2 gyereke(mind a kettõ lány)) A követezõ néhány hónapot úgy töltöttem el, hogy teljesen magamba voltam fordulva, nem csak az apámat veszítettem el, de a bátyámat is egy jó 2 évre. Azt kellett látnom, hogy az anyám milyen szar állapotba került. Ja meg persze a bírósági ügyek, amik késõbb ebbõl keletkeztek.. Az se volt kellemes. (ez a fordított eset.. milyen az amikor a gyerek azt látja hogy az anyja tönkre megy, mert megcsalta õt a gyerek apja) A nõ lányainak a sorsa: Tökéletesen követték az anyjuk példáját.. Az egyiket valami épület elõtt baszták meg 16 évesen, a másikat meg egy diszkó wc-jében szintén 16 évesen( bár õ még arra se emlékszik h ki volt az illetõ.. ) Remélem hogy nem lányod van.. Ha fiad van, legrosszabb esetben elveszíti az anyjában és a nõkben való hitét.. A szülõk tettei nagy mértékben befolyásolják a gyerekek jövõbeli tetteit. Ha most még nem is értik, de hatással van rájuk minden egyes mozzanat. A helyedben csendesen zárnám le az egészet. Elválnék. Még egyszer hangsúlyoznám! : A GYEREKNEK EZZEL JOBBAN ÁRTASZ, MINT EGY VÁLÁSSAL!
Ha ennyire jó vele, miért nem szakítasz a barátoddal?
remélem terhes leszel valamelyiktõl, az meg jól faképnél hagy büdös k*rva
#6: Általában az ilyen válaszokat a 20-30 év közöttiek adják. Ha 40 éves leszel, meglátjuk hogyan vélekedsz majd :) A kapcsolatok 99% nem azér törik ketté, mert a másik fél megmondja: Bocs, már meguntalak, nem tetszik ez vagy az... elhagylak ...stb. 98%-ban egy másik ember miatt törik ketté. Jó arány mi? Azért lehet reménykedni, hogy beletartozz abba az 1%-ba, és tudod ezt is kívánom neked. De az élet sajnos nem ilyen egyszerû.
#9: A szülõket ne hozzd fel, azok más idõk voltak. Én a mostani fiatalokra, és 40-45 éves korig értem. Mi tett cinikussá? A tapasztalat :( (35ff)
#9: És nem a hiányzó gerinc ami miatt nem szakítok, hanem a gyerek. És az esetek többségében bizony ez az a pont amiért nem szakítanak.
csak a gyereket sajnálom, hogy ilyen hülye szülei vannak, valószínû a gyereknek is ennyi esze lesz...
le merném fogadni hogy azért nem jössz össze vele mert te csak a szexre kellesz neki õ nem mondja de ígyvan
egy harmadik titkos pasihoz nem lenne kedved :)
neked már egész szép gombagyûjteményed lehet !!!! amúgy milyen érzés azt a [email protected] szopni, ami elõtte a másik p.inájából vesz ki ???:D ezen azért elgondolkodnék ! :S
az a szomorú h a lányok többségénél ez teljesen elfogadott helyzet

A C# nyelvet bírom hasznosítani a jövőmben? Van jövője ennek a nyelvnek vagy C++ keresettebb?

Milyen szakon/intézményben lehet ilyet tanulni?

Legjobb válasz: Programtervezõ informatikus/mérnökinformatikus esetleg gazdasági informatikusként tanulhatsz programozni magasabb szinten. A Neumannon (NIK) pl. C#-ot oktatnak, mert az m$ szép summával támogatja az intézményt. Maga a nyelv nem rossz, szerintem jóval könnyebb benne programozni, mint C++-ban, ablakos alkalmazásokat meg pláne könnyebb létrehozni a Visual Studioba beépített WSIWYG editorral. Hátránya, hogy valamivel lassabb, és nem multiplatform (bár többnyire a gyakorlatban a C++-sem az, a platformfüggõ libek miatt). A C++ ennek ellenére még mindig keresettebb, de C# tudással is el lehet helyezkedni. Igazából minden nyelvvel el lehet helyezkedni, ha baromi jól értesz hozzá.

Programtervezõ informatikus/mérnökinformatikus esetleg gazdasági informatikusként tanulhatsz programozni magasabb szinten. A Neumannon (NIK) pl. C#-ot oktatnak, mert az m$ szép summával támogatja az intézményt. Maga a nyelv nem rossz, szerintem jóval könnyebb benne programozni, mint C++-ban, ablakos alkalmazásokat meg pláne könnyebb létrehozni a Visual Studioba beépített WSIWYG editorral. Hátránya, hogy valamivel lassabb, és nem multiplatform (bár többnyire a gyakorlatban a C++-sem az, a platformfüggõ libek miatt). A C++ ennek ellenére még mindig keresettebb, de C# tudással is el lehet helyezkedni. Igazából minden nyelvvel el lehet helyezkedni, ha baromi jól értesz hozzá.
U.i: a magasabb szint természetesen relatív. Itt azt értettem, hogy nem Mórickás "adj össze két számot, írass ki 3 sor x-et Pascal-ban" szintû dolgok mennek. De önmagában, otthoni gyakorlás nélkül egyik egyetem sem tud profi szinten megtanítani programozni. Pláne igaz ez az ilyen okleveles képzésekre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Érettségi elõtt állok és az emelt szintû informatika érettségi programozás részéhez akartam nyelvet választani. A C#-ra jutottam mert a Pascalt nem akartam tovább tanulni annál amit az iskolában tanultam. Elkezdtem itthon a C#-ot és már 5 nap alatt olyan szinten vagyok mint a Pascallal voltam 1 év alatt. Csak azért felmerült a kérdés, hogy érettségi után kidobhatom, vagy akár egyetemen ezzel elõnyel indulok. A programtervezõ informatikusra gondoltam én is szóval köszönöm a megerõsítést. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!