Találatok a következő kifejezésre: Van jó nem drága nőgyógyász (2 db)

Van jó és nem drága nőgyógyász (magándoki) Pesten?

20 hetes babás vagyok, de még mindig nem tudom, hol és kinél szüljek :( Akinek van már tapasztalata segítsen nekem légyszi! El?re is köszönöm! Szép babavárást nektek!

Legjobb válasz: Dr. Timmermann Gábor! Szuper és nem drága a többihez képest! 5000Ft a terhesgondozás alkalmanként. Én nála csináltam végig az egészet, most fogok szülni. Nagyon elégedett vagyok vele. Alapos, korrekt a doktor úr, modern felfogással. www.timmermann.hu

Dr. Timmermann Gábor! Szuper és nem drága a többihez képest! 5000Ft a terhesgondozás alkalmanként. Én nála csináltam végig az egészet, most fogok szülni. Nagyon elégedett vagyok vele. Alapos, korrekt a doktor úr, modern felfogással. http://www.timmermann.hu
Én Lõrincre járok.Én is 5000forintot fizetek.Minden egyes UH-nál videófelvételt készit a baboról.Nagyon korrekt és aranyos orvos.Nõgyógyászom a Szent István kórházban fõorvos.Megadom az adatait és felveheted vele a kapcsolatot.Dr Mészáros László 06-20-958-0-958 itt bármikor eléred.És ha jól tudom 50-60ezer forint nála a szülés.Szerintem ez se vészes!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Szép babavárást!

Van jó és nem drága nőgyógyász (magándoki) Pécsen?

Legjobb válasz: Én ajánlom Banó Lászlót, a Veress Sztkban rendel sztk ban és magánban is. Sztkban is õrült kedves, én is oda jártam hozzá, nem fizettem neki soha. A megyeiben Hartmann TAmásnál jártam, nekem szimpi volt, bár azt mondják vannak rossz napjai, én nem találkoztam, csak jó napjaival:-)

Én ajánlom Banó Lászlót, a Veress Sztkban rendel sztk ban és magánban is. Sztkban is õrült kedves, én is oda jártam hozzá, nem fizettem neki soha. A megyeiben Hartmann TAmásnál jártam, nekem szimpi volt, bár azt mondják vannak rossz napjai, én nem találkoztam, csak jó napjaival:-)
én dr schunk erzsébethez járok, 6000 ft nála egy magánrendelés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!