Találatok a következő kifejezésre: Van jó nem (4419 db)

Vannak jó német beauty blogokat?

Írnátok nekem párat?

Legjobb válasz: ülj le 1-es. szóval vannak jó német beauty blogok?

A kérdező hozzászólása: ülj le 1-es. szóval vannak jó német beauty blogok?
ez nem igazi blog, de blogszerûen tesztelnek termékeket: http://www.pinkmelon.de

Vannak jó német nyelvű események Budapesten?

Érdekel minden, filmvetítések, beszélgetések stb. Egy párat én is találtam már de várom az ötleteket.

Mennyit keres egy pincér? Szóval azt akarom kérdezni, hogyha elvégzek egy 6 hónapos okj-t akkor mennyi esélyem van jó német és angol nyelvtudással Németo. -ban vagy Ausztriában elhelyezkedni?

És,hogy miket kell csinálnia egy pincérnek? MIlyen egy napja?

Legjobb válasz: Hát figyelj szerintem egy pincér hatalmas elõny ha tud idegen nyelven.De munkatapasztalat és rutin is szükséges és a helyedbe elõször Magyarországon helyezkednék el vendéglátásban utána majd kimennék külföldre.

Hát figyelj szerintem egy pincér hatalmas elõny ha tud idegen nyelven.De munkatapasztalat és rutin is szükséges és a helyedbe elõször Magyarországon helyezkednék el vendéglátásban utána majd kimennék külföldre.

Milyen a véleményetek a német dogról? Hol van jó német dog kennel?

Legjobb válasz: Milyen helyett Mi. elirtam:)

A kérdező hozzászólása: Milyen helyett Mi. elirtam:)
Fantasztikus fajta. 4, 5éve van német dogom. Az elsõ (és sajnos mindmáig egyetlen)almom 3 éve született. Csodás kutyák, de nem valók mindenkinek!
Nekem van egy német dogom:) Imádom!! Nagyon kedves, családszeretõ, hûséges, testõrkutya. Kiváló házõrzõ. Nagy mérete miatt sokan félnek tõle! A gazdájával olyan mint egy óriáscsecsemõ:D
igaz amit leírtatok, de azt még fontosnak tartom hogy tanítani KELL kicsi korába, mert ha nagy lesz sok bajt okozhat a szeleburdiságával és a méretével. az enyém 8 éves, gyönyörû és imádom!!!
Egy szelíd óriás. Hatalmas mozgásigényû, fogékony, tanulékony, szinte szerelmes a gazdiba, jó házörzõ.Lakásba nem való.
egyrészt nincs akkora mozgásigénye mint ahogyan sokan gondolják.másrészt meg kifejezetten NEM való kertbe.azért mert rövid a szõre és azért mert a dog nagyon ragaszkodó fajta és a gazdija köelében érzi a legjobban magát.

Szerintetek az jó vagy nem ha valakinek van jó nyelvérzéke, de úgy hogy szinte semmi máshoz se ért?

Én lennék ez a valaki.És annak nagyon örülök hogy nagyon jó nyelvérzékem van,több nyelvet tanulok,a kiejtésem se rossz és így tovább.Viszont közbe nem értek sok máshoz,a kémia például néha szenvedés volt és a többi se olyan fényes.

Legjobb válasz: Jó, hogy jó a nyelvérzéked, és szereted is tanulni- majd ilyen irányba menj tovább, kellenek a nyelvtudók sok helyen tolmácsnak, fordítónak. * Ha van esetleg olyan osztálytársad, akivel jóban vagy és neki meg pont fordítva: a reál tárgyakhoz van több érzéke, és a nyelvekhez kevesebb, tanulhatnátok együtt, egymást kölcsönösen segítve. Az nagyon jó lenne, mert amikor segítesz akkor benned is elmélyül az a tudás- mert az még több, tudni valamit és tudni "átadni".

Jó, hogy jó a nyelvérzéked, és szereted is tanulni- majd ilyen irányba menj tovább, kellenek a nyelvtudók sok helyen tolmácsnak, fordítónak. * Ha van esetleg olyan osztálytársad, akivel jóban vagy és neki meg pont fordítva: a reál tárgyakhoz van több érzéke, és a nyelvekhez kevesebb, tanulhatnátok együtt, egymást kölcsönösen segítve. Az nagyon jó lenne, mert amikor segítesz akkor benned is elmélyül az a tudás- mert az még több, tudni valamit és tudni "átadni".
Ezzel én is így vagyok, és örülök neki. Kivételes ez a tehetség, bár néha nagyon egyedül érzem magam a nyelvtanulási mániámmal, a környezetemben ugyanis nem nagyon vannak olyan emberek, akiket érdekelnének a nyelvek. Mivel másban nem vagyok ennyire jó, nem kerültem be egyetemre. Most szakmát tanulok, aztán arra gondoltam, hogy az ezzel a szakmával kapcsolatos tanulmányaimat külföldön fogom folytatni. Így mindenféleképpen nyerek :)

Miért van, hogy nem érzek semmilyen jó érzést, amikor bennem van a párom?

Érzem, hogy bennem van, azzal nincs gond, de semleges érzés az aktus nagy részében. Vannak pillanatok amikor kellemes, de többnyire semmi extra. Ezen hogy lehetne javítani? Vagy egyszer?en ilyen típus vagyok? Létezhet olyan, hogy valakinek érzéketlenebb a hüvelye? 23/N

Legjobb válasz: Alapvetõen a hüvely jóval érzéketlenebb mint a csiklód, ez tény. Régebben nekem sem jelentett semmi extra élményt maga az aktus, mert és most bocs a megfogalmazásért, de az ütemes "reszelésen" kívül nem éreztem semmi különöset ott belül. De aztán jött a legutóbbi párom és vele egyszerûen észveszejtõen jó. Igen, ott "bent" is... Szóval ez szerintem attól függ fõleg, hogy az adott férfihoz milyen az érzelmi viszonyulásod, akivel csinálod. Ha szívbõl szerelmes vagy, megbízol benne és 100%-osan át mered magad adni az intimitásnak, jónak kell lennie.

Alapvetõen a hüvely jóval érzéketlenebb mint a csiklód, ez tény. Régebben nekem sem jelentett semmi extra élményt maga az aktus, mert és most bocs a megfogalmazásért, de az ütemes "reszelésen" kívül nem éreztem semmi különöset ott belül. De aztán jött a legutóbbi párom és vele egyszerûen észveszejtõen jó. Igen, ott "bent" is... Szóval ez szerintem attól függ fõleg, hogy az adott férfihoz milyen az érzelmi viszonyulásod, akivel csinálod. Ha szívbõl szerelmes vagy, megbízol benne és 100%-osan át mered magad adni az intimitásnak, jónak kell lennie.
Hány férfival voltál eddig? A barátod szar az ágyban.
"Szóval ez szerintem attól függ fõleg, hogy az adott férfihoz milyen az érzelmi viszonyulásod, akivel csinálod. Ha szívbõl szerelmes vagy, megbízol benne és 100%-osan át mered magad adni az intimitásnak, jónak kell lennie." Milyen aranyos. :D A szerelem hozza meg a hüvelyi orgazmust? :DD Nekem az hozta meg, hogy ismerem a testem, rászorítok és tudom irányítani az aktust. Na meg, alapvetõ, hogy már vizuálisan is felizgasson a partnerem, szép teste legyen!
Lehet frigid vagy.
Próbáltál már rászorítani? Nekem az egyik legjobb érzés. Gumiban nem szeretem, de amikor "csupaszon" van bennem és érzem a bõrét, szinte átfogom, a mozgása... de arról hiába írok, nekem milyen jó. Az is jó kérdés, vonzódsz-e eléggé hozzá? Felizgat-e a látványa? Vagy talán több elõjátékot igényelnél, ha orálisan megfelelõen felizgat, szerintem menni fog. :)
Heteske... igen, nekem az hozta meg. Tudod, nekem ez fontos, mert érzelmi beállítottságú vagyok, nem csak kefélek a világba, tökmindegy kivel alapon. Sajnállak, mert látszik, hogy te még ezt nem élted meg, de ne aggódj, majd egyszer talán te is megtapasztalod milyen:) Ja, és ismerem a testem különben elég jól, köszi:)
Épp most élem meg, már egy ideje. :) De elõtte is ment a hüvelyi, nem is akárhogy. Abban igazat adok, hogy a szerelemnél nincs szebb, de ez más, lelki dolog, mely a testiséget is olyan összhanggá teheti, amelyet nélküle nem tapasztalhat meg az ember. De én bizony e nélkül is élveztem a szexet. És közel sem akárkivel, vagy mindenkivel- sõt, a komoly kapcsolathoz ragaszkodó barátnõimnek bizony több fiú megfelelt, köztudottan én voltam a legfinnyásabb ízlésû és a szexben is csak az mehetett, amit engedtem/élveztem. Ha emiatt le akart lépni valaki, nyitva volt az ajtó elõtte.
Szorítás: Amikor elmész pisilni, engedd egy kicsit a vizeletet, majd TARTSD VISSZA, engedd el, hogy újra folyjon, majd TARTSD VISSZA. Ez a visszatartás a szorítás, csak közben szexelsz, és nem vizelsz.
Is. De nem egészen. A vizelet a húgycsõbõl jön!
Na, ez nem lesz könnyû. :D Nekem spontán jött. A hüvely izomzattal kell. De ha kívánod, élvezed, akkor szerintem természetesnek kellene lennie. (?)
pontosan ugyanez a problémám.. és légyszi ne nézzetek hülyének de mi az a rászorítás ??
Háá-háá
6: A rászorításra koncentrálj! Tényleg az mûködik legjobban. :) )
A kérdező hozzászólása: Rászorítást nem próbáltam, köszi az ötletet, megpróbálok a lenti izmokra edzeni.:) A párom odaadó és figyelmes az ágyban, nagyon szerelmesek vagyunk, stb. :) ezekkel a dolgokkal nincs gond.
Lehet, hogy a barátja tényleg csapnivaló az ágyban! De legalább annyi múlik rajta magán is, nõként írom. Ismernie kell a saját testét, azt, hogy mi a jó neki, és ezt tudnia kell szavakkal, vagy nonverbálisan "közölni". :)
15! A lényeg a pc izom szorítása, és ugyanazzal kell a vizeletet is visszatartani. Tökmindegy honnan jön a vizelet.

Hogyan tudnám otthon fejleszteni a hangom? Mert már többen mondták h elég jó hangom van de nem akarok énektanárra költeni!

Legjobb válasz: hát, pedig nincs nagyon sok választás, mert ha a szomszéd néni mondta, h jó, még akkor sem biztos. De pl, ha egy sulis énektanár, még akkor sem biztos, hogy tényleg jó. Egyszer szerintem menj el egy valódi énektanárhoz, aki elmondja, hogy mi van. Ha tényleg jó a hangod, akkor éri meg foglalkozni ezzel. Én is így csinálom. Egyszeri külön tanár nem vészes

hát, pedig nincs nagyon sok választás, mert ha a szomszéd néni mondta, h jó, még akkor sem biztos. De pl, ha egy sulis énektanár, még akkor sem biztos, hogy tényleg jó. Egyszer szerintem menj el egy valódi énektanárhoz, aki elmondja, hogy mi van. Ha tényleg jó a hangod, akkor éri meg foglalkozni ezzel. Én is így csinálom. Egyszeri külön tanár nem vészes
Szióka! Egy énektanárnál többet nem sok ér. Ugyanis az éneklés nem csak abból áll, hogy kiereszted a hangod és kész. Fontos a levegõ helyes beosztása és elhelyezése. Az, hogy jó hangod van, elég relatív. Mindenesetre ha sokat skálázol, vagy énekelgetsz otthon, már azzal is fejlõdnek, nyúlnak a hangszálaid, de a pluszt csak énektanártól vagy képes megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Ok!Köszönöm a válaszokat!:D
Szia. Keress fel egy jó tanárt, meghallgatásért senki sem szokott pénzt kérni. Ha találsz egy lelkiismeretes tanárt, meg fogja mondani érdemes e tanulnod.. Amúgy rengeteg anyag van a neten, skálák, bemelegítõ gyakorlatok stb.. Ha érdekel tudok 1-2 jó könyvet is ajánlani...
A kérdező hozzászólása: Igen érdekelnének a könyvek is!:) Köszönön
Az elsõ amit ajánlani tudok, magyar nyelvû Kerényi Miklós György: Az éneklés mûvészete és pedagógiája. Ez remek elméleti háteret ad, de pár órát javasolok, hogy konzultálj tanárral, hogy ne gyakorolj be túl nagy hibákat.. Angol nyelven, gyakorlati útmutatóval, CD.-vel nagyon jó Seth Riggs könyve a Singing for the stars, otthoni használtara ideális, de nem árt hozzá közepesnél jobb angol. Netrõl megrendelhetõ. Egy meghallgatás ereéig felkereshetnél egy tanárt, aki segít behatárolni a területeket amivel dolgoznod kellene. Lehet úgy is tanulni, hogy 1-2 havonta 1 énekórával kontrollálod az otthoni munkát. Ez anyagilag sem olyan megerõltetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!

Éreztétek már azt hogy alapvetõen jó természetetek van, "jó" személyiségetek, csak egyszerûen a környezet nem hagyja, hogy ez érvényesüljön, nem hagyja, hogy önmagatok legyetek? 20/L

mert én nagyon ezt érzem, hogy alaból egy kedves, elnézõ, konfliktuskerülõ ember vagyok, aki soha senkit nem bántana, de egyre inkább úgy érzem, hogy ezt a természetemet kihasználják, semmibe vesznek, azt hiszik, hogy velem bármit meg lehet tenni, így egyre inkább tudat alatt "bunkóbbá" válok, mert ezzel védekezek az ellen, hogy bántsanak, kihasználjanak, viszont emiatt rosszul érzem magam, mert tudom, hogy nem ilyen vagyok..

Legjobb válasz: A civilizációs karaktertõl eltérsz, jó irányba. Ezért vissza akarnak tuszkolni a sorba. Ne hagyd magad, de nelegyél olyan, mint õk. Legyél határozott, és ne hagyd magad kihasználni, de senkitõl se zárkózz el, mert mások megbántottak. Ne feledd, aki jó ember, attól még nem kell ostobának lennie!

A civilizációs karaktertõl eltérsz, jó irányba. Ezért vissza akarnak tuszkolni a sorba. Ne hagyd magad, de nelegyél olyan, mint õk. Legyél határozott, és ne hagyd magad kihasználni, de senkitõl se zárkózz el, mert mások megbántottak. Ne feledd, aki jó ember, attól még nem kell ostobának lennie!
Igen így vagyok. Nem mondom, hogy hibátlan vagyok, mert rohadtul nem. De alapvetõen barátságos, nyitott, könnyed ugyanakkor komoly értékrendû vagyok és sok embernek segítettem már, akármilyen módon. Én is ezt tapasztalom, mint te kérdezõ. Sokaknak természetes az, ha velük jól bánnak, segítenek nekik, de amikor nekem lenne szükségem segítségre, baráti szavakra a másiktól, akkor nem mindig kapom meg. Szóval eléggé tartózkodó lettem én is az utóbbi idõkben.
Akkor ajánlanék figyelmetekbe egy nagyszerû könyvet és belõle egy idézetet: Életünkben a legemberibb dolog, amit tehetünk, hogy megtanuljuk kifejezni legõszintébb érzéseinket és meggyõzõdéseinket, és vállaljuk értük a következményeket. Ez a szeretet elsõ követelménye, mely egyben sebezhetõvé is tesz minket a többiekkel szemben, akik talán kinevetnek. Mégis, sebezhetõségünk az egyetlen, amit az embereknek adhatunk. (William Du Bay) 163. oldal A szeretet nem szabadkozik Leo F. Buscaglia: A szeretet Tûnõdések az emberi élet legnagyobb élményérõl Szóvalj sohase adjátok fel a szeretetet, hanem keressetek olyan embereket, akik képesek is azt viszonozni. Mert az, hogy olyanokkal találkoztok, akikben csalódtok, az is a ti választásotok, csalhatatlanul kiválasztjátok akit nem kellene. Hogy miért? Azt csak ti tudhatjátok!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Attól mert olyan vagy, amilyennek leírod magad, még nem kell hagynod, hogy mások hasznot húzzanak belõled. Nem az a probléma, hogy jó ember vagy, hanem az, hogy kihasználható vagy és a kettõt sokan keverik. Igaz ugyan, hogy a rossz embert nem lehet kihasználni és ezért sokan átállnak erre az oldalra, de nem ez az egyetlen megoldása annak, hogy ne használjanak ki. Megmaradhatsz jónak, csak meg kell tanulnod azt, hogy ne engedd azt, hogy mások hasznot húzzanak belõled. Ez az elején nehéz, mert azt gondolod, hogy ha nem segítesz mindenkinek, akkor már nem vagy jó és bonyolultnak tûnik megkapni azt a képletet, amely meghatározza mitõl leszel te jó ember, de legyél mindig azon, hogy az igazság és a józan ész útján maradj és aszerint dönts. Ezenkívül pedig legyen benned tartás; a tartás nagyon fontos dolog és idõt igényel, hogy kifejlesszed azt, de ha tudatosan figyelsz rá, hogy kinek, mikor és mit engedsz, akkor rá fogsz te is jönni arra, hogy mennyire van tartásod. Ez pont ugyanolyan, mint a férfiak esetében mondjuk: van egy férfi, aki elhív téged egy vacsorára és azután követeli tõled, hogy együtt töltsd vele az éjszakát; a viselkedésébõl érzed azt, hogyha nem maradsz vele éjszakára, akkor dühös lesz rád, de mégis a józan eszed azt diktálja, hogy kettõtök közül nem te vagy a rossz, hanem õ az, aki tiszteletlen. Ez csak egy példa volt, de szemlélteti azt, hogy az életben mindent az ítélõképességnek kell alávetni és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki jó vagy rossz, egyszerûen meg kell tanulni gondolkozni.
Kedves kérdezõ! Igen. Nos, ennek a helyzetnek az alapvetõ megoldása az, hogy kialakítasz magadban egy értékrendet, egy empatikus sorrendet, átértékeled például a segítségnyújtásról alkotott fogalmad és megtanulsz mindezek mellett határozottan kiállni. Mivel én is olyan voltam mint te, mások nem nem hagyják, hogy jó legyél, a gond az, hogy a nem kezelt konfliktus tovább gördül és megöröklik mások, a segítségnyújtásra felhasznált erõforrás pedig sokszor másokkal közös. A konfliktusokkal és a véges erõforrásokkal pedig majd azokat szembesíted akikrõl azt gondolod, jobban el tudják azt viselni és akiket ezzel mersz szembesíteni. Mások egészen egyszerûen azt szeretnék, hogy megetesd õket, ám az igazi segítség az, ha nem az ételed adod oda, ami esetleg másokkal közös, hanem megtanítod a másikat halászni. Valóban jó ember vagy, ha a szomszédod minden reggel beviszed a munkába és valóban elkerülöd a konfliktust vele, ha erre nem mondasz nemet és arról sem szólsz neki, hogy rettenet büdös szegény. – Ám ugyanebbe az autóba bepakolod a családod, akik megfizetik a nem kezelt konfliktus árát sokszorosan. Akikkel így összeveszel, mert nem hagyják, hogy jó legyél. Miközben önszázadból soha nem zárnád be a családod néhány négyzetméter területen egy büdös valamivel és erre a cselekedetre csak az vesz rá, hogy „kerülöd” a konfliktust. Ugye ha a szomszédnak valami módon megtanítanád, hogy ne legyen büdös elég nagy szolgálatot tennél vele a környezetének. – A jóságról alkotott fogalmunk sajnos elég szubjektív. Akkor is jó ember vagy, ha a szomszéd, arra hivatkozik, hogy akkor mit mondjon a gyerekének, miért nincs pénz, mert ugye elitta, miközben a dolog afelé halad, hogy a családodnak szánt kaja pénzt fogod az õ problémájára költeni. – Neki nem kell mondania a családjának semmit, mert megoldotta(d) a gondját, de neked igen, mert az erõforrást elhasználtad és tovább gördítetted a konfliktust. Ha a szomszédnak „segítesz”, legközelebb is ezt teszi. Ha nem „segítesz” kénytelen lesz megoldani a problémáját, netán leszokni az ivásról, ugyan lehet, hogy haragudni fog ezért, ám ebben az esetben úgy segítettél neki, hogy esetleg rávetted hogy „halászon”. – De így nem azokkal kerülsz konfliktusba akikkel közös erõforrásokat használsz és akikre hatással van az, ha mások téged az empátiádon keresztül manipulálnak. Lehetsz jó ember akkor is, ha megtudod védeni az értékrended. Ha nem, akkor ezt rengeteg ember fel fogja használni, hogy a konfliktus érzésével vagy a bûntudat érzésével „fenyeget”, hogy megszerezze az erõforrásaid, ami ismét jelzem sokszor másokkal közös. Így olyan emberek, hoznak nagyon sok embert nehéz helyzetbe, akik nem tudják megoldani a problémáikat és veled oldatják meg, azért mert te egyszerûen nem tudsz nemet mondani. Az a baj, hogy sokszor ilyenkor azokról gondoljuk, hogy nem engedik, hogy jók legyünk akikkel közös erõforráson osztozunk, akikre mások konfliktusát, problémáját átvisszük. Ez az egész egy folyamat, aminek a végén, te semmiképpen nem tudsz jó lenni, mert a szeretteiden csattanó konfliktusok és az elfogyó erõforrások miatt mindig rosszul érzed majd magad. –Valaki mindig bûntudatot kelt, valaki mindig hibáztat, miközben úgy érzed, te végig jó voltál. Persze az is határozott értékrend, ha a pénztáros több pénzt ad vissza és neked meggyõzõdésed, hogy azt vissza kell adnod és nem hagyod, hogy mások errõl lebeszéljenek a saját értékrendjük alapján, hanem teljesen lazán és természetesen megvéded az értékrended és beviszed a pénzt. - Lehetsz jó akkor is, ha megvéded az értékrended, ha nem úgy nyújtasz segítséget ahogy mások várják és ha különbséget teszel, hogy kinek kéne önhibáján vagy a saját hibájából a segítséged, jó szándékod, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Schrödinger macskáját nem lehet nem felpontozni :D Amúgy jól beszélsz.

Szegeden hol van jó állat kereskedész némo rókusi krt tudom és a trópust is?

Legjobb válasz: A Trópus a legjobb, tengerimalacunk is onnan van (a másik budapesti), de az a legjobb, mindent nézve. Maximum a Tiszaparti suli mellett is van egy, bár az is kicsi, de viszonylag jó. A felszereltség nem az igazi, de nagyon szép, egészséges állataik vannak, és nagyon sok is van belõlük. De én akkor is a Trópust mondom (a Napfénypark közelében). Azt ajánlom, mert magasan az a legjobb.

A Trópus a legjobb, tengerimalacunk is onnan van (a másik budapesti), de az a legjobb, mindent nézve. Maximum a Tiszaparti suli mellett is van egy, bár az is kicsi, de viszonylag jó. A felszereltség nem az igazi, de nagyon szép, egészséges állataik vannak, és nagyon sok is van belõlük. De én akkor is a Trópust mondom (a Napfénypark közelében). Azt ajánlom, mert magasan az a legjobb.
Én a tengeri részlegükkel elégedett voltam, mármint a trópusnak, mikor lementem Szegedre, a többihez nem értek, de szimpatikusnak tûntek. A webshopukból is rendeltem már, készségesek voltak.
A kérdező hozzászólása: csak most elkezdtem édes vízi és akkor mondták nekem hogy szegeden oda visznek állatkereskedésbe ahova akarok mindenhova és akkor halat is akarok venni meg növényt árak hogy vannak?
Tudom még ajánlani a Hajnóczi u-it is. Nagyon rendes tulaj, a növényfelhozatal se rossz. Ha türelmes vagy szinte bármit be tud szerezni halakból is.
Egyéni vélemény: 1.Trópus - tiszta növények, halak;segítõkészek az eladók 2.Hajnóczy utcai - sok növény van(de kicsit algásak), kedves az eladó 3.Újszegedi trópus bár ott még csak egyszer-kétszer voltam.Nem rossz de kicsi.Benéztem már kb 7 boltba is, és az elsõ kettõ ami tuti jó
Trópus nem jó neked? Nem vagy te egy elkényeztetett egyke gyerek?
A kérdező hozzászólása: de jó voltam ott nagyon jó üzlet ám van testvérem tudomásom szerint nem vagyok elkényeztetve igazábol azért mondta hogy oda visz ahova akart mert régen neki is volt akváriuma és akkor szüleim nem vittek be soha sehova a lányával mentünk még kicsi és akkor neki is lett egy hala mondta keressek jó üzletet

Pattaásokra jó a fogkrém hosszúú távon? és a Clarasept Derm? Vagy egyáltalán mi jó a pattanásokra? Nagyon csúnya az arcom. :Sszerintem azért nem érdeklem a fiúkat. Van, h nem annyira, de mindig kell alapozót használnom, van h ugyis látszik h milyen:S

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, hogy jó a citrom is..állítólag azis száritja a bõrt.Csak az arcodra csavarod a levét majd pár perc után lemosod...állitolag hatásos. Nameg hallottam a Protex szappanról is.:D

Én úgy hallottam, hogy jó a citrom is..állítólag azis száritja a bõrt.Csak az arcodra csavarod a levét majd pár perc után lemosod...állitolag hatásos. Nameg hallottam a Protex szappanról is.:D
Velem is így volt...hihetetlen széles skálát próbáltam ki természetes gyógymód biobólt klín ent klír...avon mindenféle kence pakolás tapasz gél....szóval nekem elhiheted....egyik sem segít De ne keseredj el mert nekem elmúlt mivel egy másik okkal elmentem bõrgyógyászhoz az meg csak úgy önhatalmúlag azt mondta valamit ír a homlokomra is...Zynerit volt a szer neve lehet háziorvos is felírja ha nagyon kéred nekem felírta miután említettem neki hogy bõrgyógyásztól ezt a szert kaptam korábban...igazából a másodikra már nem volt szükségem de tudod az ember nem bízik benne ennyi küzködés után....de ami azt illeti 5 nap múlva a bõröm olyan volt mintha sose lett volna a probléma...hidd el a bõrgyógyász nagyon emgéri...a fogkrém meg ezek nem sokat segítenek, a bõrgyógyász szakember, és a pattanás nem olyan ördöngõs baj megoldják egy kis szerrel
Pattanásra a bõrgyógyász jó, nem a sok otthoni hülyeség.
Az alapozóval még el is tömíted a pórusokat, így sose fog elmúlni. Szóval kezdetnek is hagyd el az alapozót (helyette antibakteriális korrektor, púder pl. miss sporty világoskék), ne igyál cukros üdítõket, ne egyél fûszeres kajákat, se csipsz, se csoki, se cukorka. Sok vizet igyál, gyümölcsöket zöldséget minden nap egyél. Már ezek után is szép javulást érhetsz el. És akkor még a reggel este holt tengeri szappannal tisztítás is rásegít. Gyógyszertárban meg kérj valami pattanásra való kencét, azok használnak, néha ugyan nagyon büdösek, de akkor azt csak este kend fel. De méz is jó ha nincs más. A fogkrémekben már túl sok minden van, az nem jó. Ezeket betartod akkor szebb lesz a bõröd, persze nem 2 nap alatt, szóval kitartás, megéri. Bõrgyógyászhoz is elmehetsz ha tényleg nagyon rettenetes a helyzet, pl. hátadon meg más helyeken is vannak akkor belsõ gond is lehet, arra fogamzásgátlót ír majd fel.
Kérd meg a bõrgyógyász, hogy írjon fel Skinoren krémet, a legtöbb embernek használ, 3 ezer körül van, nekem bevált és több barátnõm bõrét is nagyon szépen helyrehozta!!!!!!
Azt én is támogatom hogy ne egyél csipszet. Nekem a étolaj+só vált be, minden 2. nap átmosom egy szivacs segítségével.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!