Találatok a következő kifejezésre: Van jó nem (4221 db)

Vannak jó német beauty blogokat?

Írnátok nekem párat?

Legjobb válasz: ülj le 1-es. szóval vannak jó német beauty blogok?

A kérdező hozzászólása: ülj le 1-es. szóval vannak jó német beauty blogok?
ez nem igazi blog, de blogszerûen tesztelnek termékeket: http://www.pinkmelon.de

Vannak jó német nyelvű események Budapesten?

Érdekel minden, filmvetítések, beszélgetések stb. Egy párat én is találtam már de várom az ötleteket.

Mennyit keres egy pincér? Szóval azt akarom kérdezni, hogyha elvégzek egy 6 hónapos okj-t akkor mennyi esélyem van jó német és angol nyelvtudással Németo. -ban vagy Ausztriában elhelyezkedni?

És,hogy miket kell csinálnia egy pincérnek? MIlyen egy napja?

Legjobb válasz: Hát figyelj szerintem egy pincér hatalmas elõny ha tud idegen nyelven.De munkatapasztalat és rutin is szükséges és a helyedbe elõször Magyarországon helyezkednék el vendéglátásban utána majd kimennék külföldre.

Hát figyelj szerintem egy pincér hatalmas elõny ha tud idegen nyelven.De munkatapasztalat és rutin is szükséges és a helyedbe elõször Magyarországon helyezkednék el vendéglátásban utána majd kimennék külföldre.

Milyen a véleményetek a német dogról? Hol van jó német dog kennel?

Legjobb válasz: Milyen helyett Mi. elirtam:)

A kérdező hozzászólása: Milyen helyett Mi. elirtam:)
Fantasztikus fajta. 4, 5éve van német dogom. Az elsõ (és sajnos mindmáig egyetlen)almom 3 éve született. Csodás kutyák, de nem valók mindenkinek!
Nekem van egy német dogom:) Imádom!! Nagyon kedves, családszeretõ, hûséges, testõrkutya. Kiváló házõrzõ. Nagy mérete miatt sokan félnek tõle! A gazdájával olyan mint egy óriáscsecsemõ:D
igaz amit leírtatok, de azt még fontosnak tartom hogy tanítani KELL kicsi korába, mert ha nagy lesz sok bajt okozhat a szeleburdiságával és a méretével. az enyém 8 éves, gyönyörû és imádom!!!
Egy szelíd óriás. Hatalmas mozgásigényû, fogékony, tanulékony, szinte szerelmes a gazdiba, jó házörzõ.Lakásba nem való.
egyrészt nincs akkora mozgásigénye mint ahogyan sokan gondolják.másrészt meg kifejezetten NEM való kertbe.azért mert rövid a szõre és azért mert a dog nagyon ragaszkodó fajta és a gazdija köelében érzi a legjobban magát.

Szerintetek az jó vagy nem ha valakinek van jó nyelvérzéke, de úgy hogy szinte semmi máshoz se ért?

Én lennék ez a valaki.És annak nagyon örülök hogy nagyon jó nyelvérzékem van,több nyelvet tanulok,a kiejtésem se rossz és így tovább.Viszont közbe nem értek sok máshoz,a kémia például néha szenvedés volt és a többi se olyan fényes.

Legjobb válasz: Jó, hogy jó a nyelvérzéked, és szereted is tanulni- majd ilyen irányba menj tovább, kellenek a nyelvtudók sok helyen tolmácsnak, fordítónak. * Ha van esetleg olyan osztálytársad, akivel jóban vagy és neki meg pont fordítva: a reál tárgyakhoz van több érzéke, és a nyelvekhez kevesebb, tanulhatnátok együtt, egymást kölcsönösen segítve. Az nagyon jó lenne, mert amikor segítesz akkor benned is elmélyül az a tudás- mert az még több, tudni valamit és tudni "átadni".

Jó, hogy jó a nyelvérzéked, és szereted is tanulni- majd ilyen irányba menj tovább, kellenek a nyelvtudók sok helyen tolmácsnak, fordítónak. * Ha van esetleg olyan osztálytársad, akivel jóban vagy és neki meg pont fordítva: a reál tárgyakhoz van több érzéke, és a nyelvekhez kevesebb, tanulhatnátok együtt, egymást kölcsönösen segítve. Az nagyon jó lenne, mert amikor segítesz akkor benned is elmélyül az a tudás- mert az még több, tudni valamit és tudni "átadni".
Ezzel én is így vagyok, és örülök neki. Kivételes ez a tehetség, bár néha nagyon egyedül érzem magam a nyelvtanulási mániámmal, a környezetemben ugyanis nem nagyon vannak olyan emberek, akiket érdekelnének a nyelvek. Mivel másban nem vagyok ennyire jó, nem kerültem be egyetemre. Most szakmát tanulok, aztán arra gondoltam, hogy az ezzel a szakmával kapcsolatos tanulmányaimat külföldön fogom folytatni. Így mindenféleképpen nyerek :)

Miért van, hogy nem érzek semmilyen jó érzést, amikor bennem van a párom?

Érzem, hogy bennem van, azzal nincs gond, de semleges érzés az aktus nagy részében. Vannak pillanatok amikor kellemes, de többnyire semmi extra. Ezen hogy lehetne javítani? Vagy egyszer?en ilyen típus vagyok? Létezhet olyan, hogy valakinek érzéketlenebb a hüvelye? 23/N

Legjobb válasz: Alapvetõen a hüvely jóval érzéketlenebb mint a csiklód, ez tény. Régebben nekem sem jelentett semmi extra élményt maga az aktus, mert és most bocs a megfogalmazásért, de az ütemes "reszelésen" kívül nem éreztem semmi különöset ott belül. De aztán jött a legutóbbi párom és vele egyszerûen észveszejtõen jó. Igen, ott "bent" is... Szóval ez szerintem attól függ fõleg, hogy az adott férfihoz milyen az érzelmi viszonyulásod, akivel csinálod. Ha szívbõl szerelmes vagy, megbízol benne és 100%-osan át mered magad adni az intimitásnak, jónak kell lennie.

Alapvetõen a hüvely jóval érzéketlenebb mint a csiklód, ez tény. Régebben nekem sem jelentett semmi extra élményt maga az aktus, mert és most bocs a megfogalmazásért, de az ütemes "reszelésen" kívül nem éreztem semmi különöset ott belül. De aztán jött a legutóbbi párom és vele egyszerûen észveszejtõen jó. Igen, ott "bent" is... Szóval ez szerintem attól függ fõleg, hogy az adott férfihoz milyen az érzelmi viszonyulásod, akivel csinálod. Ha szívbõl szerelmes vagy, megbízol benne és 100%-osan át mered magad adni az intimitásnak, jónak kell lennie.
Hány férfival voltál eddig? A barátod szar az ágyban.
"Szóval ez szerintem attól függ fõleg, hogy az adott férfihoz milyen az érzelmi viszonyulásod, akivel csinálod. Ha szívbõl szerelmes vagy, megbízol benne és 100%-osan át mered magad adni az intimitásnak, jónak kell lennie." Milyen aranyos. :D A szerelem hozza meg a hüvelyi orgazmust? :DD Nekem az hozta meg, hogy ismerem a testem, rászorítok és tudom irányítani az aktust. Na meg, alapvetõ, hogy már vizuálisan is felizgasson a partnerem, szép teste legyen!
Lehet frigid vagy.
Próbáltál már rászorítani? Nekem az egyik legjobb érzés. Gumiban nem szeretem, de amikor "csupaszon" van bennem és érzem a bõrét, szinte átfogom, a mozgása... de arról hiába írok, nekem milyen jó. Az is jó kérdés, vonzódsz-e eléggé hozzá? Felizgat-e a látványa? Vagy talán több elõjátékot igényelnél, ha orálisan megfelelõen felizgat, szerintem menni fog. :)
Heteske... igen, nekem az hozta meg. Tudod, nekem ez fontos, mert érzelmi beállítottságú vagyok, nem csak kefélek a világba, tökmindegy kivel alapon. Sajnállak, mert látszik, hogy te még ezt nem élted meg, de ne aggódj, majd egyszer talán te is megtapasztalod milyen:) Ja, és ismerem a testem különben elég jól, köszi:)
Épp most élem meg, már egy ideje. :) De elõtte is ment a hüvelyi, nem is akárhogy. Abban igazat adok, hogy a szerelemnél nincs szebb, de ez más, lelki dolog, mely a testiséget is olyan összhanggá teheti, amelyet nélküle nem tapasztalhat meg az ember. De én bizony e nélkül is élveztem a szexet. És közel sem akárkivel, vagy mindenkivel- sõt, a komoly kapcsolathoz ragaszkodó barátnõimnek bizony több fiú megfelelt, köztudottan én voltam a legfinnyásabb ízlésû és a szexben is csak az mehetett, amit engedtem/élveztem. Ha emiatt le akart lépni valaki, nyitva volt az ajtó elõtte.
Szorítás: Amikor elmész pisilni, engedd egy kicsit a vizeletet, majd TARTSD VISSZA, engedd el, hogy újra folyjon, majd TARTSD VISSZA. Ez a visszatartás a szorítás, csak közben szexelsz, és nem vizelsz.
Is. De nem egészen. A vizelet a húgycsõbõl jön!
Na, ez nem lesz könnyû. :D Nekem spontán jött. A hüvely izomzattal kell. De ha kívánod, élvezed, akkor szerintem természetesnek kellene lennie. (?)
pontosan ugyanez a problémám.. és légyszi ne nézzetek hülyének de mi az a rászorítás ??
Háá-háá
6: A rászorításra koncentrálj! Tényleg az mûködik legjobban. :) )
A kérdező hozzászólása: Rászorítást nem próbáltam, köszi az ötletet, megpróbálok a lenti izmokra edzeni.:) A párom odaadó és figyelmes az ágyban, nagyon szerelmesek vagyunk, stb. :) ezekkel a dolgokkal nincs gond.
Lehet, hogy a barátja tényleg csapnivaló az ágyban! De legalább annyi múlik rajta magán is, nõként írom. Ismernie kell a saját testét, azt, hogy mi a jó neki, és ezt tudnia kell szavakkal, vagy nonverbálisan "közölni". :)
15! A lényeg a pc izom szorítása, és ugyanazzal kell a vizeletet is visszatartani. Tökmindegy honnan jön a vizelet.

Hogyan tudnám otthon fejleszteni a hangom? Mert már többen mondták h elég jó hangom van de nem akarok énektanárra költeni!

Legjobb válasz: hát, pedig nincs nagyon sok választás, mert ha a szomszéd néni mondta, h jó, még akkor sem biztos. De pl, ha egy sulis énektanár, még akkor sem biztos, hogy tényleg jó. Egyszer szerintem menj el egy valódi énektanárhoz, aki elmondja, hogy mi van. Ha tényleg jó a hangod, akkor éri meg foglalkozni ezzel. Én is így csinálom. Egyszeri külön tanár nem vészes

hát, pedig nincs nagyon sok választás, mert ha a szomszéd néni mondta, h jó, még akkor sem biztos. De pl, ha egy sulis énektanár, még akkor sem biztos, hogy tényleg jó. Egyszer szerintem menj el egy valódi énektanárhoz, aki elmondja, hogy mi van. Ha tényleg jó a hangod, akkor éri meg foglalkozni ezzel. Én is így csinálom. Egyszeri külön tanár nem vészes
Szióka! Egy énektanárnál többet nem sok ér. Ugyanis az éneklés nem csak abból áll, hogy kiereszted a hangod és kész. Fontos a levegõ helyes beosztása és elhelyezése. Az, hogy jó hangod van, elég relatív. Mindenesetre ha sokat skálázol, vagy énekelgetsz otthon, már azzal is fejlõdnek, nyúlnak a hangszálaid, de a pluszt csak énektanártól vagy képes megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Ok!Köszönöm a válaszokat!:D
Szia. Keress fel egy jó tanárt, meghallgatásért senki sem szokott pénzt kérni. Ha találsz egy lelkiismeretes tanárt, meg fogja mondani érdemes e tanulnod.. Amúgy rengeteg anyag van a neten, skálák, bemelegítõ gyakorlatok stb.. Ha érdekel tudok 1-2 jó könyvet is ajánlani...
A kérdező hozzászólása: Igen érdekelnének a könyvek is!:) Köszönön
Az elsõ amit ajánlani tudok, magyar nyelvû Kerényi Miklós György: Az éneklés mûvészete és pedagógiája. Ez remek elméleti háteret ad, de pár órát javasolok, hogy konzultálj tanárral, hogy ne gyakorolj be túl nagy hibákat.. Angol nyelven, gyakorlati útmutatóval, CD.-vel nagyon jó Seth Riggs könyve a Singing for the stars, otthoni használtara ideális, de nem árt hozzá közepesnél jobb angol. Netrõl megrendelhetõ. Egy meghallgatás ereéig felkereshetnél egy tanárt, aki segít behatárolni a területeket amivel dolgoznod kellene. Lehet úgy is tanulni, hogy 1-2 havonta 1 énekórával kontrollálod az otthoni munkát. Ez anyagilag sem olyan megerõltetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!

Szegeden hol van jó állat kereskedész némo rókusi krt tudom és a trópust is?

Legjobb válasz: A Trópus a legjobb, tengerimalacunk is onnan van (a másik budapesti), de az a legjobb, mindent nézve. Maximum a Tiszaparti suli mellett is van egy, bár az is kicsi, de viszonylag jó. A felszereltség nem az igazi, de nagyon szép, egészséges állataik vannak, és nagyon sok is van belõlük. De én akkor is a Trópust mondom (a Napfénypark közelében). Azt ajánlom, mert magasan az a legjobb.

A Trópus a legjobb, tengerimalacunk is onnan van (a másik budapesti), de az a legjobb, mindent nézve. Maximum a Tiszaparti suli mellett is van egy, bár az is kicsi, de viszonylag jó. A felszereltség nem az igazi, de nagyon szép, egészséges állataik vannak, és nagyon sok is van belõlük. De én akkor is a Trópust mondom (a Napfénypark közelében). Azt ajánlom, mert magasan az a legjobb.
Én a tengeri részlegükkel elégedett voltam, mármint a trópusnak, mikor lementem Szegedre, a többihez nem értek, de szimpatikusnak tûntek. A webshopukból is rendeltem már, készségesek voltak.
A kérdező hozzászólása: csak most elkezdtem édes vízi és akkor mondták nekem hogy szegeden oda visznek állatkereskedésbe ahova akarok mindenhova és akkor halat is akarok venni meg növényt árak hogy vannak?
Tudom még ajánlani a Hajnóczi u-it is. Nagyon rendes tulaj, a növényfelhozatal se rossz. Ha türelmes vagy szinte bármit be tud szerezni halakból is.
Egyéni vélemény: 1.Trópus - tiszta növények, halak;segítõkészek az eladók 2.Hajnóczy utcai - sok növény van(de kicsit algásak), kedves az eladó 3.Újszegedi trópus bár ott még csak egyszer-kétszer voltam.Nem rossz de kicsi.Benéztem már kb 7 boltba is, és az elsõ kettõ ami tuti jó
Trópus nem jó neked? Nem vagy te egy elkényeztetett egyke gyerek?
A kérdező hozzászólása: de jó voltam ott nagyon jó üzlet ám van testvérem tudomásom szerint nem vagyok elkényeztetve igazábol azért mondta hogy oda visz ahova akart mert régen neki is volt akváriuma és akkor szüleim nem vittek be soha sehova a lányával mentünk még kicsi és akkor neki is lett egy hala mondta keressek jó üzletet

Pattaásokra jó a fogkrém hosszúú távon? és a Clarasept Derm? Vagy egyáltalán mi jó a pattanásokra? Nagyon csúnya az arcom. :Sszerintem azért nem érdeklem a fiúkat. Van, h nem annyira, de mindig kell alapozót használnom, van h ugyis látszik h milyen:S

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, hogy jó a citrom is..állítólag azis száritja a bõrt.Csak az arcodra csavarod a levét majd pár perc után lemosod...állitolag hatásos. Nameg hallottam a Protex szappanról is.:D

Én úgy hallottam, hogy jó a citrom is..állítólag azis száritja a bõrt.Csak az arcodra csavarod a levét majd pár perc után lemosod...állitolag hatásos. Nameg hallottam a Protex szappanról is.:D
Velem is így volt...hihetetlen széles skálát próbáltam ki természetes gyógymód biobólt klín ent klír...avon mindenféle kence pakolás tapasz gél....szóval nekem elhiheted....egyik sem segít De ne keseredj el mert nekem elmúlt mivel egy másik okkal elmentem bõrgyógyászhoz az meg csak úgy önhatalmúlag azt mondta valamit ír a homlokomra is...Zynerit volt a szer neve lehet háziorvos is felírja ha nagyon kéred nekem felírta miután említettem neki hogy bõrgyógyásztól ezt a szert kaptam korábban...igazából a másodikra már nem volt szükségem de tudod az ember nem bízik benne ennyi küzködés után....de ami azt illeti 5 nap múlva a bõröm olyan volt mintha sose lett volna a probléma...hidd el a bõrgyógyász nagyon emgéri...a fogkrém meg ezek nem sokat segítenek, a bõrgyógyász szakember, és a pattanás nem olyan ördöngõs baj megoldják egy kis szerrel
Pattanásra a bõrgyógyász jó, nem a sok otthoni hülyeség.
Az alapozóval még el is tömíted a pórusokat, így sose fog elmúlni. Szóval kezdetnek is hagyd el az alapozót (helyette antibakteriális korrektor, púder pl. miss sporty világoskék), ne igyál cukros üdítõket, ne egyél fûszeres kajákat, se csipsz, se csoki, se cukorka. Sok vizet igyál, gyümölcsöket zöldséget minden nap egyél. Már ezek után is szép javulást érhetsz el. És akkor még a reggel este holt tengeri szappannal tisztítás is rásegít. Gyógyszertárban meg kérj valami pattanásra való kencét, azok használnak, néha ugyan nagyon büdösek, de akkor azt csak este kend fel. De méz is jó ha nincs más. A fogkrémekben már túl sok minden van, az nem jó. Ezeket betartod akkor szebb lesz a bõröd, persze nem 2 nap alatt, szóval kitartás, megéri. Bõrgyógyászhoz is elmehetsz ha tényleg nagyon rettenetes a helyzet, pl. hátadon meg más helyeken is vannak akkor belsõ gond is lehet, arra fogamzásgátlót ír majd fel.
Kérd meg a bõrgyógyász, hogy írjon fel Skinoren krémet, a legtöbb embernek használ, 3 ezer körül van, nekem bevált és több barátnõm bõrét is nagyon szépen helyrehozta!!!!!!
Azt én is támogatom hogy ne egyél csipszet. Nekem a étolaj+só vált be, minden 2. nap átmosom egy szivacs segítségével.

Hogy is van ez? Mikor kell szülésznőt fogadni? Akkor is jó ha fogadok ha magán orvosom van? Vagy nem muszáj? Nem igazán tudom ez, hogy működik vagy, hogy mi ennek a menete!

Legjobb válasz: általában a szülésznõ van veled az egész szülés alatt õ bátorit és õ foglalkozik veled - beöntés, borotválás- és tõle kérdezel ha gond van v. kiváncsi vagy szóval neki nagyobb a jelentõssége. két lehetõség van: -megkérdezed a dokidat kivel szeret együtt dolgozni kit ajánl -rábizod a véletlenre és jó szülésznõt kapsz.

általában a szülésznõ van veled az egész szülés alatt õ bátorit és õ foglalkozik veled - beöntés, borotválás- és tõle kérdezel ha gond van v. kiváncsi vagy szóval neki nagyobb a jelentõssége. két lehetõség van: -megkérdezed a dokidat kivel szeret együtt dolgozni kit ajánl -rábizod a véletlenre és jó szülésznõt kapsz.
Melyik kórházban fogsz szülni? Mert vannak kórházak, ahol nem is lehet szülésznõt fogadni. Sajnos...
Én úgy hallottam, hogy megszünt az a lehetõség, hogy szülésznõt lehessen választani, a korházakban ki van írva...
Nem muszáj szülésznõt fogadni. Minden kórházban van ügyeletes szülésznõ, aki ott van veled (normális esetben) végig a vajúdás alatt, ha közben nincs másik szülés. Persze, ha te azt szeretnéd, hogy csakis veled foglalkozzon, akkor nézz körül abban a körházban, ahol szülni fogsz, hogy ott kit ajánlanak! Maga az orvosod is tud esetleg segíteni a választásban vagy az oda járó kismamák között is végezhetsz közvélemény kutatást. Az orvos igazán csak néha megy be hozzád a vajúdás alatt, nem lesz ott állandóan! Sõt! Sok helyen nem is az orvos vezeti le a szülést, ha nincs komplikáció, minden rendben halad, hanem a szülésznõ... az orvos csak megvizsgál párszor a vajúdás alatt, meg a végén is, meg ha kell összevarr... a többit (így a szülést levezetését is) a szülésznõ végzi.
Én csak orvost fogadtam, és nagyon megbántam! Azt gondoltam, hogy az ügyeletes szülésznõ is jó lesz, mert ugye nõbõl van, szolidaritás, meg minden, de nagyot csalódtam! Letojják sok helyen az embert, bunkók, ... Csak akkor sürgött-forgott körülöttem mindenki, amikor beért a dokim. Addig meg még a papírzsepimet is egy apuka vette fel a földrõl, mert soha nem volt a környéken senki. Ha bejöttek, akkor csak azért, hogy jól lecsesszenek, mert meg mertél mozdulni és elmozdult a gép. Most máshol szülök, és fogok szülésznõt fogadni!
A kérdező hozzászólása: A szegedi Nõi Klinikán fogok szülni és sajnos nem tudom, hogy ott lehete szülésznõt fogadni. Lehet, hogy tényleg az lesz a legjobb ha megkérdezem az orvosom...mivel nagyon segítõkész hátha tud esetleg valakit javasolni. Köszönöm a válaszokat. Ha valakinek van még tapasztalata akkor szívesen várom! :)
Szia! Én pont most fogom a fogadott dokim lemondani, és inkább szülésznõt fogadok! A Szent Istvánba szeretnék szülni, és ott lehet csak szülésznõt fogadni. Szerintem érdemesebb szülésznõt mint orvost hisz õ lesz ott veled végig...A másik pozitiv dolog meg szerintem az hogy mig az orvosok sajnos nagy átlagba 80 ezer alatt nem elégszik meg, plusz ugye a havi egy magánrendelõs látogatás... Addig a szülésznõk a 20 30 ezret nagyon meg tudják hálálni!!! Üdv 28 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem muszáj a magán orvos mert már volt egy rossz kimenetelû iker terhességem és sajna több figyelmet igényel a terhességem, mint amennyit egy sztk-s orvos nyújt......nagyot csalódtam az sztk-s orvosokban......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!