Találatok a következő kifejezésre: Van jó Szegeden (66 db)

Szegeden hol van jó méteráru bolt?

Horgoláshoz, kötéshez szeretnék kellékeket venni,úgymint: tûk, fonalak. Jó ár/érték arányban hol kapok?

Legjobb válasz: Nem kimondottan méteráru...de sok "érdekesség" is van náluk,lehet ötletelni: Kenderbolt,a Mars tértõl 5 percre. https://www.google.hu/#q=kenderbolt+szeged

Nem kimondottan méteráru...de sok "érdekesség" is van náluk, lehet ötletelni: Kenderbolt, a Mars tértõl 5 percre. https://www.google.hu/#q=kenderbolt+szeged

Van jó gyerekpszichológus szegeden?

aki kisgyerekekkel is foglalkozik

Legjobb válasz: Pálkúti Adrienne, vagy Osváth Viola mindketten azok, magánrendelésben is dolgoznak. Ezen kívül Pálkúti Adrienne a nevelési tanácsadóban is Szegeden, oda ingyen is lehet menni.

Pálkúti Adrienne, vagy Osváth Viola mindketten azok, magánrendelésben is dolgoznak. Ezen kívül Pálkúti Adrienne a nevelési tanácsadóban is Szegeden, oda ingyen is lehet menni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm melyik tanácsadóban, azt nem tudod? nem találtam neten, csak a magánrendelést osváth violának meg azt sem. árakat nem tudsz véletlenül? az sincs a honlapon
Szegeden egyetlen nevelési tanácsadó van, interneten a honlapjukat biztosan megtalálod: a nev.tan nem magánrendelés, hanem állami intézmény. Ha szegedi vagy, ingyen fordulhatsz oda a gyermekeddel, akkor is, ha Szeged környéki. Pálkúti Adrienne a Veresács utcai pszichoterápiás rendelõben van magánban is. Úgy tudom, egy alkalom ára 7000-10.000 Ft között van. De ha felhívod, õ pontosan meg tudja mondani. Osváth Violára úgy kellene rákeresned, hogy a Madách utcai rendelõben van magánban.
Pálkúti Adrienne rendelésérõl a http://www.PalkutiAdrienne.hu oldalon olvashatsz.
Nekem egy barátom ajánlotta a kisfiam problémája miatt Benák-T. Juditot. Nagyon meg voltunk elégedve vele. Magánrendel, így nem ingyenes, de ha érdekel az alábbi címen további információkat olvashatsz: http://www.pszi-it.hu

Szegeden hol van jó turi?

Legjobb válasz: Szerintem a Nagyáruház passzázsán jók vannak, de mivel vállfásak nem is olcsók. Amúgy rengeteg van, és egyikre se tudom azt mondani, hogy jó, mert mindig változó. Az biztos, hogy sok türelem kell hozzá, hogy olcsó és jó cuccot találjon az ember. :)

Szerintem a Nagyáruház passzázsán jók vannak, de mivel vállfásak nem is olcsók. Amúgy rengeteg van, és egyikre se tudom azt mondani, hogy jó, mert mindig változó. Az biztos, hogy sok türelem kell hozzá, hogy olcsó és jó cuccot találjon az ember. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ ! :) most a hétvégén tökjó cuccokat találtam az olajbányásztéren. sok a választék és az áruk is elfogadható!


Hol van jo turkálo Szegeden? Jo árakkal jo választékkal?

Hallottam hogy van szegeden 1 jo turi ahol hétfön 1500 ft / kg a ruha és naprol napra esik le az ára ugye ahogy fogynak ki ..és engem legjobban ez érdekelne de viszont se nevet se cimet semmit nem tudok..modták 1 x de akkor nem tudtam meg jegyezni és most meg mennénk de nem tudom hova :( pedig oda szeretnék el jutni meg nézni hogy milyen :) segitsen aki tud :)

Legjobb válasz: Szerintem te arra gondolsz ami a Hajós utca néhai Cipõgyár felõli végén van. A sarkon egy társasház aljába. Nem nehéz megtalálni. :)

Szerintem te arra gondolsz ami a Hajós utca néhai Cipõgyár felõli végén van. A sarkon egy társasház aljába. Nem nehéz megtalálni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) :) de ez az ahol az egyik felén ilyen olcso cuccok vannak a másik felében pedig vállfás kicsit drágább kilonkénti áron ?
esetleg lehet az olajbányász is. annak a belsõ része.

Szegeden hol vannak jó pasik?

Legjobb válasz: a sétáló utcára bemész kelet felõl,mész 34,5 lépést egyenesen,majd 8-at jobbra,45 fokban 139-et és ott lesznek a telefonfülke mögött,a kisajtó mellett a kukák elõtt! értelmes kérdés ez is...szerinted melyik városban van az,hogy a jó pasik egy helyen csoportosulnak?akárhol összefuthatsz jó pasikkal!

a sétáló utcára bemész kelet felõl, mész 34, 5 lépést egyenesen, majd 8-at jobbra, 45 fokban 139-et és ott lesznek a telefonfülke mögött, a kisajtó mellett a kukák elõtt! értelmes kérdés ez is...szerinted melyik városban van az, hogy a jó pasik egy helyen csoportosulnak?akárhol összefuthatsz jó pasikkal!
csak akkora némelyik arca, hogy be se fér az ajtón:D
Gyere fel Kecskemétig, és eltöltünk egy szép délutánt. :)
Inkább azt mond meg nekem, hogy a jó csajok merre vannak Szegeden?
Én vagyok a te embered! :D
és férfiak??
hanem még mi?
Nem csak az arcuk.
mindenhol. komolyan, én végigsétálok az utcán (pl bartók tér) és nem értem hogy hogy lehet ennyi férfi egy helyen akiknek ilyen tökéletes a genetikájuk. nálam annyi a baj hogy csak egy bizonyos személyiségtipus jön be, amit nem lehet találni könnyen, ezért nekem marad a net. ha gondolod haverkodhatunk és lehet hogy be tudlak mutatni pár jó pasinak:D
A Jogi Karon. Különösen hétfõnként 09:45 körül, a 106-os terem elõtt, de még a 107-esnél is. Fõleg jogászok.
na ezaz:) én nem tudom, Szegeden ahova nézek, amerre járok, sokkal több lányt látok, mint fiút, sajnos:S
Én pl. szeged vagyok ;-) ... de Te mondjuk jó nõ vagy? :-P
Fontos az, hogy Szegeden legyen...? :P ;)

Szegeden hol van jó állat kereskedész némo rókusi krt tudom és a trópust is?

Legjobb válasz: A Trópus a legjobb, tengerimalacunk is onnan van (a másik budapesti), de az a legjobb, mindent nézve. Maximum a Tiszaparti suli mellett is van egy, bár az is kicsi, de viszonylag jó. A felszereltség nem az igazi, de nagyon szép, egészséges állataik vannak, és nagyon sok is van belõlük. De én akkor is a Trópust mondom (a Napfénypark közelében). Azt ajánlom, mert magasan az a legjobb.

A Trópus a legjobb, tengerimalacunk is onnan van (a másik budapesti), de az a legjobb, mindent nézve. Maximum a Tiszaparti suli mellett is van egy, bár az is kicsi, de viszonylag jó. A felszereltség nem az igazi, de nagyon szép, egészséges állataik vannak, és nagyon sok is van belõlük. De én akkor is a Trópust mondom (a Napfénypark közelében). Azt ajánlom, mert magasan az a legjobb.
Én a tengeri részlegükkel elégedett voltam, mármint a trópusnak, mikor lementem Szegedre, a többihez nem értek, de szimpatikusnak tûntek. A webshopukból is rendeltem már, készségesek voltak.
A kérdező hozzászólása: csak most elkezdtem édes vízi és akkor mondták nekem hogy szegeden oda visznek állatkereskedésbe ahova akarok mindenhova és akkor halat is akarok venni meg növényt árak hogy vannak?
Tudom még ajánlani a Hajnóczi u-it is. Nagyon rendes tulaj, a növényfelhozatal se rossz. Ha türelmes vagy szinte bármit be tud szerezni halakból is.
Egyéni vélemény: 1.Trópus - tiszta növények, halak;segítõkészek az eladók 2.Hajnóczy utcai - sok növény van(de kicsit algásak), kedves az eladó 3.Újszegedi trópus bár ott még csak egyszer-kétszer voltam.Nem rossz de kicsi.Benéztem már kb 7 boltba is, és az elsõ kettõ ami tuti jó
Trópus nem jó neked? Nem vagy te egy elkényeztetett egyke gyerek?
A kérdező hozzászólása: de jó voltam ott nagyon jó üzlet ám van testvérem tudomásom szerint nem vagyok elkényeztetve igazábol azért mondta hogy oda visz ahova akart mert régen neki is volt akváriuma és akkor szüleim nem vittek be soha sehova a lányával mentünk még kicsi és akkor neki is lett egy hala mondta keressek jó üzletet

Hol találok szegeden olyan kínai üzletet ahol tényleg igényes, divatos ruhák vannak jó áron?

Legjobb válasz: Sajnos ez nem olyan egyszerû. Ahol tényleg igényes, divatos kínai ruhák vannak, ott próbálják az üzletet nem kínainak feltüntetni és sokszoros áron eladni a ruhákat. (Pl. a kárász utcai üzletek) Szerintem benézhetsz az összes nagyobb és kisebb kínai üzletbe, mindenhol lehet 1-2 nagyon jó cuccot kifogni!:) Néhány üzlet: szilléri sgt-on 2 nagyobb, nagytescoval szemben, a nagyáruház felsõ szintjén több üzlet is van, van amelyik hivatalosan is kínai, van amelyik nem:P, széchenyi téren a fornettis mellett, az újszegedi spar mellett, centrumba...Több most így hirtelen nem jutott eszembe.

Sajnos ez nem olyan egyszerû. Ahol tényleg igényes, divatos kínai ruhák vannak, ott próbálják az üzletet nem kínainak feltüntetni és sokszoros áron eladni a ruhákat. (Pl. a kárász utcai üzletek) Szerintem benézhetsz az összes nagyobb és kisebb kínai üzletbe, mindenhol lehet 1-2 nagyon jó cuccot kifogni!:) Néhány üzlet: szilléri sgt-on 2 nagyobb, nagytescoval szemben, a nagyáruház felsõ szintjén több üzlet is van, van amelyik hivatalosan is kínai, van amelyik nem:P, széchenyi téren a fornettis mellett, az újszegedi spar mellett, centrumba...Több most így hirtelen nem jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót!a kárász utcait én is figyeltem, h olyan árak vannak.... 7-8 ezer egy normális ing...:S ha van még vkienk ötelete várom ide:)
én mostanában találtam rá a Csongrádi sugárúton egy nagyon jóra! jók az árak, nagy a kínálat... a "Diófa vendéglõ" megállónál kell leszállni, ha trolival mész.

Merre van jó kozmetikus és fodrász, esetleg 2 az 1-ben: egy jó szépségszalon Szegeden?

Legjobb válasz: fodrász:tesconál ott kint nagyon jó csak kib*szott drága. :D

fodrász:tesconál ott kint nagyon jó csak kib*szott drága. :D
én a sissy kozmetikát tudom neked ajánlani http://sissykozmetika.hu/ Rékát nagyon bírom:) nekem bevállt itt árlistát is találsz viszont a másiknál mikor ovltam õ nem igazán:S fodrásznál meg a Csillagtéren a Csillagszépségstúdiót és ott bent egy fiatal fekete hajú fiatalnõ dolgozik naon jól és mndkettõnek hihetetlen aranyos és megnyerõ stíéusa van viszontmellette dolgozik egy középkorú nõ (na õt kerüld el a társát keresd :D)

Van-e Szegeden jó angol magántanár?

Olyan tanárt keresek, aki gyorsan, ütemesen fel tud készíteni a nyelvvizsgára.

Legjobb válasz: Szögi Andreát tudnám javasolni, egy barátnõmet nagyon jól felkészítette magánúton, pedig nem volt egy nagy angolos a lány. Nekem angoltanárom volt, a csoport 90%-a 10. végére lenyelvvizsgázott középfokon. Rendkívül felkészült és jó fej, valamint követel kellõképpen, nem hagy lazsálni. IWIW-en rá tudsz keresni és írhatsz is neki.

Szögi Andreát tudnám javasolni, egy barátnõmet nagyon jól felkészítette magánúton, pedig nem volt egy nagy angolos a lány. Nekem angoltanárom volt, a csoport 90%-a 10. végére lenyelvvizsgázott középfokon. Rendkívül felkészült és jó fej, valamint követel kellõképpen, nem hagy lazsálni. IWIW-en rá tudsz keresni és írhatsz is neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, meg fogom keresni:)

Szeged-Alsóváros környékén merre vannak jó bálás üzletek?

Babaholmikat szeretnék turizni, de nem tudom, hogy a környéken merre vannak bálás üzletek.

Legjobb válasz: Szia én is itt lakom ( szabadság tér) sajnos sehol én már az egész várost bejártam, volt egy jó babaturi a Ká,lvárián de megszûnt. Kifejezetten babáknak való turiról nem tudok, mi is mindent kinõttünk 3-hónapos baba kisfiú. A többi turiban vagy nincs babaruha vagy olyan sokat kérnek érte, hogy nem éri meg.

Szia én is itt lakom ( szabadság tér) sajnos sehol én már az egész várost bejártam, volt egy jó babaturi a Ká, lvárián de megszûnt. Kifejezetten babáknak való turiról nem tudok, mi is mindent kinõttünk 3-hónapos baba kisfiú. A többi turiban vagy nincs babaruha vagy olyan sokat kérnek érte, hogy nem éri meg.
A Bethlen Gábor utcai turiban vannak babholmik, de rugdalódzót nem találtam, csak bodykat
A kérdező hozzászólása: Köszi. Elvileg a Bokor utcában is van valami turi, de nem tudom, milyen, csak neten találtam róla infót...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!